Új privát üzeneted érkezett!

Hüpi
Én olyan egyén vagyok sajnos akinek hullik a hajaKép Nem okat teszek ellene,Vichy Dercos sampont használok egy hónapja,talán most kezd javulni a helyzet.Jövő karmestereKép Ha az enyém csak vezényelne!Az volt a kezdet,a legújabb,hogy marokra fogja a mellem,mint gazdaember a tehén tőgyit és csíp ezerrel.Igazán kellemes élményKép Örülj h Ádi csak vezényelKép

Virág
villes

Timurr
Szupi nő, én ?! Húha. Kép Köszi Kép
Ez nem bableves volt, hanem tárkonyos zöldbabfőzelék. De Rozi szoptatása alatt ettem bablevest is, nem volt baj. De tudom, hogy nem ajánlott.
Aranyosak az örömhozó állatkák, én az ugráló tigris vagyok, stipistopi.Kép
Majának és mamijának sok sok szép álmot! Kép

Connie
Annyira leforrázott, amit Anyu mondott. Pl csináljak vmi hasznosabbat. Nem is tudom mire mondta. Még nem is adtam elő neki a párom ötletét, hogy legyek főállású anya. Gábor nem szeretné egyáltalán, hogy dolgozzak, csak kedvtelésből. Tanulni meg tanulok egyfolytában, azért mert ő nem tudja, attól még a tény az tény marad. Mondtam is neki, hogy belekérdezhet magyar történelembe vagy kultúrába, régészetbe, elmondom neki 3 nyelven a dolgot, évszámokat, mindent, és ha kell Van Gogh életét is idegen nyelven oda-vissza. Nem kellemes érzés, ha a melódat lenézik. Más is lenézi, mert nem tudja milyen, dehogy a mamám is!?
Köszi, hogy meghallgatsz, ez kell nekem most.

Mindenkinek köszönök Mindent!! Kép
Holnap szép nap lesz! És senki sem borít ki semmit, és a gyerkőcök édesek lesznek, szoptatósoknak lesz tejecske elég, fogmanók is eltűnnek Kép

Vezso
vezso

Kép
Kép
Kép
Kép
Ezek igy gyorsban mert hianyolta valaki mindjart irok is, nekem is szar napom volt

Kép
vaktyuk

Vaktyuk
Csipet is így ül? Ez igen!NAgyon jók a képekKép
villes

Itt áll a klaviatura mellett egy halom Szilvi haj!Kép

Vezso
Mentségemre legyen mondva, hogy leirtam anno, hogy miért is vagyok hüpi, de valahol még az éterben bolyong. Bedühödtem rajta, és nem írtam le mégegyszer. Pedig elég hosszú volt. Nos
Mivel, volt már egy Sziszkó /Így szoktak hívni/ itt a babaneten, és új azonosítót kellett választanom gondoltam leszek hüpi.Kép
Na jó, a férjem szoka abban az időben mondani rám, hogy minden annyit szoktam parázni, mindenért szólok, hogyha valami nem tetszik, mindenen annyit tudok hüppögni. A FÉRJEM szerint! Azóta már teljesen máshogy hív. Mindig kitalál valami nevet nekem. A legújabb, hogy az Ádámot kereszteli el. Pl.:amikor hason fekszik, és fenn tartja a fejét, akkor kobrázik. Amúgy csak úgy szólítja, hogy krumpli. De hangsúlyozza, hogy neki kínai neve is van. KRUMP LEE. KépKép
Kész a csávó mi?
Ajaj haza is jött. Mennem kell!
hüpi

Igen ha feluletetem igy ul aztan addig kapaszkodik amig el nem dolKép
Igy segit ra
Kép

Kép
vaktyuk

Hüpi
Az egyém is nagyon hullott. Levágattam, és utána sokkal jobb lett.
Dóri legújabb szokása, hogy miközben szopik ezerrel, a szájába tömködi a kezét is. Egy már nem is elég neki. Közben az arcomat csapkodja, karmolja, a hajamat tépi, és hasonlók. Úgy látszik, ez korosztályos jelenség.

