Ildi: Borzasztó volt a te álmod is.
Rengetegszer haltam meg már én is álmomban...öltek már meg, voltam rákos, kaptam infarktust, természetes halál is volt már...
Egyébként én másfél éve nagyon félek az autóban. Tavaly meghalt a barátnőm anyukája. Nekik ment egy fiatal csaj az anyjával, ők szörnyethaltak, a másik kocsiban ült a barátnőm anyukája, apukája, testvére. Barátnőm anyukája ült hátul, mert a tesója mindig rosszul van hátul, és ő ült az anyósülésen. Frontálisan ütköztek (a másik autóval mentek át az ő sávjukba), a vadi új légzsákos kocsijukkal. Apukája és tesója megúszták törésekkel, zúzódásokkal, anyukájának minden baja lett. 1 hónapig éber kómában volt...mondták, hogy nem valószínű, hogy fölépül, ha igen, akkor is a 2 éves gyerek szintjén marad az értelme...aztán meghalt
Minden nap izgultunk a barátnőm anyukájáért, aztán pont aznap amikor megtudtam, hogy babát várok, felhívtam, hogy elújságoljam neki, mondta hogy anyukája meghalt az éjszaka. Együtt sírtunk....
Azóta extrán félek. Az előtt fél évvel csak kicsit féltem. Ha hosszabb útra megyünk, rémeket látok...
Bocsi ez nagyon off volt, de le kellett írnom
Tanyán majd néha meglátogathatunk benneteket?
Mi a baj? Rokonok?
Vezso: Nem semmi csaj vagy te
Férj nélkül levezényelni ezeket a dolgokat....anyukád se semmi
A "tanulj analízist" dolgon jót nevettem
Ez most olyan mintha nekem azt mondaná anyukám, hogy tanuljak történelmet, mert az olyan érdekes...(sík hülye vagyok belőle egyébként).
Férjem majdnem megbukott töriből az érettségin.
Õ se szerette soha. Én mondjuk 5-ös voltam, de semmi nem maradt meg bennem. Jó, alap dolgokat (vagy alapdolgokat) tudok, de az kevés
Mindig azon röhögünk a férjemmel, hogy Gréti tuti történész lesz.
Vagy töriből kell különórákra vinni.
Másból tudunk neki segíteni, de abból tuti nem
Majd leül a fenekére és megtanulja!
Nekem van egy diplomám, és ha minden igaz, lesz még 2 (most már ha a fene fenét eszik is...1 évem van hátra). De nekem kell diploma, mert anélkül nem tudok tanítani, és amióta az eszem tudom, tanár akarok lenni. Ill. ovis koromban óvó néni
Először csak matematika tanár akartam lenni, aztán az egyetemen rájöttem, hogy 1 szakos tanárként nem fogok állást kapni. Ekkor elkezdtem még az informatikát. És akkor egyszer poénból mondtam otthon, hogy a programozó matematikus szakot is elvégezhetném akár, már alig kell többet tanulni, a másik 2 után, sok a hasonlóság. Igazából nem gondoltam komolyan, de pechemre a nagyimék is hallották, és közölték velem, hogy oké, majd ők fizetik a tandíjat, és innentől már szó szerint rám erőszakolták.
A progmat csak 3 év, fősuli, de nem szeretem. Mondjuk ha egyszer tele lesz a hócipőm a tanári fizetéssemmel akkor lehet hasznát veszem még a progmatnak....
A szállodás dolgot köszi, nagyon rendesek vagytok, majd akkor megfontoljuk ha aktuális lesz
Hüpi: Az én hajam is hullik. Azt teszem "ellene", hogy minden nap kitakarítom a zuhanytálca lefolyóját.
Férjem is mindig kitalál minden féle nevet nekem is meg a lányának is...
Gréti is karmesterkedik, ez ellen úgy védekezünk, hogy ha épp mellettünk fekszik az apja, akkor az ő egyik ujját markolássza, ha nem, akkor az enyémet, és akkor is vezényel (az ujjunkkal a markában), de akkor finomabban.
Az előbb pl. a csörgőjét szorongatva szopizott, csak az háborította fel, hogy nem tudta egyszerre a cicit is meg a csörgőt is betömni a szájába.
Vaktyúk: Csipet nagyon helyes
Elengedtem én is a fülem mellett az egyirányú utcás hozzászólásodat....a béke kedvéért.
Bea