sziasztok!
A feladványt sajna nem tudom megfejteni, remélem nem égek be, ugye nem az énb lánykám szerepel a képen?
Egész nap vacakol a babanet
Nemalvós anyukák: mélységes együttérzésem. Nekem igazán egy szavam sem lehet, mert 6 hetes korától átaludta fittnesbaba az éjszakát, előtte is egy-két hetes korától kezdve csak egyszer kelt. Kérlek ne kövezzetek meg, de én mégis néha(gyakran
) olyan fáradt vagyok... Lehet, hogy vashiány? A depim is kezd előtörni, egész héten szorongtam, hát az valami nagyon nem jó. Volt idő, mikor gyógyszert kellett szednem, olyan rosszul voltam, most nagyon remélem, hogy megúszom, ilyen bogyók mellett nem lehet szoptatni.
Marcinak jobbulást! Egy sugárban hányáson mi is túl vagyunk, azóta sem tudom, mi lehetett a baj, de már akkor vigyorgott, mikor öltöztettük.
Zsuba: nagyon helyes Bazsi, jó, hogy látunk róla képet! Juszti: Boldi lovagunk egyre nagyfiúsabb, igazi kispasi!
Connie: sajnálom, és ismerős a helyzet, az én párom is extra szórakozott. Bár lehet ezt fokozni. Az első szerelmem szerintem ver mindenkit szórakozottságban: rendszeresen elment suliba papucsban vagy az iskolatáskáját a liftben felejtette, betette a szemüvegét a hűtőbe, borotvahabosan jött reggelizni, stb. Én is szétszórt vagyok, mellette lettem kicsit összeszedettebb, muszáj volt.
Vezsó: néztem én is a szállodát: csábító
, az árakat is
Tényleg nem akarunk ám kellemetlenséget, de ha lesz esetleg "akciós ajánlat" arra beneveznénk. Egyébként ha bárki beszól: "Te csak babázol"-nyugodtan vissza lehet vágni, hogy momentám a leghasznosabb dolgot teszed: gondoskodsz az ő jövőjéről, nyugdíjáról. Az összes szinglit majd a mi csemetéink fogják eltartani O)
Maján jót röhögtem
Életrevaló csajszi!
Vizimanó: húúú, ez a popsi
Angéla: köszi, hogy gondozod a táblázatot! Kérünk képet Valér basáról!
Lir: nyugi. Hízással minden rendben. Én nem vinném kivizsgálásra 200 grammos heti hízás után!
sziasztok,
Eszter, a paramami