Új privát üzeneted érkezett!

Az előbb láttam még a hozzászólásom, most meg nemKép Mi van itt???
Hüpi!
Nagyon jók a képek!!!Kép
zsuba31

mi is megyünk ma az árkádba Kép esetleg ott valamikor egx rövid tali valakivel?

Kép
juszti75

Na most csak azért írok, hogy látom-e az elöző hozzászólásomat ill. írtatok-e újat, nem frissít!
zsuba31

Én is Bea Grétijére tippelek.Kép

Connie,
kiborítók a szétszórt pasikKép Szegény kis Ákos.Kép Mi belassultunk hízás terén, 8400gr a csóka, és megmondom őszintén, hogy nem bánom, amióta fogzik folyton cipelni kell a sej-haját. Kép

Én is maradok a Babanetnél.Kép

Halló, Maja, én már nem is számítok?Kép
Kép

Pedig így ülök az etetőszékembenKép
Kép

Kép

Kép
vizimano

Ha Majának nem kellünk, akkor egy 5 hónapos általában jól alvó, 2 fogú tündérmanó keresi korban hozzáillő párját.Kép Kalandorok kíméljenekKép

Kép

Kép

Kép
vizimano

Hüpi
Állati jók a képek!!Kép

Timurr
Én is Grétire tippelek. ????

Ildi
Ne ijesztgess!Szegény MArcipán!Nem lehet h valami újfajta kaját kapott és nem bírja a gyomra?
Msn ügyben igazad van,nagyon függővé tesz.Ezért én ma csak 2x kapcsoltam be a gépet,megnéztem van e levelem és már kapcsoltam is ki.

Connie
Remélem már hazaért a párod és el tudtok menni legalább most sétálni,ha már a jóga ugrott.Ákos nagyon nyűgös volt?

És a nagy hír a végére:ma Vince is felült egyedül!!!Kép Kép elég nehéz lehet szegénykének felnyomni a 9 kilóját függőlegesbe,mert eddig csak 1x sikerült,de azóta kitartóan próbálkozik-illetve most épp horkol bele az alvósmacijába,rendes srác,alszik egy kicsit,h a nagy hírt elmesélhessem nektekKép

Virág
villes

Nektek jól jön be az oldal???Vagy csak nálam ,,,,kodik a gépKép
zsuba31

Várhatjuk Beát, hogy valóban az ő Grétije e most vizsgázik!!!!

De jó nektek, hogy már az ülésnél tartotok!!Kép
Mi még a fordulást gyakoroljuk bőszen igaz hasra már nagyon gyorsan megy, de vissza nem akaródzikKép
Ildi!!
Reméljük nincs baj, csak egy kis mami ijeszgetés volt!!Olvatam, hogy a tornát most már kedvvel végzi Manókád!!KépNagyon ügyesek vagytok!!KépKép
zsuba31

Megint nem működik a topik vagy 5 óra óta nem írt senki?

Olyan jók a képek, Hüpi az alvós kép annyira aranyos.
pviki

Van itt valaki, vagy csak akkor frissít a gépem, ha beírok???
zsuba31

próba
Vendég

Na most fogom leírni harmadszorra

Maja mondja:Ákosom,lovagom hát hírdeted magadat?Ráadásul meztelenül.Csak az enyém vagy édes slussz-passz (vagy hogy kell írniKép)csak halkan mondom anya meg ne hallja,nagyon formás a kis popid.Kép

Erre az újjamra kérem a gyűrűtKép(erre a négyreKép)

Nem Gréti az,régen járt itt anyukája annit elárulok és szép a haja.Na???

Timurr
Vendég

Timurr,
Fürtös?Kép

Kép

Kép
vizimano

Sziasztok! Kép
Próbálok bekapcsolódni, ha lehet, és még nem felejtettetek el minket. Kép Ugyeee, neeem?!
Alig tudom bekapcsolni a gépet, annyi minden van. Ma pl egész de rohangáltam, du meg festettem. Falat. Vagyis pénzt kerestem Kép Mert a falfestés sokba kerül, én meg szeretem csinálni.
Meg a babanet is furcsa ma.

Vezso
vezso

Fürtöskének szép a haja!

