Új privát üzeneted érkezett!

Breni!

Nem mutatja ki, még nagyon korai. Majd, ha késik a mensid, akkor van esélyed, hogy kimutasson valamit.

Betti
betti73

Sziasztok!

Kép
Kép
ancsa81

Szia Ancsa! Kép Mizújs?

Betti
betti73

Breni!
Hiába írják rá a tesztekre, hogy 3 napos terhességet kimutat, mert sosem tudhatod pontosan mikor termékenyült meg a pete. Lehet, hogy 16-án voltatok együtt, és csak 18-án termékenyült meg, és akkor is még pár nap míg beágyazódik, és utána számolják a 3 napot. Szóval felesleges kimaradás előtt ennyivel tesztelni. Várj amíg meg kell jönnie, másnap tesztelj!

moni

Szia Ancsa!
Most jut eszembe még nem is üdvözöltelek itt. Üdv! Kép

moni

Breni!
Én is úgy tudom, hogy a megtermékenyüléstől (ami ugye lehetett az együttleét után 48 órával is) számított 5-12 napig ágyazódik a baba, és csak utána 3 nappal mutatja ki a teszt.
Én a mensi kimaradás utáni 3. napra szavaznék, mert egy napot bármi miatt késhet. (Nekem egyszer 6 napot késett, de csak az ideg miatt, mert akkor még 16 voltam.)
Te hány éves vagy?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Nincs semmi kulonos!Varom a lurkot hogy elalujon vegre.Mar masfel oraja kinlodik!
Szia Moni!Koszonom!
Elidoztem kicsit Csanita keresztfianak az ujszolott kepen!Meg nem hevertem ki,hogy en nem lattam igy a fiamatKép!Mar teljesen bebugyolalva hoztak oda nekem,de akkor is csak buborekokat lattam amiket o fujt!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa!

Hogy hívják a kis "gazfickót"? Kép

Betti
betti73

Speciel én 1 perc alatt el bírnék most aludni. Kép

Betti
betti73

SZiasztok!

Csanita, nagyon édik!!!Kép

Breni,

Addig a napig, míg elvileg meg kéne jönnie, próbáld kibírni Kép

angel37

Marci!Meg mindig nem alszik,lehet hogy mar inkabb hagyom is hogy felkelljen!Legalabb este idoben elalszunk!En is nagyon faradt vagyok!

Kép
Kép
ancsa81

Édes lehet a kis kópé. Kép És, ha mellé kucorodnál, hogy anya is álmos és segítsen neked elaludni? HÁtha megjön az étvágya.Kép

Betti
betti73

Tettem fel rola kepet!Most mar vegre alszik Kép!Bebiorzon hallgatom,hogy mit csinal,de mar csendben van!Ugy foleg nem alszik el ha ott vagyok vele!Birizgalja a hajamat,beszelgetni akar..!Ha egyedul hagyom akkor unatkozik es azert alszik el(elobb vagy utobb)

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa!

Tényleg édes a fiacskád. Huncut lehet nagyon. Kép Mi van a fején? Bukósisak?

Betti
betti73

Mennem kellKép ebedet csinalni,hogy kesz legyen mire apa hazajonKép!Holnap ilyenkor jovok megint!Legyen szep a napotokKépKépKépKépKép!
Sziasztok!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa!
De jó neked hogy már van kit hallgatni a bébiőrzőn.Kép Én maximum a férjemet vagy a macskáimat hallgathatnám.KépKép

Csanita!
AAAAAAAAAAAAAanyira aranyosak a képek! Ne mutogassál nekem ilyeneket, mert mondug felborzolja a kedélyemet. Á, nem nyavajgok. Olyan drága, édes, aranyos, nagy, erős, okos férjem van. Mit akarok még? [size=-2](egy babát)[/size]

Kép
Kép
Kép
vica1982

Meg egy gyors valasz!Az apukaja bukosisakja van a fejen!Van egy ezer eves robogonk es azzal szoktak kint az utcan menni!Nagyon elvezi!
Most mar tenyleg megyekKép!Sziasztok

Kép
Kép
ancsa81

Vica!Ne legyel elkeseredve!!!!BIZTOS,HOGY NEMSOKARA TE IS HALLGATOD MAJD A KISBABADATKép!
Bar en is azt hallgatnam mar!De en inkabb nem panaszkodom!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Csak gyorsan a mai táblák:

Kép

Kép

Kata Kép
kata1977
Hatvan

Köszi a táblit Kata! Kép

Sziasztok Csajszik, megyek haza. Jó hétvégét mindenkinek.

