Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tegnap az áramkimaradás tönkrevágta az otthoni gépünket... Kép Hiába voltam otthon nem tudtam jönni... Kép Este gyors elolvastam a termést a férjem gépén, amit nem nagyon akart, de írni nem tudtam.

Meli!
Ne aggódj én is szedtem No-spat, de nem használt, aztán kaptam Diaphylint, attól meg én voltam rosszul és a Terbutalin segített. Hidd el az orvosok tudják mit szabad mit nem!!!

Emese!
Bizz magatokban!

Betti!
Elhiszem, hogy nem nyugodtál meg miómával kapcsolatban... Hányadik cn.-on voltál dokinál?

Én megvagyok, jól vagyok, de ma sem leszek, mert ugye ma megyek Pestre. Meg szombaton is... Akkor plusz munka miatt. Egyszóval nem fogok unatkozni, talán a gondolataim is elterelődnek, majd meghalni sem lesz időm, és akkor talán. MOst el nem hiszitek milyen nyugalom szállt meg. Nem érdekel már mindenáron a baba, most más célt tűztem ki, úgy érzem sikerült parkolópályára állnom ez ügyben, rádöbbentem, hogy nem dől össze a világ, ha nem jövőre szülök. Legalább nem lesz nehéz összeegyeztetni a sulit meg a babót. Szóval megtaláltam a baba nélküli jövő örömét. És Istenem, ha jön, akkor átszervezem. Most jól érzem magam, ezerrel spórolok a jövő nyári nyaralásra, mert babó nélkül miért ne mennénk. Meg most arra koncentrálok erősen, hogy 2 év múlva tudjunk építkezni. Kép

Nem tudom ma még tudok-e írni, amíg órám van bekukkantok, aztán utána már nem, majd csak holnap.

moni

Zafír!
A dokiváltáson meg ne főjjön a fejed, én Vikinél a 16. héten váltottam, pedig az előző dokimnál születetett Martin, és már 7 éve jártam hozzá. De nagyon-nagyon nem voltam vele megelégedve, és a mostani dokim olyan, akivel tényleg mindent meg tudok beszélni, és nem azt érzem, hogy ki akar dobni minél hamarabb a rendelőből.

Angel!
Kapcsold ki te is a babakapcsolót! Kép Nekem most sikerült. Egyébként Viki is akkor jött össze, amikor "kikapcsoltam". 7 hónapja próbálkoztunk már, és akkor megfogadtam, nem érdekel, még 5 hónapot adtam magamnak, hogy utána kivizsgáltatom magam. Mert akkor lett meg a hormonvizsg. ami ok volt, kaptam beutalót pé néző UH-ra, és amikor oda mentem akkor már ott lapult a pocakomban Viki. Kép

moni

ok volt= jó volt Kép

moni

Angel!

Remélem, hogy a mióma nem fog tovább nőni és nem is okoz gondot majd. Kép

Móni!

21. napon voltam tegnap. Egyébként tegnap este nemcsak a hasam fájt nagyon, hanem megint bedurrant a mellem is. Tisztára megduzzadt és fájt is nagyon, szerencsére reggelre elmúlt.

Betti
betti73

Angel!

Sajnálom, hogy piros csöpögésed volt! Kép Én most várom, hogy rendesen, időben megjöjjön, hogy menni tudjak vérvételre.

Betti
betti73

Moni!
Ez pont nálunk is a 7. hó. A babakapcsoló sajna egyelőre függetlenül tőlem működik Kép Jé, most néztem, Viki szülinapja csak egy nappal tér el az enyémtől Kép(na persze csak a hónapot és napot nézva Kép)

Betti,
figyelni fogják, hogy nő-e? kell menned kontrollra?
Olyat hallottam, hogy teherbeesés után eltűnt mióma! Kép

angel37

Betti,
akkor most kivételesen azt kívánom, hogy jöjjön meg Kép Nagyon kíváncsi vagyok a vérvétel eredményeire!
Elhatároztam, ha legközelebb megyek a dokimhoz, akkor kipasszírozok belőle egy hormontükröt meg egy HSG-t Kép Hadd ne kelljen már várnom jövő év elejéig! Hadd tudjam már, hogy érdemes-e egyáltalán eredményt várni a próbálkozásainktól!

angel37

Angel!

Nem mondott semmit a doki.

Betti
betti73

Várom én is, hogy megjöjjön minél előbb. Szerintem is kérjél beutalót, ártani nem árt. Kép

Betti
betti73

Érdekes... Biztos akkor nem annyira komoly probléma, végülis ő a doki Kép

Most sajnos el kell mennem, de délután visszajövök.

angel37

Sziasztok!
Csak gyorsan bekuk aztán megyek hajat mosni"muszáj",este nagyon lusta voltam hozzá.
Amugy már jól vagyok nincs görcsKép,se rózsaszin!