Jó éjt, elteszem magam holnapra.
pviki

Virág Kép
Azért lenne fontos neki a másik diploma, mert ő egy egyetemen dolgozik, a tanulmányi osztályt vezeti. És a barátnői gyerekeinek már több diplomájuk van. Csak épp azt felejti el, hogy nincs gyermekük,vagy egy (eddig) meg pl az egyik lány 30 éves és még barátja sincs. De nem értem az egészet, sosem tudtam analízist tanulni, nem szeretem a matekot, sosem érdekelt. És ő tudja ezt. Meg azt mondja tanuljak ezt azt, de pl amikor vigyázni kell rendszeresen a babára, azt már nem vállalja be. Amikor a dédi (a nagyim ) vigyázott a lányokra anno, akkor is megkaptam, hogy kihasználom őt. Meg, hogy túl sokat dolgozom. De hogy honnan lesz pénzünk enélkül, azt nem tudja ő sem. Egyszer az a baj, hogy itthon vagyok, máskor meg, hogy nem. Nem is tudok ezen kiigazodni. Nem úgy fogok élni, hogy a mamám barátnőinek tetszen. Nem érdekel mit gondolnak. Majd pont ez fog számítani nekem.

Hüpi
Nekem is hullik a hajam. De még van Kép (ez természetes ilyenkor, nem gond, abbamarad )
És nekem is kalimpál Rozi szopi közben, néha igen erősen csinálja, ez is normális dolog. El fog múlni.
Vezso
vezso

Vaktyúk,
nagyon ügyi Csipet.Kép

Vezso,
Igazán nem tudom, attól miért jobb, ha az embernek van x diplomája. Én is itt bolyongok velük, aztán nem tudom, mihez kezdjek, jobban örülnék egynek, de olyannak, amit szeretek csinálni.
A gyereknevelésnél meg nincs hasznosabb, ha több gondot fordítanánk a gyerekek nevelésére, és kevesebbet a pnézhajhászásra meg az "önmegvalósításra", akkor nem ott tartan a bolygó, ahol tart. Uff, én beszéltem.Kép

(Különben kicsit idegesít ez a lustaság téma, anyumnak mániája, hogy én lusta vagyok. Õ aza típus, aki öt percet nem bír megülni a fenekén, mert valamit mindig dolgoznia kell. Van is egy csomó idegi alapú betegsége mert nem bír lazítani.Kép)

KépKép
connie

Itt vagyok még egy kicsit.

Pviki
Köszi a tanácsot, de ha ennél jobban levágatnám, akkor én lenné kojak! Kép

Vaktyuk
Csipet nem semmi! Van még 3 hetünk hozzátok képest!
hüpi

Vaktyúk,
Ákos a babakocsiban szokott így ülni, hogy rágja közben a karfát ezerrel.Kép

KépKép
connie

Szoval ma jott felmerni a karszakerto a kocsi hatuljat, az eleje le volt zuzva azt gyorsban megcsinaltattam, hogy ne latszon, hogy serult, azt hiszem irtam hogy az a faszkalap nem volt kepes megcsinalni amit kertem/beallitani a sarvedot ne alljon el, ill felrakni a lokharitot/ az a barom f*** odaszogelte, este utana haza nekiestunk parommal aki amugy nem emelhet hajolhat az arca miatt most es odamutottuk melegragasztoval aztan szerencsere foldutcaban lakunk felig bealltunk oda elejet jol osszemazgaztuk sarral ne latszon semmi.
Reggel szoltam a paromnak kerje el anyos kocsijat ugy sem hasznalja de nekem meg kene mert kell mennem haza a karszakerto miatt, huzta a szajat szb a lenyeg az gyalog ugettem a nyugatutol gyalra egy gyerekulessel a honom alatt allati csunya dolgokat gondolva mindnekirol, jol osszevesztunk, szerencsere autoval minden ok, aztan apam basztatott rosszul vetettem fel a kart mert nem irtak bele hogy serult ez az amaz /beleirtak amugy/, es en milyen szerencsetlen farok vagyok, utana neki allt nekem eszt osztani miert akarok antibet adni a gyereknek ha lazas mert szerinte az faszsag, mondom persze a kardiologus tuti hulye, akkor nem azert nyugos a gyerek mert jon a foga az meg ilyenkor nem jon..... meg miert adok neki ra fajdalomcsillapitot tomom gyogyszerrel /homeos kupott vettem epp/, stb stb.
VAhh alig varom hogy elkoltozhessek onnan.

Kép
vaktyuk

Azt még nem írtam, hogy a napi áram, gáz és egyéb szerelések közepette hív a védőnő, hogy miért szaladtam el a minap. Mert másfél órát vártam, ugye. Rábeszélt, hogy holnap menjek.
Aztán a dédi ( a nagyim) is hívott, és róla azt kell tudni, hogy kb 40 percig beszél megállás nélkül. (A múltkor azt mondta róla egy ismerősünk, hogy nem kell mellé rádió Kép). Fú, jó nehéz volt tudatosítani benne, hogy igen és is teszek el babot és igen fogunk menni a corába, de most nagyon kellene mást (szerelőt) hívnom ezen a telefonon.

