Connie
szegény Ákos,küldünk neki sok szurifelejtő puszit
Ildi
Vince valóban nem figyelt Marcipán kiselőadására,így mi feliratkozunk ismétlésre
Tegnap éjfélig fent volt,aztán viszont "csak" 5kor kelt.Remek.De ha előbb alszik el,2-3 felé már kukorékol
Nagy gratula Marci első fogacskájához!
Timurr
Mi is fogatlanok vagyunk még-már ami Vincét illeti
Pedig megnéztem a táblázatot és Vince 10 héttel idősebb,mint Maja.Ja!Vincének megmutattam Maja legújabb fotóit..fülig szaladt a szája
Azt mondta,kár h foglalt a lány
Jégvirág
Nem szeretem a rudit,de most már kezdi fúrni a kíváncsiság az oldalamat.Én Rozira v Grétire tippeltem volna.Félve kérdezem,ugye nem Vince?Csak felismerném!
Mikor lesz szabad a gazda?
Juszti
Pihenj sokat,míg anyukád itt lesz!Abszolút átérzem a helyzetedet én már több mint egy éve nem aludtam át egy ájszakát sem-mert a terhességem alatt állandóan pisilni jártam éjszakánként,mióta Vince megszületett 1(!)éjszakát sem aludt át
Úgyhogy erősen ráfér az alvásügyi továbbképzés
Ja és Boldi továbbra is nagyon jól néz ki
Nem tudom hogy csinálják,de rajtuk nem látszanak a fáradtság nyomai
Kata
Ez igen,grtaula Panninak a felüléshez!!Vince is próbálkozik vele egy pár napja,már oldalra is fordul,de még nem tökéletes a kéztechnikája,nem tudja magát felnyomni.Viszont ma sikeresen a fejére húzta a terítőt és vele együtt a távirányítót,aminek nagyon megörült,mert valami rejtélyes módon ő is nagyon kedveli eme szerkezetet
Szupi,h Panni szeme teljesen egészséges!Sajnálom,h Te se sűrűn látod a párodat
Én most kivételesen nem panaszkodom,a héten egész sokat volt itthon
Volna egy kérdésem:a mellkason és a hason lévő apró pöttyök jelenthetnek ételallergiát?A szájánál,fenekénél semmi,2 napja banánpépezünk,lehet h attól van?
Most megyek dolgomra,sziasztok
Virág