Új privát üzeneted érkezett!

Seriff!

Nem szabták meg azt hogy milyen diéta( sótlan stb...) csak sok sok gyümi, zöldség, tehát ha lehet akkor ne sok szénhidrát.
Megmondom őszintén nem bánom hogy írt fel tápit mert sztem a tejpép nem igazán tápláló.
Nem gondolkodtál még hozzátápláláson?

Kép

Kép
samchee

Gratulálok Bepának Kép Kép Kép, remélem gyorsan felépül... Nem irigyeltem a császárosokat a gyermekágyi osztályon.
Kicsi most felborult a menetrendünk, de amúgy jól vagyunk, szopizunk, csak 1,5-2óránként kel, és cicit kér... majdcsak beáll.
Egyébként sokat puszilgatom, és szeretgetem, apa is segít. Kép

Remélem mindenkivel minden rendben van.

Kecsóné: nekünk a Szász Kati a doktornénink, most volt kint nálunk vasárnap. Azt mondta, hogy nagyon szép a bőre, rendben van vele minden.
Ebédügyileg most anyukám, sógornőm, anyósom hoznak ebédet az első héten, aztán majd meglátjuk. Köszönjük az infót, lehet, hogy szükségünk lesz rá. Kép
A Te gyermekeid is nagyon szépek, olyan jó a nagycsalád... mi is ilyet szeretnénk. Kép

Szép estét mindenkinek.
Puszi: Zsófi, Lili
birolili

Sziasztok, itt MINO-PAPA!!!
Ma voltunk a Bálintal az ortopédus dokibácsinál,maszek rendelésen.Nagyon rendes ürge átmozgatta átnézte a csípőjét és azt mondta, hogy nem kelettvolna az a hülye hám.Nagyon rendbevan a KISPOCOK!!!Totál megnyugodtunk.
Holnap majd NOJCSI többet ír.
Sziasztok.

KépKép
mino

Gratulálunk Bepának Benedekhez! Sok boldogságot és tejecskét Nekik!
Kép

Kép

Kép
kobudo

Mino,
ez nagyon jó hír, akkor semmi nem kell már Bálintnak? Jól éreztétek akkor, amikor levettétk róla!

Lili,
kitartás, jobb lesz minden, hidd el!

Puszi Mindenkinek, most rohannom kell!

Kép

Kép
kobudo

HURRÁ!!!!!!
Kép

Tudtam én! Gratulálok BEPA és Minden szépet és jót Kívánok! A kis Benedeket pedig a nevemben is öleld át ezerszer!!!!

Kép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Gratulálok Neked Bepa, sok boldogságot a pici Benedekhez!!!

Jól sejtem, hogy egyenlőre egyedül maradtam pocakos a topikon? Erszényes is úgy eltűnt...
Vagy mégsem, Nana? ;-)

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Nagyon örülök az új kis jövevénynek! Gratuláok Bepa! Majd várjuk a képeket!

Sajnos az utóbbi napok elég nyüzsik voltak nálunk. Apukám bekerült a korházba, és most a legtöbb dolgot én intézem a céggel kapcsolatban, de sokminden nem megy nélküle. Úgyhogy most egy kicsit kivagyok. A kicsinek se tesz jót, ha idegeskedek, de ez nem olyan könnyű.

Lina: ne aggódj a megfázással kapcsolatban, csak tartsd be amit a lányok tanácsoltak és ne ess abba a hibába, hogy nem fekszed ki rendesen!

Én is tudok egy csokistallér receptet, a barátaim csak vegetáriánus húspogácsának hívják Kép))

Sam: egy kis torna szerintem tuti jól fog jönni neked (persze ha utána valahogy haza is tudsz majd menni), különössen azért, mert akkor legalább jobban kimozdulsz majd. Mert én sajnos max az év végéig tudlak csak meglátogatni, mrt januárba mi is szülünk. De utána legalább akkor apa sűrűbben behoz majd hozzám Kép))

További szép napot!
adri79

Lina!
Nem vagy egyedül! ITt vagyok én is, a kemény 23 hetemmel! Kép
adri79

sziasztok Kép

bocsi az eltünésért de nem volt netünk kedd este óta

bepával ma megprobálok sms ezni hogy hogy vannak ha törpék engedik

tegnap voltak itt beáék olyanédes a kis lillácska kis tündér

mi teljessen jól vagyunk csak nekem fáj a fejem állandóan nem tudom mi van velem pedig "eleget " alszom mégis fáradt vagyok és a fejem nagyon fáj mindig

kecsoné
tündériek a csajok felkeléssel hogy álltok ?

seriff
igen erre a sulidra gondoltam milyen nyelvet tanulnál szívessen?

sam
milyen diétán vagy mi lehet a gond ?? idegi alapon fáj a gyomrod vagy valami füszerestől ?

syg

merre vagy régen irtál?

lilike
hogy telnek a napok ?? tejcsi fürcsi te,tudsz piennui sebed fáj még??

kob
mikr mentek szegedre most 7végén ??
a jövöhéten akkor ha van kedvetek várunk ám
bár itt még mindig csatatért de azért csak el férünk majd beáék igazolhatják milyen káosz és kupi van Kép Kép

nanaboszi Kép

férjecskéd lába ?? dani jol vannak ??

hu csaok lépcsőznek rohanok

Kép

Kép

Kép
roz23

MINO!

