Új privát üzeneted érkezett!

Jaj, dehogy, a rasszizmus tőlem baromi távol áll. Én szoktam mondogatni azt is, hogy elfogadnék ferdeszemű kisbabát... Kép A kerekszemű az nem rasszista kifejezés? Kép
Viccet félretéve, nekem csak azzal volt bajom, hogy míg Hegyi Gabinál egy szúrás 1 mp, addig a vietnámi doktornőnél 6 mp és csattogtat is a tűvel, vagy mit csinál.
s_norka

Sziasztok!

FARKASOK!!!
Nagyon sokat gondolok rátok!
Szorítok, hogy mostmár te is pocakos mami legyél!!!
Egy kis gólyacsalogató:
Kép

Blöki tuti jól vanKép. Csak 2 hét múlva kell újra dokihoz menni. Addig hízókúrára lesz fogvaKép.

Timcsi!
Nekünk mind a 6 inszem donoros volt a Szabolcs utcában. Fizetnünk nem kellett a donorért, bár ott az inszemek is "papíron ingyenesek". 2 inszemként cserélték a donort, ők gondoskodtak az anyagról.

Zsebi, Wish, Niki, Fanni!!!!
Drukkolok nektek is nagyon-nagyon!!!!!

Jó éjt Renóca
Kép
süni_renóca

Wish!
Pénteken megyek uh-ra! Amúgy semmi nincs velem szurjuk a szurikat bősszen és reménykedünk imátkozunk, hogy most sikerrel járjunk. Annnnnyira szeretnénk már ezt a picurkát!

Renóca!
Jó hogy minden rendben a kutyuval! Olyan aranyos vagy hogy így szorítasz nekünk. Én is nagyon izgulok érted hogy mielőbb jöjjön az a bizonyos telefon!
Az egyik ismerőseink vidéken (5. sikertelen lombik után) határoztak az örökbefogadás mellett. Nekik azt mondták ha egyből két gyereket "igénylenek" akkor abból az egyik garandáltan 8 hónaposnál kisebb. Nem tudom érdekel-e vagy itt is van-e rá lehetőség, hátha tudtam segíteni.

Jó éjszakát!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép
Nagyon-nagyon sok peteérlelő energiát küldök neked!És ez mellett iszonyúan szorítok nektek!

FarkasokKép
Nektek meg egy nagy rakat babatapasztó energiát küldök!És kívánom, hogy legközelebb már a kistesóért kelljen mennetek lombikra!

Unique?????
Holvagy????

Timi
Ez az inszem szerintem is jó ötlet!Remélem a doki is pozitívan fog hozzá állni!

Norka
Ez nagyon jó hír, hogy tudsz aludni!Az örökbefogadással hol tartotok?

Wish
Nálunk a párom még félősebb mint én.Na de megoldjuk valahogyan, csaksikerüljön.Szurkolok neked is nagyon és hatalmas csomag energiákat küldök neked!Nekem most úgyis túl sok van,kicsit kevesebb is elég lenne.

Reno
A nyugalommalhogy állsz?Remélem már jó barátnők vagytok?Kép

Renóca
Nagyon örülök, hogy a kutyud már jól van!A hivatalos résszel hol tartotok?
A kora szülés veszélye mennyire áll fenn?

Lara család
Remélem Andor hamizása már jó írányba alakul?
És ti is bírjátok a kiképzést?Kép

Edina
dedina

Nóri Kép
Nem tudom, kicsit olyan pejoratívnak tünt. De örülök ha nem az volt Kép
Nekem a párom azt szokta mondani, amikor poénkodok, hogy mi lesz ha elcserélik a lombikokat, hogy ő már azt sem bánja, ha kínai gyerekünk lesz csak már legyen Kép
De akkor, ha esetleg tényleg kínai lenne, majd kölcsönbe odaadjuk néha, jó? Kép

Kép

wish

Edina Kép
Sokan vannak, akik maguknak adják be. Én is beadném, de a párom privilégiuma lett a szurizás Kép

wish

Wish, jót kacagtam... nekem minden mennyiségben jöhet sárga baba. Na ez megint biztosan pejoratívan hangzott. Kép
Jelentem, túlvagyok a 3.totál átaludt éjszakán. Szerintem jövök kifele. Kép Már a Sedatif se kell, kop-kop.
s_norka

Norka Kép
Miután tisztáztuk ezt a dolgot, nem hangzott úgy.
Úriten de álmos vagyok, de úgy tűnik már elindult a nap, mert már telefonon is hívtak, meg a szomszéd is átjött. Kép
Szerintem hozzám költözött a nemalvásod, mert én meg nagyon szarul aludtam.