Betti!Örülök ,hogy rendbe van minden!

Angel!

Sajnálom, hogy piros csöpögésed volt!

Hajny!Kár,hogy nincs kép,pedig kiváncsi vagyok!!

Zafir!Én is szeretnék pocakos képet,vagy az a legjobb ha a topicra raksz fel,mert szt mindenkit érdekelKépIgazam van lányok??Kép
Na most megyek ,de lehet h picit késöbb benézek!!
Vendég

Végeztem,de látom sehol senkiKép
mindenki dolgozik?Kép
De többet nem irok,inkább olvaso üzemmodba leszek.
Sziasztok!!
Vendég

Sziasztok, én vagyok, csak nem tudok mit írni.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Szia Vica!
Én már alig várom a jövö hét pénteket,hogy megjöjön és egy új hónap kezdödjönKép"remélem nem késik majd,most nem örülnék ha összejött volna a kloin miatt",mert hátha vmi baja lenne a babánakKép!
Sokáig nem leszek mert megyek 12-re dolgozni.,és már megint hideg vanKép,nincs kedvem kimozdulni!
Vendég

Na szép,senki nem akar velem dumcsizni (30percig,mert utánna megyek)Kép
Vendég

Itt vagyok Editke! Kép

Betti
betti73

Hali!
Örülök ,hogy minden rendbe ment a dokinálKép
Képzeld már a 2, kávémat iszom,hogy kibirjam a mai napot.Ma a fönökömmel leszek délutánKép,pedig olyan jó volt a hét ,erre nem cserélta ( a mai napra) kollegámmal!Mindig kifogom!
Vendég

Képzeld az egyik höméröm bekrepált,és kidobtam,ezt nézd meg:

Kép
Vendég

Szerencsére én nem kávézom, néha napján egy-egy kapuccsínót megiszom.

Betti
betti73

Elég érdekes! Most nem mérek egyáltalán. Nem is akarok!!! Kép

Betti
betti73

Sajna muszáj,mert álmos vagyok,nem tum mi van velem mostanába de nagyon gyenge vagyok!KépReggel alig birok felkelni persze a drága párom mindig 7:30-kor kell és ara én is felébredek,de persze tv-t nézi utánna könyörögnöm kell neki 8:30-kor h kéne reggeliznie mert elkésik a melobol!Kép
Vendég

Betti!
Most én se mérek ,de orvosi utasitásra a jövö hónaptol kell,ezt a képet már vasárnap ota fel akarom tenni .de valamiért az infra nem engedte fel a gépre,és most sikerült!
Vendég

Minden nap 5:50-kor kelek. Kép Ma is alig bírtam kimászni az ágyból, tegnap későn értem haza a dokitól. Ma is későn érek haza, mert angol lesz fél 7-ig. Ez a hét ilyen zűrös. Nagyon várom már a pihenést. Október 7-én indulunk Csehországba.

Betti
betti73

Én lépek ,lehet este nem jövök "föleg ha ilyen kihallt lesz a topic",majd reggel benézek!!
Sziasztok!!!!!

a tábla teteéjén lévöknek küldöm drukkjaimat!!++++++++++++Kép
Vendég

Betti! De jo neked irigyellek mehetsz Cseh.o-baKép
Én nem tudom mikor pihenhetek egy jó nagyott,mert mindjárt itt a leltár,ráadáasul a f.helyettesem felmondott,tele a hócipöm az egészel!!
Betti köszi h dumcsiztál velem!!Puszika!!
Vendég

Szia Editke! Kép Dolgozom egy kicsit én is. Kép

Betti
betti73

Sziasztok!

A mai táblák:

Kép

Kép

Beuka,
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOOOOT! Kép

Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Betti
A myomára nem kaptál gyógyszert hüvelykúp formájában? Én kaptam amikor kiderült a 4.hónapban, hogy nekem is van, ráadásúl méhen belűl pont a baba mellett.Igaz, hogy ettől még terhes lehetsz, de számolj vele, hogy akkor veszélyeztetett leszel, mert akadályozhatja a baba fejlődését, ezért szokták megműteni. Nálam már nem lehetett műteni, mert akkor elment volna a baba, de eddig még minden rendben van vele,szépen fejlődik. Sajnos a myoma nem szívódik fel magától és csak műtéti úton lehet eltávolítani, szóval nem összetévesztendő egy cisztával.Nekem sajnos a terhesség előrehaladtával nőni kezdett így szigorú pihenőre fogtak, mert ráadásúl lent van a baba a méhszálynál és így bármikor beindulhat a szülés.Most még elég korán jönne a világra.Ráadásúl a vérnyomásom miatt ami a 60/49 mérést illeti bentfeküdtem 1 teljes napig megfigyelésen. Oda kell figyelni az ilyen apróságokra is.