DE JÓ!!! Nagyon örülök hogy Bálinttal minden ok! Kép
Ilyenkor azért nagyon csodálkozom. Egy ilyen horderejű dologban hogy lehetnek ennyire eltérőek az orvosi vélemények???
Mi halandók pedig olyan kiszolgáltatottak vagyunk ( a pirinyokról nem is beszélve)Persze ez az orvosnak valószinüleg egyátalán nem "nagy horderejü" dolog, hanem napi rutin felirni egy kengyelt.
Nekünk 2 hete gyógycipőt irt fel az ortopédorvos, a gyógytornász ismerösünk szerint még semmi szükség rá (de persze ő nem akarja egy orvos véleményét kétségbe vonni), elég ha tornázik Danus. Kép
Nekem semmi bajom az orvosokkal és mélyen tisztelem őket azért amit nap mint nap végigcsinálnak, mennyit tanulnak... Csak már olyan sokszor csalodtam orvosokban...(a gyerekkorom nem volt eseménymentes) Persze a többség nagyon nagytudásu és tiszteletet érdemlő ember.
MINDEGY! Lényeg hogy minden rendben!
KÉPET nem kaphatnánk Bálint vitézről? Kép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!
Tanácsra lenne szükségem! (Én is kméti vagyok, kisfiam július 7.-én született. Örülök, hogy idetaláltam.) Sokat szenvedünk a hasfájás miatt. Kipróbált szerek: Infacol, Papaverin, Édes víz, köménymagos tea, torna, pocisimi. Semmi sem segít. Előfordul, hogy 1órás kemény küzdelmeink vannak. Szőrnyű ez a tehetetlenség. Ahogy fentebb olvastam, a 3 hónapban sem érdemes bízni. Esetleg tudtok valamit tanácsolni?

üdv: Patriot
patriot

Szia Patroit!

Mi ugyanezeken mentünk keresztül. Nekünk sem segített semmi! Mi orvosi javaslatra 6 hetesen elkezdtünk gyümölcsleveket adni, persze az orvosunk mondta meg mit ill. mit mivel. És a ami a legfontosabb Szélcső! Itt Kecskeméten nem nagyon ismerik még a gyógyszertárakban sem, de AZ SEGÍT. Elég szörnyü megoldásnak tünik elsőre, de a babának nem fáj, SÕT rengeteget segít neki. És nem lehet hozzászokni.

Üdv.
Nana

KépKép
KépKép
nana09

Bocsi, most láttam elírtam, PATRIOT!

KépKép
KépKép
nana09

Szia Patriot,

szélcsövet találsz a Batthyány u-i orvosi műszeres boltban, tényleg jó kipróbálni, mi is használtuk! Kül. méretekben van.
Aztán vannak homeos szerek is, arról Sygnum ír talán többet, de megkeresem, amiről én tudok.
Megnyugtatásnak a kólika-tartás?
Egyébként higy hívják a kicsi fiad? Nálunk pont 3 hósan elmúlt, úgyhogy reményed azért vanKép

Majd még jövök, most megyünk a 2 hós oltásra, a lányok már jól vannak!

Kép

Kép
kobudo

Ja, már régen akartam kérdezni, hogy ismeritek a szórakaténuszos Aprók tánházát? Roz, Nana, Kecsone (és még akit érdekel, és járóképes csemetéje van Kép) mi már régóta járunk, imádja Kamilla, és az őszi szezon okt 8-án 15 órakor kezdődik!
Ez a kép is ott készült:
Kép

Kép

Kép
kobudo

sziasztok

üdv az ujjonan érkezőnek Kép
asfájás hát nem is tudom a probáljatok homeos szert többfajta van syg egyszer már leirt ide több fajtát vagy esetleg probáljátok hason feküdni hátha az segit

el is felejtettem az elpbb irni meg volt az 5 hós oltásunk áki kereken 8 kiló volt

Kép

Kép

Kép
roz23

Bocs Patriot, hogy az elöbb olyan "bunkó" voltam, hogy nem is érdeklödtem... csak nagyon rohantam, viszont segiteni szerettem volna... Kép

Én nem akarlak tovább keseríteni, de a FIUK MÁSOK. A hasfájás sokkal jobban és tovább megviseli őket általában. "Cserébe" viszont JÓ EVÕK, (általában) Én pont azon gondolkodom az én édes kisci fiam hogy "állitsam le" hogy ne egyen annyit. Most már szinte óránként kér vmit, pedig ő már 3 éves lesz! Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

Roz! Az nagyon szép! mármint Áki "teljesitménye" . Kép

Kedves Roz! olyan ritkán nézel be hozzánk mostanában. pedig hiányzol ám NAGYONNNNN!