wish

Wish, prof vagyok nemalvásból, komolyan, este lefekvés előtt 1 órával igyál meg egy citromfű vagy sima nyugtató teát, fél órával előtte meg vegyél be egy szem Bio-Melatonint (Pharmanord). Úgy bealszol tőle, mint a bunda.
Én azt tapasztaltam meg, hogyha valaki nem alszik 1-2 éjjel, utána inkább a para miatt nem alszik, hogy megint nem sikerül. Jobb ezt kivédeni.
s_norka

Szia Crys,
Nem, mi a BMC-be járunk a Wiegandthoz.
Az nem lehet semmi, Pestre feljárni Miskolcról!
Ott nincs ilyen lehetőség?

Farkasok,Wish
BAZ megyeiek f...a gyerekek!
No, persze ez a többiekre is vonatkozik.
Úgyhogy, HAJRÁ ELÕRE a szaros pelenkákkal kirakott úton!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Nóri Kép
Csak az volt a baj, hogy görcsölt a hasam és fájt a fejem és a bokám, emiatt aludtam rosszul.
Nem szeretnék rendszert csinálni belőle Kép De azért köszi a tippet megjegyeztem.

wish

Farkaskoma Kép
Köszönöm a cérnázás ismertetőjét!

Renóca Kép
Köszönöm, kutyusnak további erősítő energiákat küldök!

Zsebi Kép
Igen, mától már jön a Gonal-F.
Kicsit izgulok, mert a párom nem lesz ma otthon, így azt is egyedül kell beadjam magamnak...
Te szedsz babyaspirint? Mikortól? Meddig? Mire jó?
Köszi!
Drukkolok a pénteki UH-ra, én hétfőn megyek Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni: http://quad.bdtf.hu/Kaali/kezelesek.html#aspirin

Most érdemes elkezdened szedni, a baby adagot.
s_norka

Köszönöm Norka, a cikk meggyőző volt!
Szaladok a patikába Kép
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Norka!
Világosíts már fel engem is erről az aspirinről. Mi a pontos neve, mikortól kell szedni...?
Bocs, hogy ezzel fárasztalak. A bp-i Kaáli-ban ezt miért nem reklámozzák?

Renóca!
Ugye szorgosan gyógyógyulgat a kutyusod? Én imádom a kutyákat. Sajnos nem családi házban lakunk, így nincs kutyánk. Köszi az inszemes infókat.
latimi

Sziasztok!

Örömmel látom,hogy a búbánatos idő nem befolyásolja a csapat jókedvét.Bár én legszívesebben téli álmot aludnék.Kép
Zsebi!
Nektek is nagyon drukkolok!Most olvastam hogy elkezdtétek a stimut!Olyan rossz ez így hogy alig tudom követni az eseményeket...
Farkasok!
Hogy vagytok?Remélem a kis manók kapaszkodnak ezerrel!Jó pihenést,és kitartás a várakozáshoz!Szorítok nagyon!
Wish!
Helyes ez a kóházi jelenet!Kép
Ti mikor kezditek a stimut?
Renóca!
Milyenek az ovisok?Milyen korosztályt nevelgetsz?A kutyusod kórházban is volt?Vagy egyből hazavihettétek?
Tényleg ne haragudjatok,Anniyra nincs időm visszaolvasni!Ma is dolgozom reggel 9-este 8-ig,és most ebéd közben beugrottam kicsit megnézni titeket!
Most meg rohanok is tovább,mert mindjárt itt a következő vendégem.
Puszi mindenkinek és nagy-nagy drukk!
Sziasztok! Kavicska
kavicska

