Sziasztok!
Tegnap du. elrontottam a billntyűzetet és nem tudtam jönni. Jó hülye vagyok, mi?
Belefolyasztottam a joghurtot és emiatt szét szedtem (pedig csak a gombokat kellett volna lepattintani) és ha 20x raktam össze, akkor 20x működött másként. Hol nem volt R betű, hol az Enter nem működött, hol az egész A betűvel kezdődő sor, úgyhogy otthonról hoztam most másik klaviatúrát és remélem ezt nem rontom el.
(A másikkal meg bajlódhat Öcsikém
)
Olyan sokat írtatok, hogy azt se tudom mit írjak.
Beu!
Maminti!
majd fogsz Te még vágyakozni a kissebb pocak után!
Apa hogy van már a bab-témával?
Zafír!
Én is kérek képet!!!
kecsy@freemail.hu Olyat is, ami még az elején készült!
Hajni!
Tőled is hiányolom már a képeket! Még akkor is ha semmi se látszik rajtuk (állításod szerint).
Angel!
Sajnálom a csepegést. Nekem mikor már piros, akkor egyértelmű szokott lenni, hogy ez a hónap se a miénk. Nagyon kevés ideig szokott barna lenni. Van, hogy 5-10 perc múlva már indul is, de 1-2 órán belül biztos bepirosodik.
(Bocsi a részletekért.
)
Inci!
Tök jó, hogy sokat voltál itt. Egyszer jössz egy csomót, és én akkor nem vagyok, Gyere sűrűbben.
Jó volt olvasni, hogy bele vagy nyugodva a császárba. Vagy azért nem volt olyan könnyű? Semmi esély nincs a hüvelyi szülésre?
Lola!
Gratula a kiscsajszihoz! Jó növögetést nektek!!!
Hihetetlen, hogy még mindig nem indult el a pocód!
Nkem már hál'istennek elmúlt a barnázás, mert a múlt hónapban még a 10. napon is volt. Most meg a 6. on vagyok. (ha jól számoltam.
)