Köszi nektek a képdícséreteket.
Nekem is köhög a net.
De én még mindig nem tudom megnézni más fotoalbumát. Ti sem?

Vizimano
Én voltam az illetékes problémás nem Kingu. Milyen jogszabályt említesz?
hüpi

Na, átment a hsz.Merek írni.Kép

Timurr,
Maja mondta, hogy még nem döntött igazánKép Ákos csak kacérkodottKépKépKép Mindjárt 4 gyűrű? Ákosnak fel kell kötni a pelust!Kép

Vaktyuk,
adtam Ákosnak Viburcolt. Bár ne tettem volna! 3/4 órán keresztül visított. Megnéztem előtte, hogy mi van benne, elméletileg az mind jó cucc. Nem tudom mi volt a baj.Kép Lehet, hogy anélkül 3 vagy 4 órát visított volnaKép

Ildi,
barátnőm lánya fogzáskor kétszer hányt sugárban. Lehet, hogy nálatok is ez a gondKép Jobbulást kívánokKép

Vezso,
remélem jól és sikeresen telt a mai napod.Kép

Virág,
gratula a felüléshez.Kép

Kép

Kép
vizimano

Sziasztok!

Sikerült a vizsgám, "már" csak 2 van hátra jövő hétre.

Nem hiszem, hogy Gréti szemei ezek, Grétinek nagyon jellegzetes szem állása van, mindenki rácsodálkozik, doktor néni szerint antimongoloid.
De jól beégek ha mégis Gréti az Kép

Majára tippeltem én is, ki volt az akire egyszer mondtátok, hogy mennyire hasonlít Majára? Na, szerintem ő az Kép
Vagy egy ezer éve nem írt anyuka babája Kép

Vizimano, Hüpi: Nagyon édes fiaitok vannak.
Hüpi, a babakocsis képed nagyon durva Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Hüpi,
az Ingatlannyilvántartásról szóló tv. 42§ körül kimondja, hogy kötelező csatolni ha cég vásárol vagy ad el ingatlant a cégkivonatot, és az aláírási címpéldányt.
Az illetékről, meg az illetéktv. rendelkezik. Azért kérdeztem, hogy hol írtad le az esetet, mert akkor pontosan meg tudom nézni, hogy mi vonatkozik rátok.
Bocs a keverésért.Kép

Kép

Kép
vizimano

Delfinke
Látom mi volt Marcikával, és nem lehet, hogy sokat evett, vagy gyorsan? Akkor szoktak a babák ilyet csinálni.
És gratulálok, hogy ilyen ügyes a tornán. KépEgész megszokta már, még a végén fitnessguru lesz Kép
Ti jöttök kedden?

Juszti
Esküszöm nekem is eszembe jutott, hogy van ahol az alvás megvonásával büntetnek, börtönökben. Pont tegnap gondoltam erre. egyszer olvastam, hogy csináltak kísérletet egy csoport emberrel, akik csinálhattak bármit egy zárt házban, kivéve az alvást. Egy nő bírta legtovább, 13 napig. De a végére szinte megőrült. És fényképek is voltak, teljesen elváltozott az arca az utolsó napokra. Na, tegnap én is hasonlóan nézhettem ki. És még az is érdekes, hogy amikor hagyták aludni utána, nem több napig aludt, hanem csak egy éjszakányit, ami normális alvásnak tekinthető és utána teljesen jól volt. Érdekes, nem?Egy régi IPM magazinban olvastam ezt.
Vezso
vezso

Hüpi,
egyébként nyugodtan kérdezz, mert itthon van a gépen a DVD jogtár, azon meg tudom nézni, és itthon van a férjem is attól meg kérdezni tudok.(ő is ügyvéd).