Betti
betti73

Kata!
Olyan drága vagy, hogy gondoltál rám, és nem legalulra raktál. Imádlak!!!KépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Breni

A teszt lehet, hogy kimutatja, lehet,hogy nem.
Én a mensi előtt 1 nappal teszteltem és kapásból kimutatta, szóval nincs összefüggésben a kimaradással.Ez hülyeség, de azért még várjál vele kicsit.

Incike
28+5

Kép
Kép
incike

Helló csajok!!

Nem tudtam jönni, pedig látom, hoyg gondoltatok rá, KÖSZÖNÖM SZÉPEN a köszöntéseket!!!!

Kata köszi az "ajándékot" Kép és látom már ki is javítottál a táblán Kép

Editke köszönöm szépen a képeslapot!!!!

Inci nagyon édes a kép!

Lola olyan jó, hogy jelentkeztél!!! Már úgy féltem, hoyg valami baj van, nagyon megnyugtattál, hogy jól vagytok!!
Gratulálok a kis leendő puncishoz!!! Van már nevetek? (bocs, ha már írtad).

Zafír meddig dolgozol? Suli beindlt?

ANita hihetetlen, hogy már ekkora a keresztfiatok!

Bettimikor mentek Cseh.o-ba? Bocsi, lemaradtam egy kicsit Kép

Vica tetszett a klaviatúrás eset Kép

Lara nem lehetett jó napod Kép (anyajegy, fog)

Jövő hét csütörtökön megyünk egy Budai klinikára, ahol kifejezetten "férfi meddőséggel" foglalkoznak. Újra vesznek mintát, + vizsgálat, tanácsadás. Kíváncsi leszek!
Egyébként a papíron (amit az itteni vizsgálatról kaptunk) az szerepel, hogy spermaszám 10 millió, de csak a fele mozog.
Mostanában mindenhol azt olvasom, hogy a minimum 20 millió (/ml). akkor az az 5 millió nem olyan nagy gáz! GOndolom, vagyis remélem Kép kicsit rágyúrunk és több is lesz!
na jó nem dumálok magunkról többet.

mindenkinek szép hétvégét, jó pihenést kívánok!!

Kép
Kép
beuka

mi van VEled???

Kép
Kép
beuka

Vica
Nekem teljesen mindegy, hogy hogy szülök csak ne legyen közben probléma.Ma voltam orvosnál és megnyugtatott, hogy úgy néz ki szülhetek normális hüvelyi úton, de ez majd,ha ott lesz az idő akkor fog eldőlni.
Láttam ma a babát és olyan édi volt.A lábacskáival és kezeivel egyfolytában kalimpált. Megmutatta azt is, hogy mekkora kukija van. ....hhááááááááát nem mondom.
Mindjárt felteszem a legujjabb portrét.

Kép
Kép
incike

Inci várom a képet!

Kép
Kép
beuka

megyünk vacsizni a párommal Kép

jó éjt!

Kép
Kép
beuka

Kép
Most már majdnem 8cm a feje.

Kép
Kép
incike

Az ami a hasa fölött van az a kezecskéje.Még nem tudja mihez kezdjen vele, ezért csak lelkesen kalimpál.Kép

Kép
Kép
incike

Incike!

Neked eddig hány UH-d volt? Nekem eddig csak 2D-s volt 6 db. A dokim azt mondta még 1 lesz majd 32 hetesen,de sok ismerősöm javasolja, hogy menjünk el a 28. hét környékén 4D-re is. Nem akarok kárt okozni a manóban a sok UH-val és nehezen jutok dűlőre, hogy most menjünk, vagy ne.

Nagyon édes a picike! A mi kislányunk a legutóbbi UH-n a punciját piszkálta a kezecskéjével.

Szerintetek mikor álljon neki az ember a babakelengye beszerzésének? Alig bírok már magammal, de annyira babonás vagyok!

Melincsi

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

Sziasztok!Itt vagyok,mert a páromnak a másik gépen dolga van és gondoltam benézek!

