Új privát üzeneted érkezett!

Timurr
MAja babanak Csipet sok gyogyito jokedvu puszikat kuld, annyira orulnek ha ti is eltudnatok jonni egy talira.....
Vizimano szolj annak a Fogtundernek ide is jojjonKép
Dorka
NEkem nagyon jo otletnek tunik ha jonne a baratnod sztem ezzel sok paramami van igy, hogy szivesen kerdezgetne kotetlen keretek kozott, nekem is sok kerdesem lenne a fiam szivbillentyu hibaja miatt meg mindig nem vagyok igazan tiszaban az antib. kezelessel, ami neki szukseges mert 5 orvos kb 7 fele dolgot mond.
Keddi talira nem tudok menni sajnalom, de megyunk kulfoldre 3 napra es pont akkorKép Kép
A muvhazas talik nekem jok, ha esetleg kell a fuvarozast is meg lehet oldani akik onnan jonnek ahol en lakom /Hupi ha szeretned szivesen elviszlek/...Kép
Szex hat nalunk is problemas detto ugyanaz amit leirtok, amint oda jutok, hogy agy lefekves mar szinte csak az Alommano kacsingat nekem nem a hormonjaim, es a parom is nehezen erti meg azert mert esetleg meg nem alszom hanem olvasok netezek stb meg nem jelenti azt hogy nem vagyok kutya faradt, es igazabol nem ertem miben faradok el de lassan, belepek a zombi-anyuk taboraba lebufizett poloval allando faradtan, nyugosenKép
Kingu miert hagytad hogy az orvos beoltas Botit?????
Ha beteg akkor elvileg nem olthatna meg kell varni amig meggogyul.
Ules nalunk is van uldogeles jaroka szelen kapaszkodik a racsba meg a "fogaival" isKép
Mai nap annyira jellemzo ha nem pasi vagyok maris hulyenek akarnak nezni.....
Szerelonel mondtama lakatosnak ha lefenyeztek az elemet be kene allitani, hogy ne alljon el, azt mondja azt ki kell lakatolni, konyorgom egy vadi uj elemen mi a f***t akar lakatolni , na mind1 jol felhuzott.
Jovo heten hozzak az autosuleseket.

Kép
vaktyuk

Vaktyuk!
Milyen billentyűproblémája van? A bátyámnak eggyel kevesebb, nekem eggyel több van. Nem annyira vicces az övé Kép Az enyém állítólag nem igényel semmilyen kezelést. Mellesleg három hónapja tudjuk. Csak a bátyámét azonnal műteni kell Kép(( 30-án megy be a kórházba, harmadikán műtik. Kap egy műbillentyűt és cserélnek egy aortadarabot is valószínűleg. Amúgy tök egészséges, világ életében keményen sportolt. Most is a MontEverestre készült. Nagyon izgulok érte!
Remélem, nálatok semmi ilyesmiről nincs szó!!!
Dorka
dorka

Lir!

Szia!Igen nekem volt cukrom, a felső határ 7,7! Tehát a 8,1 magas, de diétával simán levihető!Ha nekem 12,3-ról sikerült levinnem akkor neki sem lesz gond!
Ildi

delfinke

Vaktyuk,
mi volt pároddal? Mesélj! Ha lesz köv. szállítmány pelusból akkor én is és a szomszédnőm is beszállnánk.KépArra nem gondoltál, hogy 0,5 Ft-tal drágábban add,mint ahogy te beszerzed? A te időd is pénz!!!!!!!!!!!Kép

Vezso,
köszi a jókívánságot. Igazad van, a netezés nekem kicsit olyan, mint az élőbeszéd. Lazább.Kép Látom te is jó kis befogadó típus vagy, biztos minden ismerősöd rögtön elmesél mindent,még azt is amit nem akartál hallaniKép

Szex,
sztem nem annak van jelentősége, hogy hányszor csináljuk - 10 év alatt mindeféle volt - hanem hogy ha csináljuk akkor tényleg mindketten arra figyeljünk, ne kötelesség, hanem eggyé válás legyenKép Átlagot nem tudok írni, mert ez tényleg a hangulatunktól függ. Néha elég ha egymásra nézünk.Kép

Na megyek ápolom szegény beteg apit. Nekem már lement a lázam a Neocitrantól, de legalább gyerek jól van.

Fogtündér megy mindenkinek akinek kellKépKépKép Csak menjen el tőlünk végre.Kép Utálom amikor a fiam a kezemen piranázik.Kép

Kép

Kép
vizimano

Sziasztok!