Vezso,
én is pénzt kerestem maKép Takarítottam, főztem és vasaltam.KépKépKép Most azon filózok, mit csináljak a szobanövényeimmel amik kinőttek bennünket. 5 éve nevelgetem őket hajtás koruktól és most sajnálok megválni tőlük.Kép Tisztára olyan vagyok mint egy szülő aki nem engedi el a gyerekét.Kép Bevallom olyan kis lelkes kertész vagyok a lakásban. Csak ne kelljen veteményezni.Kép Egyszer apósom befogott a fóliában "vajon mit bénázik a városi lány" (Lovasberényiek) erre olyan szépek lettek a paprikáik, hogy azóta ezt emlegetik. Nem büdös nekem a munka a kertben, füvet szeretek is nyírni, de pl. veteményezni és gazt kapálni, kruplit szedni, borsót, babot szedni utálok. Anyuéknál tök jó sziklakertet építettünk a kerti tó körül.
Na jó, megint túl sok van belőlem. Nem csoda, ha kihal a topic.Kép

Kép

Kép
vizimano

Vizimanó
Egyébként tényleg ki kellene már számítani, hogy a házimunka mennyibe kerül. Tegnap is sétáltam Szentednrén egy kolléganőmmel és egyfolytában panaszkodott, hogy mennyit dolgozik, és mennyit keres (sokat) stb stb. És áradozott, hogy milyen jó nekem, hogy én "csak" itthon vagyok és "csak" babázok (?!) . Persze, jó nekem, imádom a gyerkőcöket, de hogy pihennék csak egész nap, az azért távolról sem így van.
Sziklakertet én is szeretnék, és a kerti tevékenységekkel kapcsolatban ugyanígy érzek. Mondjuk veteményezek, de aztán pl gyomlálni nem szeretek. Virágokat nevelgetni, azt igen. De idén semmi érdekeset nem alkottam a kertben. Ami lett, az magától nőtt. Pl a komposztban egy csomó tökmag kikelt, kb 20 db hatalmas dísztökök van most. Itt virítanak a teraszon.

Connie
Kocsikulcs Kép
Jó, én szívesen megyek 2-án, ha nincs családi program. Kép

Vezso
vezso

Vizimano
Köszi, hogy segítesz.Inkább leírom tömören miről is van szó. Bocsi a többiektőlKép
Vettünk egy házat, ikerház felét, 16,5 millió ft-ért egy cégtől. Az ih kiküldte az illetékről a csekket 832 etf-ról. Az egész összegről számították az illetéket, holott, csak a 15 M fölötti részre kell fizetni. Nem? A kérdés mostmár csak az, hogy 2, vagy 6% az illeték mértéke. Az ih most papírokat kér tőlünk, az építtető cégkivonatát, egy nyilatkozatot, hogy ériékesítési célra építette, és a használatbavételi engedélyt. Szerintük 6% az illeték, tehát 90 eft + 3 ezer ft az elbírálásra.
hüpi

Vizimano /igen már megint te/
A fiad már telefonbetyárkodik? Milyan szép nagy szemei vannak, lesz mivel elcsábítani a lányokat. Na és ez a popó! Dögleni fognak utána itt a csajok! Mondja egy fiús anyuka. HihiKép
hüpi

Delfinke

Velünk is előfordult már az ilyesmi. Mi is elmentünk a boltba vásárolni, semmi előjele nem volt, és viszonylag nagyon sokat hányt. De aztán nekünk elmúlt.

Vezso
Tudod-e, hogy Picasso is úgy kezte, mint te?
Ecsetvonásokkal!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Kipihented magad? Most is menjünk korán aludni. Jó? Én már tervezem a lefekvést!
hüpi

Haha------már megint kihalt tőlem a topik!
Én vagyok a topik réme!!!
Hüpi-a topik réme!Kép
Menjek aludni?
hüpi

Hüpi, maradj csak Kép
Én olvasok Kép
lirian

Hüpi,
amennyiben az ingatlant az idén vásároltátok, olyan cégtől aki új építésű ingatlanok építésére jogosult - ez a cégkivontból, ill. a tevékenységi körből derül ki - és ez volt az ingatlan első értékesítése (gondolom ezért kérik a haszhálatbavételi engedélyt), akkor 2 lehetőség van:
1., ha az ingatlan osztatlan közös tulajdonban van - a másik ikerrel - akkor igaz a 15 mft, de ez feleződik, tehát 7,5 mft-ig nem kell illetéket fizetni, és a különbözetre (7,5 és 16,5 között) 6%. Ha társasház, akkor 1,5 mft után kell 6%-ot fizetni (mivel a 16,5 mft ennyivel több, mint 15 mft)

Szal: amit az ih kér azt SOS csatolni kell és az illeték mértéke 6%, a 3.000,-ft tényleg eljárási illeték.Kép Ezeket az iratokat csak az illetékkiszabási határozat jogerőssé válásáig lehet csatolni.
Remélem segítettem.
Bocs, hogy ilyen off voltam.