Csanita!
Nagyon aranyossak a képek!!Kép
Inci!
Kép olyan jó ,hogy tettél fel képez az uh-rol,irigyellekKép
Vendég

Na láttom már megint senkiKép,lépek is mert fáradt vagyok!!!Mindenkinek jó hétvégét!!!
Vendég

Melincsi
Nekem elég sok UH-m volt a myoma miatt kb.10db.Az UH vizsgálat nem tesz kárt a babában. Nekem azt mondták, hogy 4D-s UH-t 34-35hetesen csináltassak, mert azon minden jól látszik.
A mi fiunk is a fütykösével játszott a vizsgálat elején.Édi volt nagyon.

A babakelengyét már rég elkezdhetted volna összeállítani, mert mire teljesen egyben lesz az úgy is időbe telik és pénzbe, rengeteg pénzbe.

Kép
Kép
incike

Sziasztok!

Húú, sikerült végigolvasni az újabb termést és jegyzeteltem is Kép

Kamilla!
Tök jó a hozzáállásod, sztem is poz. lesz 9-én a teszted Kép Kép

Maminti!
Köszi az érdeklődést, a két beteg "csak" szimplán megfázott, Apa azért viseli rosszul, mert pasi, Szona meg azért, mert pici. Még soha nem volt beteg, lehet, hogy furcsa is Neki ez az állapot.

Vica!
Túrázni mentek?! Hát nagy az elszántságotok, nem mondom. Ilyen kiszámíthatatlan időben. De biztos romantikus lesz...
És nem is mondtad, hogy szakmát változtatsz és felcsaptál pc szerelőnek Kép

Csanita!
Jó, hogy túl vagy a cisztátlanításon, mostmár aztán gőzerővel, amint szabad!
Holnapra jó lagzizást, aztán gyere és számolj be, hogy milyen volt!
Kiskrampó nagyon édes. Annak a picilánynak pedig mekkora haja van?! Mostmár annyi babás képed van, hogy már tényleg nagyon hiányzik a saját!!

Betti!
5,50-es kelés...Atyavilág, hogy bírod? Főleg télne, amikor még iszonyat sötét is van olyankor? Brrrr

Lolita!
Gratula a kiscasjszihoz! Kár, hogy az a pancser orvos kicsit beárnyékolta az örömötöket, de mostmár minden O.K.? És miért volt hüvelyi a 12.héten?

Beuka!
Boldog Szülinapot!! Bocsánat, Veled kellett volna kezdenem.

Angel!
Kár, hogy a képek nem sikerültek Kép

Ancsa!
Nekem is ki szokta mutatni a pé-t a nyálas mikroszkóp, de sajna az még nem jelenti azt, hogy a baba is összejön Kép De azért jó tudni.

Lara!
Neked aztán minden összejött: anyajegy, fog...Mikori volt az a kalács?

Incike!
Édes a Babád nagyon Kép Kép Kép

Melincsi!
Babakelengyével kapcs. Én anno úgy voltam vele, hogy a 36.-38. hétre legyen meg minden (amikorra elvileg már akármikor megszülethet a Baba). Akkor megnyugodtam, hogy minden rendben, jöhet, készen várja a szobácskája és a ruhatárja.

Egy kérdés:
Ez a hormontükrözés és HSG vizsgálat akkor is jól jöhet, ha már van egy babám? Vagy ezek az értékek függetlenek ettől és akármikor tolódhatnak rossz irányba? Érdemes lenne nekem is kérni?

És egy másik!
Már biztos írtam, hogy nekünk Szona akkor fogant meg, amikor a szomszédunkban kiskutyák születtek és teljesen rájuk kattantam, nem is törődtem a baba témával. Szóval tudom, hogy nagyon nehéz, de tényleg próbáljatok meg másra koncentrálni. Én biztos vvagyok benne, hogy a 1,5 évnyi próbálkozáson végül ez segített.

Jó éjt Mindenkinek:
MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Itt egy kép a tortácskáról (ami nem ízlett Neki, mert csak a citromot és a koviubit nyomatja) és Szonjácskáról:

Kép

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok!

Van ma valaki?

