Új privát üzeneted érkezett!

Persze, hogy van sorszámuk!!! Kép Sőt, több babánk is ott van, merthogy több lesz. Kép

Betti
betti73

Kép ugye? sztem igazán optimisták vagyunk, büszkék lehetünk magunkra Kép

Észrevetted? Ma jobb az idő! Kép Közeleg a mi évszakunk Kép

Sajnos lassan mennem kell, úgyhogy búcsúzom!

angel37

JÖn bizony a mi évszakunk! Kép

Szia Angel, lassan megyek én is.

Betti
betti73

Mióma (méhizom-daganat, leiomióma uteri)

A méhizom jóindulatú daganatos betegsége, a női szervezet leggyakoribb tumora. Elsőként az i.e. II. században Galenus figyelte meg, és scleromának nevezte el. Hippokratész a göböket "méhköveknek" tartotta. Rokitansky nevezte el a daganatot fibroidnak, a daganatot az angolszász irodalomban ma is így nevezik. A XIX. Században Virchow mutatta ki, hogy valójában a simaizmok burjánzásáról van szó, így a daganat bárhol előfordulhat, ahol simaizom szövet található.

A méhizom-daganat tokkal körülvett jóindulatú, de szinte végtelen növekedésre képes daganat, mely háromféleképpen helyezkedhet el a méhen belül.

A szubszerózus forma a méh hashártya-borítéka alatt, a méh felszínén, az intramurális forma a méh falában, a szubmukózus forma pedig a méhnyálkahártya alatt helyezkedik el. A szubszerózus forma kikocsányosodhat, vérellátást kaphat a hashártyából, leválhat a méh faláról is. Ekkor parazitás myomáról beszélünk. A daganat az esetek többségében csoportosan fordul elő.

Kép
Kép
incike

Remélem elég adatot adtam meg, de ha kevés akkormég tudok szerezni róla adatot.

Kép
Kép
incike

Drága vagy nagyon Incike! Kép

Nekem subserosus típusú van. Úgy írták, hogy a hugyhólyag falánál van.

Annyit olvastam a neten róla, hogy egy doki azt ajánlotta a 33 éves nőnek, hogy ha miómája van, akkor minél előbb szüljön egy gyereket. Könnyű ezt mondani. Kép

Betti
betti73

Beuka!

Boldog szülinapot!

Képzeljétek ... tegnap este leszakadt az egyik anyajegyem.
Volt para rendesen. szerencsére nem daganatos, de viszont a maradékot leműtik szerdán.
Ma még fogászaton is voltam, mert eltörött a fogam! Kép

Kép
lara26

Azért mondják, hogy minél előbb szüljön,mert a műtét után valószinű nem lehet többé gyereke.Ugyan is előfordulhat, hogy a méhét el kell távolítani vagy összenövés keletkezik a beavatkozás után ami megint csak megakadályozza a további terhesség esélyét.

Nekem már megmondták, hogy végig nem tudom majd kihordani a terhességet a myoma miatt és valószinű császár lesz.Hát ez van sajnos.

Kép
Kép
incike

Lara
Mibe haraptál?Kép

Kép
Kép
incike

Fonott kalácsot ettem és a tömött fogam elrepedt.

Kép
lara26

Így már én is jártam.

Kép
Kép
incike

Sziasztok!

LOLA! Kép Úgy örülök, hogy megint jelentkeztél, nem tudtam elképzelni, hogy mi van Veletek! Hova költöztetek? Az ultrahangos történettől kirázott a hideg! Hihetetlen, hogy milyen orvosok vannak ( és ezeket Te mind kifogodKép) Mostmár van rendes dokid, akinél szülni fogsz?
Óriási gratula a makkegészséges leányzóhoz!Kép

Angel, nagyon tetszett a sorszám! Kép Erre én is sokat gondoltam annak idején, jártam egy homoepátiás orvoshoz az allergiám miatt, ő mondta, hogy a babák választanak maguknak szülőket, akik passzolnak hozzájuk! Úgy látszik a mienk elég válógatósak, de előbb -utóbb csak ránktalálnak!

Hajni, csináltatok új képet. Ne haragudj, hogy nem küldtem fotót, ezek nekem mindig olyan nehezen mennek. De holnap lefotóztatom magam az új kismama nadrágomban és tényleg küldöm!
Azért kellet új orvost keresnem, mert ahova jártam az meddőségi centrum, terhesgondozásra már nem lehet oda járni. Amúgy sajnálom, mert szerettük azt a helyet, meg főleg az orvost (aki Anitát műtötte), de remélem ez a doki is normális lesz, az egyik barátnőm ajánlotta.