Kép

Kép
vizimano

Hmmm.. ma már nem az első hsz-em tűnik el Kép
lirian

Hüpi, ne menj aludni, hiszen most írtam neked. Rozsdás agyam morzsáival néztem a nyamvadt tv-ket.Kép Erre iszom is valamitKép
Pl. Colát.Kép Nem, az nem egészséges... Ásványvizet!!!Kép

Kép

Kép
vizimano

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a bíztatást, remélem nem beteg lesz a lelkem.Semmi új kaját nem kapott, és nem is evett sokat!De rájöttünk mi lehet a gond(remélem igazam van): most este vettem észre, hogy tök mélyen benyúl a szájába a kis majom; szinte az egész keze a szájában van! Kép Szerintetek ettől lehet?
De megbeszéltük Tibivel ha esetleg mégegyszer hányna, inkább elvisszük az ügyeletre nézzék meg ott is! Nagyon féltjük a kis tökfilkót!

Na megyek durmolni, pusz nektek!

Vezso!
Hát még jó hogy megyünk kedden, tőlünk már nem lehet szabadulni! Kép

Ildi

delfinke

Vizimano
Csak rátokijesztettem.Elmentem fürödni. Kösszzziii!
Én erről a felezésről nem hallottam még. Külön hrsz-on vagyunk az ikertől. Akkor osztott nem? Süket vagyok ebben a témában. Akkor azt javaslod, hogy küldjük el a 3 papírt, természetesen ajánlva, és várjuk meg az eredményt?

Én is innék már valami finomat. Pl: egy bailyst. De még nem lehet. Úgysincs itthon.
hüpi

Megtudja valaki mondani a kövatkező szavak értelmét?
hsz
off

A zh-t már felfogtam. Jöhet a többi.
hüpi

Hüpi,
hsz=hozzászólás, off=nem a topic témájához kapcsolódó beszélgetés.Kép

Ha külön hrsz-on vagytok, akkor 1,5 mft után kell 6%-ot fizetni, ami 90.000ft + eljárási illeték. Mindenképpen csatoljátok be a papírokat, mert ha nem teszitek ,akkor a 800.000 valahányezer lesz jogerős.Kép

Férjem azt mondja, hogy igyak egy pohár sangriát, mert olyan feszült vagyok.Kép Ha ő lenne itthon Kőccel akkor ő is feszült lenne.Kép Én Jagert innék, de az nincs itthon.Kép

jó éjt inkább aluszkálok.Kép

Kép

Kép
vizimano

sziasztok!

A feladványt sajna nem tudom megfejteni, remélem nem égek be, ugye nem az énb lánykám szerepel a képen?
Egész nap vacakol a babanet Kép
Nemalvós anyukák: mélységes együttérzésem. Nekem igazán egy szavam sem lehet, mert 6 hetes korától átaludta fittnesbaba az éjszakát, előtte is egy-két hetes korától kezdve csak egyszer kelt. Kérlek ne kövezzetek meg, de én mégis néha(gyakran Kép) olyan fáradt vagyok... Lehet, hogy vashiány? A depim is kezd előtörni, egész héten szorongtam, hát az valami nagyon nem jó. Volt idő, mikor gyógyszert kellett szednem, olyan rosszul voltam, most nagyon remélem, hogy megúszom, ilyen bogyók mellett nem lehet szoptatni. Kép
Marcinak jobbulást! Egy sugárban hányáson mi is túl vagyunk, azóta sem tudom, mi lehetett a baj, de már akkor vigyorgott, mikor öltöztettük.
Zsuba: nagyon helyes Bazsi, jó, hogy látunk róla képet! Juszti: Boldi lovagunk egyre nagyfiúsabb, igazi kispasi!
Connie: sajnálom, és ismerős a helyzet, az én párom is extra szórakozott. Bár lehet ezt fokozni. Az első szerelmem szerintem ver mindenkit szórakozottságban: rendszeresen elment suliba papucsban vagy az iskolatáskáját a liftben felejtette, betette a szemüvegét a hűtőbe, borotvahabosan jött reggelizni, stb. Én is szétszórt vagyok, mellette lettem kicsit összeszedettebb, muszáj volt. Kép
Vezsó: néztem én is a szállodát: csábító Kép, az árakat is Kép Tényleg nem akarunk ám kellemetlenséget, de ha lesz esetleg "akciós ajánlat" arra beneveznénk. Egyébként ha bárki beszól: "Te csak babázol"-nyugodtan vissza lehet vágni, hogy momentám a leghasznosabb dolgot teszed: gondoskodsz az ő jövőjéről, nyugdíjáról. Az összes szinglit majd a mi csemetéink fogják eltartani O)
Maján jót röhögtem Kép Életrevaló csajszi!
Vizimanó: húúú, ez a popsi Kép
Angéla: köszi, hogy gondozod a táblázatot! Kérünk képet Valér basáról!
Lir: nyugi. Hízással minden rendben. Én nem vinném kivizsgálásra 200 grammos heti hízás után!
sziasztok,