Eltűntem délután, mert elrohantunk apáért, hogy hazafele be tudjak nézni az anyagoshoz. Vettem flanelt hálózsáknak, vízlepergetős vagy milyen anyagot ncinak, meg kaptam tök jó termot pulcsihoz és nacihoz. Fene se gondolta, hgy ilyen rajtaütésszerűen lesz ősz, azt hittem ráérek még ezeket megvarrni.
De nagyon rohanni kellett, utálom ezt az őszi-téli öltözködést, fél óra, mire ráadok magunkra mindent.Kép

Vezso,
Képzeld, mégis varrok játszószőnyeget, mert a sógornőm mégse adott. Mindig ígér mindenfélét Ákosnak, de aztán sztem nem találja meg a dolgokat, játszószőnyeget se talált.KépViszont kaptam egy csomó bébiburdát, már tök örültem neki, erre itthon derült ki, hogy nincsenek benne a szabásminták.Kép

Jégvirág,
a szexre meg a szgépre visszatérve: sajna férjem nem szórakozásból nyüstöli este meg éjjel is a gépet, csomó munkát hoz haza általábanKép. Sztem neki sincs sokszor energiája rá, csak a szeme kívánja.Kép
Sztem ezen alapul a Lux Elvira módszere is.Kép Hogy úgyse bírják a pasik annyiszor, ahányszor mondják.Kép

Vaktyúk,
Mi volt a pároddal?

KépKép
connie

Vizimanó
Maja is piranázik a múltkor végig úgy jöttek a z apjával bevásárolni,hogy rágta a kezét szépen néztek ki,a gyerek aki nem kap enni,így kénytelen apja kezét rágniKép

Vaktyúk
egyszer tutira elmegyünk,de valaki említette lehet pont te,hogy lehetne valami köztes helyen tali,hogy mindenki eltudjon jönni,én például a balcsira gondoltam,persze nem most,de jövő nyáron tök jó lenne.
A bunkó szerelője leakart húzni.fújj

Jó éjt mindenkinek

Timurr
Vendég

Connie!
Ha kell nekem vannak régi bébiburdáim, ha gondolod a talira viszem, csak figyelmeztessél előtte. Én is varrnék, de most a suli miatt nem sok időm lesz, kedvem még csak lenne.

Lányok a fogzástól lehet hasmenés, mert Beninek úgyan nem jelzi, hogy nagyon fájna az inye, csak viszkett, de megy a pocija és elvileg nem tudom mitől. A hangulata jó, de tegnap este és ma este is eléggé átázott a ruhája.
Patri
patri

Sziasztok!
Rövid időre bekukkantok ide Hozzátok. Kép Jó témák mennek, tetszik, csak így tovább lányok. A betegségekre, persze, ez nem vonatkozik. Mindenkinek aki beteg vagy a párja beteg szeretnék így a neten keresztül küldeni finom forró citromos teát (vagy neocitrant), pihe-puha meleg ágyikót és egy gyógyító puszit attól, akit a legjobban szeret. KépKép

Vaktyúk
A párodnak is küldök egy csomó gyógyító erőt!!Kép
Azt pedig el nem tudom képzelni, hogy becsapjanak, bárhol is. A szerelőnek is megmondtad, gondolom, hogy mit hova, merre, mennyit stb...Ügyes lány vagy, néha valóban úgy érzem, hogy lenne bőven mit tanulnom Tőled Kép
És sztem is tegyél a pellus árra vmi százalékot, mert miért rohangálnál a mai benzinárak mellett nekünk tök ingyen?! Kép
És kár, hogy nem jöszz majd a talira...Kép

Connie
Na tessék, akkor mégis tudsz vmit kezdeni a bélésanyaggal KépKép Szólj, ha kell több.
ez az ősz engem is zavarba hozott, azt sem tudom mibe öltöztessem a gyerekeimet. Van egy csomó ruhájuk, nem az a gond, csak ugye reggel hideg van,később nem annyira, meg az eső is esik, hol nem stb. És kényelmes, meleg ruhácskák a jók. Csak nehéz dönteni mit adjak rájuk.
Rozinak van a legkevesebb meleg ruhája. Csak 3 van összesen. Eddig Kép Viszont kitaláltam, hogy nem veszek neki új sapkát, hanem a lányok egyik sapeckáját kicsinyítem le. Már fel is vette ma. A nővérei majd elolvadtak tőle, Rozi baba valóban oly helyesen festett benne.
Hát, a burdákkal nem sokat lehet kezdeni szabásminták nélkül. Kép Megnézem, nekem van-e, vagy Anyunak és ha van, kölcsönadom, jó? KépPlüssből nagyon jókat lehet varrni. Marqueza tett fel egy plüss-szerű pulcsit macival, nem emlékszel mikor volt? Meg szeretném csinálni most.