Vaktyúk
A kisfiad és a párod nagyon aranyosak együtt, és Csipet hogy ül! Gratulálok! Köszönjük a képeket! Kép

Lassan megyek alukálni, olyan fáradt vagyok, hogy már álmos se vagyok.
Vezso
vezso

Vezso
Ne is foglalkozz azzal,mit gondolnak a barátnői.NAgy divat most a diplomagyűjtögetés,de csak akkor van értelme,ha valakit boldoggá is tesz,mert abból szerez diplomát,amit szeret is.Semmi értelme olyasmit tanulni,amihez nem fűlik a fogadKépÉn részemről csodállak h egyben tudsz tartani egy családot,sokan lenézik ezt,pedig egyre ritkább az ilyen család!Kép
És mint már írtam régebben a főállású anya is egyenlő az otthon vakarózó semmittevővel nagyon sok ember szemébenKép Talán egyszer megváltozik ez is.
Megyek aludni,szebb napot holnap mindenkinekKép
Virág
villes

NEkem is hullik a hajam, csomokban....

En is szeretnek valamit tanulni de meg az asztrologiai tanfit nem tudtam elintezni semmire sincs idom bolteladas autougyintezes kozepette.

Vezso lehet en vilagga szaladtam volna a helyedben nagyon ugyes vagy gratulalok .

Koszonjuk a dicsereteketKép

Amugy ezt sose ertem miert faj anyainknak a "mi lustasagunk" en anyukam is ilyen pl gyerek 2 honapos volt kb es jott ki hozzank enyhe kupi kozepette es ! levezette nekem ha a gyerek napi 18 orat alszik nem sirhat allandoan es nekem miert nincs idom kitakaritani..

Kép
vaktyuk

Diplomagyujtogetes... es mindezt abbol a penzbol tehetik meg amit a te gyereked nem kap meg es mire annyi idos lesz mar nem is fogja....../ adok jarulekok miegymas/ es a legszebb az osszes 3 4 akarhany diplomas annyira sotet hogy egy egyiranyu utcaban eltevednenek de meg vannak rola gyozodve ok talaltak ki a kanalban a melyedest.

Kép
vaktyuk

Vaktyuk
Gyalog a nyugatitól, amikor van vonat is, és szinte előttetek áll meg. Ha jól sejtem, hogy merre is laktok.

Azt hiszem, hogy én is nyugovóra térek!
Jó éjt mindenkinek, és szebb, jobb napot, mint a mai volt!
Szilvi
hüpi

Hupi en sohasem jarok vonattal azt sem tudtam onnan idejonKép busz metro villamos

Kép
vaktyuk

Vaktyúk
Ez a szöveg nagggyon szupi, hogy egyirányú utcában eltévednének stb, jót nevettem, köszi Kép
Nekem nagyon tetszik a gondolkodásod Kép
Nem tudtam, hogy a diplomagyűjtögetés az divat most. Nekem eddig pl nem sokat adott a diplomám, úgy értem sehol sem éreztem, hogy előny lenne. Sajnos. Pl 5 évig tanultam nyelvtörténetet, hangzóváltozás stb angol-orosz-olasz nyelvben, de teljesen felesleges volt. Mondjuk ezt már akkor is tudtam. Pont a hasznosabb tantárgyakból (pl tolmácsolás, kultúrtörténet) volt a legkevesebb.
Ha mégis lenne több időm, a következők érdekelnének: agrárdiploma (kertészet, szőlészet stb), fotózás profi szinten, belsőépítészet, pszichológia, rajz & festészet, latin (tanulgatom), hangszeren játszani pl a hárfán, profi cukrász, szakács és még van pár dolog. Kérek szépen hozzá még pár életet!!

Jó éjszakát Lányok! KépKép
Vezso
vezso

Vaktyúk,
Ezt most nem vettem magamra, mármint az egyirányú utcát.KépKépKép De én is nagyon bírom a stílusod.Kép
És annyira csodálom a párod, hogy ilyen jó apja Csipetnek, meg egyáltalán, hogy belevágott így egy kapcsolatba.KépValamit nagyon tudhatsz.Kép

Mi apával szép befejezést kerekítettünk ennek a napnak, de most már megyek én is aludni.

KépKép
connie

Sziasztok lányok!

Csak most volt időm visszaolvasni, mert napközben mentünk ide-oda, meg aztán Flórus is igen nyüglődős volt (csak jönne már ki az a második fogacska...).
Vezso: tudod, ez nem semmi. Komolyan felnézek rád, hogy így tudtad viselni a napodat!

Csatlakozom a hajhullósok táborához. Amint lesz rá pénzünk (már itt vagyunk egy hónapja lassan ámerikában, de férjem majd csak most pénteken kap először fizut...), elmegyek fodrászhoz, mert állati hosszú is.

