Új privát üzeneted érkezett!

Seriff,
Te ugye adsz Hancinak C-vitamint Béres mellé? Hogy csinálod? Mi most port kaptunk, és régebben azt mondták, hogy tejcsiben nem lehet, marad a tea...

Kép

Kép
kobudo

sziasztok Kép

hatalmas gratula ehez a gyönyörű zsófi babához
édes kis tündér
lili ne aggódja szopi teljjessen normális a varrást meg csak elfelejted Kép

most mennem is kell alig van rátok időm Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Kob, inkább egy kis szentkirályi víz! Fecskendőben felszívom, és úgy nyomon be! De egyébként, különösebben nem izgatott a dolog, egy ideig adtam csak vízben, aztán áttértem a tejre! Kb 3-4 ml az egész!

Roz, hiányolunk!

Kép
seriff

Seriff,
köszi, a tej a szimpibb, a gyógyszerész mondta még Kamillánál, hgy szerinte összeugrik a tej a c-vitamin hatásáraKép, de most megpróbálom. A Cebiont nem lehet adni ilyen piciknek?

roz,
semmi baj, gondolunk azért Rátok! A gyerekek és Te gyógyulgattok?

Kép

Kép
kobudo

nagyon szenvedünk ma. egész nap csak aludni akarna, de nem megy.

seriff, én ugyan nem félek, sosem féltem igazából a fogorvosnál. csak robi ilyen parázós. kérdezd csak meg a párod, egy töméshez hány szurit kér. aztán meg lóg az egész arca. visszük leot is, merthogy itthon még nem maradhatKép

mino, őszintén megsúgom neked, hogy leonak a vápatetőszög sem volt tökéletes és nekünk csak terpeszpelus kellett. volna. én még azt sem adtam rá. jó gyógytornász vagyok, mi? bár neki teljesen stabil a csípője. mikor mentek kelecsényihez?
elkapatni sztem sem lehet. az én pici lányom a 3,5 hónap alatt többet volt kézben sztem, mint letéve. megcsináltattam a családineten a horoszkópját és tudod mit írtak? hogy nagyon igényli a babusgatást. szóval semmi nem véletlen.

lili, élvezzetek minden percet zsófival!

nyűgimanó sírdogál, mennem kell.

Kép
sygnum

Lányok!
Én biz a tojás szellentő erejére gondolok, nem akarom, hogy Bálint görcsöljön.
Annyi sok dolgot kihagyok az étkezésből, nehogy rizikózzak. Még az édesítő szereket is megválogatom, mert abból is van, ami fokozza a bélmozgásokat! KépKép
Orsi
Köszi, amit Bálint csípőjéről mondtál!

Nana
Megrémítettél a hasfájóssággal kapcsolatban! Daninak 6. hónapra állt le?? jesszusom..Hogy bírtad a Gyermek szenvedését? Én totál kész vagyok, amikor görcsöl! Olyan szörnyű mindig csak azt mondogatni Neki, hogy ; "Édesem, mindjárt elmúlik...meg hogy sajnálom, de nem tud segíteni a mami.." Van, hogy már csak szorosan ölelem magamhoz, és potyognak a könnyeim, annyira sajnálom, hogy nem tudok segíteni rajta!

A felkapatással kapcsolatos véleményeteket köszönöm! Megerősítettetek abban, hogy azt kell tennem, amit az érzéseink diktálnak! Amire Bábikámnak szüksége van , azt adom Neki! Ma sokat görcsölt, de közben verseltünk, színes autót nézegettünk, meg tükröt, és különböző zajokat próbáltunk ki! És persze énekeltünk. mikor meg pocófájás van, felvettem, és Õ csak kapaszkodott belém!! Annyira jó amikor átölel.. KépKépKépKép

KépKép
mino

Syg
Szerda lesz a napja! 16:00. Elsőnek vár bennünket.
Leonka, és a terpeszpeló esetével valóban meglaptél! Emléxem, amikor Seriffel itt eszmecseréztetek a vápaszögekről! Még az egyetemi könyveit is előszedte talán.. ha jól rémlik!

Roz kutya rossz formában van mostanában! Valamivel fel kéne dobni!!!!!!!
Egy szakajtónyi pirosmogyorós???? Talán..KépKép

KépKép
mino

Kob, sztem nyugodtan adhatod a Cebiont, és tejben is lehet, de" -főleg kisgyermekkortól- feloldás nélkül is adható". Nyugodtan adhatod!

Mino, kedves vagyKép!

Syg, még régebben kérdezted, h mi a jobb 10 óra 1ébredéssel, vagy 12 3-mal. Sztem mindegy, mindkettő szuper!Kép Hol lehet ezt a horoszkópot megcsináltatni? Én mondjuk a sajátomra is kiváncsi lennék!

Kép
seriff

Seriff, a 10-12 óra alvást már el is felejtettük hogy kell csinálni. Remélem még lesz olyan!
A www.csaladinet.hu -n a szakértők között van egy asztrológus, neki lehet kérdéseket feltenni. Néhány nap és küldi e-mailben a választ és meg is jelenik.
Éppen írni akartam, hogy Leona is tudja mikor kell elaludni, fél 6-kor. De már nem gond, mert most ébredt fel.

Mino, terpeszpelussal miért leptelek meg?