Mostmár SERIFF is eltünt! SYG-ről nem is beszélve! Hát mi lesz igy velem???
Kép

KépKép
KépKép
nana09

kob

hu tánc minket nagyon érdekelne nikit nagyon szerném vinni táncolni adri szerintem még kicsi de milyen tánc ez nép tánc jellegű ?? mert én kicsit pörgösebb ugradugrálosabra szertném hordani ez mennyibe kerül ?? és hényan vannak mekkor gyerekek vannak ott ?? leirnál róla egy két dolgot

köszi

nana nem felejtetem el a focis telefon számot csak elvesztetem anyum meg még nem járt erre
egyébként Karakas Fernec csinálja ezt a focit a telcsiszámot délután beirom mert 4 körül benéz anyu az ö telcsijében bene van a szám
egyébként nálunk az evéssel nincs god csak azzal hogy áki elég válogatos a acsajok nem voltak azok

Kép

Kép

Kép
roz23

Nana,ne sírj, itt vagyunk, csak nem volt kábel d.e, meg főztem, meg ilyenek.Gyorsan dobok egy képet,hátha sikerül, uis,itt a digiKép.Ezt ma készítettem.Kép

Kép
seriff

Hanna-baba több mint tündér!!!Kép
Add kölcsön egy kicsit!!! Na! csak egy napra. Vagy cseréljünk! Kép Kép Kép
És gyönyörű kis rugijai vannak!

KépKép
KépKép
nana09

Nana, nem adomKépKépKép, enyémKépKépKép. A rucikat ált. kapjuk, nemsokat vettünk még ezidáig.

Bepának nagy-nagy gratula, végre újra egy fiú is van köztünk, Benedek, szegény Bálint, Dani és Áki nem bírnak el ennyi csajszival-remélem nem hagytam ki senki kisfiát, ha mégis ezer bocsKép!

Mino, ezek szuper hírek! Még jó, h magatoktól is levettétek és legalább ezt a pár napot már nem a kengyelben szenvedte végig Bálint bébiKép!

Kép
seriff

seriff

tündéri ez a pici csajszi Kép és tényleg nagyon szép a rugitok Kép

nana
csajokat adok én neked kölcsön de ők már rosszak és babázni sem lehet velük és 5 percenként ugráltatanak Kép de szívessen odadom őket egy kicsit Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

A kisfiamat Zsombornak hívják. Tündéri, de nagyon sírós. Mindig jön valami új módszer, ami beválik. 1-2 napig kiegyensúlyozott minden, majd összeomlik a "rendszer". A nagyobbik fiam 10 éve volt bébi, de vele semmi probléma nem volt. Persze tudom, hogy 2 gyerek sem egyforma. Erről a szélcsőről tudnátok kicsit bővebben írni? Már csak azért is, hogy tuti erre van-e szükségünk, mivel durik vannak bőven, csak előtte szenved szegénykém. Hol keressem a homeos listát???

Nana: egyáltalán nem bunkóság. Sőt, én köszönöm a gyors választ, csak eddig nem tudtam reagálni, mert Zsombika ismét megszenvedett 1-2 durit.

Kobudo: Érdekelnének a Homeos szerek. Bár már van egy gyerkőcöm, de nem tudom, hogy milyen a kólika- tartás. Légyszi írd körül! köszi! És azt, hogy 3 hónaposan elmúlt, úgy kell érteni, hogy egyik napról a másikra, vagy fokozatossan?

Roz23: KÖszi a tippet, de a dokink támogatja a hasonfekvést,így Zsombor már 3 hetes kora óta hason alszik. Eleinte ez is megoldás volt, de csak 1-2 napig, majd a hasfájás erre is " immunis" lett.

Üdv: Patriot
patriot

Na ez az 5 percenként ugráltatás nagyon ismerős!!! Már kezd is tele lenni vele a.... Kép
Nagyon köszi Roz! Jöhet Mindenki a csajok azért mert hát ugye LÁNYOK, Áki meg azért mert édi kis babó! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Egyébként hol lehet beszerezni ilyen smilykat ( nem biztos, hogy jól írtam)és mozgó képeket?
patriot

Patriot,
A hasfájás szép fokozatosan fog elmúlni, nekem is mindig mondták hogy a 3 hó vizválasztó lesz, de nálunk nem jött be.

