Új privát üzeneted érkezett!

Juszti
Én a 4 kelésnek a tegnapi nap után örülök.
Írd meg a címed és hogy mennyi kell és elküldöm levélbe 3 lila és két zöld gatya felhúzós van,ja a figurákról beszélekKép. timurr@freemail.hu
Olyan zizzent vagyokKép
Én nem értettem sokáig miért írják rá a zacskókra,hogy ne adjuk a gyerek kezébe,gondoltam már miért játszana egy gyerek egy zacsival,na már tudom Maja imádja a szatyrokat stb. jól zörögnek és sokkal érdekesebbek a babajátékoknál.Látom Boldinak is bejönKépÉdi nagyonKép
Szerintem nem Maja baba van a képen ,szerintem totál Grétis,de ha nem ő az akor valamelyik felmenője.

Timurr
Vendég

Timurr
Köszi Kép
És Te tudtál most éjjel aludni? Maja nagyon aranyosan nézi a lufit. Kép

Juszti
Sajnálom az éjjeli keléseket.Kép Látom Boldit sem a játék érdekli, hanem a zacskó. Rozit pedig a játékokon lévő bevarrócímke. Azokat szereti birizgálni. Kép

Vezso
vezso

Sziasztok!

Timurr!
Nagyon édes Maja a lufival! Kép

Jégvirág!
Csak nem az én egyfogú kisfiam? Kép

Most éppen lelkesen nyúlkál a szájába, és tapogatja hogy ki a fene rakta be a szájába azt a recés valamit! Kép Kép Kép Kép Kép Annyira imádom ezt a kölköt!

Lir!
Tényleg sajnálom hogy nem jöttetek, majd legközelebb! Kép

Ildi

delfinke

Timurr : mél ment Kép és köszi.
igen , valóban most megnéztem Majád képeit tényleg nem ő Kép

Kép
juszti75

Hiába, ha itt az ősz anya beöltöztet engem:
Kép

delfinke

Hüpi: Nem én vagyok.

Lir: Nem a párom Kép

Juszti: Nem Maja.

Segítek: Benne van a táblázatban és ott van is róla kép.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Connie
Szerintem ne szomorítson el az a gondolat, hogy az első nagykádas fürdetés nem igazán jött össze. Nálunk is hozzá kellett szoknia. Igaz csak az apukájával szokott a nagykádban fürdeni kb. hetente 3-szor. De most már nagyon élvezi. Itt a kedvenc képem.
Kép
Apa! Olyan vicces vagy, hogy megeszed a kezedet!
Kép
hüpi

Ildi: Nem Marcika Kép Az is túl egyértelmű lenne Kép

Timurr: Nem Gréti és nem is felmenője Kép
Amúgy nekem azt mondta valaki, hogy azért nem ajánlatos ilyen nagy zacskókat adni nekik, mert pl. a fejükre húzzák és megfulladnak, ha nem tudják levenni.
Persze szülői felügyelettel gondolom nem jutnak a fulladásig Kép
Meg egyébként is minden hülyeséget rá kell már írni a csomagolópapírokra...
Az amerikaiak tudják ezt túlzásba vinni.
Amikor egy nő belerakta a mikróba a macskáját fürdés után, hogy megszárítsa, és szétrobbant a macsek...és a nőci meg beperelte a mikró gyártóját, merthogy nem volt ráírva a dobozra, hogy ne tegyünk bele macskát Kép
És pert nyert. (ez igaz történet állítólag, régen cikkeztek róla)
Bár az amerikaiak mindenkit perelnek mindenért. Szerintem ebből élnek KépKép

Hüpi: illeték Kép
de legalább nem 800akárhányezer

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Vezso : a cimke nálunk is játszik Kép

Sokszor sírok reggelente a fáradságtól. Aztán úgy elszégyellem magam hogy más is ezt csinálja mit kényeskedem. De tudjátok mikor már fáj a nem alvás.... Most már értem miért használják állítólag a vallatásra azt a módszert hogy nem engedik aludni az embert....