Zafír

Kép
Kép
zafír

Jó reggelt Lányok!

Van itt valaki?

Incike!

Neked pontosan milyen és mekkora miómád van?

Betti
betti73

SZiasztok!

Én vagyok Kép

Ez a hülye piros csöpögés még mindig nem óhajt beindulni rendesen! De majd gondolom ma Kép
Mértem hőt, 36,8 (ez nálam magasnak számít) + pillanatnyilag enyhe émelygés kerülget, DE ezeknek már nem dőlök be!!!

angel37

Sziasztok!

Végigolvastam mindent de sajna semmit nem jegyeztem meg.

Zafír, téged igen, mert te voltál az uccsó. Szóval akkor kettőt kérek. Egyet csak a hasadról, egyet meg a nadrágos hasadról Kép. Ha még nem késő Kép.

Különben csak azért ugrottam be, hogy dicsekedjek, hogy vettünk kádat, meg mosdót, meg azért hogy szóljak nem leszek csak hétfőn, mert tegnap óta itthon van a párom és a telken lógunk egész nap Kép. Mondjuk nem hiányoztam senkinek Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Angel!

Mennyire csöpögés a csöpögés? Egy-egy csepp?

Hajni!

Igenis hiányoztál! Meg Vica is hiányzik, meg Kamilla is, meg Kata is, meg Beuka is, meg Zsuzska is, meg Maminti is, meg Keditke is, meg Szelivi is, meg Zafír is, meg Móni is. TESSÉK JÖNNI! Kép

Betti
betti73

Angel!

Hányadik napon vagy?

Betti
betti73

Betti,
szó szerint cseppekben mérhető mennyiség, ez a 25.nap...

SZia Hajni,
üdv az új fürdőszoba tagoknak Kép és jó hétvégét Kép

angel37

Angel,

Kép Kép. Tudod, hogy október a vénasszonyok nyara!

Hajni!

Nekem "csak" a radiátorok hiányoznak a lakásból, szervezzük a költözést. Kép

Betti
betti73

Sziasztok!
Itt vagyok, csak inkább olvasó üzemmódban, mert sok a meló. Aminek örülök, sokkal jobb, mint amikor nincs, csak így nincs idöm netezni...

Hajni!
Tök jó, már nagyon haladtok! Jó munkát a házikón!

Zafír!
Tényleg már akkora a pocid, hogy nem férsz be a gatyóidba? Irigykedem!Kép Nekem semmi sem szük, semmi sem látszik, pedig már úúúgy hordanám a kismamanacikat! Már tök régen megvettem, de minek?Kép Ja, ha szeretnél méretre olcsón nacit, tudok egy varrónöt!

Lara!
Jól összejött most minden akkor! Én rettegek az anyajegyeim miatt, mert van belölük ezer, és nagyon be vagyok ijesztve...

Kép
Kép
maminti81

Hát, pillanatnyilag én is a vénasszonyok nyarában bízom... Kép

angel37

Sziasztok,én is itt vagyokKép!!

Beuka!
Boldog szülinapot!Kép
De jó lenne ,ha jönne már a vénasszonyok nyara!
Képzeljétek nem vagyok normális,tegnap a szobába ittam meg a kávét,és az üres poharat kiakartam vinni a konyhába ,de nem tum miért a fürdöszobába vittem be és saját magamat kiröhögtem.Ma reggel a savanyuságot véletlenül lelökttem a földre,hát vmi nincs rendbe nálam ,nagyon szeleburdi vagyok!Kép
Olyan nehezen kellek fel minden reggelKép.Meg olyan érzésem van mintha meg akarna jönni(24.nap)de semmi .Bár annyira nem görcsöl a hasam mint a mulkor "alig érzem most".
Nekem is rengeteg anyajegyem van,az a legdurvább amelyik a hátamon van és a melltarto állandoan iritálja,itthon azzal csesztetnek,hogy megyek el levetettni,de nem merek.Na meg most nem akarok táppénzre menni (mert azzal legalább 1 hétre kiirnak).Ja most még nem lesz leltár majd okt.végén-nov.elejénKép,mert új boltokat vettek át és azzal kezdik!!Pedig reménykedtem minél elöbb meglesz!
Vendég

Sziasztok!
Tegnap du. elrontottam a billntyűzetet és nem tudtam jönni. Jó hülye vagyok, mi? KépBelefolyasztottam a joghurtot és emiatt szét szedtem (pedig csak a gombokat kellett volna lepattintani) és ha 20x raktam össze, akkor 20x működött másként. Hol nem volt R betű, hol az Enter nem működött, hol az egész A betűvel kezdődő sor, úgyhogy otthonról hoztam most másik klaviatúrát és remélem ezt nem rontom el.Kép
(A másikkal meg bajlódhat ÖcsikémKép)

Olyan sokat írtatok, hogy azt se tudom mit írjak.