A szex téma ma nem fog elhalni, látszik Kép Ha a minőség számít, nem a mennyiség, akkor elmondom, hogy mi helyszínek terén újítottunk be: konyhaasztal illetve a kamra lett kipróbálva KépKépKép Na, többet nem is mondok. Segítség!! Hol a férjem? (Moszkvában Kép)
VezsoRo
vezso

Dorka
Szerencsere semmi komoly "a mitralis billentyu prolabal" ez azt jelenti valamennyi vert visszaenged a pitvarba de csak uh-val vettek eszre tehat nagyon minimalis elteres, igazabol emberi nyelven azt jelenti az egyik inhur rovidebb es nem zar 100%-ban, de viszont ha laz vagy barmifajta bakterialis fertozes van antib. kezeles ill meg foghuzasnal is es mandulakivetelnel tehat szinte az osszes beavatkozasnal.
Parommal semmi komoly egy zsirdudort vettek le az arcarol ambulansan de mintha fejatultetesre keszulnenk kb......Kép
Ez a piranas duma nagyon tetszikKép Kép
Vizimano sztem kb 2 het mulva megyunk Szfvarra akkor viszem 2x3maxi hugi?Kép

Kép
vaktyuk

Timurr
Milyen izgalmas is lenne, ha el tudnátok egyszer jönni talira! Már szerettem volna javasolni, hogy később kirándulgatni is mehetünk együtt, nekem sok jó ötletem van, hova. Tartok Nektek egy kis idegenvezetést Kép és így Mindenki a topikból el tudna jönni valamelyik útra. Magyarország olyan szép és gazdag látnivalókban, gyönyörű tájakban, lehet sétálni a babákkal, a papákat berakjuk egy sörözős teraszra, mi meg dumcsizunk ... Olyan jól el tudom képzelni...Kép

Vizimanó
Piranázik KépKép Ro nem fogzik még. Szerencsére. Mivel nem kaptam sehol páncél bimbóvédőt, jobb is, hogy nem Kép
Az ismerősök, barátok valóban mindent elmesélnek nekem, de nem baj. Ha titok, megőrzöm, ha meg csak az kell, hogy meghallgassam, meghallgatom. Szeretem megismerni az embereket, figyelni a testbeszédüket, akár pl a buszon, villamoson kitalálni ki kicsoda, miért van rajta az a ruha ami stb. A munkám is erről szól, sokszor pl a magánvendégek nem a városra kíváncsiak, hanem egyedül vannak és hagyni kell beszélni őket. Nekem ez tetszik. Érdekesnek találom és így néha olyan különleges emberekkel is összefutok, aki szürkének látszik, de gazdagabb lelke van, mint bárki másnak.
Te is befogadó vagy, azért mondod?

VezsoRo
vezso

Vezso
Neked pszichológusnak kellett volna mennedKépNagyon nagy kincs,ha valaki ennyire tud figyelni másokra és tényleg érdekli,mint mond a másik.Én ezt tanulnám meg TőledKép

Vaktyuk
Hiányozni fogtok a taliról,Tőled is volna mit tanulnom(anyós és egyéb állatfajták kiosztásaKép stb.)és Csipetet is még csak egy pillanatra láttam.

Egyfolytában agyalok ezen a betegség dolgon.arra jutottam,h lehet h ki kéne próbálnom egy új pelust,mert ha visszagondolok Vincének kezdetek kezdetétől volt valami nyavalya a popóján,mindig más,de volt,nem lehet ez a pelustól?Végig Liberót használtunk és lehet h van benne egy olyan anyag amit nem bír a bőre.Szerintetek van benne ráció?Egy próbát megér.A Huggies-t ajánljátok?Esetleg nem tudjátok létezik e olyan pelus,ami természetes anyagokból készül,nincs vegyszerekkel átitatva?
Virág
villes

Megint itt vagyok, ma estére más terveim voltak, de apája kikosarazott, ráadásul tiszta depi, úgyhogy nekem is rosszkedvem lett.Kép Ilyenkor nem lehet felvidítani, mintha sportot űzne belőle, hogy minél vacakabbul érezze magát.
Ákosunk meg a játszószőnyegen épp csodálkozik, miért nem jön a rongylabdából tej.Kép

Vezso,
Én is gondoltam már kirándulásra, csak gondoltam majd tavasszal vetem fel.Kép
Te is esernyővel szoktál gyalogolni a csoport előtt?Kép

Patri,Vezso,
Az nagyon jó lenne, ha tudnátok kölcsönadni burdát.Kép De azért megkérdezem majd a sógornőmet is, hátha valahol megvannak a szabásmintái.