Eszter, a paramami
wester2004

Ja és bocs mindenkitől, hogy az étert ímigyen lefoglaltuk off.Kép

Kép

Kép
vizimano

Vizimano
Ja ha ez a gond, hogy mi itt off-olunk /fú de jó szó/, akkor már el is tüntem aludni. Köszi mégegyszer a keresgélést, és a hsz-t-/hihi/

De most már tényleg megyek én is aludni. Átadom a stafétabotot az éjszakásoknak!
Jó éjt mindenkinek.
Ja holnap csak este leszek, mert megyünk anyukámékhoz! Aztán írjatok!
Szilvi
hüpi

Delfinke
Dóri, amikor felfedezte, hogy a szájába tudja dugni a kezét, gyakran annyira lenyomta a torkán, hogy elkezdett öklendezni. Úgyhogy simán el tudom képzelni, hogy nálatok is ez a helyzet. Egyszer Dóriis hányt sugárba. Én először meg sem ijedtem, mert utána rögtön nagyot nevetett. Csak pár órával később, mikor elolvastam a szakirodalomban, hogy a hányás általában valamilyen betegség jele, lettem ideges és hívtam fel a dokinőt. De semmi gond nem volt. Remélem, minden ok Manóddal és jól telt az éjszaka.

Connie
Sajnálom a jógát...

Vezso
Múltkor elfelejtettem megkérdezni, tényleg tanulsz latinul? Mi vitt rá erre a nemes cselekedetre? Nem könnyű nyelv.

Jó éjt mindenkinek!
pviki

Sziasztok!

Én elvileg már alszom, egész nap zombiztam az álmosságtól, és Ákost már 9 óra óta altatjuk. Én közben 20 percre be is aludtam. Egy csomót sírt szegény.Kép Végül apája bekapcsolta neki az orrszívót, és a motorhangtól puff, azonnal elaludt. Talán ez volt a legrosszabb oltás eddig. Még hátra van az agyhártya, ami a második legrosszabb volt eddig, attól eléggé parázok.

Voltunk sétálni, meg az Árkádban zoknit venni neki, C&A-ban nem volt, egy csomót mászkáltunk zokni után, aztán lehet, hogy elhagytuk, mert betettem a babakocsiba Ákos mellé, de Gabi nem vette észre, és úgy csukta össze a kocsit, aztán vagy kiesett belőle vagy nem. Ez azt hiszem nem volt a mi napunk.Kép

Wester,
Szedsz valami vitamint? Én kb. egy hónapja készültem ki, majd felbuktam olyan fáradt voltam folyton, és az vashiánytól volt. Most szedem a Maternát meg kalciumot, azóta nincs gond.
Nekem is hol előjönnek, hol elmúlnak a szorongásaim, a héten nem volt valami jó, de nem akarok gyógyszert szedni. Egyébként azt hiszem meg lehet oldani, hogy maradjon a szoptatás, valahol olvastam erről.