Inci!
Nagyon nagyon nagyon aranyos a kisfiatok! És milyen nagy már!Kép Pociképed van?Kép

Beu!
Szorítok, hogy csütörtökön csak jó hírekkel szolgáljanak nektek! Nagyon rátok férne már!Kép
Emese!
Miért maradsz fent olyan sokáig? Tessék pihenni!!!KépKépKép Nagyon édes Szonád! 3 tortája is volt??? Nem semmi...Kép
Túrázni egyébként minden évben ilyenkor megyünk, mert okt.10-én jöttünk össze, és okt.11-én van a házassági évfordulónk. (Nem egy nap múlva házasodtunk meg, hanem 4 év múlvaKépKépKép)
És ezeket mindig túrával ünnepeljük. (Meg előtte vagy utána vacsizni is el szoktunk menni.)
Ilyenkor eddig MINDIG szép idő volt. Jó-jó, volt mindig eső-nap is, de az már megszokott dolog és annak is megvan a maga szépsége, mikor s*ggen csúszol le huszonakárhány kilós hátizsákkal a hátadon a sáros hegyoldalonKépKépKép.
Meg nyáron borzalmas gyalogolni...egyszer próbáltuk, és megfogadtuk, hogy nyáron soha többet.
Na, jót el locsogok itt magamban.
Remélem lesz azért valaki!Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!Bekukkolok en is!Kép
Emese!Nekem is mar reg ota megvan ez a teszt,de sikert meg nem hozottKép!Bar biztos nem abban van a hiba hanem bennem!

Kép
Kép
ancsa81

Üdv Lányok!

Hú, nincs valami nagy tolongás!
Vica,
gondolom már te is léptél... A nyári túrázás meg maga a borzalom, ááá! Júliusban felgyalogoltunk a Kékesre, mint utólag kiderült veszélyes útszakaszon! Többször gondoltam, hogy én innen egy tapodtat se tovább!!! + végig melegebb felső le-föl aszerint, hogy erdőben vagy napon voltunk, hol fáztam hol úgy éreztem megsülök.

Pocakosok,
olyan jó nektek! Úgy szeretnék már én is közevtítést látni a hasamból!!! Kép
Melincsi, ne aggódj, az UH nem károsít (végülis csak hang...)

Szia Szonibaba Kép,
ha van már babád, és a második régóta nem jön össze, lehet, hogy érdemes megnézetni a hormonokat, mert változhatnak idővel, az átjárhatóságot, ha volt azóta nőgyógy műtéted, gyulladásod.
Ha jól láttam az első másfél év után jött össze... Akkor néztek? Most mióta próbálkoztok?

angel37

Szonibaba,
nagyon édes Szoni!Kép
És jó ötletet adtál a kiskutyákkal! Imádom őket! Kép

Szia Ancsa Kép
Most én is csak belestem, majd délután visszanézek!

angel37

Sziasztok csajok!!!

Mndenkinek nagyon jó hétvégét kívánok!!!!Pihenjetek nagyot.Lassan készülődünk,a,lagziba!!!

Majd holnap hozom a képeket!!!
csanita

Nekem is van egy 3eves kisfiam!2eve probalkozunk mar.A regi dokim azzal fenyegetett hogy atjarhatosagi vizsgalatot csinal.Biztos azt hitte hogy majd megijedek es nem akarok kivizsgalast!Az uj dokim egybol hormon vervetelre kuldott.A tovabbiakat meg nem tudom.De ebbol is latszik,hogy ha mar van egy gyerkoc akkor is kellenek ezek a vizsgalatok!

Kép
Kép
ancsa81

Anita!Jo nektek,hogy mentek 'bulizni"!Az en ferjem fiu buliba megy delutanKép.Megint unatkozhatunk itthon!
Nektek jo szorakozast kivanokKép!!!

Kép
Kép
ancsa81

Emese!
Nekem a 3. gyerkőc előtt már megvolt a HSG és most zjlanak a vérvételek! Szóval sosem lehet tudni!!!

moni

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa81 2009.08.14 23:25-kor.

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa,
hát igen, úgy érezzük, hogy ez nem igazságos az élettől...Kép

Múltkor én is láttam (nem is egy) csajt, ment a nagy hasával, kezében meg füstölgött a cigi Kép

angel37

Helló csajok!

Vajon miért lehet akkor ennyi beteg gyerek szerteszét!!! Ez tényleg undorító, hogy mit meg nem tesznek kismamák a pocakjukban lévő gyermekkel, aki még tenni sem tud ellene semmit! Felháborító!