Patri,
Fogzástól is lehet hasmenés, de attól is, ha túl sok első tejet szopik Beni.

KépKép
connie

Virág,
most, hogy írod, lehet, hogy jó lenne nektek a textilpelus. Egy barátnőmnél a 2. gyereknek a bőre nem bírta az eldobható pelenkákat, ezért ők textilpelust használtak, Monapelt. Csak hát az macera.

Vaktyúk,
Kár, hogy nem tudtok jönni a talira.KépKép

KépKép
connie

Virag
Amikor liberot hazsnaltam parszor nagyon csunya volt a feneke sot kiutes stb is volt mar szteroidos kencet irtak fel.
Amiota huggiest hasznalunk semmi, es ehhez hozzatartozik ha apjaval van a gyerek ill ha egesz nap megyunk es nincs hely el van kutyalkodva a peluscsere ha csak pisis, de semmi baja nincs a popsijanak tole./A liberot anno kaja elott utan allandoan csereltem es megis/

Kép
vaktyuk

Teszek fel egy pár képet.

Ezt már szeretem,eszünk!!!Juhé!!!
Kép

Ezt most lehúzom,jó?
Kép

Virág
villes

Még egy:
Anya azt hiszi ez a sapi vicces,pedig nem isKép
Kép
Virág
villes

Vaktyuk,Connie
Köszi a pelustippeket,azt hiszem a Huggiest kipróbálom.Hogy van a méretezése?Vince 9 kilós,milyet vegyek?

Connie
Apája Halak?

Virág
villes

Virág,
Nem, Skorpió, úgyhogy ha ő valamit eldönt, az el van döntve, és ha éppen úgy döntött, hogy depis, akkor nincs az az isten, aki felvidítsa. Skorpióknak különben is jól áll a depi.Kép

Én közben felvidultam, van itt egy vicces topik, majd bepisiltem már a nevetéstől.Kép

Na megyek aludni.

KépKép
connie

Virag
8-14 maxi 4es szamozasu.

Kép
vaktyuk

Vezso
Sajnos autoszerelokkel nehezen lehet boldogulni... no letere az embernek, altalaban anyazasig el kell menni hogy megertse nem vagyok hulye.
Most lattam amit Connie irt, lehet tenyleg ki kene probalnod a textil pelust, nem csodalnam ha valami szart nem birna a bore ami benne van, egy ismeros csaj lanyanak aloe vera allergiaja van a pampers pelustol jott ki.

Kép
vaktyuk

Sziasztok!!

Csak rövidke időre de benéztem hozzátok, olvasgattalak benneteket.

Dorka!!
a "hülye" szót én úgy tudtam, hogy j-vel kell írni, ugyanis én régen mindig "ly"-nal írtam, aztán már nem emlékszem pontosan vagy olvastam, vagy valaki mondta, hogy nem úgy van helyesen leírva. Én azóta meg voltam győződve, hogy ez így helyes...hát tévedtem....de jó pap holtig tanul..Kép köszi..
Sajnálom, hogy így alakultak a dolgok nálatok, hidd el tudom, milyen nehéz most Kristófnak, mint már írtam én 14 éves voltam amikor elváltak a szüleim és a mai napig nem bírtam feldolgozni, nagyon nehéz volt elfogadnom az új helyzetet...ráadásul a papám nagyon messze lakik és évente csak 2-3-szor látom..Kép ...

Gyerekdoki ismerőst én is ötletnek tartom, a mondókák , énekek is jöhetnek, mert olyan régen voltam gyerek, hogy minden ilyet elfelejtettem és lassan már mondogatnom kell a gyereknek,,,nálunk most Halász Judit forog és a 60-70+es évek gyerekdalai, Fürtös imádja...Kép

Vaktyuk!
Én is mondtam a dokinak, hogy pár napja szörcsög a gyerek, erre ő megvizsgálta, nem talált semmit, láza nincs, nem is volt, torka is OK így azt mondta, hogy egyik felét az oltóanyagnak beadja, amelyik persze gyengébb, délután 2 körül adtam neki kúpot, remélem nem lesz semmi gond!!
Jobbulást a párodnak!!
A következő pelusvásárlásba én is beneveznék ha lehet és szívesen segítek is az elszállításban!!!