na jó panaszkodás lezárva. Hétvégén jön az Anyukám fel Békéscsabáról kicsit segít meg átvállalja Boldizsári-t Kép Mostanában Balambérnak szólítom Boldit ha olyanom van és éneklem neki hogy " Balambér , eladlak 1 galambért.. és nevetek nagyot erre ő is kacag. Aztán monodm neki százmillióért sem adlak Kép meg képzeljétek vettünk neki egy kis téli dzsekit a C & A-ban és úgy tetszik neki hogy azt húzkodja magára. Pedig utál öltözködni. Kép

Marcipán édi lehet a kis fogával. Egyébként mennyi idő amig kijön a fogacska? mármint lehet az hogy mondjuk egyik éjszaka alatt kibújik a teteje?

nem tudjátok a Mini manón kívül hol lehet elektromos medela mellszívót kölcsönözni?

milyen nagy ez a világ...és milyen kicsi vagyok benne.. Kép

Kép
és mennyi mindenre csodálkozok rá .. Kép

Kép

Kép
juszti75

Mai rejtvényünknél én is Egyfogú Marcikára tippelek.Kép (Aztán remélem nem az Ákos az, mert nagyon égő lenneKép)

Szegénykém úgy sírt ma az oltásnál, már a vizsgálatnál is, aztán jött az a hidegkezű asszisztens néni és a szájába önötte azt a keserű izét. És a végén jól megszurkálták.Kép Na most aztán már majdnem én is sírtam vele. Itthon is sírt még vagy egy jó 3/4 órát, ringattam, szopiztunk, ringattam, szopiztunk...nagy nehezen elaludt.

Fürdetéshez: én is olvastam a kiskád a nagykádba dolgot, de azt ilyen fájós derekú népség, mint mi, nem tudja megvalósítani. Bár lehet, hogy egy 8770g-nál kisebb babával menne. Szóval ezért beleültem vele én a kádba. Legközelebb kevesebb vizet teszünk bele, hogy le tudjam az aljára ültetni, meg valami csúszásgátlót is. És apa nem dobál majd bálnamamákat a vízbe.Kép Ja, és befűtünk, lehet, hogy az is baj volt, hogy nem volt elég meleg kint? Muszáj átszoktatnuk együtt fürdésre a nagykádba, mert apa fél kézzel már nem nagyon tudja tartani a kis dömpert.Kép

Hüpi,
Jó hírek:Kép. De hogy milyen gyagyák bírnak lenni a hivatalok.KépKép

Vezso,
Ja, azt hittem Timinél iratkoztál be. Sztem nem zavarsz egyáltalán 2.-án, legalább megismerkedhetsz egy csomó menyasszonnyal is.KépMajd megbeszéljük pontosan, mi merre meddig.Kép

KépKép
connie

Juszti!

Én kb egy hete vettem észre az ínye alatt a fogát; de hogy őszinte legyek tényleg passzolom a kérdést; mert Marcipánt egyáltalán nem viselte meg! Kép

A nem alvó csemeték szüleit nagyon sajnálom; Marcipán vállalja a továbbképzést melynek témája:
Hogy aludjunk éjszaka 10 órát!

Ki jelentkezk az előadásokra?

Ildi

delfinke

Jégvirág!

Vezso Rozija?

delfinke

Közben láttam, hogy nem Marcika az.KépDe nem is az Ákos.Kép

Ti, akik vettetek már dzsekit a babának: össze tudjátok húzni egész a nyakáig? Mert nálunk visítás van belőle, nem fér bele a toka.Kép Ill. valahol eltűnt Ákos nyaka útközben, pedig mikor született még volt neki, erre határozottan emlékszem.