Hahó Professzorasszonyok!
Voltam a szokásos szerdai UH-n, 1,87cm a baba, az UH szerint és szerintem is 8+5 napos. Mozgott és láttam a szívecskéjét, valamelyest megnyugodtam, viszont látnom kellett, hogy ez az UH készülék csak 5MHz-s, ellentétben a másik (hétfői)7MHz-sel, amin ugye látható volt a baba kezei, lábai, fejecskéje és sajna az a hajszálvér csík, ami ezen a kisebb teljesítményű UH-n nem látszott. Aztán lehet, hogy eltűnt a csík, mert tegnap jó kislány voltam és feküdtem. A másik, hogy hétfőn du. 18,5 ma reggel 18,7mm volt, eleget nőtt szerintetek? Ne haragudjatok meg rám, de kell, hogy támogassatok így messziről. Ja és ma izgett-mozgott UH közben!
Sokkal nyugodtabb vagyok, mint néhány napja, egész nap lazsálok. Köszi mindenkinek, akik aggódnak értem, Judit, na nem már, hogy kiütsz!Kép Gyerekekkel a hasadban? Mit szólnak a kölykök????
Holnap megyek rákszűrésre, vérvételem még nem volt.
Egy barátnőm hamarosan kezdi a lombikot, a cégtől egy csaj pedig most van beültetés után 1 héttel.
Nóri, örülök, hogy alszol esténként!
Puszi mindenkinek, szurisoknak, tablettásoknak!
reno
fel akartam tenni a képet, de nem engedi a babanet.
renoka

Edina!
Bízom benne, hogy pozitívan áll a dologhoz. Most bombázni fogom a kérdéeimmel. Szerintem hátast dob majd emiatt.

Farkasok!
Hogy vannak a lurkók?

Timi
latimi

Edina!
Bízom benne, hogy pozitívan áll a dologhoz. Most bombázni fogom a kérdéeimmel. Szerintem hátast dob majd emiatt.

Farkasok!
Hogy vannak a lurkók?

Timi
latimi

Edina!
Köszönöm a drukkot nagyon rámfér, az energiádra majd szükség lesz ha te is itt fogsz tartani!
Ha a szurit beadod magadnak minden elismerésem a tiéd!!!!!!!!! Én képtelen vagyok megszurni magam és mindig ámulok bámulok azokon akik ezt meg tudják tenni!
Ma viszont a párom egy hős volt beszúrta az eső szurit, innetől azt a maradék párat mind ő fogja adni! Kép

Fanni!
Igen szedem a baby aspirint nagy vacilálás után, de remélem bajom nem lesz tőle. Elvileg segít a nyálkahártyának a növekedésben, mai ugye nagyon fontos a megtapadáshoz és a petesejteket is serkenti. Egy győri Kaáliban dolgozó nő írt róla tanulmányt.
A gonal első naptától szedm (szombat) és minden nap egy szemet a punkció napjáig, elvileg a transzfer után is leht szedni, de én akkor már nem fogom.
Neked is penbe van a gonal? Sikerült gondolom beadni végülis annak nagyonvékonyka a tűje és ah amúgy is szoktad szúrni magadnak...

Timi!
baby aspirin = aspirin 100 mg-os a cikket olvasd el amit Nóri becsatolt.
Ne izgulj én is mindig előveszem a papíromat és szívbaj nélkül kérdezek néha mosolyog rajtam, de ha egyszer érdekel valami én megkérdezem. Egy biztos mindig azt mondja inkább 100X kérdezzünk mint egyszer hülyeséget csináljunk, szóval kérdezz nyugodtan nem fog "haragudni"!!!!

Kavicska!
Figyeld a táblát amit fel szoktam rakin és akkor képben leszel. Akinek a neve mellet az izgulós kéz an az már a trnaszferen túl van, aki neve mellett négylevelű lóhere van azok már elkezdték a stimut, aki neve mellett virág van ők türelmesen várakoznak és egy telefon is van ő arra vár hogy csörögjenek, hogy mehetnek a babáért! Szóal izgulnivaló van rendesen ha megnézed a táblát!

Renó!
Tudom könnyű mondani, próbélj megnyugodni biztos minden rendben van, pihenj sokat és lazíts ez most nagyon fontos a babának. Sajnos nem vagyok szakértő abba hogy mennyit kell nőni a babának, de ha az orvos nem aggódott akkor biztos minden rendben van.
Valahol a babaneten van egy olyan rész, hogy hétről hértre ott minden hétre leírják,hogy minek hogy kell kinéznie a baba körül ill a mamánál. Nézd meg hátha ott találsz valami okosat.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi,
Most olvasom, Lóhere igényem merült fel, mert múlt hét csütörtökön már elkezdtem a szurit.

Köszi

Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki!
Ez a legkevesebb, ezek szeritn ez elkerülte a figyelmem, bocsi. Akkor neked mikorra várható a punkció?????? Igen szoros lesz ez az október!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lányok!
Csak hogy értelmetlenkedjek, elolvastam én is az aspirines cikket és ha belegodnolok akkor nem tudom eldönteni, hogy meddig érdemes szedni a transzferig a punkcióig, vagy a tesztik?
Vagy ha a transzferig nem alakulnak ki azok a bizonyos vér... véneák vagy mik akkor már mindegy is vagy ez igazából folymatosan segíti a vérrellátást és a kicsiknek a megtapadást? Kár hogy ilyenkről nem szól a cikk. Bár az aspirin papírján meg az van, hogy tartósan nem jó szedni azért 3 hét (ha végig szedjük) az azért szerintem elég tartós!