Valóban korosztályos jelenség lehet ez a rúgkapálás kézzel, lábbal, kéztömködés, mert Flóra is csinálja. Mintha rugóra járna.

Küldök nektek innen meleget, itt ugyanis még mindig 25-30 fok van. Estére nagyon kellemes az idő, és olyankor kijönnek a családok a házunk mögött lévő játszóra, hatalmas gyerekzsivaly van, olyan jó. És nagyon helyes anyukákkal ismerkedtem itt meg (amerikai, chilei, koreai stb.), szóval most már elhiszem, hogy nem fogok teljesen elmagányosodni itt.

Connie: valóban nagyon szerencsés vagyok, amiért ilyen sokat van velünk itthon a férjem. Ez az egyik nagyon jó dolog abban, hogy egyetemen tanít.

Mindenkinek sokkal jobb napokat!
Kriszta
Kép
Kép

Kép
KépKép
nebula

na még egy

Kép

Kép
KépKép
nebula

Vaktyúk
Nagyon aranyos Csipet és nagyon ügyi isKép
Teljesen egyetértek veled diplomaügyben,ha mindenkinek lesz 1-2-3 diplomjája,lesz egy csomó diplomás munkanélküli,de talán jobban megbecsülik a két kezi munkásokat majd.Nekem nincs diplomám és valószínű nem is lesz,nem mondom hogy nem szerettem volna,de nem szerettem volna tovább terhelni magammal a szüleimet,volt elég bajuk.Amúgy elvileg jó szakmám van,mégsem tudtam vele elhelyezkedni sehol,mert még nem volt munkahyem sem ismerősöm sehol,és hát segget nyalni sem tudok (bocsi).Szerintem,ha diplomám lenne akkor diplomás munkanélküli lettem volna.
hát neked sem volt tegnap jó napd,sajnálom,hogy téged is lefárasztottak.

Vezso
3 leánygyermeknek adtál életet,jól vagytok a férjeddel,takarítasz,vasalsz,enni adsz nekik és nekem úgy tűnik megadsz nekik mindent minden szempontból.na nem akarok nyalizni csak ez a véleményemKép

Nebula
Cuki Flóra.Kép

Nekem is hullik a hajamKépsőt levágtam és befestettem és nemfogta be egyátalánKépmérge vagyok hajügyben

Timurr
Vendég

Sziasztok!

Connie,Lir,Virág!

Nem sétálunk ma; legalább jó idő van(vagyis jobb mint tegnap)?

Réka!
Nem semmi hogy ül Csipet;nagyon ügyes! Kép

alig aludtam, valamit éjszaka; tök szarul voltam! zsibbadt az oldalam és fájt a gyomrom; szerintem az idegességtől! Kép
De már jobban vagyok, a kedvem is ezerszer jobb! Kép

Ildi

delfinke

Sziasztok Kép

Vaktyuk, ez a kanál-mélyedés téma jó Kép
És Csipet is milyen husi Kép Esküszöm, kezdek olyan lenni, mint a vasorrú bába, azt nézem, hogy melyik baba milyen husi, az enyém meg mennyire nem az Kép

Viszont: Lilóca végigaludta az éjszakát Kép Erre kb 1 hónapja nem volt példa Kép Igaz, hogy neki a reggel fél ötkor volt, de már ettől is szerencsésnek érzem magam a sok éjjeli kómázás után Kép

Süt odakint a nap, úgyhogy én (egyelőre Kép ) tele vagyok pozitív energiával Kép
Hajrá mindenki előre Kép

Ja, az én hajam újraértelmezi a "csomókban hullás" kifejezést, egyszer sztem egészben leugrik a fejemről Kép De Vezso azt mondta elmúlik... remélhetőleg még mielőtt ez bekövetkezne Kép

Lir
lirian

Ildi Kép

Megmondod milyen busz visz oda hozzátok? Kép Mert nem lesz sajna kocsim, és fogalmam sincs Kép

Hány órára gondoltál btw? Kép
lirian

Lir!

Neked a legegyszerűbb a 117-es busz; az alacsony is, könnyű feltenni a babakocsit! Kép
Nekem mindegy mikor, pl.: 3óra?
De én egész nap ráérek, ma kivételesen semmi dolgom!Kép

delfinke

Három óra nekünk is jónak tűnik Kép
A 117-es megáll a Harmat utcánál? Vagy hol kell leszállni? Kép Bocs, hogy ennyire szerencsétlen vagyok, de abba az irányba nem nagyon szoktam közlekedni Kép
lirian

Lir!