A szélcsővet egyébként bármelyik gyógyszertárban is megtudod venni, ha nincs is nekik másnapra meghozatják. Egy nagyon vékony kis barna flexibilis kis csövecske, van rajta egy kis jelzés addig kell a baba popijába felnyomni, ott egy picit megmozgatni körkörösen és már jön is a rengeteg duri! Ja és persze egy pici babaolajjal, krémmel be kell kenni a csövet , hogy könnyen csúszon, de olyan vékony hogy szerintem a babának semmi kellemetlenséget nem okoz.
Szerintem a te kis Zsomborodnak a legkisebb kell.

KépKép
KépKép
nana09

Nana
Köszönöm a tippet, kipróbálom.
patriot

76-415-329
06-20-5-880-884

ő foci edző hivhatod bármikor karakas ferencnek hívják és hivatkoz rám bartus rozália
a szomszéd Kép ha eseteleg em ugrik be neki nagyon aranyos probáld meg akartam vele 7végén beszélni de nem volta otthon

Kép

Kép

Kép
roz23

Szióka!

Mai napunk nem sok mindennel telt.
Hanna szokás szerint állandóan ébred, Bogica pedig oviban volt.

Kob!
Azt szeretném kérdezni hogy ez a tánc milyen gyakran van és milyen táncok.
Bogi nagyon szereti és engem igazán érdekelne.
Írnál róla bővebben?
Köszi

Seriff!
Hanci ismét enni valóan HancisKép

Kép

Kép
samchee

Köszi a dícséretet mindenkinek!

Ma nem volt itt nagy aktivkodásKép.

Syg merre vagytok? Popót rázol? Mióta kész a fogatok nem is jelentkeztetek (próbára tett, h leírjam ezt a szótKép)

Hannuska hanyattból hasra, aztán tovább hanyatt görgette magát,most meg sipákolKép mert nincs hely továbbfordulniKép. Mókás egy gyerekKép.

Sam, mit mond a gyerekorvos,védőnő az ébredésekre?Bírod a diétát?

Patriot,üdv közöttünk, remélem mielőbb megoldódik a hasfájás, sajna nekem lövésem sincs mit tehetnél mégKép!

Nana, na jó, ha séta közben cipeledKép! (jó nem annyira nehézKép)

Kép
seriff

Sziasztok,

Sam, bocs, hogy kifelejtettelek Kép Kép Szóval 2 hetente szombaton du van a táncház, népzene (élő zenével, igazi zenekarral), tanárral, Õ mutat lépéseket, és tanulnak mindig valami évszakhoz, népszokáshoz kötődő,dalt, mondókát. 4-1/2 5-ig van kézműves foglalkozás: sütisütés, nemezelés, ilyesmi. Ilyenkor a kis totyogók (merthogy egészen picik is minig vannak) játszanak bent a tánctéren, jó sok népi játék, építőjáték van, majd még egy kis tánci. Kb 1,5 óra az egész 200 ft/fő a belépő. Kamulla imádja, a kedvenc itthoni zenéje is népzene... A lányok mindig szép kis szoknyában vannak, ami télen igazán nagy öröm nekik. Szóval gyertek e, nézzétek meg!

Patriot,
biztos tudo, mi az a kólika-tartás, esetleg ezen a néven nem ismered. Azért írtam így, mert ha próbálkoztok vele, akkor nem kell részletesen leírnom (Nekem egy 3 éves és egy 2 hós lányom van...). Szóval ez az, amikor az alkarodon fekszik a gyerkőc a hasán, keze-lába meg lelóg, nos? A gyógyszereket este leírom, nem tudom, Syg mikor is írhatta ezeket.

Bocs, most mennem kell

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Jól vagyunk, telnek napjaink. Cicizést nem tudom, hogy beállítni, védőnő mondta, írjam, de Zsófi 1,5óránként kéri. Ez szerintem nem baj, Kobudo is megnyugtatott, hogy nem baj. Kép Köszi!

Fürdés nem nagyon tetszik még neki, de reméljük megszokja. Kép
A gátsebem húzódik, de nincs bajom vele, érzem, hogy gyógyul. Kép Annyira pakolnék, meg mindent csinálnék, de néha le kell feküdnöm, húzódik a sebem.

Nem nagyon olvastam vissza, ne haragudjatok érte, de teszek fel egy képet.

Kép
Itt alszom a bölcsőmben. Kép

Puszi mindenkinek!
birolili

lilike szerintem teljessen normális ilyen idős koorban a 1,5 -2 óránkénti cicizés ugyan mit is várhatnánk egy iyle csöpségtől 9 hónapig a belölünk táplálkozott a nap 24 órájában velünk volt Kép most persze hogy hiányzik neki a anya meg közelség és ez igy természetes van még ideje 3-4 ránként eni tudom ez fársztó de ne aggódj ez igy jó és természetes pár hónap mulva már lehet hogy hiányolni is fogod hogy 15 perc alat megszopizik aztán kész csak 3-4 óra mulva kéri ujra aztán 1 éves lesz megtanul menni egyre kevésbé lesz rád szükésge aztán 2-3-4 évesen már szinte csak akkor látod mikor enni kér vagy ki kell törölni a fenekét Kép és akkor fog sz rá döbbenni hogy ezek a órák napok hónapok milyen jók is voltak mikor csak TE meg Õ szerthettétek egymást Kép gondolom míg szopik nézed a kis arcocskáját és elmerengsz hogy milyen gyönyörű és hogy belőled van és tiéd csak szertni és szertni akarad és erre a 1,5 órnkénti szopi is "kevés" Kép addig örülj mig 1,5-2 óránként veled lehet mert eljön az az idő mikor már önálló és rád már nincs annyira szüksége Kép

