Sziasztok csajok,
Megint egy ora volt visszaolvasni
)
Farkasok,
Tovabbra is mennek a szugggggggeralos energiak +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++.
Zsebi,
A parod egy hos, de persze nem jobban mint te
Nagyon drukkolok hogy sok peti legyen
Wish,
Neked is mehetnek a tuszonovelok mostantol
Fanni,
Nekem az inszemnel valtozoan nott 2-4 tuszo a clostiktol, de ez szerintem nem vetit elo semmit a lombikra. Arra rengeteg Gonalra is csak 5 petim lett most, de vegul is nem a mennyiseg szamit, elhiszed nekem
Timi,
Hajra a donoros inszemre
Az inszem csak pont olyan erzes mint az ET, de elotte nincs punkcio
Max 5 perc, no fajdalom, tiszta haszon, csak a penztarcanak nem az
Az elso inszemet nekem is stimu nelkul csinaltak, 1 tuszovel, tehat ez is lehet, ha nalad minden ok.
Hatha pont ez fog mukodni ?
Niki,
Remelem hamarosan folytatodik a sikersorozatod
Renoka,
Orulok hogy megnyugodtal es minden rendben, hogy naponta hany mm-t no a bebi, szerintem nem kellene igy kovetni
Bar tudom hogy legszivesebben minden nap megneznenk, hogy minden rendben van-e, de en bizom benne, hogy egyszeruen megereznenk, ha valami gond van
A szivhang tenyleg fantasztikus
Jelentem tulvagyok az utolso marketing konferenciamon (legalabbis a kovetkezo 3 evre
) amit raadasul en szerveztem, Visegradon voltunk a Termal Hotelben, kicsit meg en is aztattam magam a meleg vizben (na nem az 50 fokosban
Sajnos holnap meg el kell ugranom Varsoba, de jovo hettol igerem csupa pihi es itthonrol dolgozas lesz az eletem. A heten be is jelentettem az allapotom, tulajdonkeppen mindenki nagyon orult es gratulalt, sokan mondtak, hogy ok mar eszrevettek
Pedig nem is tolom ki a hasam
Zsebike,
Nem nagyon rajongok a hasbaszurkalasert, de valahogy muszaly biznom az orvosomban, ha o azt javasolja, hogy legyen, akkor erosen elgondolkozom rajta. Mar 1-2 emberrel beszeltem, akinek volt ilyen, es nem mondak negativumokat, kiveve a korhazrol magarol. A hetvegen fogok tenyleg elmelyulni a temaban, es jovo heten meglatjuk.
Na most megyek, mert a holnapi prezim meg nincs kesz.
Penteken jovok, addig mindenkinek jo szurizast,
Kriszta
10+4