Feladvánnyal most meg se próbálkozom.Kép

Házimunka: a takarítónőnk 1000 Ft-os órabért kap. Pontosabban ötezerért vállalta, de pont öt óra alatt végez (takarítás, vasalás, mosogatás, időnként ablakmosás). Bébiszitter árak pedig 500 Ft/óránál kezdődnek. Lehet számolni.Kép

Egyébként nagyon kiakadtam ma a zokni árakon, 500 Ft alatt nem volt, és ha egy hónapig tudja hordani, az már jó. Nem gondoltam volna amúgy sem, hogy folyton ruhákat kell majd venni Ákosnak. Október elején lejár a tgyás-om, biztos azért pánikoltam be.Kép Bár a férjem kap fizuemelést év végén, ha minden igaz.Kép

KépKép
connie

Timurr,
Javítottam Kép Rossz néven mentettem el a képet. Kicsit kivagyok mostanában. Napi 1 pohár mínusz (törés) Kép. Ja és a feladványra a válasz: Brigó Jázija Kép Ugye?

Hüpi,
Beírtam.
Az apás kép nagyon jó Kép

Vezso,
Remélem legközelebb már nem lesz elcsúszva a táblázat. Mostanában nem alszom valami sokat Kép. Kb. 2 től 7-ig Kép

Juszti,
Átérzem a nemalvásgondodat Kép

Vizimano,
Nagyon tutik a képek Kép Kép Kép Kép

Angéla
Aki tanulás helyett netezik Kép
angéla

Egy csomót írtam és eltünt Kép Kép.

Timurr,
Brigó Jázija a megfejtés? Kép

Angéla
angéla

Most meg itt van a hsz-om Kép Ki érti ezt? Lehet, hogy nekem is aludnom kéne? Kép

Angéla
angéla

Pár kép Valéromról Kép

Kép

Kép

Kép
angéla

Kép

Kép

és végül: Így rámolok az asztalon Kép

Kép

Angéla
angéla

Sziasztok
Angela nekunk is van olyan hapi sipolos kacsank, fiam meg nem foglalkozik vele.
Beszeltem az orvossal ma pisiugyben megnyugatott, jovo heten megyunk oltasra is szoval 2in1 Kép
Azert kivancsi lennek mennyit rohoghetnek a gy.orvosok az anyukak dumain, pisiszagu pisiKép
Annyi dolgom lenne a jovo heten es nem tudom hogy fogom igy elintezni sztem sehogyKép aki kapja mar a tgyas utani penzt, mennyi idot vesz igenybe az atfutas mert nekem meg nem sikerult bevinnem a papirokat.
Vizimano ma rad gondoltam mert epp ugyvedi maceraim voltak, sajnalom hogy a kup nem jott beKép
Akos donojuuu pasiKép aztan Majababat nem am lenyulni mert bar Csipet mar alszik es nem latja amit irtatok azert figyelKép
Utalom azokat az embereket akik csak igy odavetik a te csak babazol otthon.....
probalna meg haztartast vezetni egy allandoan "nekemsemminemjoeshisztizekmindenert" haziszornyecskevel.
Tenlyeg Brigo is hogy eltunt.
Akik mar etetik mindenfelevel a gyereket es tapisok is melle ki hogy milyen metodusban eteti manocskajat?
Connie sajnalom nekem is vannak neha ilyen napjaim akkor azt kivanom bar fel se keltem volnaKép
Amit en csinalok kajat Csipet semmit sem akar megenni csak amit a nagymama csinal nekiKép

Kép
vaktyuk

Jó reggelt mindenkinek!

Úgy látom ma én vagyok az első aki babanetezik! Na ez nem azért van, mert nem tudok aludni, Martin alszik mint a bunda és éjjel is már csak egyszer eszik! Kép
Szóval azért írok nektek gyorsan, hogy nemsokára ideérnek anyukámék Pécsről és levisznek minket, vagyis Martint meg engem pár napra.
Nem tudom mikor lesz valaki aki visszahoz minket ezért nem biztos, hogy a talira el tudunk menni. Kép Majd legközelebb! Azért örülök neki, hogy kicsit kimozdulhatok, a férjem is dolgozik hétvégén megint éjfélig és nagyon rossz hogy nem tudunk sehova elmenni. Húsvétkor jártam utoljára Pécsett és végre találkozhatok a barátaimmal.
Azt azért tudnotok kell hogy hiányozni fogtok!!! Ott nincs internet. Kép
Sietünk vissza!