Farkasok!
Hogy vagytok? Csak nyugi pihi már kapaszkodnak is a kicsifarkasok! Kép Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok csajok,

Megint egy ora volt visszaolvasni Kép)

Farkasok,
Tovabbra is mennek a szugggggggeralos energiak +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++.

Zsebi,
A parod egy hos, de persze nem jobban mint te Kép
Nagyon drukkolok hogy sok peti legyen Kép

Wish,
Neked is mehetnek a tuszonovelok mostantol KépKépKép

Fanni,
Nekem az inszemnel valtozoan nott 2-4 tuszo a clostiktol, de ez szerintem nem vetit elo semmit a lombikra. Arra rengeteg Gonalra is csak 5 petim lett most, de vegul is nem a mennyiseg szamit, elhiszed nekem KépKépKép

Timi,
Hajra a donoros inszemre KépKép Az inszem csak pont olyan erzes mint az ET, de elotte nincs punkcio KépKép Max 5 perc, no fajdalom, tiszta haszon, csak a penztarcanak nem az KépKép Az elso inszemet nekem is stimu nelkul csinaltak, 1 tuszovel, tehat ez is lehet, ha nalad minden ok.
Hatha pont ez fog mukodni ?Kép

Niki,
Remelem hamarosan folytatodik a sikersorozatod Kép

Renoka,
Orulok hogy megnyugodtal es minden rendben, hogy naponta hany mm-t no a bebi, szerintem nem kellene igy kovetni Kép Bar tudom hogy legszivesebben minden nap megneznenk, hogy minden rendben van-e, de en bizom benne, hogy egyszeruen megereznenk, ha valami gond vanKép A szivhang tenyleg fantasztikus KépKépKép

Jelentem tulvagyok az utolso marketing konferenciamon (legalabbis a kovetkezo 3 evre Kép) amit raadasul en szerveztem, Visegradon voltunk a Termal Hotelben, kicsit meg en is aztattam magam a meleg vizben (na nem az 50 fokosbanKép Sajnos holnap meg el kell ugranom Varsoba, de jovo hettol igerem csupa pihi es itthonrol dolgozas lesz az eletem. A heten be is jelentettem az allapotom, tulajdonkeppen mindenki nagyon orult es gratulalt, sokan mondtak, hogy ok mar eszrevettek KépKép Pedig nem is tolom ki a hasam Kép

Zsebike,
Nem nagyon rajongok a hasbaszurkalasert, de valahogy muszaly biznom az orvosomban, ha o azt javasolja, hogy legyen, akkor erosen elgondolkozom rajta. Mar 1-2 emberrel beszeltem, akinek volt ilyen, es nem mondak negativumokat, kiveve a korhazrol magarol. A hetvegen fogok tenyleg elmelyulni a temaban, es jovo heten meglatjuk.

Na most megyek, mert a holnapi prezim meg nincs kesz.
Penteken jovok, addig mindenkinek jo szurizast,
Kriszta
10+4

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok!
Gondolom már mindenki nézi a Columbot Kép
Ma adtam be magamnak az első Gonalt... nem tudom, hogy bement-e mind. 2-t pattintottam, s úgy tűnt, hogy ezzel be is adtam, de magam sem értem miért, nem nyomtam többet... pedig lehet,hogy még maradt benne...? Azért remélem, legalább a fele bement, holnap meg inkább a férjecskémre bízom Kép

Kriszta Kép
Igazad van, legyen inkább kevesebb, de egyből legyen biztosan kisbaba!

Zsebike Kép
Én is vettem és ma már be is szedtem.
Én is azon gondolkodtam, hogy meddig is kellene szedni... Hátha valakinek lesz rá ötlete.
Folsavat is szedsz? Cinket? Borozgatsz?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok,

Szurkolok mindenkinek, remélem előbb-utóbb (inkább előbb) mindenki eléri célját.