Juszti,
Ilyen már nekem is volt, hogy sírtam a fáradtságtól, az elején, sztem nem szégyen. Ákos minden nap előadja.Kép

KépKép
connie

Ildi, mi megyünk a tanfolyamraKép Marcika rajtad a világ szeme ( füle) . Boldit az első sorba ültetem hogy nagyon figyelje kis tanítóját Kép

Kép
juszti75

Juszti!

Oké, akkor egy tanuló már van; a második Vince (neki már akart előadást tartani Marci, csak Vince nem figyelt rá! Kép

delfinke

Hééééééééééé, én voltam az első, de a babanet elnyelte a jelentkezésemet Kép
lirian

Connie : Boldinak csak szolíd tokája van de így sem tudom teljesen összehúzni a kabátkát. Oda jön majd a kis sál Kép

Köszi a biztatást.. Ma is sírtam. de már jó a kedvemKép

Kép
juszti75

Jó reggelt!

Timurr!
Maja nagyon cuki a nagy lufival...Kép

Boldi látom már vásárolni is jár..Kép Nálunk is nagy sláger a zacsival való játék, főleg amelyik csörög....mindennel szeret játszani, a lényeg, hogy ne gyerekjáték legyen...Kép

Vezso!
Köszi, minden tanácsot, ötletet elfogadok...amúgy tettem bele Mascarpone-t, de a tejszín nem volt hideg, anyum utólag hozott nekem habfixálót....tuti ez volt a baj....de majd a következő sikerül...Kép

Hüpi!
Nagyon cuki a kádas kép...de jó hogy így szereti a nagykádat...mi még nem próbáltuk, de majd szeretném én is beletenni......

bocsi, de most rohannom kell suliba, Boti addig nagyizik....ilyenkor úúúúgy hiányzik....Kép

majd még jövök....

üdv

kingu
cica29

Most volt itt a védőnő. De mire kiértem, már elment. Nagyon szenya vagyok, hogy nem igyekeztem jobban, hogy beengedjem? De úgysem tud semmi hasznosat mondani nekem! Csal állandóan kérdez. De válaszolni azt nem igazán tud!

Jégvirág
Biztos, hogy nem az én Ádámom, mert azt millióból is felismeném! Gondolkodom. De addig hűtsd azt a rudit!Kép
hüpi

Sziasztok!!!

Egy kicsit el vagyok veszve, hol én nemtudok jönni, hol nem tudok belépniKép
Nagyon le vagyok maradva.
Angéla!!
köszi a táblát, olyan jó látniKépKép
Na most ennyi voltam megint, Bazsi extra nyűgös mostanábanKép

Sziasztok, jövök ám majd!!!
zsuba31

Ildi: Nem Vezso Rozija....
segítek: fiú Kép

Connie: Igen, nem is Ákos. Kép 5 hós oltást kaptátok most?
Kabátnál mi is hasonló problémákkal küzdünk Kép

Hüpi: Igazad van, nem Ádám Kép

A kis srácok és Maja nagyon édesek! Kép

Õszinte részvétem a fáradt, nemalvós anyukáknak. Kép És minden elismerésem!
Remélem Marcika segít Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Connie
szegény Ákos,küldünk neki sok szurifelejtő puszitKép

Ildi
Vince valóban nem figyelt Marcipán kiselőadására,így mi feliratkozunk ismétlésreKép Tegnap éjfélig fent volt,aztán viszont "csak" 5kor kelt.Remek.De ha előbb alszik el,2-3 felé már kukorékolKép
Nagy gratula Marci első fogacskájához!Kép

Timurr
Mi is fogatlanok vagyunk még-már ami Vincét illetiKép Pedig megnéztem a táblázatot és Vince 10 héttel idősebb,mint Maja.Ja!Vincének megmutattam Maja legújabb fotóit..fülig szaladt a szájaKépAzt mondta,kár h foglalt a lányKép

Jégvirág
Nem szeretem a rudit,de most már kezdi fúrni a kíváncsiság az oldalamat.Én Rozira v Grétire tippeltem volna.Félve kérdezem,ugye nem Vince?Csak felismerném!KépMikor lesz szabad a gazda?