Ma nem az én napom volt az tuti, sajna ott szúrtam el, hogy délelőt ráálltam a mérlegre és 1,5 kg-al többet mutatott..Kép nagyon elkeseredtem, mert ha még nem is sikerült leadnom a fölöslegből, eddig legalább tartottam a súlyomat..ráadásul én sem készültem fel erre a hidegre és mivel semmi használható, melegebb nacim nem volt elől, felhúztam a tavalyi kismamanadrágomat és mégjobban kiborultam, mert alig jött rám..Kép el is ment a kedvem a nutellától, fehércsokis krémtől, nem jó ez így...többnyire ez is hozzájárul ahhoz, hogy nincs kedvem a szexhez...nem bírom egyszerűen elfogadni magam olyannak amilyen vagyok most..belátom én vagyok a hibás, mert nem is teszek azért semmit, hogy picit fogyjak, de most kénytelen leszek..(talán nem este 9-kor kéne nekiesnem a gyümölcsrizsnek és a palacsintának..Kép )

Connie!
A rakott padlizsános recept nagyon jól hangzik, én is megcsinálom egyszer....

Eszter!
Nagyon szép az alvó tündérkéd!!!!

Piranázik..Kép ez tetszik!!! Látom nemcsak az én gyerkőcöm viselkedik úgy mint egy kistigris, folyton harap ha olyan kedve van és hozzá olyan dühöngő hangot is hallat...a múltkor a fél karomat lerágta mire beértem vele a konyhából a szobába...Kép

Állítólag csütörtökre jobb időt mondanak..... de addig...Kép

na, a rövidke benézésből jó hosszú levél lett..Kép

jó éjt mindenkinek

kingu
cica29

Sziasztok!
Én éppen kész vagyok, de mindjárt vége a napnak (itt most mindjárt hat óra). Hétfő a hosszú napunk, ilyenkor apja elmegy reggel 8-kor és csak fél 7 körül ér haza. Tudom, hogy sokan vagytok, ahol ez rendszeres, de én ezt az egy napot is nagyon nehezen viselem (el vagyok kényeztetve, tudom). Ráadásul mindig a hétfőt választja ki a lány a legnyűgösebb napjának (vagy rólam ragad át rá? érzi, hogy eleve parázom a hétfőtől?). Ma is csak róttuk a köröket a babakocsival vagy a kezemben, és csak akkor volt jó egy kicsit.
Mindenkinek jó kedvet, sok türelmet, nyugis babákat, kellemes, rémálmoktól mentes éjszakát, és hasonló szépeket!
Kriszta

Kép
KépKép
nebula

Csókolom!

Helyesírás: Bocsi, az abszolút tőlem jött helytelenül, szégyenlem is Kép
De...én is úgy gondolom, hogy az internet az lazább, nem feltétlenül kell megfelelni minden szabálynak itt. Van hogy azt írom 1szerű, 6almas, teccik, nemtom, asszem...stb...holott nyilván tudom hogy kell helyesen írni Kép
Én pl. nem használok írásjelet a mondat végén ha smile-t teszek, vagy csak ritkán.
Anyuéknak írok e-mailt minden nap, meg közeli ismerősöknek ha írok, csupa kisbetűvel teszem (még a tulajdonnevek kezdőbetűje is kicsi ilyenkor). Egyszerűbb, gyorsabb.
Úgyhogy érezzétek magatokat megtisztelve! ;) Kép
Nyilván ha hivatalosra kell venni a figurát nem írok olyasmit amit itt igen...
A kisbetűs dolog részint "szakmai ártalom" -> programozás.
Csatlakozom Connie-hoz: tejcsi, fürcsi és társai...ezek nemrég kerültek be a szótárunkba, de így tetszenek.
Pulcsi, zsepi, stb. ez számomra elfogadható.
Amitől falra mászok az az olyasmi, mint pl.: pézsé, koviubi...stb.
A tali szó még megszokás alatt áll Kép
A külön vagy egybe írjam az gyakran foglalkoztat, aztán valamit kitalálok....bocsánat amiért nem tisztellek meg benneteket annyira, hogy utána nézzek....akkor inkább nem írok többé...ha zavar ha hibázok.
Nálunk volt az egyetemen is olyan tanár, aki rezzenéstelen arccal felírta a táblára, hogy foxám (fokszám-matematikai fogalom).
Nincs új helyesírási kéziszótárunk, de nézze már meg valaki léci, hogy a dátumokat hogy írják helyesen. Határozottan emlékszem, hogy mi úgy tanultuk, hogy 2005.május 20-án a helyes és nem a 2005 május 20.-án. Valami rémlik, mintha ezt a szabályt megváltoztatták volna nemrég. Tényleg? Mert mostanban egy csomó helyen az utóbbit látom. Most akkor hogy helyes?
Hmm...azt hiszem ezzel kapcsolatban mást nem akartam írni.