egyébként tündéri a kiscsaj és látom nagyon jó helye van Kép teljessen kiegyensulyozottnak tünik Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Lili, nekem nem jelenik meg a kép a pici Zsófiról, csak én vagyok béna, vagy másnak sem?
Bár Roz írásából úgy tűnik látható...

Adri, akkor nem is vagyunk annyira messze egymástól, én 28. hetemben járok:-)

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Seriff!
A gyerekorvost nem kérdeztem az ébredésekről mert nem is jutott eszembe. A védőnő szerint ez egy teljesen normális korszak mert ők most ilyen alvókorszakban vannak. Egy-két óra mélyen és utána ebből kizökken és akkor eberebb, és ált fel is ébred utána megint visszazökken a mély alvásba.
Az én házi dokim szerint hagyni kell sírni egy két éjjel és akkor majd nem ébred fel hanem megszokja hogy aludni kellKép
Csak nekem nincs szivem ezt megtenni.
Ti hogy alszotok?

Kob!
Valószínű hogy fogunk talizni 8-dikán mert vinni akarom Bogit. Remélem össze is fog jönniKép
Nagyon jól hangzik és amennyire ő szeret táncizni....

Lili!
Többször is próbáltalak hívni amikor benn voltál nem vette fel senki, remélem nem rosszkor hívtalak.
Zsófi nagyon édesen alszik a bölcsőben. Biztosan nagyon sok örörm amikor bele teszed és ringatod. Annyira jó lehetKép

Syg merre vagy?

Kép

Kép
samchee

Bocs, csak átfutottalak Benneteket, majd holnap olvasok el mindent!
Szia Patriot!
Én kivágtam amit Syg írt a homeós pocakgyogyókról, most bemásolom ide!

"Mino, meg lehet próbálni a viburcol kúpot, ez egy összetett szer. Max. napi 5 db.

Chamomilla: ha élesen sikongat, nyugtalan, dühös, nehéz megnyugtatni. Gázokkal teli a hasa, zöldes, bűzös a széklete. Javul melegre, ringatásra, rosszabbodik este 9 órától éjfélig, haragra. Naponta 2-4*5 golyó

Colocynthis: ha erős, görcsös hasfájás esetén, a panaszok a has masszírozására vagy a lábak felhúzására enyhülnek.

Dioscorea: hirtelen kialakuló periodikusan visszatérő görcsök, erősödnek összegörnyedve, enyhülnek hátradőlve és a hát masszírozására.

Lycopodium: kifejezett haspuffadása van, du. 4-8 között a legrosszabb.

Válaszd ki, melyik hasonlít a legjobban Bálint pocifájására és azt próbáld először. Ha nem jó, próbáld a következőt, de az is lehet, hogy egyszerre több szer kell.
Naponta 2-4*5 golyót pici vízben fel kell oldani és cseppenként, hogy elszopogassa, ha már nem szopik beadni. Cicifüggőnél nehéz kitalálni, mikor nem fog már szopizni, nálunk is nehéz volt eleinte, de vhogy azért sikerült.

Remélem segíteni fog vmelyik!"

Nekünk a Viborucol bejött! Igaz, elég drága, de tényleg jó! (1200.-/12db)

Ajánlott gyógyszertárak: Jókai utca, Rákóczi út, Psjzs patika-Győzelem u.

Jó éjt, és puszi minden Apró, és nagy emberkének!

KépKép
mino

Szia Mino!
Köszönöm! Olvastam, hogy jártatok ortopédusnál, és hogy meg vagy vele elégedve. Érdekelne engem is.

Roz23!
Annyira szép amit, írtál, hogy még a hideg is kirázott. Tényleg így van.

Lili!
Gyönyörű a babád. A cicizést pedig ne akard beállítani. Én "klasszul beállítottam". Jól el is szúrtam az egészet. Sajna a mi dokink támogatja a 3óránkénti, és max 20percig tartó szoptatást, és én ráhalgattam. Persze hogy pótolni kellett, mert az én picurkám a lenőtt nyelvecskéjével nem szopta meg az adagját ennyi idő alatt. Eredmény: Zsombi már látni sem bírja a cicit, pedig van tejcsi (igaz egyre kevesebb). CSak az üveg. Lényeg, ha előről kezdhetnénk, akkor szoptatnám, amikor kéri. Ha kezdessz belefáradni, akkor olvasd el mindig azt, amit Roz23 írt!