Kép
sygnum

Syg
Hát mert nem adtad Rá Leokára! Kép

MA nagyon el vannak veszve a Többiek.. De legalább el tudtam olvasni a hétvégét.. nemúgy, mint a hétköznapi dömpinget.. Hú.. Beindult ám ez a topic az utóbbi hónapokban!! Kép Kép

SbeaZsolti? Merre vagytok? Lilla?
Talán gyomorrontás lett a vége a szombati grill-partynak?? Kép Kép Kép Kép

Roz Drágán nem is csodálkozom..

KépKép
mino

Szerintem Roz egy olyan gesztusnak örülne nagyon, amit most prezentált az én Papuszom!

Tálcán hozta a általa készített melegszendvicseket, a teámmal.. Hát ez az ember egy tünemény! Kép Kép Kép

Nyugodalmas jó éjszakát mindannyiótoknak!

Puszi: Noé

KépKép
mino

Sziasztok

Húúúú Lili! Gyönyörű ez a baba. KépKépKép
Nana!
Mi lett a férjed lábával?

Itt vagyunk Mi is Mino, csak Ma egész nap nyomtuk a melót. ma költöztünk be az új boltba, Bea meg Lillázott délután végig, délelőtt meg főzött, este meg elment tornázni. Ma volt az első edzés. Sokat izmossodott KépKépKép
A Kispocok mostanába délutánonként sokat nyűgölődik, de addig nem panaszkodunk amíg az estéket végigalussza.

Mino4
Azt mondta ma Andris, hogy jó volt a paprika. Kép Ez az igazi kétszer csípős fajta. Húsi is ízlett?

Lassan el kéne gondolkozni egy babanetestalálkozón, hiszen már Lili is megszült. Mostanában már csak Bepa van. Õt is bevárjukKép

Ha Valaki gondolkozik valamilyen biztósításon (élet, baleset stb) és van kedve végighallgatni egy ügynököt (allianz-H.), lécci szóljon és megbeszéljük e-mailen. Nálunk most volt egy és kért volna olyan ismerős nevét akinek szüksége van valamire, de nem tudtunk senkit. Mi majd Lilla miatt szeretnénk életbiztosítást, de csak jövőre.

Jó éjt

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok,

Sygnum, ezt ismered? A csecsemők alvásáról szól, engem nagyon megnyugtatott!

http://www.lll.hu/node/187

Bea-Zsolt,
benne vagyunk a taliban, csak ne a jövő héten legyen, akkor Szegeden vagyunk. Bár ha Bepát is bevárjuk, akkor még van időnk!

Seriff,
tejcsiben beadtam, hátm nem volt túl nagy sikere, de lecsúszott!

Ma nálunk is rossz nap volt, valahogy nem akartak aludni a lányok, de most már egy ideje csönd vanKép Kép

Szép álmokat mindenkinek!

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Lili!
Gyönyörű a pici Zsófi! Nagyon sok Boldogságot és persze rengeteg tejcsit!

Nana!
Mi van a pároddal? Ennyire nem szeret dokihoz járni hogy dagadt lábbal is neked kellett eküldeniKép

Syg!
Nem tudom már hogy mi befolyásolja a babák alvását. Vettünk teát és akkor két éjszaka csak egyszer kelt fel úgy mint nálad. Tegnap meg hiába itta akkor is fenn volt óránként szinte.
Hol front van, hol fogzás vagy nyűg....
Nekem már lövésem sincs hogy mi legyen, mit kellene tenni hogy nyugodtan tudjon pihenni.

Seriff!
Hanna is ebben az állapotban szeret lenni a hordozóban. Nqagyon sokszor hasra vágódik benne de én kiveszem mert félek hogy kicsúszik.
Hanci is meg fog tanulni megfordulni vissza és akkor már nem lesz az a hiszti hason.
Csak akkor meg az a félő hogy a kiságyon kívül minden honnan le tud pörögniKép
Hanna úgy kezdte hogy a fenekét feltornázta és akkor elbillent valamerre és így fordult vissza.
Bár nem mindíg sikerül neki jólKép

Kob!
Remélem a nagylány már jobban van és nem annyira beteg.
Nem tudom hogy Bogi hogy nem kapja el a bacikat, bár holnap őt is lehet vinni a dokihoz mert a vállán meg a lapockáján piros foltok jöttek ki és nem tudom mi az. Fő az óvatosság alapon elviszem. Vagy lehet hogy himlő?

Mino!
Szerintem jól tettétek hogy levettétek Bálcsiról a kengyelt. Ha te úgy érzed és nem is biztos hogy szükséges akkor nem lehet baj.
Az a fontos hogy a picúr jól érzi magát ígyKép
Mekkora már?
Szólj ha kell a peló és elvisszük.

Bea!
Irigyellek hogy van erőd tornára járni és persze hogy van idődKép
Bár valahol az a természetes hogy az ember nem hagyja el magát és minden nap szakít magára egy kis időt hogy "nő" tudjon maradni. Mostanában nem írtál hogy haladtok a dokinál...

Roz!
Nagyon sok gyógyulást a csajoknak és minden betegnek!

Bepa!
Mihamarabb várjuk a híreket hogy megvan a kisherceged!

Adri!
Holnap megy az emil. Sokat beszélgettem az ovinénivel és elég fura dolgokat tudtam meg és elég okos dolgokat mondott.
A dokihoz holnap megyek vissza és akkor tudok többet.
Remélem a héten tusz jönni és persze lesz kedved.

