Sziasztok!
Roz, nagyon tetszett, amit írtál, nagyon gyönyörűen fogalmaztad meg
!
Lili, nagyon szép Zsófi, és a bölcsője is hihetetlen klassz, biztosan szeret benne ringatózni
! És Kobnak teljesen igaza van, ha vmi 2-3x ugyanúgy történik, akkor azt hiszed ez szupi, így lesz mindig, aztán jön a kopp,mert másnap már tuti nem úgy lesz
. Ne izgulj, sztem nem nagyon lehet ezt elrontani, tényleg hallgass az ösztöneidre!
Sam, nálunk kb 1 hónapja,vagy kicsit több, cicin elalvás van este a fürdés után, és így 9-10 között alszik el, aztán 1/2 8-8ig alszik időnként 1, máskor meg 2 ébredéssel, de olyankor csak eszik és alszik vissza, ugyanúgy cicin. Sírni hagyni nem szoktam, nincs szívem.Igazság szerint az elején próbálkozunk ezzel, de 5-7 percnél tovább nem bírtuk, meg aztán ráérünk még az egyedül elalvásra nevelésel, meg az éjjel átalvással néhány hónapig. Ez most naívan fog hangzani, de úgy tervezem, h 6hónapos kora után kezdjük, persze lehet, h nem lesz belőle semmi
. Néha van oyan, h amikor már azt hiszem elaludt hajnalban, és bemászok az ágyba akkor még van 1-2 halk nyögdécselés, akkor nem rohanok azonnal, csak fülelek, ált. nem is kell,mert alszik. Ja, külön szobában van. De sztem minden gyerek más és más. Látod a miénk viszonylag jól alszik éjjel, nappal viszont szinte semmit....
Roz, Ti fűtötök? Vajon miért kelnek fel a gyerekek ilyen korán, később bezzeg úgy kell Õket kirángatni az ágyból ovi, isi előtt
!
Syg, sajnálom, h Leoka megint nem akarja a jót
!
Kob, a szüleid Szegeden laknak? Kamilla már teljesen meggyógyult?
Patriot, annyira nagy baj, h még mindig vannak ilyen régi felfogású dokik
. Tesómnak is 12 napos a babája, és amikor kint volt a doki épp szoptatta a kicsit, és kérdezte a előtte mikor evett, mondja, h 1.5 órája, erre összehúzta a szemöldökét "húha az nem lesz jó, igény szerint igény szerint, de 3 óránként+ - 0.5 óra". Jó, majd ha mi felnőttek is úgy eszünk, akkor oké, de..áh mindegy.
Nana, hol vagy? Jól vagy?