Sajna nem tudom megáll-e a Harmat utcánál;a Zalkáról indul(én még mindig így hívom).
Az Újhegyi sétánynál kell leszállni, majd lemegyünk elétek! Kép
Ok?

Virág, Connie?
Ti nem jöttök?

delfinke

Ildi, OK Kép
lirian

Bea!

Lirian hívott, és azt üzeni hogy elszállt a net nála! Kép

Ildi

delfinke

Sziasztok!

Ildi: Köszi Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Jo reggeltKép
CSipet koszoni a dicsereteketKép
Connie hogy mit tudok azt meg en sem tudom mert az elsarkanyososdas jelei mutatkoznak erosen...Kép foleg hogy ma 3 tol orankent keltett kedvesedes fiamKép
Ildi mit csinaltok ma???
Visszaterve a diplomara nem rad gondoltam Connie hanem azokra az emberekre akik szulei nyakan eloskodnek 30 eves korukig aztan van 2 diplomaja persze sehova nem veszik fol es ugy gondoljak ezert mindenki hibas de kerdem en kinek van szuksege ilyen tutyimutyi idiotakra, amugy a legnagyobb ideologiat gyartmanyolo emberkek akiknek esetleg egy "rendes" munkahely megalazo.

Kép
vaktyuk

Jó reggelt! KépKép

Jó sétát nektek lányok, olyan szépen süt a nap! Kép

Ezennel meghirdetem a "Ki éri be kevesebb alvással" c versenyt. És be is nevezek rá. A mostani rekordom: hajnali 3-5.50-ig KépKépKép Kép
Esteéjfél körül lefeküdtem, de 3-ig Rozi fenn volt, olyan ébren, nyitva is volt a szeme. És nem sírt, csak csapkodott a kezével, meg huzigatta a ruhámat. De nemcsak olyan gyengéden, hanem igen erőteljesen. Meg cicit is kért. A nagy ágyban ő feküdt a férjem helyén. Próbáltam a saját ágyában, de úgy meg nekikeseredett. Majdnem felkeltem a végén, de aztán aludtam kb 3 órát. Olyan nehezen alszom el, mintha átlendültem volna, nem tud kikapcsolna olyan könnyen az agyam.
Biztos a foga volt a bűnös, a védőnő is mondta. Ma reggel Rozi 7900 gr volt, 6 hónaposan. A hosszát nem tudom. és megdicsért minket, mindent jól csinálunk Kép Lassan adhatok neki répát, céklát, mindezt krumplival keverve. Meg sütőtököt, próbálgassam, mert mondtam, hogy nem eszi meg.
Aztán itthon elvágtam az ujjbögyemet a legélesebb késünkkkel, belenyúltam a mosogatóba és pont felfelé állt az éle. Ömlött belőle a vér, minden olyan lett. Elszorítottam, meg jegeltem is, de még nem állt el teljesen. Csináltam rá egy bunkó nagy kötést. A mellette lévő ujjamat tegnap becsípte a babakocsi csatja, az meg véraláfutásos. Már épp itt az ideje, hogy hazajöjjön a férjem, ma este jön. Kép
Úgy néz ki, szombaton kirándulunk Kép Már alig várom.
Anyukámmal kapcsolatban szerettem volna írni, nagyon szeretem őt, és tudom, hogy ő is engem, néha mégis olyan nehéz vele.Máskor meg annyira egy hullámhosszon vagyunk. Nem tudom, ez miért van. Próbálom megérteni. Most mindig eszembe jut, amiket tegnap mondott, a vigasztalás helyett.
Nagyon szép napot kívánok Nektek, mi most megpróbálunk bemenni a városba, hogy beiratkozzam a tanfolyamra. Ha nagy a dugó, visszafordulok.

Vezso KépKép
vezso

Vaktyúk!

Semmi különöset, mindjárt megyünk postára; 3-kor pedig megyünk sétálni Liriannal; Connie és Villes még nem nyilatkozott! Kép Biztos alszanak! Kép

Ildi

delfinke

Ildi: Borzasztó volt a te álmod is. Kép
Rengetegszer haltam meg már én is álmomban...öltek már meg, voltam rákos, kaptam infarktust, természetes halál is volt már...Kép
Egyébként én másfél éve nagyon félek az autóban. Tavaly meghalt a barátnőm anyukája. Nekik ment egy fiatal csaj az anyjával, ők szörnyethaltak, a másik kocsiban ült a barátnőm anyukája, apukája, testvére. Barátnőm anyukája ült hátul, mert a tesója mindig rosszul van hátul, és ő ült az anyósülésen. Frontálisan ütköztek (a másik autóval mentek át az ő sávjukba), a vadi új légzsákos kocsijukkal. Apukája és tesója megúszták törésekkel, zúzódásokkal, anyukájának minden baja lett. 1 hónapig éber kómában volt...mondták, hogy nem valószínű, hogy fölépül, ha igen, akkor is a 2 éves gyerek szintjén marad az értelme...aztán meghalt Kép
Minden nap izgultunk a barátnőm anyukájáért, aztán pont aznap amikor megtudtam, hogy babát várok, felhívtam, hogy elújságoljam neki, mondta hogy anyukája meghalt az éjszaka. Együtt sírtunk....Kép Azóta extrán félek. Az előtt fél évvel csak kicsit féltem. Ha hosszabb útra megyünk, rémeket látok...Kép
Bocsi ez nagyon off volt, de le kellett írnom Kép