Juszti
Pihenj sokat,míg anyukád itt lesz!Abszolút átérzem a helyzetedet én már több mint egy éve nem aludtam át egy ájszakát sem-mert a terhességem alatt állandóan pisilni jártam éjszakánként,mióta Vince megszületett 1(!)éjszakát sem aludt átKép Úgyhogy erősen ráfér az alvásügyi továbbképzésKép
Ja és Boldi továbbra is nagyon jól néz kiKépNem tudom hogy csinálják,de rajtuk nem látszanak a fáradtság nyomaiKép

Kata
Ez igen,grtaula Panninak a felüléshez!!Vince is próbálkozik vele egy pár napja,már oldalra is fordul,de még nem tökéletes a kéztechnikája,nem tudja magát felnyomni.Viszont ma sikeresen a fejére húzta a terítőt és vele együtt a távirányítót,aminek nagyon megörült,mert valami rejtélyes módon ő is nagyon kedveli eme szerkezetetKép Szupi,h Panni szeme teljesen egészséges!Sajnálom,h Te se sűrűn látod a párodatKép Én most kivételesen nem panaszkodom,a héten egész sokat volt itthonKép

Volna egy kérdésem:a mellkason és a hason lévő apró pöttyök jelenthetnek ételallergiát?A szájánál,fenekénél semmi,2 napja banánpépezünk,lehet h attól van?
Most megyek dolgomra,sziasztok
Virág
villes

Ildi
Akartam kérdezni,h Te nem akarod letölteni azt az msn dolgot?Olyan jó lenne Veled is így dumcsizni...bár ha így folytatom a férjem csinál egy szekrényt a gépnek és rátesz egy hatalmas lakatotKép
Virág
villes

Jégvirág,
nem Fürtös szemei azok? Nekem gyanús:Kép

Kép

Kép
vizimano

Connie
Remélem, Ákos már kiheverte az oltást és újra jókedvű. Jóga?

Nálunk a fürdés egy ideje már nem egyemberes feladat. A férjem fogja és meg fürdetem, mert egyedül nem lehet bírni vele. AZ öltöztetés a legviccesebb, ilyenkor a párom a hóna alatt fogva a levegőbe emeli, én pedig a rugkapáló lábára próbálom felhúzni a ruhát. De a kiskábdjában már olyan szépen tud egyedül ülni. Sőt, tegnap egy kicsit a pelenkázón is ült teljesen egyedül.

Képzeljétek, vasárnap óta mi is kóstolgatunk. Eddig a barack volt a menü, az nagyon ízlett neki. Tegnap almát próbálta, az kevésbbé tetszett neki, de hősiesen azt is lenyelte. Sőt, szegénykém a fluimucilra is azt hitte, valami jó kis kaja, és lelkesen tátogatta a száját. Igaz, fele az előként landolt, de azért szépen kortyolta azt is.

De jó, hogy visszajött a szép idő. Lehet még nagyokat sétálni.
pviki

Örülök, hogy mindenki jobban van. Sztem Ákosra is ráférne egy kis ismétlés, mert már profi volt a 11 óra átalvásában, de már egy ideje visszaestünk. Ma négykor én voltam nála, akkor csak nyökögött és csapkodott, 5-kor apja - addigra én visszaaludtam, 6-kor mindketten.Kép

Voltam én is úgy, hogy sírtam az álmosságtól. Ez akkor volt amikor Ákos 7,5 hetes volt. Azóta nekem is csökkent az alvásigényem, és Ákos is többet alszik. Átlagban 6-7 óra egybefüggőó alvással már "elvagyok". Ha 8 órát alszom az istenkirályság.Kép

Lépek, jönnek holnap vendégek, csinálok valamit, mert holnap ha jó idő lesz ki akarunk nézni Etyekre.Kép

Kép

Kép
vizimano

Virág: Nem vince.