Örömmel jelenthetem megszabadultam mindenféle szívdobogástól és rossz alvástól. Kép
Már majdnem egy hete nincs velem a szorongás. Már csak a napi sressz van bennem, amit le tudok vezetni esténként.
Tegnap a pszichologussal is jol megbeszélgettük mi történt múlt héten.
Már éjszakára sem kell semmiféle bogyesz.
Éééés azt hiszem ébred a vágy bennem a folytatásra. Kép Kép Kép
Ma regel mondtam a páromnak, hogy úgy érzem már kint ülök a gödör szélén. Lehet, hogy a lábam még belelóg, de azt már megoldjuk Kép

Sűrűbben olvaslak benneteket is, bár irni nem igaznán van erőm, még a mai munkámat sem fejeztem be Kép

Timi, nagyon kivancsi vagyok mit mond a doki pénteken, csodalkozom, hogy nem ajánlotta az inszemet...talan megis volt valami oka.

Sok-sok pozitiv energiát mindenkinek!

Mka
Vendég

Kép
most már sikerült feltenni, ilyen nagy Õ már, a drágám szerint fiú...
Kriszta, te aztán nem unatkozol! Utazó nagykövet ez a gyerek, ezek szerint már észrevették a pocidat! Hurrá!
Zsebi, de jó, nem kell szurikra járkálnod, sokkal jobb így otthon beadatni!
Képzeljétek, tegnap írtam a Dr. Török Attilának az infertility.hu-ra, és ma már válaszolt is. Egyszer régebben már segített nekem, és most is tök rendes volt. Jó, hogy vannak ilyen orvosok.
reno
renoka

Sziasztok Csajok!

Reno,
ne izgulj a méreteken, néhány mm eltérés abból is adódhat, hogy a doki hova rakja az egérrel a mérési pontot. Szóval tuti minden rendben és jól fejlődik a manóka Kép És nagyon helyes a sztárfotón is Kép

Kriszta,
gratula a nagy bejelentéshez Kép Pocakfotót mikor láthatunk? Aztán jövő héttől tényleg "lájtosan" Kép

Zsebike,
drukkolok neked nagyon, csak ügyesen Kép

Farkasok,
hallom ám a vonyítást Kép

Lányok,
Andor pelusán zebrák vannak, most vettem észre. Úgyhogy az összes csíkot gyűjti és küldi nektek az én legénykém Kép

Rólunk: jól vagyunk, Andor ma már 5 hetes. Jó fiú, szépen alszik éjszaka. Kaja után már nem bukik, csak a tejci egyre kevesebb vagy ő eszik már nagyon sokat. De még elég neki és nem kell a fagyasztottból pótolni. A köldöke is teljesen begyógyult, nincs már tennivaló vele. Kép De hogy ne legyünk izgalmak nélkül, most az egész pofija, a fülei és a nyaka kiütéses lett. Kaptunk rá kencét, ha 2 hét alatt nem múlik el, bőrgyógyászhoz kell mennünk. Lehet, hogy kezdődő ekcéma. De azért bizkodom, hogy mégse.

Mindenkire gondolok, jó éjt:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Fanni!
Ha ütközésig benyomtad a pen tetején a gombot akkor biztos beadtad az egészet. Nem lehet érezni, ilyen szempontból szupre ez a tű, de az oldalán lehet látni hogy mennyi ment be mert fogy belőle a folyadék.
Folsavat és elevitet szedek, de cinket én nem elég ennyi vitamin az elevitben elvileg miden van ami kell.

MKA!
Innem már csak egy lépés és kint vagy! Sajnos tudom mert nekem is át kellett már élni. Azért várjál egy kicsit még mikor teljesen kint vagy hogy teljes lelki felkészültéséggel legyél. Nem okoskodni akarok csak jótanácsként írtam. Kép

Reno!
Nagyon aranyos a babád! Én is szoktam ott kérdezgetni és nagyon rendes a doki mert mindig válaszol megfigyeltem általában kedden v. szerdán írkál, gondolom akkor van ideje. Kép

Lara!
Ilyen kicsi és ilyen rendes, gyűjtse szorgalmasan, mert most ősszel rengetgen szeretnénk zebrát kapni!!!! Kép Kép Kép Kép
REmélem semmi baja nem lesz és csak a tejcsi ütötte ki az arcát. Olyan jó lehet babázni! Használd ki minden percét mert hamar nőnek a babók. Kép

Unique!
Merre vagy??????