Velem nem sok érdekes történt. Azt leszámítva hogy a lányom kiakasztott mert a fejemhez vágta hogy el akar költözni az apjához, nem vagyok jó anya és nem lehet elmagyarázni neki hogy nem érdekli az apját.
Az a szent és sérthetetlen, nem lehet rosszat mondani rá mert védi.
A mama uszítja ellenem a lányomat. De ez egy elég hosszadalmas és bonyolult téma amivel nem akarlak titeket terhelni.

Ezer bocsi ha nem írtam valakinek de mostmár mennem kell.

JÓ ÉJSZAKÁT!

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!

Jól alakult az elmúlt két éjszaka, tegnap 1,5óránként kelt, ma 3-3,5óránként. Nagyon nyugodt, elalszik, leteszem a kiságyába, és én is tudok pihenni. Kép
Szerencsére elfogadja a másik cicit is most már, nagyon örülök neki. Kép
Anyukám annyira édes. Minden nap hoz kaját, jön, segít, annyira jó. De érzem is, hogy szükségem van rá, mert egy kicsit fáj még a sebem.
Olyan nagyon jó érzés ez a baba!!!!!!! Kép Kép Kép Kép Nem tudom elmondani! A bőre, a pofija, meg ő magam. Kép

És a tegnapi fürdetés az valami csoda volt. Annyira élvezte, egy hangja sem volt. Kitartotta a kicsi újjait, nézelődött. Megzabáltam.Kép
Megyek, mert ébredezik, most kell szopiznia.

Puszi nektek! Kép
birolili

Jó reggelt!

Mindenkinek nagyon köszi, a férjem már sokkal jobban van. Szerencsére semmi komolyabb, csak húzodás itt-ott, rándulás... Jegelés, kötözés, kenegetés... és már sokkal jobb. Kép

Mino!
Bocsi, nem akartalak én elkeseríteni! Sajna ,i tényleg nagyon sokáig szenvedtünk a görcsökkel, de a legrosszabb az volt hogy még kakilni sem tudod egyedül az én szegény kis Danám. Nálatok azzal minden ok?? A görcsök olyan szinten voltak hogy 3 hetes korától szinte 2-3 naponta kijött megnézni az akkori dokibácsink, mert már ő is nagyon sajnálta (és egyébként is egy "hihetetlen" orvos). Nálatok segit vmi gyógyszer vagy csepp vagy vmi? Mi mindent kiprobáltunk de semmi, amikor már végképp mindenki tehetetlen volt "orvosi utasításra" 6 hetes korától gyümölcsleveket kezdtünk el adni neki... az vmennyire segitett, de állandóan szélcsövezni kellett hogy tudjon kakilni. Én meg tiszta ideg voltam, hogy bizti majd hozzászokik, meg hoyg mennyi szenved... Hála Istennek nem szokott hozzá (állitólag nem is lehet) és késöbb minden rendben lett!
Apuci nálunk ugyanilyen volt (bizti most is, csak most már nem szükséges) kinyalta a fenekem (BOCSI Kép ) amikor még Danus pici volt és bizony kicsit kevesett aludtam... Szóval tudjátok hisz ilyenkor szinte csak vegetál az ember.

Tegnap nagyon édes volt Apa. Mondom neki egésznap csak ettem, mindig éhes vagyok, ő mondja egyél csak rengeteget kell a picinek és megsimogatta a hasam Kép mert hát ugye hátha már ott van. Nagyon aranyos volt!!! Kép

Dani, pedig ma reggel közölte. "veszek ma kistesomnak pelust. Te mosogatsz ana, én kistesom bepelusozom és megkéjdezem tőle: Liza nem túlszojos" Azt hittem megzabálom!! Kép

Szóval lehet hogy a FIUK már jobban várják a kis Lizát mint én.Kép

Kicsit hosszú lett...bocsi

KépKép
KépKép
nana09

LILI!!!

Nagyon örülök hogy jól vagytok!!! Örülj is anyukádnak és fogadj el minden segítséget és őt is nagyon boldoggá teszed vele. Kép

Ha majd lesz Zsófiról új kép, küldjél ám nekünk! Kép

Puszi a kis Zsófi-babának!

(de jó nektek!!!!!)

KépKép
KépKép
nana09

Ugy tunik ma csak magammal levelezek. Kép

Lina,
Azt akartam még mondani, hogy mielött mentek nézd meg a toysrus honlapját az akciókról. Most is van sok minden ...% árengedménnyel.

Sam,
A múltkor olyan jól átbeszéltük mit ne mondj vagy tégy Bogi apjával kapcsolatban. Amit most leirtál az ennek pont az ellenkezője... Ne tedd ezt! Gondolj szegény Bogira, még olyan kicsi ehez! Kép És ezer bocs, hogy ilyen öszínte voltam. Tudom nincs jogom hozzá és hogy fogalmam sincs róla milyen nehéz lehet. (illetve azért egy kicsit van, csak Bogi oldaláról)
Bárcsak tudnék segíteni vagy egy kis erőt küldeni mindehez!