Tanyán majd néha meglátogathatunk benneteket? Kép
Mi a baj? Rokonok?

Vezso: Nem semmi csaj vagy te Kép Férj nélkül levezényelni ezeket a dolgokat....anyukád se semmi Kép A "tanulj analízist" dolgon jót nevettem Kép
Ez most olyan mintha nekem azt mondaná anyukám, hogy tanuljak történelmet, mert az olyan érdekes...(sík hülye vagyok belőle egyébként).
Férjem majdnem megbukott töriből az érettségin. Kép Õ se szerette soha. Én mondjuk 5-ös voltam, de semmi nem maradt meg bennem. Jó, alap dolgokat (vagy alapdolgokat) tudok, de az kevés Kép
Mindig azon röhögünk a férjemmel, hogy Gréti tuti történész lesz. Kép Vagy töriből kell különórákra vinni. Kép
Másból tudunk neki segíteni, de abból tuti nem Kép Majd leül a fenekére és megtanulja!
Nekem van egy diplomám, és ha minden igaz, lesz még 2 (most már ha a fene fenét eszik is...1 évem van hátra). De nekem kell diploma, mert anélkül nem tudok tanítani, és amióta az eszem tudom, tanár akarok lenni. Ill. ovis koromban óvó néni Kép
Először csak matematika tanár akartam lenni, aztán az egyetemen rájöttem, hogy 1 szakos tanárként nem fogok állást kapni. Ekkor elkezdtem még az informatikát. És akkor egyszer poénból mondtam otthon, hogy a programozó matematikus szakot is elvégezhetném akár, már alig kell többet tanulni, a másik 2 után, sok a hasonlóság. Igazából nem gondoltam komolyan, de pechemre a nagyimék is hallották, és közölték velem, hogy oké, majd ők fizetik a tandíjat, és innentől már szó szerint rám erőszakolták. Kép
A progmat csak 3 év, fősuli, de nem szeretem. Mondjuk ha egyszer tele lesz a hócipőm a tanári fizetéssemmel akkor lehet hasznát veszem még a progmatnak....
A szállodás dolgot köszi, nagyon rendesek vagytok, majd akkor megfontoljuk ha aktuális lesz Kép

Hüpi: Az én hajam is hullik. Azt teszem "ellene", hogy minden nap kitakarítom a zuhanytálca lefolyóját. KépKépKép
Férjem is mindig kitalál minden féle nevet nekem is meg a lányának is...
Gréti is karmesterkedik, ez ellen úgy védekezünk, hogy ha épp mellettünk fekszik az apja, akkor az ő egyik ujját markolássza, ha nem, akkor az enyémet, és akkor is vezényel (az ujjunkkal a markában), de akkor finomabban.
Az előbb pl. a csörgőjét szorongatva szopizott, csak az háborította fel, hogy nem tudta egyszerre a cicit is meg a csörgőt is betömni a szájába.

Vaktyúk: Csipet nagyon helyes Kép
Elengedtem én is a fülem mellett az egyirányú utcás hozzászólásodat....a béke kedvéért.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Vaktyúk: Ja, és 19 éves korom óta nem otthon lakom, még csak nem is egy országban a szüleimmel, és azóta korrepetálok matekból, és abból éltem + ösztöndíj az egyetem alatt, aztán az 1. diploma megszerzése után rendesen dolgoztam, mellette egyetem...úgyhogy a szüleimen élősködés se jellemző rám, így akkor nem is vettem magamra amit írtál. Kép
És 25(és fél) éves vagyok, és férjem van és gyerekem, aki most nyekereg, úgyhogy megyek is hozzá.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

KÉPZELJÉTEK MARCIPÁNNAK KIBÚJT AZ ELSÕ FOGACSKÁJA!
Kis egyfogú! Kép

Bea!
Jöhettek a tanyára, meg vagytok hívva! Kép Kép Kép Kép
Igen, család idegelt ki csak a szokásos!De most Tibi is üvöltve rakta le a telefont amikor a nővérével beszélt; és elküldte melegebb éghajlatra! Kép
Nekem volt egy pocsék éjszakám, de már sokkal jobb a kedvem! Kép Kép Kép Kép Kép

Ildi

delfinke

Sziasztok!