Timi!
Te ma voltál masszíroztatni nem? Milyen volt?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Reno
Csodás lehet ezeket a képeket nézegetni.Nagyon jó fotó.Van egy könyvem, a címe:Nézd hogy növök!.
Ebben azt írja a szerző: a 8. hétre 14-20mm, és a 9. hétre 22-30mm-t.Ugy hogy idegeskedésre semmi ok.Mondtammár,hogy a nyugalommal nagyon jó barátságban kell lenned,neked is!!!Kép

Zsebi
Most már nagyon közeleg a nagy nap.Az energiákat is fogadd el, nekem termelődik még addig saját is, na meg akkor csak kapok én is valamennyit.Kép
Eddig ügyik vagytok!Holnap megyünk, kiváncsi vagyok, mitmond a doki.

Kriszta
A hétre ígérted a pocis képet,na de a sok munkádra való tekintettel jövőhéten is nagyon fogunk örülni neki.Nagyon vigyázz magadra.Azért nem semmi vagy, még jó hogy a babókád hagy dolgozni,már illedelmes kisgyerek.Kép

Lara
Örülök, hogy jól vagytok.Kár,hogy ezt egy kicsit beárnyékolja az a fránya kiütés.De nagyon bízom benne, hogy hamar elmúlik neki a kis arcoskájáról.Mindjárt itt a 6 hetes kontroll is,hogy szalad az idő!

Mka
Nagyon jó hír, hogy szűnnek a gondjaid.Remélem nem sokára már csak messziről fogod látni azt a gödröt.

Fanni
Nagyon ügyi vagy, hogy beadtad magadnak a szurit.Szerintem rám is ez vár, de a kis csöppségért mindent.A doki nekem fogyikúrát írt elő, 7 kg okt.1-ig.Na attól is megszabadultam már, de csak okosan, nehogy kárt tegyek magamban.Minden esetre csak így tovább!!!

Mindenkinek szép álmokat!

Edina
dedina

Szia Zsebi,
Jövő hét csütörtökön megyek kontrollra, akkor kiderül, hogy kialakult e cisztám, mert a múltkorinál volt. Végül is ettől is függ, hogy mikor lesz a punkció, mert így eltolódhat egy pár napot, de én kb. október közepére teszem.

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Helló Farkasok!
Szia Judit!

Ismeretlenül is nagyon szorítok értetek, hogy sikerüljön!Csak pozitívan gondolj rájuk és biztosan megkapaszkodnak!Én is így tettem és sikerült(csak hát a véralvadási problémám miatt elvetéltem).Kép
Igyál sok vizet!!!Én cickafarkfű teát is ittam végig!
Simogasd a hasid és beszélgess nekik!Kép
Szurkolok nagyon, puszi nektek:Crys
crys74

Zsebi Kép
Nem nyomtam be ütközésig Kép , de már túltettem magam rajta. Az tuti, hogy az üvegben kevesebb látszik... szóval max. 1 nappal tovább adom, s egy nappal később lesz a punkció... Így sikerült...

Edina Kép
Látom a Zsebi-táblában, hogy Te is az 1. lombikra készülsz. Remélem Hozzád is ellátogat az őszi zebracsorda Kép

Lányok!

Hány napos kiskatonákra lesz szükség a lombiknál?

Általában hányadik napon szokott lenni a punkció? (Jó, nyilván attól függ, hogy nőnek a tüsszencsek... de mégis... 10-12. cn. között kb?)
Köszi!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Kriszta!
Köszi a tájékoztatást. örülök, hogy ilyen boldog vagy. Vigyázz a babóra nagyon!

Mka!
Nem tudom, hogy mi oka lehetett nem felajánlani az inszemet.Majd megtudom holnap.

Zsebi!
Még nem voltam a masszőrnél. A nőci, akivel beszélt a férjem, az nem masszírozásal fglalkozik.A párom még azt sem tudja elmondani, amit beszél egy másik emberrel. Õ azt gondolta, ez masszírozás. Egy amerikai professzor (idegorvos) egy ütögetős kódot talált ki. Meghatározott pontokat (meridián) kell lágyan ütögetni. Már megcsináltuk kétszer-egyébként mindennap kell- nagyon jó.
Én találtam masszőrt. Majd felhívom. de csak akkor, amikor tutira el tudok menni. Mégse nézzen hülyének.

Fanni!
Általában, legalábbis nekem a 12. napon szokták beültetni. (a mensitől 1. napjától számítva). Ez attól is függ, hogy mennire gyorsan, mekkorára osztódnak a sejtek.