Inci
28+4

Kép
Kép
incike

Sziasztok!Tegnap nem tudtam jonni,mert nem nyitotta meg a topikot a gep.Magamrol nem tudok kepet mutatni.Ma nekem sincs tul jo kedvem,pedig nagyon szep ido van kint es ez fel szokott viditani.Tegnap este elkeseredtem megint.A parom olyan ember aki nagyon ritkan beszel az erzeseirol,ezert meglepett amikor azt mondta,hogy minden egyutletunkkor arra gondol hogy hatha most sikerulni fog.Lattam a szemeben hogy mennyire bantja ot is!SZOMORU VAGYOK!!!Kép
Januarban elmentunk egy hetre Egyiptomba nyaralni,de nekunk az sem segitett!
Remelem nektek sikeres lesz a pihenes!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Proone
Hol vagy? Régen beszéltünk.

Betti
Hogy én hogy irígyellek az utazás miatt elsem tudod képzelni.Mi már vagy 1 éve nem voltunk sehol pihenés szempontjából, pedig néha olyan jó lenne kicsit távol mindenkitől(pláne anyóstól).Mondjuk vele sincs úgy gondom csak az a folytonos evésműniája már teljesen kikészít.Mindíg etetni akar, nekem meg kifordul a gyomrom, ha husos kajáról beszél+még elém is rakja.Mióta terhes vagyok szinte csak gyümit és halat eszem.Másra rá sem tudok nézni.Az első 2-3 hónapban meg csak uborkát ettem szinte, de azt bármilyen formában.Lassan olyan leszek mint egy vegetáriánus.

Ancsa
Ne keseredj el a párod miatt, az én férjem is tiszta ideg volt amikor már nem is tudom hanyadjára nem jött össze, aztán letettünk a babagyártásról és szinte rögtön terhes lettem.Lehet, hogy nálatok is beválik.Próbáljátok meg.Sok sikert hozzá.Hidd el sikerülni fog csak most egyenlőre ne foglalkozzatok vele.Szóljon másról az eggyüttlét és ne feltétlenűl a babagyártásról.

Kép
Kép
incike

Úgy látszik ma szómenésem van.Kép

Kép
Kép
incike

Incike!

Nagyon köszönöm a beszámolót!!! Akartam is kérdezni, hogy van-e valakinek hasonló problémája!

Betti
betti73

<font color="0077aa">Sziasztok Lányok!

Nagyon régen írtam, talán még augusztusban. Sajna nem tudtam gép közelébe jutni azóta, mert elköltöztünk és csak ebben a pillanatban kötötték be ide is a netet. Így azonnal itt is vagyok. Tegnap voltunk 4D-s UH-n most, a 15. héten és kiderült, hogy 150%, hogy csajszi lesz. Jelenleg 8 cm hosszú és 10 dkg (azaz annyi, mint 5 evőkanál liszt). Kép A hasamon még mindig nem látszik igazán semmi, minden gatyám jó még rám. Azért mentünk el most, a 15. héten egy privát rendelőbe UH-ra, mert a 12. heti UH-t végző orvos egy seggfej volt. Nem fordította felém a monitort, nem láttam belőle semmit, ráadásul annyira felnyomta a hüvelyi UH gépet, hogy két napig véreztem még tőle. Az idegeskedéstől meg persze másnapra előjött megint a gombám, így a kedves orvos hamar elbaszta az első 12 hét paradicsomi állapotát. Azóta próbálok kilábalni, és muszáj volt teganp elmenni, hogy végre egy normális orvos nyugtasson meg, hogy megvan a kis maszat keze, lába, ujjai stb. Szerencsére makkegészségesnek tűnik, de megint csak a francnak hiányzott ez az idegeskedés.

Igyekszem visszaolvasni és még jövök.
pusza, Lola</font>
lolita

Beuka

Boldog szülinapot kívánok.
Kép

Kép
Kép
incike

Sajnos én nem tudok masra gondolni az egyutletekkor.Az en agyam beallt arra,hogy a sex=baba.Kép(

Kép
Kép
ancsa81

Incike!

Mi sem voltunk pihenni, azért várom annyira! Kép

Betti
betti73

Beuka!

Boldog születésnapot!!! Kép

Lola!

Örülök, hogy itt vagy. Bosszantó lehetett a bunkó orvos. Az ember annyira ki van szolgáltatva nekik. Gratulálok a kislányhoz. Mi lesz a neve?

Betti
betti73

Incike!

Nem kaptam semmit. A mióma a méh mellső falán van, ha jól láttam a bal oldalon. A hasi UH 1,2 cm-nek látta, a hüvelyi viszont 2x2 cm-nek.

Ancsa!

