Sziasztok!
Lili!
Gyönyörű a pici Zsófi! Nagyon sok Boldogságot és persze rengeteg tejcsit!
Nana!
Mi van a pároddal? Ennyire nem szeret dokihoz járni hogy dagadt lábbal is neked kellett eküldeni
Syg!
Nem tudom már hogy mi befolyásolja a babák alvását. Vettünk teát és akkor két éjszaka csak egyszer kelt fel úgy mint nálad. Tegnap meg hiába itta akkor is fenn volt óránként szinte.
Hol front van, hol fogzás vagy nyűg....
Nekem már lövésem sincs hogy mi legyen, mit kellene tenni hogy nyugodtan tudjon pihenni.
Seriff!
Hanna is ebben az állapotban szeret lenni a hordozóban. Nqagyon sokszor hasra vágódik benne de én kiveszem mert félek hogy kicsúszik.
Hanci is meg fog tanulni megfordulni vissza és akkor már nem lesz az a hiszti hason.
Csak akkor meg az a félő hogy a kiságyon kívül minden honnan le tud pörögni
Hanna úgy kezdte hogy a fenekét feltornázta és akkor elbillent valamerre és így fordult vissza.
Bár nem mindíg sikerül neki jól
Kob!
Remélem a nagylány már jobban van és nem annyira beteg.
Nem tudom hogy Bogi hogy nem kapja el a bacikat, bár holnap őt is lehet vinni a dokihoz mert a vállán meg a lapockáján piros foltok jöttek ki és nem tudom mi az. Fő az óvatosság alapon elviszem. Vagy lehet hogy himlő?
Mino!
Szerintem jól tettétek hogy levettétek Bálcsiról a kengyelt. Ha te úgy érzed és nem is biztos hogy szükséges akkor nem lehet baj.
Az a fontos hogy a picúr jól érzi magát így
Mekkora már?
Szólj ha kell a peló és elvisszük.
Bea!
Irigyellek hogy van erőd tornára járni és persze hogy van időd
Bár valahol az a természetes hogy az ember nem hagyja el magát és minden nap szakít magára egy kis időt hogy "nő" tudjon maradni. Mostanában nem írtál hogy haladtok a dokinál...
Roz!
Nagyon sok gyógyulást a csajoknak és minden betegnek!
Bepa!
Mihamarabb várjuk a híreket hogy megvan a kisherceged!
Adri!
Holnap megy az emil. Sokat beszélgettem az ovinénivel és elég fura dolgokat tudtam meg és elég okos dolgokat mondott.
A dokihoz holnap megyek vissza és akkor tudok többet.
Remélem a héten tusz jönni és persze lesz kedved.
Velem nem sok érdekes történt. Azt leszámítva hogy a lányom kiakasztott mert a fejemhez vágta hogy el akar költözni az apjához, nem vagyok jó anya és nem lehet elmagyarázni neki hogy nem érdekli az apját.
Az a szent és sérthetetlen, nem lehet rosszat mondani rá mert védi.
A mama uszítja ellenem a lányomat. De ez egy elég hosszadalmas és bonyolult téma amivel nem akarlak titeket terhelni.
Ezer bocsi ha nem írtam valakinek de mostmár mennem kell.
JÓ ÉJSZAKÁT!