Sziasztok
Dori
Hat igen jobb is az ha erosen massziroznak.Most a hetvegen ugy fajt a hatam utana fel napig,de hatarozottan kilazitott
Anilla
Engem nem a teves info teveszett meg hanem a szopiban nem partner (inkabb alvo)babam...Elmeletben nagyon kepben voltam,de a valosag az nem ugyanaz...
Mivel itt nem igazan szamitok segitsegre(nem is lehet elvarni attol a 2 csecsemos novertol hogy minden anyukara orakat szanjon) maj ha aktulais lesz
pont egy jo szoptatasi tanacsadot keresek,ismersz ilyet???
Papucikam,
Szuper hogy minden ok
Oktober
Nagyon egyet ertek veled.Visynot csaszarnal nem igazan szopi partiak,nem hozzak fel a babat hogy a mutet utan veled legyen es probalkozzon szopni.Ez mas korhazakban siman megy.Vlt olyan barinom aki egybol a gyerekagyra kerult,tehat megtehette ezt,de az intenziven viszont nagyon segitokeszek es amig alig tudsz mozogni nagyon jol jon.Amikor en szultem mondtak hogy fel hozzak a babat,de nem voltam eleg hatarozott,hiaba kertem tobbszor,azt mondtak nincs ra idejuk.Pedig a szobatarsamnak megtetek,igaz O inkabb kovetelte
Kope
Tel fele mar teaba teszem,nyaron csak ugy
Erre a reklamozott Kosmodiskre nem gondoltal?en hallottam rola jokat,pont cipekedos kismamiknak segiett
Kzsuzsa
Nme szeretnelek elkeseriteni,de azert ez nem az a szopiparti korhaz hogy addig nme engednek haza amig nme egy a szopi egydul.(Mint a Margitrol hallottam,es ez nekem teccik).Remeljuk nalad megym ajd minden magatol,mert ha nme akkor van a bibi...
PErsza a rooming segit ebben,de az mar nagyon sok helyen van.
Katus
Az a hazi reumatologus nagyon kiraly lehet,latom mindenkit megfogott
Nekem par hete bedagadt a bal terdem,es katogott a hajlasnal.Aztan elmult,bar fajni nem fajt,de azert neha meg kellemetlen.Most megyek rontgenre es ha az nem mutat semmit keresek egy pont ilyen dokit,mert talan al egkonditol lehetet.Van a ferjdenek maganrendelese?Ha kene
Kataa