Inci nagyon éde a kisfiú!!! Tök jól látszik a buksija, meg a keze!

Ancsa akkor tényleg nem lehet valami jó napod Kép el kellene menni mindenképp dokihoz, vagy legalább megkérdezni, ha nem múlik a vérzés!

Emese nagyon édes a Szonja!!!

Vica tök jó lesz nektek kettesben azon a túrán!! SZorítok, hogy vévig szép idő legyen (attól még lehet seggen csúszni lefelé, mondjuk leveleket Kép)
érdekes dolog ez, én pl nem tudom megmondani, hoyg mikor jöttünk össze a párommal. Azt tudom, hogy mikor voltunk együtt "úgy" először. (mondjuk akkor még nem jártunk. most ne tessék ám engem jó nagy ....nak nézni, hisz végül a férjem lett, nemde Kép)

Anita milyen volt a lagzi? Tudtál azért ott lenni kicsit?

Kép
Kép
beuka

SZiaztok!

Ma egész nap nem nagyon akart működni a babanet, most engedte magát megnyitni!

Sajnos tegnapra minden kétséget kizáróan megjött, úgyhogy ez a ciklus is kilőve Kép

Bízom októberben...hátha a vénasszonyok nyara...Kép

angel37

Incike!
Megkérdezhetem, hogy miért nem vagy megelégedve Máté dokival?
Nekem is ő volt az orvosom, 4 hete szültem nála egy gyönyörű kislányt és én nagyon elégedett voltam vele. A szülésnél végig bent volt, ellátott tanácsokkal, a terhesség alatt is nagyon figyelmes volt, sokat segített. Szülés után is minden nap megnézett minket a babócával, hogy hogy vagyunk. Csatlós doktornőnél kezdtem én is, de a szülés idején szabin lett volna és a 20. hét táján pártoltam át Máté dokihoz, ugyhogy mindkettőről van tapasztalatom. Éva is ari, de Szabolcs még nála is jobb egy fokkal. Persze ez az én véleményem.
kata82

Kata82

1. Én is dohányzom a terhesség alatt, de nem mint gyárkémény.Szóval nagyon gusztustalannak tartom azt a kijelentésedet:
...Foleg ez a masik arra nem kepes hogy letegye a cigarettat.Az elso gyereknel is vegig dohanyzott,meg most is!

Talán azért elgondolkodnám a helyedbe, mielőtt ilyeneket leírsz.Tudod a kismama aki terhesség alatt dohányzik orvosi felügyelet mellett teszi.A hirtelen nikotin elvonás sokkolja a szervezetet ami vetéléshez is vezethet.
Legközelebb légyszi tájékozódj a másik oldalról is!!!

...Az ilyen aki sz...k ra egyszer szetrakja a labat es ugy marad.Undorito!!!

Erről az utolsó mondatodról szerintem sokan máshogy gondolkodnak és nem ilyen primitíven!

Máté dokiról annyit, hogy ő minden csak nem jó orvos.Nálam érdekes,de 1 vizsgálaton kívűl semmit nem nézett, még azt sem vette észre, hogy a gyerek mellett majdnem 3cm-s daganat van.Az meg a másik, hogy 2x is bevéreztem és egyszer sem lehetett elérni, pedig dolgozott. Na erről ennyit.

Incike
28+7

Kép
Kép
incike

Sziasztok!
Csak gyorssan bekuk,de láttom megint nincs fennt senkiKép.Majd holnap délután azért jövökKép

A cigiröl a véleményem csak ennyi Kép!! Szerintem ha valaki terhes addig félre kéne tenni ,bár mindenkinek a saját szive joga ,hogy tönkreteszi a babát már ilyen "korán"Kép!!
"bocsi ha valakinek a lelkébe gázoltam,de hiába orvosi ell.mellet ök se tudbak segiteni(valamikor észre se veszik ha valami nagy gáz vsn)".
Most temetek el egy 51 éves nöt tüdörákba(még a tüdöszürön se vették észre,pedig nem rég volt),nagyon köhögöt elment dokihoz és sajna 2 hónap alatt meghallt!!!Na lépek,azért gondolkodjatok el a cigiröl!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?