Kobodu!
Leesett! Sejtettem, csak nem voltam biztos benne. KösziKép

Szép álmokat mindenkinek!

Üdv: Patriot
patriot

Sziasztok!

Roz, sms-t megkaptam és köszi, hogy hiányoltok!

Nincs semmi gond, csak éjjel 5-7* kelünk és a nappali alvás sem nagyon megy. Amikor végre elalszik -30-40 percre-, akkor meg én is pihenek vagy eszek. A gépet be sem kapcsolom inkább, mert tudom, hogy akkor nem lenne semmi a pihenésből. Akkor meg ugye türelmetlen leszek, ideges és annak Leona issza a levét. Szóval bocs, de amíg nem rendeződnek a dolgok, addig ritkán leszek Veletek.

Gyorsan visszaolvastalak Titeket, még szerencse, hogy nem írtatok olyan sokat.

Patriot, üdv itt is!
Mino már bemásolta a bogyeszokat, több ötletem nekem sincsKép

Mino, örülök, h nem kell a Pavlik. Megírod priviben, ki adta rá és ki húzott rajta?

Bepának gratulálok és épüljön fel minél hamarabb!

Lili, Zsófi nagyon kis tündér!
Leona még most is gyakran cicizik (1,5-2 óra), bár ő az elalvás és nem az evés miatt. Ne aggódj miatta, akkor adj neki cicit, mikor kéri!

Seriff, Hanci is zabálnivaló, de ezt úgyis tudod!
Robi fogai rendben vannak, de nekem érzékeny az egyik fogmosáskor. De csak akkor, se hidegre, se melegre, se rágáskor. Ha nem múlik el, majd jelentkezek a férjednél.

Megyek aludni, hátha ma megengedi Manókám.

Nana, hogy vagy?

Kép
sygnum

Patriot, nem beszéltél még szopis tanácsadóval? Ha van tejed, akkor biztos van megoldás, hátha sikerül visszaszoktatni a cicizésreKép

Kép
sygnum

Sygnum!

Az maga lenne a csoda,ha sikerülne. Nem,nem beszéltem tanácsadóval. A védőnőm is maximálisan a szoptatást támogatja. Jelen volt egy ilyen "akciónál", de ő is feladta. Azt mondja, hogy sajna vannak ilyen babák, akik ennyire ellenálnak, vagy bennem van a hiba, mert már annyira görcsösen akarom, hogy szopizzon, és azért nem megy. De egyszerűen nem tudok mit tenni, mikor tele van a cici, de szabályosan folyik , és akkor szív 2*, kiköpi, és ezt csinálja ammeddig el nem fogy a türelme, és akkor vége mindennek. Próbáltam egy kicsit kifejni, nem-e túl gyorsan jön, de nem oldódott meg. Most ott tartok, hogy kifejem, és megkapja cumisüvegből. Ha mellre teszem, idegesen jár keze lába, majd ordít. Ezen még lehet javítani???
Egyébként én is örülök, hogy ismét "találkoztunk". Mennyi idős a babád?
patriot

Roz,
tényleg olyan szép, amit írtál, én is megkönnyeztem...

Túl vgayunk az első oltáson, Emese hősiesen viselte, csak Kamillát kellett kivinnie a védőnőnek, annyira sírt, hogy a doktorbácsi ne szúrja meg az ő kishúgát... Olyan aranyos volt, és én egyáltalán nem gondoltam rá, hogy ezzel baj lesz.

Seriff,
tüneményes Hanna, látszik rajta, hogy elégedett, boldog baba!

Lili,
nagyon szép bölcsője van Zsófinak, a rendszertelenség miatt ne aggódj, sokszor van ilyen, hogy amikor már úgy látszik, hogy alakul valami, akkor borul is a rend.

Patriot,
ugye?Kép

Sam,
akkor találkozunk a táncházon! Majd próbállak megismerni, ha más nem, Bogit biztosan.

Roz,
Kamilla holnap du megy Szegedre, én majd szerdán megyek utána, és péntken leszünk újra itthon. Így majd az után aköv. héten tudnánk menni, okés?

Szép álmokat!

Kép

Kép
kobudo

jó reggelt

hát ez az éjszaka niki 1/2 12 kor aludt el és reggel 6 kor már mindenki fent volt

kob persz ehogy jó a következő hét jöhetttek bármior

syg
hu nem irtigyellek de mi történt megint leokával ?? a hideg ... ki tudja

mino hol voltatatok ortopédusnáél mondat ám már de tudod az én agyam mint a szita

hu most rohanok mert acajok a fikból dobálják ki a azoknikat Kép Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Roz, nagyon tetszett, amit írtál, nagyon gyönyörűen fogalmaztad megKép!