Szex: Kezdem leszűrni a lényeget, mi minőségtelenül szexelünk, mert túl gyakori...
Persze, vannak olyan alkalmak amikor csak a szükségletek kielégítéséről van szó, és van olyan amikor jobban megadjuk a módját. Ezt szerencsére kölcsönösen érezzük, hogy kinek mire van épp szüksége.
Nekem örömet okoz az is ha csak a páromnak jó, és nekem nem, mert túl fáradt vagyok hozzá vagy bármi más bajom van. Ezt a férjem nehezen fogadta el, de már felfogta, hogy nem mindig tudok maximálisan a dologra koncentrálni, és nem azért nem jó, mert nem szeretem őt eléggé...és előfordul fordítva is.
Erről ennyit, tényleg nem beszélek róla már többet....lassan ki kell rakni a 18 éven felülieknek táblát.

Dorka: Lazíts picit Kép (a legnagyobb jóindulattal mondom)
Csak ZH-t írtam, sikerült. Köszi a drukkokat! Még 3 vizsga van hátra, ami nagyon húzós lesz Kép

Weszter: LucaZsófi gyönyörű!!!

Ruz: Bendi nagyon ügyes már!!!

Timurr: Nekem van msn-em, meg ICQ-m is.

Veszo: Férjeink nem egy családból származnak???? Kép Lelki élet...satöbbi

Vaktyúk: Gyors gyógyulást a párodnak!

Grétinek is venni kéne már meleg és nagyobb rucikat, sír is a szám miatta itt már napok óta...most a szombat délelőttöt tűztük ki vásárlásra. Addig valahgy kihúzzuk azzal a pár szem melegebb öltözékkel ami van. Ezek főleg használtan kapott cuccok, úgyhogy úgy néz ki Gréti mint egy csöves. Kép

Fú, este Grétinek esze ágában sem volt elaludni, már szopizott, sétáltunk vele, minden volt, nem aludt....aztán fél éjfélkor meguntam, beraktam a kiságyba, betakargattam...szó nélkül elaludt kb. 2 perc múlva. Párom is elaludt, én meg nem tudok aludni, mert idegesít, hogy hogy fogok megtanulni 6 hétnyi tanulnivalót pár nap alatt Kép
Ráadásul holnap reggel babalátogatni jönnek ismerőseim, akiknek 9 nappal idősebb a kisfiuk, mint Gréti. Szerdán egész nap szinte egyetem. Csütörtökön tanácsadás, meg nyilván vizsga, pénteken 3-tól vizsga....rémálom Kép
Én meg ahelyett hogy tanulnék itt írok minden marhaságot idegesítem saját magam és másokat....

Na, jóccakát!
Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Szégyenlem vagy szégyellem?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Aki ellopta a napocskát az égről, az azonnal hozza vissza! Most rögtön! Kép
Utálom ezt az időt, és ráadásul ma megyünk gyúrni! Kép
Marcipán tegnap tiszta dili volt a sétahiány miatt!Kép
Vagy csak Grétike hiányzott neki? Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Vaktyúk!Most megint sírok, hogy nem jöttök kedden!Kép Kép Kép Kép Kép

Dorka!
A gyerekorvos barátnő tényleg nagyon jó ötlet! Kép

VezsoRo!Kép
A kirándulás ötletet én támogatom, nagyon sok gyönyörű hely van Magyarországon! Kép

Na puszi mindenkinek, rohanás vásárolni!

Ildi

delfinke

Sziasztok! Jó Reggelt!! KépKépKép

Jégvirág
Csöves Gréti Kép Én most jól beöltöztettem Rozit reggel, amíg a suliba mentünk, és olyan aranyos a kissapkában, felteszek majd róla képet.
Egy családból származnának a férjeink? Még az is lehet...Kép
Egyébként, amiket írsz, az sokszor olyan, mintha én gondolnám.
A minap butáskodtunk a lányokkal és minden szót becéztünk, aztán így születtek olyan mondatok, hogy "Olyan arcsi vagy, hogy a fürcsi után megtürcsizted a Rozit." stb, jókat nevettünk rajta, mert nem szeretjük ezeket a szavakat, bár itt a neten használok párat.