Vizimano: Nem Fürtös Kép

Hanem ő:

Kép

Kép

Na ki ő? Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Kingu,
ne haragudj, hogy nem reagáltam az illetékkel kapcsolatos problémádra, de akkor éppen biztos nem olvasós voltam. Lécci mondd meg hogy van, és akkor majd előkeresem a jogszabályt, és át is küldöm.Kép A cégkivonatot az illetékhivatal kérheti, és a féérjem mindig szokta is csatolni, mert csak plusz macera. A jogszabály szerint csak olyan adatot nem kérhetnek, ami az ő adatbázisukban megvan, és a cégeket nem ők tartják nyilván.Kép Szégyen, hogy a XXI. században ilyen papírcsatolgatásra vagyunk kárhoztatva.Kép

Connie,
nagykádban fürdésKép Sajnálom nagyon, de pl nálunk Manó csak velem hajlandó fürödni, apjával nem, akkor csak lebeg és nagy szemekkel néz.Kép
Én sem tudom felhúzni Ákoson a zippzárt - na ez kicsit furcsán hangzik - illetve a kabáton, de majd kap sálat.Kép

Kép

Kép
vizimano

Elárulom: Ez a szégyenlős kissrác Zsuba Bazsija! Kép

Nehéz volt, tudom. Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Connie!

8770g Akos? Harom nappal szuletett csak elobb, mint Andor. Andor 4150g-al inditott es szerdan az 5 hos oltason 7400g-ot mertek nala. Jol elhuzott Akos! Meg is neztem a kepeket rola, Eszmeletlen mennyire hasonlit rad!!! Milyen "magas"? Andort tegnap 69cm-re mertek. Birom, hogy igy nonek!!!!

Nekunk az oltas utan semmi baja nem volt, ma reggel viszont hetkor ebresztett (8tol 8ig szokott aludni) , es azota nyugi van.

Udv, BJ
babjag

B*s, Zsuba hozzászólása óta nem frissítette a babanet a hozzászólók listáját, csodálkoztam is, hová tűnt mindenki. Még jó, hogy a főmenűben megláttam Babjag nevét, aztán mégis benéztem.

Babjag,
nem tudom, hány centi Ákos, azt nem szokták mérni. Õ 3750 g-ról indított, de igazán lassíthatna már.Kép

Tegnapi nagykádas kudarcon nem igazán keseredtem el, majd újrapróbáljuk.

Köszi a szuriűző puszikat.Kép Mióta felébredt, nincs semmi baja, csak mielőtt megint lefektettem sikongatott egy kicsit. Én lassan megőrülök tőle, ráadásul megint fáj a fejem, szülés óta a heti egyszeri fejfájás tuti, de mostanában már minden másnap van.Kép Dokit meg folyton elfelejtem felhívni időpontért.Kép

Virág,
A pöttyök, amiket írsz, az nagyon is lehet ételallergia.

Hú, én most vagyok nagyon álmos, de negyedkor indulni kell a jógára, addig már nem akarok lefeküdni, csak rosszabb lenne.

KépKép
connie

Sziasztok!!!!

Na nem találtok el a fiacskámat??Kép
Tegnap nem tudtam belépni a netre és Beával msn-eztünk. Panaszkodtam, hogy még mindig nem tudok képet feltenni és ő felajánlotta a segítségét. A képek nem akartak átmenni, ezért volt ez a kisci. Azt mondja beteszi ezt, hogy találjátok ki kicsoda?? De látom nem ment. Se baj, ezt a játékot akár játszhatnánk a többi gyerkőccel is!!Kép
Visszasírom a régi békeidőket, mikor azon paráztam, hogy miért alszik sokat a gyerek!!!
Jajjjj nagyon lefáraszt a fiacskám!!!!
Na mentem jelenésem van!!
zsuba31

Vizimanó
6-7 óra,fáj a szívemKép

Bea
Mivel Zsuba nem fogadja el még mindig a segítségünket,hogy szívesen rakunk fel Bazsiról képet amíg ő nem tud,így ezer éve nem láttuk a kis drágát.Mentségünkre.