Lili, nagyon szép Zsófi, és a bölcsője is hihetetlen klassz, biztosan szeret benne ringatózniKép! És Kobnak teljesen igaza van, ha vmi 2-3x ugyanúgy történik, akkor azt hiszed ez szupi, így lesz mindig, aztán jön a kopp,mert másnap már tuti nem úgy leszKép. Ne izgulj, sztem nem nagyon lehet ezt elrontani, tényleg hallgass az ösztöneidre!Kép

Sam, nálunk kb 1 hónapja,vagy kicsit több, cicin elalvás van este a fürdés után, és így 9-10 között alszik el, aztán 1/2 8-8ig alszik időnként 1, máskor meg 2 ébredéssel, de olyankor csak eszik és alszik vissza, ugyanúgy cicin. Sírni hagyni nem szoktam, nincs szívem.Igazság szerint az elején próbálkozunk ezzel, de 5-7 percnél tovább nem bírtuk, meg aztán ráérünk még az egyedül elalvásra nevelésel, meg az éjjel átalvással néhány hónapig. Ez most naívan fog hangzani, de úgy tervezem, h 6hónapos kora után kezdjük, persze lehet, h nem lesz belőle semmiKép. Néha van oyan, h amikor már azt hiszem elaludt hajnalban, és bemászok az ágyba akkor még van 1-2 halk nyögdécselés, akkor nem rohanok azonnal, csak fülelek, ált. nem is kell,mert alszik. Ja, külön szobában van. De sztem minden gyerek más és más. Látod a miénk viszonylag jól alszik éjjel, nappal viszont szinte semmit....

Roz, Ti fűtötök? Vajon miért kelnek fel a gyerekek ilyen korán, később bezzeg úgy kell Õket kirángatni az ágyból ovi, isi előttKép!

Syg, sajnálom, h Leoka megint nem akarja a jótKép!

Kob, a szüleid Szegeden laknak? Kamilla már teljesen meggyógyult?

Patriot, annyira nagy baj, h még mindig vannak ilyen régi felfogású dokikKép. Tesómnak is 12 napos a babája, és amikor kint volt a doki épp szoptatta a kicsit, és kérdezte a előtte mikor evett, mondja, h 1.5 órája, erre összehúzta a szemöldökét "húha az nem lesz jó, igény szerint igény szerint, de 3 óránként+ - 0.5 óra". Jó, majd ha mi felnőttek is úgy eszünk, akkor oké, de..áh mindegy.

Nana, hol vagy? Jól vagy?

Kép
seriff

Sziasztok!

Seriff,
Köszi jól vagyok, ritkulnak a görcsök. de hogy mitől vannak???
Pont tegnap este jutott eszenbe hogy mi lehet a tesóddal. Jól vannak? Gondolom már láttad a picit? Gondolom Hanna jó "nagy" már hozzá képest. Kép

Roz,
Amit írtál tényleg nagyon szép és pont így van. Mondjuk nekem nagy szerencsém volt, mert Dani az elejétől 3 óránként evett, nem mi szoktattuk igy, ő igy akarta, gondolom azért mert nagyon sokat szopizott mindig.

Syg,
tegnap este már gondoltam írok neked mailt. De természetes ha alig alszol, használj ki mindenden percet...

Lili,
Ez a Zsófi-baba!!! Csodaszép és gyönyörű ez a bölcső!

Mino,
neked is ajánlottam a multkor a szélcsövet, ti kiprobáltátok?

Megyek mert a férjem útnyilvántartását kell csinálnom. Tegnap is egésznap ...Kép

KépKép
KépKép
nana09

Kicsit sok lett a "gondolom"...

KépKép
KépKép
nana09

jó reggelt, és szép napot mindenkinek!

Képzeljétek, az utóbbi 2szopizás csak ciciből ment. Nem tudom mi történt. De csak kb. 5percig szopizott, majd büfi. Próbáltam tovább adni a cicit, de nem kérte. Most nem is pótóltam. Picit nyüszizett, és most alszik. Szerintetek jólakott?????? A bébik akkor is elaludnak, ha nem laktak jól???
patriot

patriot ha alszik tul nagy gond nem lehet max felébred és ujból probálkoztok
ne aggódj Kép

seriff
mivel még egy helyiségben nincs ablakunk igy nem kezdtünk el füteni
szerdára igérték az aablakot szerdán sem jött meg most mra igérik remélem ma már nem lesz de ha nem akkor akkor hétvégén elkezdünk füteni majd a szoba ajtót jól letakarjuk hogy ne az utcár fütsünk remélem ma már tényleg meg lesz mert mostmár hajnalban nagyon hideg van igaz az félkész szoba ajtaja be van tömve hungarocell táblákkal de azért jön a hideg érezhetően ha meg nem lesz mleg tehát nagyon kimegy majd a réseken akkor megyünk anyuékhoz ert féltem, gyerekeket

nem értem én ezt a babanetet mostmár most ahoy átgörgttem hogy mit akartam még irni most látom nana tegnapi " sirdogálos" Kép üzenetét zt iidáig miért nem láttam viszon most a pici zsófi bölcsös képe nem jön be na mindegy

balimról nem tud senki semmit ??

