Sziasztok!
Tegnap az áramkimaradás tönkrevágta az otthoni gépünket...
Hiába voltam otthon nem tudtam jönni...
Este gyors elolvastam a termést a férjem gépén, amit nem nagyon akart, de írni nem tudtam.
Meli!
Ne aggódj én is szedtem No-spat, de nem használt, aztán kaptam Diaphylint, attól meg én voltam rosszul és a Terbutalin segített. Hidd el az orvosok tudják mit szabad mit nem!!!
Emese!
Bizz magatokban!
Betti!
Elhiszem, hogy nem nyugodtál meg miómával kapcsolatban... Hányadik cn.-on voltál dokinál?
Én megvagyok, jól vagyok, de ma sem leszek, mert ugye ma megyek Pestre. Meg szombaton is... Akkor plusz munka miatt. Egyszóval nem fogok unatkozni, talán a gondolataim is elterelődnek, majd meghalni sem lesz időm, és akkor talán. MOst el nem hiszitek milyen nyugalom szállt meg. Nem érdekel már mindenáron a baba, most más célt tűztem ki, úgy érzem sikerült parkolópályára állnom ez ügyben, rádöbbentem, hogy nem dől össze a világ, ha nem jövőre szülök. Legalább nem lesz nehéz összeegyeztetni a sulit meg a babót. Szóval megtaláltam a baba nélküli jövő örömét. És Istenem, ha jön, akkor átszervezem. Most jól érzem magam, ezerrel spórolok a jövő nyári nyaralásra, mert babó nélkül miért ne mennénk. Meg most arra koncentrálok erősen, hogy 2 év múlva tudjunk építkezni.
Nem tudom ma még tudok-e írni, amíg órám van bekukkantok, aztán utána már nem, majd csak holnap.