KépKép
KépKép
nana09

Szia Nana! itt vagyok én is csak lustítottam, mert nem soakt aludtam az éjjelKép
Annyir aédes amit Dani írtKép van már valami ? bár szerintem ha mostanában volt peteérés akkor még korai erre válaszolniKép

Tegnap mi volt: 1 ujjnyira már tágultam (lehet azóta is mert olyan fincsi összehúzódásaim vannak)Holnap megint nst (ha addig el nem indulunk) és lehet nem enged haza dokibá. Mino köszi a pénzes segítséget (tényleg jó tudni, mert sose voltam még ahsonló szituban sem szerencsére)
Azt hiszem ma még itthon alszok, bár az én nyákdugóm is szépen fogy...
Mino! Olyan kis ari lehet Bálint és vigyázz rá nagyon. Kíváncsi leszek mit mond a doki a kengyelről:remélem nem fog kelleni többet.
Lili! a szülésedtől jót bőgtem és köszi a tanácsot. Tényleg gyönyörű Zsófi, és nagyon örülök, hogy 2 cicis lettKép

Amúgy minden anyukának: mindegyikőtök babája nagyon szép és nagyon ügyes még akkor is ha kis problémák vannak velük(kaja, alvás stb) én most azon aggódok, hogy minden ok legyen és minden a helyén legyen és a Lili szavaival élve összeérjen a lábunkKép
Na puszika lányok

Gabi

KépKép
KépKép
bepa77

Nana!

Nem értelek hogy én most miért írtam ellenkezőt.
Vagy mit ne tegyek Bogival kapcsolatban?
Lehet hogy én nem írtam le jól amit szerettem volna vagy nem tudom.

Kép

Kép
samchee

Mégegyszer bocs SAM, Lehet hogy én értettem félre. Én erre gondoltam "nem lehet elmagyarázni neki hogy nem érdekli az apját.
Az a szent és sérthetetlen, nem lehet rosszat mondani rá mert védi." De lehet hogy félreértek vmit. A multkor ugy emlékeztem egyetértettél abban hogy inkább semmit ne mondj az apjáról, csak rosszat ne...
Szóval én ezt nem értem, de tényleg ne haragudj hogy itt Beleütöm az orom! Semmi közöm hozzá és soha nem akarnálak megbántani. Kép
És mégegyszer mondom fogalamam se lehet róla milyen nehéz lehet most NEKED.

KépKép
KépKép
nana09

Nana!
Így most már tudom hogy mire gondoltál.
Semmi baj nem haragszom hiszen nincs miértKép
Ezzel most is abszolut egyet értek hogy inkább szóba sem jöjjön az apja és nem mondani rosszat.
De sajna a vasárnap délutáni egy órás jelenet után már nem volt annyi türelmem ahhoz hogy ezt maradéktalanul betartsam.
Pláne akkor amikor bevágja a hisztit hogy el akar költözni az apjához, és hiába akarok más felé terelni akkor is ez a beszédtéma nála. Így kénytelen voltam mondani valamit rá.
Valószínűleg én reagáltam le nagyon rosszul ezt a beszélgetést és talán nem így kellett volna....
De igazad van és nem is haragszomKép

Kép

Kép
samchee

sziazstok

csak nagyon pár sorra tényleg

lili
nagyon ügyessek vagytok zsófi meg egy minta baba Kép

kob most voltunk dokinál elivelg meggyógyult a aniki de még tisztul tehát az orrából a sürü trutyi nagyon jön meglámpáztam aóta ömlik az orra a héten azért még nem viszem ovoba bár az igazolást megkaptuk ha gondoljátok eljöhetnétek valamikor amikopr csak nektek jó irj egy napot
nagyon -nagyon várunk benneteket

sam
sajnálom és elhiszem hogy sokszor efogy a türelem probáld inkább akkor ráhagyni tudom nehéz de meg oldod te ezt ügyessen probálj olyankor beszlni vele mikor nyugott és elmagyarázni neki hogy e imádod és ez a lényeg meg hogy nagyon hiányozna neked ha elmenne ...

mino
édes vagy hogy aggódsz tegnap este irtam neked egy mailt de szerintem nem ment át vagy nem tudom na mindegy probálom magam összeszdni igérem igyekszem Kép csak kicsit mostanában öszejönnek a dolgok

nana
édes apucitok van ezek olyan szép időszakok Kép
reméljük tényleg hamarossan lesz ott valamki Kép

lina
ne is hagyjátok magatok azt vegyétek meg ami nektek tetszik meg gondolom nem egy 1 gyereket terveztek ugyhogy kilezsnek azok a dolgok még használva máskor is kiságy babakocsi....

bepa
telihold látom hatstalan volt nálunk mindenki megérezte akkor este senki nemaludt

syg
leo visszatérta nemalvásra nyügire bizti ez a hülye idő te jól vagy ??

seriff

hanci hogy birja ezt a vacak időt kis tündér bizti őt nem zavarja ő is olyan kis ügyi babauci Képegyszer irtad az iskolát mikor is kezdődik vagy már elkezdődőtt tegnap ezen agyaltam remélem nem emlékezetm rosszul

beák
nagyon jók a uszis képek ugy mennékl én is járok még a marianhoz ??jól tezsed hogy jársz tornázni biztos jó egy kis imozdulás bár rajtad felesleg nincs Kép hova jársz milye tornára

csajok balimékkal mi lehet ????

megyek mert ma mennem kell szülöire oltásra ákiva anyós ma itt van segit 3 órakkor megy el megyek mert mosok meg mosgatok hajat kell még mosnom meg egy csomo dogot meg kel még csinálnm

Kép

Kép

Kép
roz23

sziasztok!

az előbb írtam egy csomót és szépen elrepültKép
nincs kedvem mégegyszer leírni, bocs.