Timi
latimi

Sziasztok Lányok,
Ma nagyon szarul ébredtem, mintha nem aludtam volna egy szemet sem az éjszaka. Pedig igen.
Reggel meg olyan voltam megint/már harmadik napja/ mint valami ideggörcs. Nem tudom mi a bánat van velem. Egyik percben sírhatnékom van, másik percben meg úgy röhögök, hogy folynak a könnyeim. Az elsőnél nem emlékszem ilyen tünetekre.
Nem tudom eldönteni, hogy ezek az idegbaj első jelei, vagy csak a hormonjaim tombolnak, vagy csak simán hisztis vagyok??????!!!!!!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki!
Nem vagy idegbajos és hisztis sem. Csak a hormonjaid tombolnak. A mi estünkben szerintem ez pláne természetes.
Én azt vettem észre magamon, minél többször kapom a kezelést, annál rosszabbul viselem a dolgokat. a műtétek után is olyan rosszul vagyok, mint aki most készül kipurcanni. Eleinte tök laza voltam a műtét után, mintha semmi sem történt volna. Most meg? Négha még szégyenérzetem is van.

Timi
latimi

Sziasztok.

Viki, hormonok, ez könnyen lehet. Én tegnap megkaptam a tüszőrepit a sima peteérésemre, és most megint nem nagyon aludtam semmit, 3 óra után sikerült álomba szenderülnöm. Kép Én így már előre félek a stimutól. Na persze, ebben az is közrejátszott, hogy tegnap este 7-kor jött egy sms egy külföldi barátnőmtől, akivel egyszerre kezdtük a projectet, még gázosabb PCO-ja van mint nekem, és tök reménytelen volt szegény, hogy 5 hetes terhes...Kép spontán sikerült nekik, az első természetes peteérésével, amit elért jó 2 év alatt. Na, hát ettől nem bírtam elaludni...

Szóval, igenis vannak csodák!

Felhívtuk végre a Gólyahírt, meg a tanfolyamot is előrehozták október legelejére, úgyhogy 2 héten belül beállunk a sorba!!!!!!!! Kép Kép
s_norka

Na, szóval azt akarom mondani, hogy akárhogyan is, de kb. másfél év múlva anyuka leszek!!!!
s_norka

Jól van Nóri, ezek jó hírek!!! A csodát én is csak igazolni tudom. A magam bőrén is és egy ismerősömén is. A sztorit nem merem leírni, csak az tuti, hogy velük is csoda történt, már babázik egy ideje. Hozzáteszem, az utóbbi időben még imádkoztam is...
Egy rókát már kiengedtem ma, du. megyek rákszűrésre, a Leiden-mutációhoz majd lesz egy-két szavam (Crys!), én is "olyan" vagyok, mint fél éve kiderült. Most döntjük el, hogy kell-e kapnom Fraxiparine-t vagy nem. Nagyon drága (60eFt) volt a szinte mindent átfogó genetikai vizsgálat, de megérte, jó tudni, hogy mik nem stimmelnek, pl. fogamzásgátlót nem szedhetek és a cigi is tilos, még jó, hogy egyik sem érint.
reno
Lara, tegyél fel légyszi újabb képet Andorról, olyan jó nézni. Remélem a pöttyei hamarosan elmúlnak. Van nagyon szuper bőrgyógyászom, ha kell telszám, írj.
renoka

Timi, Norka
De helyesek vagytok.
Köszönöm a nyugtató szavakat.
Tulajdonképpen ez jól esik, hogy más is így szenved nemcsak én.

Timi,
Velem is ugyanaz történik. Az elsőt lazán vettem.
He-he kibírok mindent akármit is csinálnak velem.
No, de most már előre rosszul vagyok minden egyes injekciótól is nemhogy magától a beavatkozástól, ami még mondjuk egy bő 3 hét múlva lesz.
Hát akkor nem tudom mit fogok művelni a műtőben.
Én is a beültetés után /meg közben is/ megvallom őszintén, sírtam, és szégyelltem magam mert a doki meg is kérdezte miután észrevette, hogy sírok, hogy FÁJ-E? Hát majdnem orba rúgtam, hogy ugyan má' cseréljünk helyet oszt' majd kiderül, hogy fáj-e.

Norka,
Neked meg csak annyit, hogy ÚGY LEGYEN!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Csajok!

Szeretnék Andornak egy albumot készíteni, de a fotóalbum oldalon nem találom az "Új album" gombot. Help!!!