Beu!

Maminti!
majd fogsz Te még vágyakozni a kissebb pocak után!KépKépKép Apa hogy van már a bab-témával?Kép

Zafír!
Én is kérek képet!!!
kecsy@freemail.hu Olyat is, ami még az elején készült!

Hajni!
Tőled is hiányolom már a képeket! Még akkor is ha semmi se látszik rajtuk (állításod szerint).Kép

Angel!
Sajnálom a csepegést. Nekem mikor már piros, akkor egyértelmű szokott lenni, hogy ez a hónap se a miénk. Nagyon kevés ideig szokott barna lenni. Van, hogy 5-10 perc múlva már indul is, de 1-2 órán belül biztos bepirosodik.
(Bocsi a részletekért.Kép)

Inci!
Tök jó, hogy sokat voltál itt. Egyszer jössz egy csomót, és én akkor nem vagyok, Gyere sűrűbben.
Jó volt olvasni, hogy bele vagy nyugodva a császárba. Vagy azért nem volt olyan könnyű? Semmi esély nincs a hüvelyi szülésre?

Lola!
Gratula a kiscsajszihoz! Jó növögetést nektek!!!
Hihetetlen, hogy még mindig nem indult el a pocód!

Nkem már hál'istennek elmúlt a barnázás, mert a múlt hónapban még a 10. napon is volt. Most meg a 6. on vagyok. (ha jól számoltam.Kép)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Betti!
Olyan jól esett, hogy hiányoltál!
KÖszi!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Tök jó kedvem lett!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Zafir!!

Én is én is kérek képetKép!!!!!
eda_@freemail.hu

Köszike!!Kép
Vendég

Csajok ezt most kaptam maiba:

Az esküvő után a fiatal feleség így szól a fiatal férjéhez:
- Drágám, most, hogy összeházasodtunk, azt hiszem, meg kellene beszélnünk, hogyan alakítsuk ki a szexuális életünket. Este, ha a hajam rendben van, azt jelenti, nem akarok szexet. Ha kicsit kócos, azt jelenti, hogy lehet hogy akarom, lehet hogy nem. Viszont ha a hajam teljesen kócos, azt jelenti, hogy akarom a szexet.
- Rendben, aranyom. Most elmondom, én hogyan gondolom: amikor hazajövök, iszom egyet. Ha csak egy pohárral iszom, azt jelenti, hogy nem akarom a szexet. Ha két pohárral iszom, azt jelenti, hogy lehet hogy akarom, lehet hogy nem. Viszont ha három pohárral vagy többet iszom, akkor . urvára nem fog érdekelni, hogy milyen a hajad.
Vendég

Zafír!

Én is, én is!!! Képet kérek. betti73@freemail.hu

Vica!
Hát persze,hogy hiányoztál. Nálam általban morzsával van teli a billentyűzet. Kép

Keditke!

NÁlam az szokott előfordulni reggelente, hogy a teafilter helyett a kiskanalat viszem a kuka felé. Kép

Betti
betti73

Keditke! Kép Kép Szupi a vicc. Kép

Betti
betti73

Sziasztok!
Vagyok, csak a "termést" olvasgattam!

Betti!
Köszi a hiányolást,jól esett!

moni

Szia Vica! Kép

Semmi gond a részletekkelKép, van itt a topicon abból bővenKép, úgyhogy folyt.köv.:
nálam egy nap pirosan kezdi, pár csepp a WC-be, egyszer és kész. Másnap u.ez, esetleg vmi barnaság a tisztaságin. 3.nap ált. beindul. Sajnos most is ez lesz, várom az októbert és a vénasszonyok nyarát...Kép

angel37

Lányok!

Igenis tessék a részleteket is leírni. Kép

Móni!

Suli milyen?