mino, 2 fokkal volt határérték alatt, ráadásul 3 hónapos kor alatt az még rendben van.fizikális vizsgálattal meg semmit nem lehetett érezni, teljesen stabil a csípője. csak biztos, ami biztos alapon mentünk uh-ra.
és az én kis ölbebabámat nem tudtam volna felvenni a betéttel.

kobudo, igen, ezt olvastam már. csak amikor egy éjjel 7* kelek fel hozzá, mint ma is, akkor elfogy az erőm és a türelmem. ráadásul ez már a 3. ilyen éjjel és nappal is csak kínlódunk. és csak én vagyok jó, nem tud segíteni senki, hiába vannak itt. cicin is nagyon nehezen alszik el.
hiába értük el a "bűvös" 3 hónapot, nálunk nem jött be. de ezt gondoltam is, szerencse, hogy nem reménykedtem benne, mert akkor most jót csalódtam volna.

lili, pihengess sokat és csodáld zsófit!

bepa, szurkolok ám!

nana, neked is.
dani nagyon aranyos lehet!

sam, mostanában nekünk sem megy az alvás, nem tudom már, miért, mi a jó és mi nem.

roz, megvagyok. fáradt vagyok és itt ez a szar idő, amit én gyűlölök.

megyek, mert nagyon ficánkol itt az ölemben, mert le merészeltem ülni vele.

Kép
sygnum

Sziasztok!

Ronda egy idő van, na reggel azért annyira még nem esett,így elsétáltunk a dokihoz, egy mérlegelésre, de most csak kb. 10 dkg-nyit hízott Hanci, azért kb, mert új a mérleg és nem hasonlították össze előtte. Na mindegy, viszont 60 cm, és 50-nel született. És kaptunk maltofert, vagyis HAncinak kell 1x6 cseppet adni naponta, most ezt is oldjam fel? Már megbolondulok ettől a sok csepp meg oldat meg izétől, meg a fecskendőtől, merthogy igazán nem aratok vele sikertKép.

Roz, melyik iskolát? Az eümenedzsert? Az februárban kezdődik majd. Mostanában nem vagyok annyira biztos benne, lehet, h inkább vmi nyelvre kéne ráfeküdni, mert használat nélkül kopogat a nyelvtudásKép.

Bepa, lábösszeérés nagyon jó, és olyan kis puha meleg, és "krémes", szóval az én lábam csupa magzatmáz lett, és mondta is a doki, h az állítólag nagyon jó hatású!Kép Szorítunk Neked, most megint közeleg vmi front, legalábbis holnap-holnapután jobb időt ígérnek!

Sam, Hanci előbb fordult hasról hanyatt,mint fordítva, de a hordozóban ezt még nem tudja bemutatni,most mindenesetre nem teszem bele, csak ha kocsikázni megyünkKép.

Kob, ez jó volt, elolvastam én isKép.Jól vagytok?

Syg, fogaitok rendben, és amúgy?

Nana, fiad és férjed nagyon kedvesek, és ezek szerint a neme és a neveis el van tervezve márKép!

Kép
seriff

Seriff,
Apa és Dani nevében is köszi. Igen mi 4 évvel ezelött, amikor is szentül meg voltunk gyözödve hogy kislányunk lesz, amig ki nem derült hogy mégsem, Lizinek hivtuk. Akkor nagyon tetszett ez a név ill. Aliz, de azóta vhogy nagyon "sok lett". És persze kislányt szeretnénk, de persze lényeg hogy minden ok legyen.

Hú! Ezeket a cseppeket én is nagyon utáltam. és igen szerintem tejcsiben fel kell oldani.

Képzeljétek 2 napja egésznap görcsöl a hasam, ami nem túl jó, mert egyrészt fáj, másrészt annak idején Danival is az első hetektől kezdve görcsölgetett (az orvos szerint ilyen érzékeny a méhem) viszont a menstruáciom is igy szokott kezdödni. Szóval én egyátalán nem vagyok baby ügyben türelmetlen, de utálom a bizonytalanságot, ha az első persze örülök, de ha a második jöjjön meg és legyünk túl rajta.Kép

Bepa!
Hogy vagy? Görcsölgetsz még? teljesen rendszertelenek vagy olyan 8-10 percesek?

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok,
hát, voltunk jobban is... Emesének nagyon új, hogy be van dugulva az orra, ezért bőszen porszívózom Neki, amitől megkönnyebbül, és alszik. Viszont nehezen alszik el, és nem annyira tetszik neki az orszi-porszi, de nincs más választásunk.
Aztán emiatt a cudar idő miatt Kamilla sem bír magával itt bent, így Õ sem alszik délutánonként, így én sem.
De sebaj, mindenben van valami jó, megsütjuük a csokis tallért, amit Seriff írt.

Roz,
fel a fejjel! Miyen dolgok jöttek össze? A gyerekek bajai, vagy más is? Asszem a tali nem jön össze, Kamilla is náthás, csüt. megyünk oviba, akkor du. oltás Emesével, pénteken este meg mennek nagymamázni Szegedre. Ha hazajövünk, és mindenki okés, akkor kereslek, jó?
Seriff, a 100 g hízás nem elég? Ez ugye egy hét alatt jött össze?

Bocs, hogy most csak ennyi, talán este még beugrok!

