Gitta!
Elõször is próbálj megnyugodni! Aztán jó lenne, ha felkeresnéd a dokidat és õ megnézne UH-val is. Amíg nem jutsz doki közelbe feküdjél, pihenjél, ne csinálj semmit, de tényleg semmit! Nem lesz semmi baj, meglátod!
Tünde!
Ha nem jó az AFP, akkor sem kell megijedni. Pláne, ha a 17. hét elején vettek ehhez vért. Még a pontos 16. héten vett minták alapján is meglehetõsen megbízhatatlan a módszer. Legfeljebb jó alaposan megnézheted a babát az UH-n. Az AFP alapján berendelt kismamák legalább 95%-ánál nem találnak semmit. Az elõzõ babával engem is behívtak az AFP alapján. A kisfiam teljesen egészséges.
Djeszter!
Én is nagyon sajnálom ami történt. Okosat nem tudok Neked mondani. Keressed fel a doki nénit akit ajánlottak; és ha ez segít írd ki itt magadból ami fáj. Látod itt mindenki törõdik Veled és mi biztosan meghallgatunk. És ide bármikor jöhetsz. Vigyázz Magatokra!
Csilla1!
Én a 30. héten járok. Fõleg esténként mozgok már nehézkesen. A pocak mázsás, a derék fáj. Reggel viszont még fürge vagyok. De akkor is "pingvinezek" akármennyire is próbálok odafigyelni a járásomra. Ez már jobb nem lesz amíg az albérlõ bent van.
Bubu!
Bizony az ember lánya feledékenyebbé és szétszórtabbá válik, mivel egyre többet figyelünk befelé. A pocak miatt meg az ember nem lát rendesen a lába alá, ráadásul az egyensúllyal is gondok vannak, mert máshol van a súlypontunk. Vigyázni kell. Én az elsõ babával egy szépen felkent busz lépcsõjén csúsztam el. Még szerencse, hogy csak leültem a legfelsõ fokra. Jól megijedt mindenki. A férjemnek a mai napig nem mertem elmondani.
Mummy!
A nõvérem kisfia is Iván. Eleinte nekem is furcsa volt, olyan komoly név egy kisbabának, de aztán amikor pár napot ott töltöttem Náluk, hamar megszoktam.
Iddi!
Gondolunk Rád holnap reggel. Biztos nem lesz semmi baj. Írj, ha túl vagytok rajta!
Nyuszi és egyéb keveset hízók!
Nem kell aggódni a túl kevésnek vélt hízás miatt. Pici pocakból, 3-4kg hízás mellett is normál súlyú babák születnek. A kis élõsködõ elveszi ami neki kell, akár a kismama kárára is. Legfeljebb a szülés utáni súly kisebb lesz, mint a teherbe-esési. Én ezt inkább irígylésre méltónak találom (naná, mert én meg a sokat hízók táborát gyarapítom
).
Sheila!
Mostanában én is az édességekre utazom. Elõtte hetekig nem is nagyon kellett. Meg egyszerûen nem elég az, ami eddíg elég volt. Irígyellek kicsit a kislányodért. A két fiú után én is megnéznék egy lánykát, bár a párom most is fiút szeretne. Legalább valamelyikünknek biztos teljesül az óhaja
. De ha mégis kislány lesz, akkor a tisztába tétellel nekem is gondom lesz, dehát ha az elsõre lányosok is meg tudják tanulni, akkor nekünk is menni fog
.
Bocs, hogy a hosszú válaszért!
Bori (30+1)