Látom majdnem mindenkinek rossz napja volt tegnap. Kép Én most kivétel vagyok. Kép

Viszont a hajam nekem is hullik ezerrel. Kép Angéla a talin az olíva olajos kezelést javasolta, még nem próbáltam ki.

Bendi nekem is kalimpál szopi közben és ő is beharapja sokszor a száját. Kép

Vezso, anyukádat össze kéne kötni Dorka anyukájával és aztán idegesítsék egymást. Kép

Vaktyúk

Tetszik amit írtál diploma ügyben. Kép Tényleg sokszor nincs értelme a gyűjtögetésnek, bár az biztos, hogy manapság még mindig a papír számít és nem a teljesítmény, de előbb-utóbb ez is változni fog. Legalábbis remélem. Kép

ruz
ruzicsky

Ildi!

Gratula Marcipánnak a foghoz! Kép Kép

Bendinek is kijöhetne már!!!!

ruz
ruzicsky

Ruz!

Köszi!Kép
És a legjobb, hogy annyira nem is viselte meg.Néha kicsit nyűgösebb volt; de semmi órákig tartó hiszti vagy éjszakai ébredés nem volt! Kép
Hiába na, kész férfi!Kép

Ildi

delfinke

Ildi gratula nekunk meg semmi... sajna
Bea konkretan nem rad gondoltam nem akarom bovebben kifejteni mert elegge hosszura sikeredne de sztem azt a tipusu embert akire gndolok mindenki messzirol megismeriKép

Kép
vaktyuk

Lányok!
Szörnyű milyen tragédiák vannak az életben; én meg kis semmiségeken nyavajgok! Kép
Most voltam a Péterfys topikban, és az utolsó hozzzászólásnál elbőgtem magam! Kép Kép

delfinke

Na végre végigolvastam mindentKép

Gratula Csipetnek az üléshez, Marcinak a fogáhozKép

Nekem is hullik a hajam, és nem teszek ellene semmit, mert úgyis abbamarad - vagy átmegyek Kojak-baKépKépKép

Tunulás,
nincs kedvem további szakmákat tanulni, mert ami van azt szeretem. Ebben szeretném továbbképezni magam, ill. legalább nyomonkövetni a nyomorult jogszabályok változását. Ezzel kapcsolatban tehát mindig tanulokKép De műv. történet, irodalom, vesrek, stb. érdekel, de ez nem tanulás. Annak meg nem érzem szükségét, hogy pl ácsnak tanuljak.Kép Van olyan ismertősöm aki fogorvos és jogász. Na, de mindkettőnek csapnivaló.Kép Félek az ilyen emberektől akik ennyire nem tudják megtalálni a helyüket az életben.Kép

Vaktyuk,
egyetértek az intelligenciát, és a kulturáltságot nem a diplomával adják, sem eggyel sem többelKép

Vezso,
nem vagy lusta.Kép Ez hülyeség. De hát vannak ilyen dolgok, én is azt hallgatom, hogy anyunak mi mindenre volt ideje mellettem!!! Apu rontja a hatást azzal amikor halkan megjegyzi, hogy de akkor már táppénzen volt az öcsém miatt és én több mint 2 éves voltamKépKépKép Nem kell ezzel törődniKép Mi így szeretünk, és így tartunk stramm nőnekKép

Gyermekem a cumi mellé be szokta tömni a hüvelykujját is, de így is tud szopizni.Kép Nem csapkod sokat, csak amíg eléri a hajamat, és utána azt tekergeti az ujjai körül. Apja szerint "kis kéjenc".KépKép

Ákos nevei:
Manó, Kőc, Kóci,Kőcke, Csibe, Csóki, Csuk-lee (ha csuklik), Vadtigris, és Ártány (apja adta neki, amikor rondán eszik)KépKépKép

Kép

Kép
vizimano

Réka nézd mit találtam. most rohanok Kép

bal fölső sarokKép

Kép

Kép
juszti75

Juszti koszonom szepenKép Kép
Vizimano az artany ismeros en a paromra szoktam mondaniKép

Kép
vaktyuk

Ma van kiprobalas alatt a homeos kup kivancsi vagyok tenyleg segit e, az ara eleg huzos sajna..Kép

Kép
vaktyuk

Sziasztok lányok!!

Kicsit eltűntem, de azért itt vagyok..Kép
Amikor írni akartam, nem volt babanet, utána a mi gépünkkel volt gubanc..Kép
Bocsi ha nem mindenre tudok reagálni, de még nem sikerült visszaolvasnom rendesen...