Lara

Lara

KépKép
lara77

Nóri Kép
Szerintem tobzódni fogtok a gyerekekben. Elöször sikerül a lombik, aztán mivel nem iratkoztok le az örökbebebaba listáról, hoz a postás egy kis kínait, és mindennek örömére spontán terhes leszel ;)

VikiKép
Tök normálisak az érzéseid.
Mi még el sem kezdtük a szurikat, de tegnap sikerült elbőgnöm magam, hogy mi lesz ha ez sem sikerül. Pedig alapvetően full optimistán állok neki a témának.

Lara Kép
Lehet, hogy azért, mert csak három albumot engedélyez felhasználónként a rendszer. Nekem így néz ki:
Kép

wish

Norka!
Gratulálok! Akkor kezdheted a bababszoba rendezgetését.

Viki!
Hülye kérdést csakis egy férfi tud feltenni.
Amikor voltam a Szabolcs utcában az átjárhatósági vizsgálaton, azt mondta a doki, hogy lazítsak. Rá is szólt a nővér, hogy ne beszéljen hülyeségeket. Egy fájdalmas vizsgálatnál hogy lehetne ellazulni. Ide nem kávézgatni jön az Ember lánya.

Ha kell bőgnöd, bőgj!!! ha vannak póttányérok, tudod hol a helyük?

lehet, hogy holnap én is bőgni fogok a Krizsánál. Itt állok az 5. előtt, és nem ismerjük a "kódot" a szervezetmhez.

ma mondtam a férjemnek, nem csodálkozom azon, hogy nem reagál a szervezetem a gyógyszerre. Makk egészséges vagyok, és szerencsétlen hormonjaimat még turbózni is akarják. Hogy hova?

Timi
latimi

Wish, Timi
Hát csalódnom kell! Most kiderül , hogy teljesen normális vagyok! Pedig azt hittem a hátralévő éveimet valami nyugodt csendes helyen kell eltöltenem sok fehérköpenyes között, s közben hülye brazil sorozatokat is nézhetek.

Timi,
A lazítson: az egy tényleg nagyon találó kifejezés egy olyan embernek aki fekszik egy asztalon szétpakolva és négy öt vadidegen ember keresgél a lába között.

Szervezetünk mint valami hormonbomba, ami bármelyik pillanatban felrobbanhat.
Mondd neki, hogy a kód neve: Merkúr.
Bocsi, csak próbáltam viccelni.
No, abba is hagyom, mert ez ma nem nagyon megy.
Sok sikert az értetlen orvosokhoz!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Nviki, én nagyon jót röhögtem a kód neve Merkúron. Kép Sajna nekem is ilyen aberrált humorom van.
s_norka

Érdekes, amiről írtok.
Nekem is szoktak lenni hirtelen hangulatváltásaim, de őszintén szólva én ezt már régebben is tapasztaltam...

Én hisztis még nem vagyok... de tudom, hogy leszek, sajnos... még felszálló szakszban vagyok Kép

Engem inkább az zavar, hogy olykor lever a víz a ciklus első felében. Van másnak is ilyen tünete?

Az alvászavar pedig rajtam fordítva jött ki, mert én pedig alszom, mint egy mormota... Igaz, csak tegnap kezdtem a stimut...

Mindenesetre furák ezek a hormonok...!

Lombik szakértők Kép lécci válaszoljatok az előző levelemben feltett kérdésekre! Köszi!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni Kép
Nekem short protokollnál 14. és 15. cilusnapon voltak a punkciók és rá 2, illetve 3 napra a transzfer.
3-4 napos kiskatonákat érdemes vinni szerintem, de erre kérdezz rá a dokidnál.

Én olyan álmos vagyok, mint aki nem aludt az éjjel, pedig nagyot aludtam. Lehet az a baj, hogy valaki nyolckor elkezdte szétfúrni a lakását és arra kellett ébrednem. A drága nem is hagyta abba csak 11-kor a fúrkálást. Nem is tudom elképzelni mihez kell ennyi luk Kép Remélem nem egy fogorvos, aki itthon gyakorol a falon Kép

wish

Fanni,
A spermavizsgálatokból kiindulva /mert ugye ott azt mondják, hogy előtte ne szexeljen a jóember
3-4 napig/ úgy gondolom, hogy itt is ez lehet a szitu. De hát, hogyha ő egészséges, akkor lehet, hogy még aznap is lehet előtte szexelni, mert úgyis lesz benne cucc. Nem?

A punkcióra nem emlékszem sajnos, hogy hányadik napon voltam.

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Wish!
Ma másodszor nevettettél meg nagyon, köszi Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Farkasok Juditja!
Makkaállat is értetek imádkozik!!!Kép

Viki
nviki