A babák még mindig gyönyörűek, gratulálunk a fogacskákhoz, Vicének a felülésért és Marcikának, hogy már nem sír a tornán! Martin minden nap végigordítja a 3 tornát!Kép

Vigyázzatok magatokra és a babákra, ügyesedjetek, nőjenek a fogacskák, aludjatok éjszaka! És csak jó dolgokat szeretnék visszaolvasni, ha hazajöttünk!!!! Kép
berkiadri

Jó reggelt!

Én is nagyjából kialudtam magam, fél 4-kor kimenekültem a nappaliba, mert a család kisebb nagyobb férfitagjai nagyon horkoltak, ott aztán olyan jót aludtam!

Timurr,
Én is Jázira tippelek.

Vincénak és Marcikának én is gratulálok!

Nebula,
Örülök, hogy máris tudtál ismerkedni.Kép

Vaktyúk,
Jaj, tegnap akartam írni, csak kiment a fejemből, hogy a pisi akkor gáz, ha pisiszagú+almalé színű. Ákosnak is szagosabb egy ideje alapban.Kép

Keddi talira ki jön?

KépKép
connie

Jó reggelt Mindenkinek! Kép

Berkiadri
Jó utat és várunk vissza!
KépKép
Vigyázzatok Magatokra!

Vezso
vezso

Angéla
Valér olyan aranyosKépKépKépVárom már ,hogy Maja is ilyen tevéeny legyen,de szerintem utána meg megbánom,már most olyan mint hat ördög mi lesz ha áll,pakol,mászik?!?jajjKép
Köszi a javítástKépKépKép

Angéla,honnan a csudából tudtad???O)Igen Jázi az rég láttuk már a kis vöröshajú szépséget.
A nyereményed:

Ildi
Maja is soxor ökölődik az öklétől lehet Marci kicsit jobban lenyúlt és blööáá,remélem csak ez a baj.Kép

Vaktyúk
Írtam már pár receptet a receptes fórumra és még fogok is,ha lesz időm,szerintem próbálkozz velük,htha valami bejön Csipetkének.

Connie
Jóga (ill. nem jóga)Kép

A tescoba lehet kapni disney-s zoknikat,nagyon aranyosak 300 ft kb és ugyanaz mint amit a bababoltba lehet venni.Kép

Wester
Mostanába itt valakit mindig elkap a depi.Megoldás:kóla,csoki,habfürdő,zene,baba lepasszolása.Kép

Házimunka:
a férfiak (és néhány nő) at hiszi,hogy magától dolgozik a prontó,a seprű,a felmosó,a porszívó,megfől az ebéd majd az edéyek elmosogatnak maguk után.A ruhák kimossák majd elvasalják magukat sőt némelyik elis rakja magát a szekrénybe.De sajna a gyakorlatban nem működik a dolog sőt még a macska sem szolgálja kimagát,pedig jó lenneKépNa nem fárasztalak benneteket tovább szóval,nagyon nem írom amikor semmibe veszik a háztartás ezetését.

Képzeljétek tenap egy nyanya:jajj de gyönyörű baba,jajj de szép,hm anyukája is szép,szép,szépen meghízott.És ezt vagy 3-szor elmondtaKépBanya.

Tegnapi fürcsis képek:

Először csak fehérneműs képeket engedtem
Kép
Aztán belementem a félaktba

Majd úgy döntöttem nem szégyellősködömKép
Kép

Kép

Boti nekem is göndör ám a hajam (igaz csak vizesenKép)
Kép
Timurr
Vendég

Ja Angéla a nyeremény lemaradt (rám meg napi egy pohár plussz férneKép)

Kép
Vendég

Connie
Mi megyünk. De a nagylányok is jönnek, mert különben senki sem tudja őket elhozni idően a suliból. A kedd az egyetlen rövid napjuk, és ebéd előtt elhoznám őket. Ugye nem baj? Nem fognak zavarni, aranyosak, meg leckét fognak írni.
Vezso
vezso

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?