Kép

Kép
kobudo

Kob, igen ez egy heti, hát a mi dokink 15-20/heti hízást preferál. De nem szólt semmit, csak hogy jövő héten ehhez az új mérleghez viszonyítunk úgyis.Jövő héten újra megyünk, oltás is lesz, attól tartok, lassan lejár a türelmi idő,és ha nem hízik megint min.15 dkg-t, akkor jön vmi más táplálék. Mindegy, csak egészséges,és boldog legyenKép.

Kép
seriff

Seriff,
megcsináltuk a csokis tallért, isteni lett, és nagyon gyorsan készen van. Csak az a baj, hogy gyorsan fogy, így legközelebb két adagot csinálok.
Jövő héten már a 4 hós oltást kapjátok? Mondott valamit a Pongi, amiből a kiegészítésre következtetsz? Bár tényleg nem értem, ha fejlődik, alszik, akkor miért kellene bizonyos, átlag alapján kiszámított súlyt elérniük... Na, kíváncsi vagyok, mit mond a jövő héten!

Ja, most van az első nyugodt 10 percem, Kamilla vigyáz Emesére, aki a hordozójában ül. Ideszaladt az előbb, hogy most a farkas vigyáz Emesére, de nem viszi el, mert be van csukva az ablak...Kép

Puszi

Kép

Kép
kobudo

Kob,

Kamillát és az én édes kisfiamat össze kellene rakni egy kicsit. Milyen jókat sztoriznának! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Hali!

Én is kérem szépen a csokis tallér receptet!Kép
Persze csak akkor ha nem megterhelő.

Köszi

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!
Ezt az időt már nagyon unom!Szegény Lillácska is tiszta nyügi.Hát nem is csodálkozom rajta.
Nahát Kob., drága mesike milyen ügyi baba, hogy nem ilyed meg a porszívótól.Kamilla pedig igazán tökéletes pesztonka.Kép

Seriff, Hanci baba már egy igazi kis akrobata.Gyönyörű akrobata!KépKép
Szerintem is fölösleges lenne más kajcsit erőltetni a tejcsi mellé.Annyira szép, fejlett, egészséges baba.Jelzi majd ő, ha már nem elég neki a tejcsi.
Nana remélem már nem görcsölgetsz.Sok szerencsét a babaprojecthez.Mindent bele!Kép
Roz. tornázni a Mátyás kirá y ált.suliba járok . (ez a sok szóköz LillácskaKép Itt ül az ölemben,és ő is gépelKép )Jó kis torna.Kilenc hónapon át, heti 2 alkalom, aztán szünet, majd folyt.köv.
Drága Syg.,tudom,hogy nem vigasztal,de most nálunk ghh(lilla ismétKép )is "buli" van.Pedig Lilla aztán nem szokott nyügizni, de most nem tudom letenni.Bár így is imádom!!!Kép
Bepa:Várjuk a babucid, de nagyon!Kép
Hú sok mindent akartam írni,sok mindenkinek, delilla megunta.Most megyünk!puszi mindenkinek!

KépKép
KépKép
sbea

Hello Sam!

Csokis tallért szept. 1.-én írta le Seriff. Csak segítségként. Engem is érdekelt. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Kobudo

irom a fagyaszto méreteket ha érdekel még kb 300 l-es / nem tudta anyukám se pontosan / magasság 77cm szélesség 64cm hosszuság 110cm ha érdekel még akkor imélben vagy telefonon egyeztethetünk .

Lili

Gratulálok a kis Zsofi babához nagyon aranyos baba , olvastam a szüléstörténetedet is és nagyon szép kicsit összeszorul ilyenkor a szivem , mert mindenki története olyan megható , pedig még bennem is elég élénken vannak az események . Ki a doktornénitek vagy bácsitok? Ebéd ügyben találtatok megoldást? Nekem is eszembe jutott egy, ők kijárnak házhoz viszik az ebédet . Bakos és tsa.
Kivánok nagyon jo egészséget és sok sok tejcsit a pici Zsofibabához

A mi napjaink is kezdenek beállni lassan kialakul egy rendszerünk. Már volt 2 elég nyugis éjszakánk is , szinte csak enni ébredt Kata és már aludt is. Napközben olyankor többet van ébren . Ma volt a doktornéni és megdicsérte hogy milyen szép kisbaba. Sulyát nem tudom de már nagyon kiváncsi lennék rá de amikor méretni tudnám vinni akkor mindig alszik Enikő .

Bepa

kitartás már a finisben vagy mindjárt , probálj meg minél többet pihizni , kell az erő. KépKép

Kép
Kép
Kép
kecsone

Kecsoné!

Nagyon édesek a lányaid! És pici Kata csodagyönyörű!!! Kép Három lány! irigyellek nagyon! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana!
Kösz az infót. Bár most gondolkodtam rajta hogy kell ez az édesség még nekemKép

Sbea!
A suliba bárki mehet vagy már megszokott a csapat?
Mennyi idő és mikor van?
Tudnál róla írni bővebben?

Kecsone!
A lányok gyönyörűek így együtt.
Nagyon arik. A nagyok hogyan viselkednek a picúrral?

Voltam a dokinál megint és még további vizsgálatok, amíg tuti meg nem lesz a baj.....

Jó éjszakát neketek!

Kép

Kép
samchee

Sam!
Hétfő, Csütörtök 18,00-19,00. Bárki jöhet. 2600Ft/hó. Ez nyolc alkalom. Kényelmes ruha és egy polifom matrac kell. Októbertől pedig 1 kg-os súlyzókat kell vinni..