Hallod Zsuba
én még mindig szívesen felrakom a képeket,ha átküldöd nekem.Kép

Timurr
Vendég

Na és ő????
Kép
Vendég

Timurr
Egyértelmű, hogy Maja az!?Kép

Szerintetek ez jó póz az alváshoz?
Kép
hüpi

Hüpi behalok ennek a képnekKép
Nem Maja az túl egyszerű lenne,kíváncsi vagyok anyukája megismeri-e.

Timurr
Vendég

Virág
Maja még képlékeny fiú ügyileg,nagyon bejön neki tulajdonképpen az összes fiú és lány isKép
Vendég

Virág
Maja még képlékeny fiú ügyileg,nagyon bejön neki tulajdonképpen az összes fiú és lány isKép
Vendég

Van itt egy oda nem illő dolog
Kép
Most hivattam elő a képeket, /jó sz***k lettek/, azért kaptok ennyit.Kép
hüpi

Timurr
Megint csak nem Ádám!
De lány az tuti. Talán Vezso Rozija?
Vagy ne találgassak?
hüpi

Virág: köszi, igyekszem Kép

Kép
juszti75

Na fiúk mikor megyünk már focizni?
Én készen vagyok!

Kép
hüpi

Ti itt rébuszokba beszéltek?
Kihal tőlem a topik!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kép

Eldugultam
hüpi

Enyhén ki vagyok akadva. Férjemnél maradt reggel a kocsikulcs, pár hete kellett neki a pótkulcs, azt se tette ki, babakocsi az autó csomagtartójában, úgyhogy a mai jógának lőttek. Persze ez akkor derült ki, mikor már felöltöztünk, összepakoltunk. Észrevette, csal elfelejtett sms-t írni. Baromira fel tud húzni néha a férjem a szétszórtságával. Sétálni se tudunk így elmenni, babakocsi nélkül. Pedig azért csak nyügi Ákos az oltás után, ilyenkor jó szokott lenni, ha lefoglalom.

KépKép
connie

nem értem
Vendég

érdekes,szellemesdit játszik a babanet,egyszer látom egyszer nem.
Hüpi
nagyon jók a képek,látszik a kölkön,hogy nagy csibész,fe kötheted a gatyádat velem együtt.Kép

Nem Rozi.Találgass csak,úgy se mondom meg,kitartok,mint BeaKépCsak akkor mondom meg amikor jelentkezik az anyukája.Kép

Timurr
Vendég

Sziasztok!

Villes!
Nekem nincs msn-címem, de őszinte leszek ha lenne egész nap itt ülnék a gép előtt(így is függő vagyok) Kép Kép Kép.
Úgyhogy én maradok a jól bevált Babanetnél.

Képzeljétek voltunk az Árkádban, és Manó összehányta magát.Egyből rohantam vele az orvoshoz, de semmi baja sincs,semmit nem találtak.De akkor mi lehetett a baj?Amúgy tök jókedvű, eszik-iszik rendesen.Azért is ijedtem meg, mert tegnap ugyanezt csinálta, az összes kaja kijött belőle! Kép
Nem tudom mi lehetett vele, most itt aggódok érte! Kép Kép Kép Kép
Ja!És mondta a doki hogy felül is jön már a fogacskája!Kép

Mellesleg össszefutottam Katával(Panni2005) is az Árkádban! Kép

Hüpi!
A gyerkőc a nem oda illő!
Kép

Timurr!
Csak annyi segítséget adj, hogy fiú vagy lány?

Ildi

delfinke

Timurr!!!
Ugye nincs harag??Kép
De nem akartalak vele benneteket terhelni!!! Nme gondoltam, hogy állandosúl ez az állapot!!Kép
Legközelebb Veled tetetek felKépKép
zsuba31

Bea Grétije , nem???
zsuba31

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?