Sziasztok!
Ezt az oldalt már én is nagyon ritkán olvasom, a babásban nyomulok.
Moncsi
Miután a babás topicba felcsigáztál átjöttem elolvasni a történteket. Hát tényleg nem semmi, bár én sem tapasztaltam túl jó dolgokat a csecsemősökkel kapcsolatban (egy kivétellel). Pontosan úgy van, ahogy írod, nem nagy dolgok, csak az a lelkiállapot.
Csecsemősök: archivba van az én szülési történetem (febr. 25 után vmikor). Nekem is volt néhány igen negatív észrevételem a csecsemősökkel.
A legrosszabb az volt, hogy apukám 15-én halt meg
19-én szültem, szóval amúgy is nagyon rossz lelki állapotban voltam és erre kaptam a megjegyzést, hogy mindent itt és most tisztázzunk, ne utólag irogassak a neten. Ez oké, de én amúgy is elég egyenes ember vagyok (szemtől szembe híve vagyok, drnővel is annyira jót beszéltem varratszedés után négyszemközt), de az akkori lelki állapotomnak ez odavágott! Ha olvasta a netet, akkor tudhatta volna, hogy extra érzékeny lehetek, de apu halála miatt nem vártam el, hogy másképp bánjanak velem, mint bárki mással. Azt hiszem ez nem is történt így, mivel a homlokomra nem volt kiírva a tragédia. Ja és nem sajnálatot vártam! Az már kevés ezek után.
Szilpa, Zseppy
Teljesen változó a várakozási idő. Nekem mindig volt időpontom drnőhöz, de volt már hogy egy egész órás csúszás volt (szülés miatt). Szóval azért készüljetek! Zseppy kíváncsi leszek tesód és drnő találkozására.
Laga
Maximálisan egyetértek! Én még anno amikor ide megírta Sztanyik drúr, hogy mi lesz a terhesgondozóval hozzá szerettem volna szólni. Előtte regisztrálni kell, megtettem, de az e-mailt amiben a jelszó volt nem kaptam meg, szóval nem tudtam hszni, aztán hagytam is. Minek jártassam a szám? A terhesgondozóba nagyon sokunknak egy hölggyel volt problémánk, és persze ő maradt meg, de miért pont ő???? Voltak vagy heten is, ebből ha jól tudom kettő maradt és abba maradt az egy problémás.
Bocsi a sok negatív dolog miatt, de ez most kijött belőlem.