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Ismét itthon vagyok, jó sokat írtatok ezalatt a pár nap alatt, amíg nem voltam.
Babák gyönyörűek!!! Olyan jó nézegetni a képeket, de egyenlőre nekem még olyan elképzelhetetlen, hogy egyszer csak itt lesz Lili, és gyönyörködhetek benne is, pedig a héten már elkezdtem a 7. hónapot!!! :-)

Tényleg, mennyire nagy baj az, ha az ember egy kicsit megfázik a terhesség alatt? A babinak lehet baja tőle, vagy csak én gyógyulok meg nehezebben, mert nem szedhetek gyógyszert? Ugyanis tegnap hazajöttünk, és jég hideg a lakás (imádom a távfűtést...), reggelre már tüsszögtem.

Nana, szóval Liza lesz majd a pici? A kis keresztlányom (5 éves) mikor megtudta, hogy tesója lesz, akkor felhívott, hogy elmondja (persze én már tudtam), és kérdezgettem tőle, hogy kisfiú-e vagy kislány..., és erre csak annyit mondott, hogy nem tudom, de ha lány lesz, akkor Liza lesz, persze a szülőkkel ezt nem közölte:-) Anyucija már kórházban van, elvileg két hét múlva kellene születnie a tesónak, de még nem tudják, hogy mi lesz.

A toysrus-os honlapot majd megnézem, igazából az zavar egy kicsit, hogy a honlapon, meg a katalógusban nem egyezik a boltok listája. Ti hol voltatok?
Szerintem szept. 30-án megyünk ki, sajnos már nem tudtam szállást szerezni Sopronban, úgyhogy oda-vissza egyhuzamban:-(

Mindenkinek további szép napot!!!
Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Hogy vagytok?

Syg, régen jelentkeztél!

Kati, nagyon-nagyon szépek a lányaid!

Sam, már épp írni akartam a receptet, de Nana megelőzött, ha nincs kedved visszakeresni, csak szólj, és beírom mégegyszer, vagy elküldöm mailben! Minden okés amúgy?

Nana, azóta jobban vagy?

Kob, csokis tallér ilyen, ha el kezded enni, egyszerűen beszippant!Kép Igazából a férjem szeretné, ha Hanci már ehetne mást is, azt gondolja, h attól jobban hízna. Nehéz Õt meggyőzni, és már le is tettem róla az elmúlt 6 hétbenKép.

Lina, amikor így a 7. hónapban fázol meg, az már annyira nem vészes, mintha az első 12hétben történt volna, de azért vigyázz Magatokra, pihi, citromos tea, meleg takaróKép!

Bea, minden héten fogtok menni úszni? Jól bírta Lillácska, nem volt hideg,meg semmi? Gyorsan fejlődik, ha már írni is tudKép!

Bepa, mi újság? Még egyben?

Hannuska megint az autósülésben tornázik, úgyhogy megyek is kiszedem, mielőtt kiesik!

Puszi mindenkinek, szép napot!

Kép
seriff

Sziasztok!

Köszi Seriiff az érdeklödést, hasam még mindig görcsölget, de már kezdem megszokni, nem olyan vészes, az oka inkáább érdekelne.
A fényképező még mindig nincs, mert én tényleg nagyon várom a képeket.

Syg mi lehet veled???

BEPA!
Szerintem bizti már a korházban! Kép

Lina!
Sajna még én sem voltam, így nem tudom, de ha felmész a www.index.hu ra a forumok között Szülői munkaközösség, bécsi bababoltok én is innen okosodtam.

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!
Nanaboszi Kép csak nem érzel valamit?Kép
Bepa tényleg eltűnt.
Linácska ezek az utolsó hetek olyan hamar elrepülnek majd, hogy csak azt veszed észre, hogy már ott vagy a finisben, és Lilikében gyönyörködsz.Én is megvoltam fázva egy picit a terhességem második szakaszában.Sok citromos-mézes teát ittam,meg tényleg bújj be az ágyikóba, és pihizz sokat.

Lillácskának most adtam a kezébe egy nejlonzacsit, amiben szalvéta volt.Õrület, hogy mennyire tetszik neki.Élvezi, hogy csörög, beszél hozzá,és sikongat!Meg kell zabálni!Tényleg a legklasszabb játékok ezek, aztán nem kerül egy fillérbe sem.
Képzeljétek mi történt. Lilla már egy pár napja hisztizik!Szó szerint.Tegnap például hazajöttünk sétából,és letettem az ölemből, hogy levetkőztetem,és ez nem tettszett.Elkezdett visítani, a fejecskéje bevörösödött.Nem sírt,viszont nagyon mérgesen nézett.Aztán várt, egy kis hatásszünet, sunyin nézett a szemesarkából,aztán mikor nem változott semmi, akkor megint "dühöngött".Nagyon jót nevettem rajta, olyan vicces volt, bár ha ezt majd nagyobb korában csinálja majd, és még mellé a fenekét is földhöz veri, azon lehet nem fogok mosolyogni.KépEszméletlen, hogy már most milyen akaratos.

Seriff, igen úgy terveztük, hogy hetente legalább egyszer elmegyünk.Tetszett lillácskának.A víz hőfoka nagyon kellemes és a benti hőmérséklet is pont jó.Tiszta minden, úgyhogy meg vagyunk elégedve.Hanna tényleg kis tornászbajnoknő lesz.Kép

Syg. remélem már nyugodtabb Leoka,mostmár talán normálisabb az időjárás.

