Melinda, a natha se jo, de a magas laz meg Karosithatja is a magzatot, akinek az 5-9. het kozott alakul ki a szive es a szervei. Nekem sajnos pont ekkor volt egy megfazasom, ami magas, 39 fok feletti lazzal jart
. Erazmusz javasolta erre a napi 2-3 ezer miligram C vitamin fogyasztasat! /ez kb.10-15 ! citromban megtalalhato C vitamin, ennyit logikusan nem lehet megenni, ill. inni a levet/. Azota mar megfaztam megegyszer, de az elejetol szedtem a fenti mennyiseget nehany napon at, s elmult a megfazas, se laz, se semmi egyeb nem kiserte
.
Gitta, hatrahajlo meh - nekem is az van, erosen hatrahajlo. A terhesseg elejen a legjobb, ha Semmit sem emelsz, minel kevesebbet hajolgatsz, Fekudni kell, ha ugy erzed, valami gond van, minel tobbet, az itteni dokik a hasonfekvest javasoljak az elso 2-3 honapban ilyenkor. Nekem nagyon kenyelmes volt, igenyeltem is, es hal'istennek ezen a kezdeti idoszakon mar tulvagyok/unk
. Azert persze egy alapos kivizsgalas nem art, de erre igen nehez partner nogyogyaszt talalni /tisztelet a kivetelnek termeszetesen/.
Noemi, borzaszto, ami veled tortent kivizsgalas cimen.... sajnalom, azert a finn rendszertol tobbet vartam, hiszen mikor mar megszultel, milyen extra segitsegeket, ajandekokat kapsz.... akkor meg hogyhogy banyaremek -vedononek beoltozottek- riogatjak az amugy is ijedos kismamakat.... hmmm.... regota elsz Finnorszagban
?
Kriszti, gondoltam rad tegnap ejjel...
. Ugyanis megmozdult....
Es nekem is a szulinapom "eloestejen", jo-jo, ketto es fel nappal elotte...
Fantasztikus volt...
A nemhizassal kapcsolatban most megnyugtatott a sok-sok hozzaszolas engem is. Mar nem is aggodom, hogy meg mindig
-3 kg-on all a sulyom..
Bori, azert tegnap rad is gondoltam am.... delutan befaltam egy liternyi birkagulyas leve't + "jo maroknyi" csipetke-tesztat hozza, termeszetesen a le utan..
Lella /13+3/