Sziasztok!
Húú, sikerült végigolvasni az újabb termést és jegyzeteltem is
Kamilla!
Tök jó a hozzáállásod, sztem is poz. lesz 9-én a teszted
Maminti!
Köszi az érdeklődést, a két beteg "csak" szimplán megfázott, Apa azért viseli rosszul, mert pasi, Szona meg azért, mert pici. Még soha nem volt beteg, lehet, hogy furcsa is Neki ez az állapot.
Vica!
Túrázni mentek?! Hát nagy az elszántságotok, nem mondom. Ilyen kiszámíthatatlan időben. De biztos romantikus lesz...
És nem is mondtad, hogy szakmát változtatsz és felcsaptál pc szerelőnek
Csanita!
Jó, hogy túl vagy a cisztátlanításon, mostmár aztán gőzerővel, amint szabad!
Holnapra jó lagzizást, aztán gyere és számolj be, hogy milyen volt!
Kiskrampó nagyon édes. Annak a picilánynak pedig mekkora haja van?! Mostmár annyi babás képed van, hogy már tényleg nagyon hiányzik a saját!!
Betti!
5,50-es kelés...Atyavilág, hogy bírod? Főleg télne, amikor még iszonyat sötét is van olyankor? Brrrr
Lolita!
Gratula a kiscasjszihoz! Kár, hogy az a pancser orvos kicsit beárnyékolta az örömötöket, de mostmár minden O.K.? És miért volt hüvelyi a 12.héten?
Beuka!
Boldog Szülinapot!! Bocsánat, Veled kellett volna kezdenem.
Angel!
Kár, hogy a képek nem sikerültek
Ancsa!
Nekem is ki szokta mutatni a pé-t a nyálas mikroszkóp, de sajna az még nem jelenti azt, hogy a baba is összejön
De azért jó tudni.
Lara!
Neked aztán minden összejött: anyajegy, fog...Mikori volt az a kalács?
Incike!
Édes a Babád nagyon
Melincsi!
Babakelengyével kapcs. Én anno úgy voltam vele, hogy a 36.-38. hétre legyen meg minden (amikorra elvileg már akármikor megszülethet a Baba). Akkor megnyugodtam, hogy minden rendben, jöhet, készen várja a szobácskája és a ruhatárja.
Egy kérdés:
Ez a hormontükrözés és HSG vizsgálat akkor is jól jöhet, ha már van egy babám? Vagy ezek az értékek függetlenek ettől és akármikor tolódhatnak rossz irányba? Érdemes lenne nekem is kérni?
És egy másik!
Már biztos írtam, hogy nekünk Szona akkor fogant meg, amikor a szomszédunkban kiskutyák születtek és teljesen rájuk kattantam, nem is törődtem a baba témával. Szóval tudom, hogy nagyon nehéz, de tényleg próbáljatok meg másra koncentrálni. Én biztos vvagyok benne, hogy a 1,5 évnyi próbálkozáson végül ez segített.
Jó éjt Mindenkinek:
MSE