Nana örülünk, hogy már jobban érzed magad.

Kecsoné gyönyörűek acsajok.Alszotok már?
Kob., Roz.,sam,Liliék ,Minoék puszi nektek is.Most megyek,mert Lilla betett a gatyóba.Kép

KépKép
KépKép
sbea

Hali!

Nem régiben kaptam nagyon klassz képeket, most megpróbálom feltenni, remélem sikerülKépKépKépKépKépKépKépKép

Kép

Kép
samchee

Sziasztok,
Sam,
nagyon jók a képek, különösan az tetszik, ahol a mama hasán van a baba, mintha még benne lenne...
Kell a recept, vagy megtaláltad? Le akartam fényképezni a sütiket, de már elfogyott Kép

Roz,
merre vagy? Legalább egy kis bejelentkezésre ugorj be!

Kecsone KAti,
köszi a fagyasztó méreteit, lemérem a garázsban a helyet, és írok.
És utólag is boldog névnapot Enikőnek!
Nagyon szépek a három lányok, Nekem is 2 lánytesóm van, 2-2 év különbséggel. ákiskorunkban úgy néztünk ki, mint az orgonasípok, Helga-Réka-Kinga. (Én az első vagyok...)

Nana,
lassan összehozunk megint egy talit, és a gyerkőcök majd elbeszélgetnek.. Mi meg csak gyönyörködünk bennükKép

Bea, így igaz, a legjobb játékok az üres műa. palackok is, én pl. különböző magvakkal tltöttem meg, még jó kis hangjuk is volt.

Syg, Mino hogy vannak a babók?
Bepa bizti a kórházban van, hátha van beépített embere, aki ír ide, ha valami va.
Mi lehet Melissával, Liolgával, Erszényessel, Eskával? Olvastok azért még bennünket?

Puszi

Kép

Kép
kobudo

Bocsi, egy teljesen más téma.

Régen volt a Kápolna u.-án egy gyerekbolt, Mazsola néven, megszünt. Nem tudja valamelyikötök hová költözött?

KépKép
KépKép
nana09

Kobudo!
Köszönöm megtaláltam a receptet.
Hétvégén mentek Szegedre?
Nem árt egy kis kikapcsKép

Nana!
Nem tudom hová költözött a bolt de már én is kerestem.
Annyira jó dolgokat lehetett ott kapni.
Apa lába hogy van már?

Seriff!
Köszi szépen megtaláltam a recit.
Velünk minden okés, bár a dokim írt tápszert Hannának mert a megszokottnál kevesebbet hízott.
Annyit mondott hogy nem szükséges neki adni csak akkor ha úgy érzem nem eszik rendesen.
Bár nem tudom a havi 450 nem elég?
Nyugodt Hanna meg sztem jól fejlődik.

Bea!
Köszi az infókat a tornáról. Még annyit szeretnék kérdezni, hogy mennyire össze szokott a csapat? Sokan vagytok? És aki nem nagyon tornázik annak nagyon nehéz lenne ....
Szeretném egy kicsit rendbe tenni magamKép És ez jót tenne csak tartok tőle egy kicsitKép
Köszi

Ma még jövök

Kép

Kép
samchee

Már kezdtem azt himmi hogy a karbantartás egész délután tartKép
Mostanában viszonylag sok dolgot változtattakKép

Kép

Kép
samchee

Sziasztok,

Sam, bár nem engem kérdeztél, de sztem mindenképp menj el tornázni!Az elején biztosan kicsit fárasztóbb, de ha belejössz már okés, és tényleg jóttesz lelkileg is!Látom, súlypara Nálatok is van, ill. a dokidnál, azért rendes, h nem erőltetiKép!De a Te Hannád már eszik mindenfélét, ill. többdolgot is, igaz? Akkor nem értem, h minek a tápszer? A gyerekgyógyászat könyv szerint az első 6 hónapban havi 600g-nél kicsit többet kéne hízni, utána 500 körül. De ha nyugodt, és jól fejlődik....

Nana, sztem MAzsola megszűni, úgy szimplánKép.

Bea, játékoknál nálunk is így van, sima ruhazsepiKép.

Roz, Syg?

Kép
seriff

Seriff!
Köszi a biztatást a tornával kapcsolatban.
igen a doki elég belátó, nem erőlteti a dolgokat hacsak nem muszály.
Hanna már elég sok dolgot eszik, tejpépit meg zöldség- gyümi püréket.
De még nem mindíg akar enni és ez miatt biztosítéknak nagyon jó ha van itthon tápi.
Meg arról nem is beszélve hogy a diétám miatt amire a dokim fogott tegnap, sajna szükség lehet rá.
Hanci még csaK szopizik?

Kép

Kép
samchee

Miféle diétára fogatak Sam? A gyomrod miatt?Igen Hanci még csak szopizik. És ha tejpépet is kap, miféle tápszert akar a doki? Ehhez én tökhülye vagyok, bocs.Kép

Kép
seriff

Halihóóóóóóóóóó !

Most jött Roztól a hír, hogy megszületett BEPA KICSI FIA !!! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép 3450 gramm és 51 centiméter a kissrác. Császáros szülés volt.

De jó örömhírt közölni !! Kép

Nana mostmár aludhatsz nyugodtanKépKépKép

KépKép
KépKép
sbea

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?