Sziasztok! Rég voltam erre
Julcsi! Legjobb, ha fél 11 körül mész, akkor max. fél órát kell várni. Nekem annó ezt tanácsolta a doki. Jó is volt, mert rajtam kívül már csak egy nőci volt, aztán vége is lett a rendelésnek. Én 18 hetesen voltam ott, és akkor tudtam meg, hogy fiú. Annyira örültem, hogy ötösével szedtem lefelé a lépcsőket
Amúgy a másodikon a lépcső mellett rögtön balra van, szembe lévő ajtó. Bárki jön ki, nyugodtan kérdezd meg, hogy mi a helyzet. Orvos kinézetűnek mondd meg, hogy a Balog küldött.
Szmercsa! Örülök, hogy a körülményekhez képest jól vagytok. Én is önállóan oldom meg a dolgokat, anyu sajnos már nem él, anyósom meg fárasztó. Párom sokat segít, már amennyi ideje van. Sokszor érzem magam egyedül, de ahogy nő a fiam, úgy igényel egyre több időt, úgyhogy nincs is időm filózni!
3-4 hónapos korára már könnyebb lesz ám. Az ottani védőnőt kérdezd meg esetleg, hogy van-e baba-mama klub. Hátha van, hátha jó, vagy ha nem is, legalább kimozdulsz
Timtom! Irigylésre méltó helyzeted van!
Edzés, céges buli stb! Ez igen. Én is voltam a céges hétvégénken, persze a babával és a párommal, és persze végig mutogatni kellett őt, vagy etetni, vagy vigyázni rá, míg aludt. Jót buliztam
Hogy tud Bala nélküled elaludni? Ez érdekelne nagyon!
A fiam csak cicin alszik el.
Lnd! Vigyázz magatokra, feküdj sokat, polcold fel a lábad, drukkolok, hogy sokáig kibírja még a pici benn.
Pepa! Neked is jó, hogy apuci is tud járni úszni. Egyedül ez is kicsit macerás, nem mondom, de nagyon élvezi a vizet, úgyhogy megéri. A málhás szamár gyenge kopír hozzám képest, ahogy az autótól az uszodáig elmegyünk, de mindegy.
Többiek, Adri mi a helyzet?
Mi ma eszünk először rendes kaját! Alma lesz a menü (anyatejjel megbolondítva)
Most alszik a fiam, majd ha felébred, utána kezdjük, izgulok, hogy mi lesz
Amúgy holnap fél éves. 75 cm 9650 g. a 'kis' fiam
Üdv. M.