Kingu
Vissza fogod nyerni a súlyod, de akkor tényleg ne egyél palacsintát lefekvés előtt. Kép És: minden csak elhatározás kérdése. Mindent meg tudsz csinálni, ha valóban eldöntötted és akarod. Az a norbis módszer szoptatósoknak is való, pl nekem is segített, pedig igen lazán veszem, illetve, csak pár napja kezdtem komolyabban követni. Havi 1 kg lemegy így is, pedig ettem pl a fehércsokis krémből is.
Viszont ne nézegesd Magad nagyméretű tükrökben, pl próbafülke, meg a mérleget is feletsd el. Inkább a centit használd. Így nem rombolódik tovább az önbizalmad. Nekem bevált Kép

Virág
Vince mekkorát nőtt a tali óta, komolyan Kép A sapis kép nagyon aranyos Kép És rendbe fog jönni a bőre, meglátod. Kép Így lesz és kész KépKép
Másik pellust pedig sztem is próbálj ki,ennyit mindenképp megér. Van vmi eldobhatós papírpellus is, nem tudom a nevét.

Connie
Nem viszek esernyőt a kezemben a csopirtot vezetve, csak ha esik. Szokták mondani néha, hogy vigyek, de ilyenkor azt válaszolom, hogy inkább próbálok érdekes dolgokat mondani, akkor úgyis jönnek utánam. Meg inkább olyan ruhát veszek fel, amit könnyen észrevesznek. Pl van egy ún sárgatengeralattjáró esőkabátom, borzasztó neon színe van. Kilométerekről látni engem, ha viselem. Mert nem szokták felismerni az idegenvezetőt, inkább a ruháját. Ha átöltözöm, akkor el is mennek mellettem.
Megtörtént többször is, hogy az esti program előtt elbeszélgettem egy vendéggel a szálloda halljában, akivel, mint a csoport tagja, az egész napot együtt töltöttem. Este másik ruhát viseltem, amikor elbeszélgettünk. Utána később odajött hozzám az étteremben, hogy nem is tudta, hogy én is a csoporttal utazom. Mondom, én vagyok az idegenvezető, erre teljesen elcsodálkozott. (?!) A nevünket sem tudják sosem, néha azt sem tudják megmondani, hogy a városnézésen férfi vagy nő volt-e az idegenvezető. Ahhoz képest, hogy min 3 órát hallgatja a beszédét Kép
Hú, nem írok már ennyit a melómról. Ki kiváncsi rá?!
Örülök, hogy tetszik a kirándulásos ötlet Kép Burda Anyunál van, elhozom a héten, megnéztem, nekem nincs most itthon.
Skorpió barátom volt 2 évig a férjem előtt és nagyon nehéz volt vele. Kép Olyan Ady Endre-Léda marcangolós kapcsolat volt.

Nekem padlizsános receptek közül a muszaka, görög recept jött be, húsosan készítem a családnak, de néha hús nélkül is, nagyon fini. Jó laktató. Meg grillezni is finom padlizsánszeleteket. Meg a padlizsánkrémet is imádom. Kép

VezsoRo
vezso

Hm, szerintem ezt a helyesírás témát lezárhatnánk.KépÚgyse tud egyikünk se helyesen írni.KépKépKép

Bea,
nekem is volt ismerősöm, akivel csupa kisbetűvel leveleztünk, tisztára élveztem.Kép

Virág,
talira viszek textilpelust, hogy meg tudd nézni milyen, én olyat akartam használni, de túl macera lett volna. Eladtam őket, de kettő megmaradt, amik egyszer rajta voltak Ákoson. Jaj, csak el ne felejtsem.

Nebula,
Nálunk is nyűgösebbek a hétfők, mert előtte hétvégén jövünk-megyünk, apa is itthon van, hétfőn rossz utána itthon dekkolni. Csak én sem tudom, ki kitől lesz nyűgös.Kép
Normál napokon mikorra ér haza a párod?

KépKép
connie

Mi is ilyen elegánsféle hajléktalanok vagyunk ma:
Kép

KépKép
connie

Vezso,
Engem pl. érdekel a munkád, gimis koromban idegenvezető akartam lenni, csak aztán anyuék lebeszéltek róla. Bár ahhoz képest sose mentünk olyan utakra, ahol idegenvezetés van, nem is igen szeretem, magunk szerveztük a kiránduláskoat, és Gabival is így tervezzük. Sokkal kötetlenebb.