Látom nagyon rossz napjaitok voltak, de remélem ez a mai sokkal jobb lesz...Kép a nap is süt..Kép

Nagyon édesek a babák a képeken!!!!

Vaktyuk!
Csipet nagyon ügyes!!!Sajnálom, hogy nem tudtok jönni a talira, olyan jó lenne benneteket is személyesen látni!! (hosszabb időre mint Conniéknál!!)

Patri!
Kép igen, a fiam pár napja bitorolja a klaviatúrát, már nem is merem a gép közelébe vinni, tisztára beindulKép húzza magát közel hozzá, csapkodja a gombokat, közben természetesen tiszta nyál minden, úgyhogy el lettünk tiltva Apája gépétől...Kép Mivel látta apja, hogy gyerkőc ennyire élvezi a kalimpálást , előkereste a régi billentyűzetét és most fiam azon dolgozik, írja a leveleket ezerrel a babanetes pajtásainak..Kép

Vezso!
Húha, nem semmi min mentél keresztül..Kép Minden elismerésem!!Le a kalappal előtted!! Méghogy te lusta?? Én ezt nem mondanám rád!!! Annyi mindent csinálsz a gyereknevelés mellett, hogy még ha akarnál kicsit lustálkodni, sztem arra sem lenne időd..Kép Azért néha tényleg pihenj kicsit!!!
Amúgy megcsináltam a fehércsokiskrémet, hát amilyen könnyű volt a recept, annyira sikerült is elszúrnom..Kép Férjem megmondta: szívem, nem neked való a konyha....túl veszélyes számodra...Kép(remélem viccnek szánta..) fehércsokit csak egyet vettem, tejszínt kevesebbet tettem bele, aztán amikor nyitottam ki a vanília aromát, elvágtam az ujjamat, amiből ömlött a vér (azt tudni kell, hogy én képes vagyok rosszul lenni a sajátomtól....) hiába vertem azt a rohadt habtejszínt, nem akart keményedni, a vége: 2 kis tálacskával lett, az íze isteni volt csak az állaga zavart...betettem a hűtőbe és reggelre tényleg sűrűbb krém lett belőle..Kép (ja és tettem még mandula aromát is bele!!)
Szóval köszi a receptet!!!!

Álmok: remélem nem lesz többé ilyen szörnyű álmotok (autóbaleset, halál stb.) Engem nagyon megviselnek azok az álmok, amelyekben valamelyik családtagom meghal...hú még belegondolni is rossz!!!

Hajhullás: nekem is nagyon hullik Kép, már pár hónapja, de úgy tudom ez csak átmeneti...(remélem..)

Gratulálok az új fogacskákhoz!!!!
Nekünk is kinnt van a második!!!

Kemény éjszaka volt nálunk is, Boti 3X keltett, sírt ezerrel, sőt a második ébresztőnél nem akart visszaaludni...nagyra nyitotta a szemeit és nézte az utcáról beszűrődő fények árnyékát a szoba falán....mosolygott, gügyögött és jelét nem mutatta, hogy ő aludni szeretne, mindezt hajnali 1 órakor...aztán jött a varázscici és utána az álommanók is megkésve...

Lányok!
Szerintetek a körte okozhat hasfájást a kicsiknek?? Tegnap ugyanis almás-körtés bébidesszertet adtam neki és arra gondolok az volt a bűnös az éjszakai keléseknél..?...(ugyanis pár napja ismét szépen átaludta az éjszakát...)

na most már tovább nem untatlak benneteket...majd még jövök...

Mindenkinek szép napot kívánok.....

üdv.

kingu
cica29

Berkiadri,
http://www.bababolt.com/index.php?option=com_content&task=view&id=23&Itemid=137 itt van olyan megkötés amelyiknél fekszik a baba és 2 vállon van a súly.Kép

Kingu,
lehet a körte, nálunk a baracktól pöttyös a pöttyem arcaKép

Vaktyuk,
éljenek az ártányokKép Milyen az a homeos kúp? Mire jó? Mi a neve?

Ákos ma nem hajlandó aludni, nem tudom mi a bajaKépKép Vernyog, nem is sír, enni sem akar, inni sem akar, nem fáj a hasa, a foga sem - akkor nem ilyen. Kicsit ki vagyok tőleKép

Kép

Kép
vizimano

Virág,
én letelepítettem a msn-t valami elcsesződött és akadályozta a net kapcsolatot. Majd meglátom, hogy újratelepítem-e ha ilyen veszélyesKépKépKép

Kép

Kép
vizimano

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?