nem is meséltem nektek vagy lehet hogy már meésltem mnem tudom
szóval a szülői értekezlet előtt ide telefonált nekem az egyik szülő és mondta hogy vállaljam már el a szmk .-t mondtam hogy nem tudom elvlalnio mert abszolut nincs még arra is időm de anyire erősködött hogy mondtam hogy alszom még rá egyett
erre másnap mikor kezdődőtt a szülői már ugy adták be hogy akkor én elválaltam szmk. -t
ugyhogy baromira örültem de ha még egyszer valaki azt mondja nekem hogy te ráérsz mert ugy is otthon vagy lelövöm a 3 gyerek mellett tényleg csak erre van időm hogy ilyenekkel foglalkozzam ráadásul már vita volta csoport pénzen ajandékon mindenen
egy milliomos anyuka szerint kevés a havi 500 ft csop. pénz és szerinte könyvket kellen kapniuk a gyerekekenek télapora !!
jó lesz még majd ezekért isnekem rohangálni
de mondtam is anyumak hogy ezt szerintem azért csináélják mert ő ott dolgozik és azt hiszik ez miatt én mindent meg fogok majd csinálni hát tévednek

na jól kipanaszkodtam magam Kép most megyek mert az este az albalakon beszaladt egy csótány a szomszéd putriból elkaptam ugyan de félek hogy ahol egy van ott többis lehet ezért az aegész konyhaszekrényt kicuccoltam s mindet átmosok ki tudja merre járt az a dög milyen bacit visz rá az edényekre ami bontott volt mindent kidobtam

majd belesek Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!
Itt vagyunk mi is.
Patriot,az elején az én babám nem fogadta el a bal cicimet,(igaz nem mind a kettőt)próbálkoztam mindenhogy, de semmi,úgyhogy fejni kellett mindíg.Aztán egy védőnő javasolta az Avent szilikonos bimbóvédőt,és arra meg rácuppant.Használtuk néhányszor, aztán mikor egyszer nélküle próbáltam a cicit,akkor azonnal ráharapott, mintha sosem lett volna vele gond.Szerintem ey próbát megér, és igaz a párom vette, de azt hiszem nem olyan drága.Ráadásul szerintem hasonlítani fog egy picit a kiképzése a c.üveg cumijához.Hátha beválna, mert azért nem mindegy, hogy a cicidet üríti ki, v. c.üvegből iszogat.Kép

Seriff Hanna gyönyörű volt eddig is, de egyre gyönyörűbb!Ezt még mindíg lehet fokozni?Kép
Ráadásul nagyon ügyi!Lilla nagy bánatomra mostmár kevesebbet fordul hasra, mert utál hason lenni.Eddig is akárhányszor átfordult, egy ideig elvolt, de aztán jött a nyöszörgés, hogy fordítsam vissza, mert nagyon nem tetszik.Hogy fog így mászni négykézláb???Pedig én azt már úgy várom!Olyan zabálnivalóak olyankor!

Syg.nagyon sajnálom a pici Lot, egyébként szerintem ez a front sem tesz jót nekik.

Tegnap volt a Dr. néni, és amikor megnézte Lilla torkát, mondja, hogy nahát, már mindjárt kinn a fogacskád!Én meg kérdezemm hol-hol??Kétszer is megmutatta, de olyan vaksi vagyok, hogy még most sem látom, pedig állítólag, már szinte kinn is van.Úgyhogy azért volt olyan nyügi,mostanában.Én meg azt hittem az időjárás, mert pont akkor esett az eső,pedig csak az ELSÕ FOGACSKÁNK JÖN!!! HURRÁ!!!KépKép

Lili Zsófi baba és a kis bölcsője fantasztikus.A Spektrumon láttam régebben a bölcsőkről egy filmet, hogy milyen hihetetlen módon fejlesztik a picúrok egyensúlyszervét,meg az agyféltekéiket.De ezt Syg. és Seriff bizti jobban tudják.

Sam a múltkor azthiszem nem írtam, hogy a torna elég kemény, és a társaság nagyon jó.Kedvesek az újakkal.

Roz pihizzél azért, bár mostmár,hogy láttam, így tényleg elhiszem, hogy milyen rengeteg dolgod van, és hogy milyen nagy munkában vagytok.

ost lassan már mennem kéne.Üdv mindenkinek, és akinek nem írtam,bocsi, de ezer a dolgom.Sziasztok!!!Ja, és most megyünk fél 2-re, az öt hós. oltásra.KépMa vagyunk 5 hónaposak!!!Kép

KépKép
KépKép
sbea

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?