Betti
betti73

MIndenkit hiányolok, aki erre szokott járni. Kép Tessék jelentkezni.

Betti
betti73

Sziasztok!!

Itt vagyok én is,csak pihenésre vagyok ítélve.Bárnem nagyon bánom.
KösziBettia hiányyolást.Látom azért néha valakinek az eszébe jutunk!!!Már sokkal jobban vagyok sebek kicsit fájdogálnak,vagyis húzódnak,viszketnek.Gondolom gyógyulnak.Még a jövő héten itthon leszek.Tulajdonképpen semmit nem csinálok itthon és mégis úgy elrepülnek a napok.Holnap lagziba megyünk,lehet csak a templomba meg a vacsira,nem tudom hogy fogom bírni.
csanita

Látom, hogy csak hiányolni kellett titeket és azonnal előkerültetek! Kép

Anita!

Örülök, hogy gyógyulgatsz. Kép

Betti
betti73

Csajok!Én lépek ma még megyek dolgozniKép!!De holnap leszek de csak akor,ha valaki lesz még fennt!!!Mindenkinek jóó hétvégét!!!Puszika!!Sziasztok!!!Kép
Vendég

Editke!
Nálam egyszer előfordult, hogy 3 bugyival a kezemben elindultam a szennyes-tartó felé, de nem abba dobtam, hanem a WC-be. Már nyúltam a lehúzó felé, mikor feleszméltem...és szedegethettem ki a vízből a bugyikat.KépKépKépKépKép

Betti!
Hát igen, ez a korunkat jellemzi. Az ember nem tud nyugodtan leülni valahová, és megenni a reggelijét/tízóraiját/ebédjét/uzsonnáját. (a nemkívánt rész törlendőKép) Hanem a gép előtt kell kajálni veszélyeztetve annak épségét.Kép
(Hű de hivatalos voltamKép)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Betti!
Jó, csak messze van... Kép Lelkileg nagyon megvisel engem is, és főleg a gyerekeket! Kép Mindegy majd lesz v.hogy. Most a baba téma sem foglalkoztat. Igazából annyira hulla vagyok, hogy nincs erőm semmihez. Jó lenne, ha megint lenne egy kis szünet... KépKépKépKép
Pedig holnap megint megyek Pestre plusz munka miatt...

moni

Vica!
Kép

Tegnap volt időm gondolkodni a vonaton, és eszembe jutott, hogy miylen régen nem volt már zebra nálunk... Kép Jó, jó most lett Potternek, de ő nem volt benne a táblázatban... Szóval ideje lenne már valakiknek, így többes számban becsíkozódniuk, mert már oylan, de olyan régen volt zebránk!!!!!!! Én tudom, hogy mostanában nem kerülök sorra, de akik most következnek, nagyon jó lenne ha + tesztet hoznának!!!!

Csanita!
Énis kérek képet!!!!!!! Bármennyi jöhet! Kép

moni

Vica!

Nálam a víz is fel szokott néha borulni. Kép Mostanában már legalább figyelek arra, hogy visszatekerjem a tetejét. Kép

Móni!

Fárasztó lehet nagyon. Kép Nekem még gyerek nélkül is fárasztó volt a Bp-Sopron viszonylat, pedig csak kéthetente jártam, igaz akkor 2 napra.

Betti
betti73

Most szünet lesz, átmegyek a másik gépterembe, mert ott lesz órám... Kép

moni

Rakok fel képet a keresztfiunkról!!!Már ekkora a kiskrapek!!KépKép
csanita

Kép
csanita

Anita!

Egyszerűen gyönyörű!!!

Betti
betti73

Kértek még képet???Ez itthon készült nálunk hétfőn voltak látogatni a barátaink 3 hónapos a kislány!!!Kép
csanita

Kép
csanita

Keresztgyerkőc ekkora volt születésekor!!!Kép
csanita

Na most már befejezem!!!

Majd még jövök!!!Ha szerettek képet nézegetni küldök még!!Rengeteg van!!
csanita

Csanita!
Csodaszépek a gyerkőcök!
Na iylenkor érzékenyülök el....

moni

Sziasztok!Szerintetek ha 16.-án voltam együtt a barátommal akkor már kimutatja a teszt ha terhes vagyok?Ma 23.-a van.

Kép
breni

Breni!

Nem mutatja ki, még nagyon korai. Majd, ha késik a mensid, akkor van esélyed, hogy kimutasson valamit.

Betti
betti73

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?