A párom már nagyon odavan, hogy babánk legyen. Elmegy majd ő is vizsgálatra, persze a pihenés után, mert most eléggé stresszes a munkája és talán feleslegesen aggódnánk, ha rossz lenne az eredmény. Most nem vagyok ráindulva a dologra, mert tudom, hogy ez a hónap és a következő is reménytelen. Megvárom, hogy mi lesz a vizsgálatok eredménye.

Betti
betti73

Nekem mar mennem kellKép!!!!!Sziasztok!

Kép
Kép
ancsa81

Na visszajöttem! Kép

Betti, ne haragudj, nem akartalak megvezetni, asszem Incikének van igaza, a ciszta szívódhat fel... De azért én ezt kívánom a miómának is!!!

Editke,
a hőmérőddel vmi tényleg nagyon sem stimmel Kép

Beuka,
Boldog Szülinapot! Kép

Ancsa,
Látom neked is hasonló babakapcsolód van!

Lolita,
nagyon jó, hogy úgy tűnik minden rendben a babával Kép mindenképp keressél egy másik dokit, ez egy barbár Kép

Házon kívül voltunk hivatalos megbeszélésen, én meg közben csak arra tudtam gondolni, hogy mi történik vajon bennem, úgyhogy elnézést kérve kimentem, megnéztem mi újság, és sajnos újabb csöppek Kép.
Onnantól mélyen belemerültem a naptáramba, és a köv. pé-met próbáltam belőni... A többiek nyilván azt hitték, bőszen jegyzetelek Kép
Ja, egy kib... darab kép sem sikerült a római útról Kép Kép

angel37

Ne haragudj Betti,nem lattam,hogy irtal!Az en parom mar 2x is volt vizsgalaton,de o rendben van!Most igy fejbol nem biztos de eloszor 82%-os volt,masodszor meg 84%-os.Amit viszont hianyoltam,hogy bakteriumot nem neztek neki.Mar en is minden uj dologba belekapaszkodom,hogy biztos azert nem sikerul.
Mennyi idegeskedestol meg fajdalmas vizsgalattol kimelnenek meg minket noket ha eloszor az apa jelolteket neznek meg!

Kép
Kép
ancsa81

Angel!

Nem vezettél meg. Kép Egyébként olvastam, hogy el is tűnhet a mióma, bár ez inkább idősebb korban. Terhesség alatt növekedhet, de elvileg nem okoz problémát, kivéve amelyik igen. Szóval nehéz ügy. Kép

Sajnálom, hogy nincsenek fotók Rómáról. Kép Remélem, hogy azért nem vagy szomorú, mert pirosodsz egy kicsit. Nekem már az is örömet jelentene, ha tudnám, hogy tényleg van pé-m. Szerintem ebben a hónapban nem volt és nem is lesz.

Betti
betti73

Nekem a noverem ajanlotta,hogy a gyogyszertarban lehet kapni termekenysegi tesztet.Nyalbol nezi,hogy mikor van peteeres.Szerintem hasznos dolog!

Kép
Kép
ancsa81

Hú, akkor mégse írtam akkora hülyeséget Kép És remélem, hogy a miómád a barátságosabb fajtából való Kép

Hát..., szomorú vagyok, hiába próbálom magammal is elhitetni, hogy nem Kép Majd ha rendesen beindul, általában másnap már tudok optimista lenni Kép Az baj, hogy addig billegek a "már megint nem sikerült" meg a "hátha csak beágyazódik" között.
Hogy tényleg van-e pém azt orvos nem állapította meg, leginkább hőmérésből gondolom...Kép Na még az hiányozna, hogy az sincs...

angel37

Ancsa
Ebben a termékenységi tesztben leginkább Hajni tudna neked segíteni, mert ha jól emlékszem ő használta.Kérdezd meg tőle.Úgy rémlik nem vált be, mert engem annó szabályosan lebeszéltek róla a lányok.

Kép
Kép
incike

Van ilyen tesztem,megvettem!Igazabol nincs vele bajom,mindig kimutatja a 17.napon hogy van peteérésem.Ajanlani szerettem volna!Lehet akkor hogy van akinek jo es van akinek nem.

Kép
Kép
ancsa81

Angel!

Sajnos muszáj optimistának lennünk! Kép Egyszer eljön a mi időnk és majd mosolyogva gondolunk vissza erre az időszakra, amikor már a babakocsiban tologatjuk a kis lurkónkat. Kép

Betti
betti73

Angel!

Rosszul kezdtem a mondatot, a 'sajnos' nincs ott! Kép

Betti
betti73

IGEN!!Kép Állítólag sorban állnak a babák odafönt, csak lehet, hogy a mieink kicsit hátrébb kaptak sorszámot, de VAN NEKIK Kép

Megy az opti, csak ez nemtudombiztosramivan állapot sz*r! Ezen kell túlleni - 2 nap! Kép

angel37

Most mar tenyleg megyek!Sziasztok!

Kép
Kép
ancsa81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?