Gabinál szerencsére kompenzálva van ez a skorpiós téma, csak piszkálódni szeret, de azt nagyon.Kép

KépKép
connie

Bea,
nehogy ne írj!!! Nekem így is jó, ahogy írsz. Amíg megértem, hogy ki mit akart írni, addig nincs gondom.Kép

Kingu,
megértem amit érzel, mert én is voltam kövér, és nagyon nem tudtam elfogadni a testemet, hárítottam is a férjem közeledését. De hidd el le tudsz fogyni, kell hozzá egy nagy elhatározás, és kőkeményen kell csinálni a kiválasztott módszert. Mindenki mástól fogy, és máshogy, ezért lehet, hogy nem elsőre sikerül kiválasztani a jó módszert.Kép De ne csüggedj, mert ahogy mennek lefelé a kg-k annál több energiád lesz folytatni.Kép

Vezso,
érdekes amit írtál, mert én is szoktam figyelni az embereket. Milyen lehet a napjuk, miért vannak így fellöltözve, mit gondolhatnak. Testbeszédet is szoktam figyelni főleg a munkán, mert abból sokat lehetett következtetni arra, hogy az illető őszinte-e vagy hamis dolgokat ad elő.KépKép
Szeretek hallgatni, és nehezen beszélek magamról, mert úgy gondolom, hogy nem terhelem az embertársaimat a hülye gondolataimmal.KépKép

Nekünk sincs még téli ruhatárunk, arra gondoltam, hogy erre még ráérek.Kép De ha ilyen hideg van, muszáj lesz valamit újítani.Kép

Vaktyuk,
igen, kérnénk szépen 2X3 Huggies max-ot.

Befejezem, mert a földön ülök, gyengék az elemek a billentyűzetben, és csak innen veszik az egységek egymás jelét. Sajnos nincs új elemem ittthon.

Kép

Kép
vizimano

Sziasztok!

Én tényleg enm tudok helyesen írni.

Virág
Olyan édi Vince fiú,olyan nagyfiús.Tényleg,próbálj ki textilpelust vannak igazán modernek,hátha bejön.

Vezso
Köszi szépen nagyon rendi vagy,hogy felajánlod az idegenvezetést,de majd örülök,ha egy talira eljutunk.a párom nem díjazza a Bp.-i utakat,a Józsefvárosi piacra szoktunk felmenni,khm volt olyan,hogy 3 órát keringtünk a városba.Pedig volt térkép csak az egyik ember erre kell menni,a másik amarra,aztán körbe jártuk az egész fővárost,majd térképről odataláltunk.de egyszer,jövőre rábeszélemKép

Kriszta
nálunk is dilifront volt.hú éjjel is,9kor aludt el,kelés 10,11,2,4,5-től nem alvás 6-ig,utáni kis szunya fél 8-ig.valami nagyon nem volt jó a kis törpillámnak.

Kingu
én rá sem állok a mérlegre,nekem célnadrágjaim vannakKép

Timurr

Bea
akkor dumálhatnánk majd msn-en,bár most nem tudok,mert bekrepált a gép,de majd,hmm?
Vendég

Connie
Édes hajléktalanKép

Timurr
Vendég

Timurr,
Ja igen, nekem is van msn-em.Kép

KépKép
connie

Msn=messenger? Mert az van nekem is.Kép

Kép

Kép
vizimano

na dejó csajok,akkor dumcsizhatnánk
Vendég

Timurr,
az örök optimista.Kép Remélem lesz egyszer időm, pillanatnyilag örülök, hogy a fórumot tudom követni.Kép

Vezso,
Muszakát feltehetnéd a receptekhez.

KépKép
connie

Nekem is van Msn.

ruz
ruzicsky

Sziasztok Kép

Bea, icq-d menni szokott napközben? Kép MSN-t nem nagyon ismerem, van bennem vmi irtózás tőle Kép
De lehet, hogy újítok egyet, ha már az többeknek van, mint icq-ja...

Timurr,
köszi, volt a bnőm terhes diabétesz tanácsadáson, vagymin, annyit mondtak,hogy kevesebb szénhidrátot és édességet egyen, nem lesz gáz.

Friss voltam ma ezerrel, fél 9-re már kész volt a főzés, hogy a párom tudjon vinni főtt ételt Kép

Szegény gyerekem sapkában alszik, mert kihasználtam az időt, és kiszellőztettem... Szerintetek ilyenkor (esővédővel) élveznék a sétát? Más kérdés, hogy nekem nem sok kedvem van kitenni a lábam, lehet, hogy a babakocsit kirakom az eresz alá egy fél órára... oda nem esik be ez a tetű eső Kép

Páromnak említettem tegnap, hogy szóba került a szex-témakör, nem átallt beleolvasni a dolgainkba Kép
Nálunk is döcög kicsit ez a dolog, tisztára mint a többségnél... még jó, hogy ő is megértő e téren, mint annyi minden más területén az életnek Kép

Nekem is kezdődik a vizsga-sorozat, be kell hoznom az elmaradásomat Kép Nincs valami matekzseni a társaságban? Kép Rám férne egy kis korrepetálás Kép

Connie, hol vettél anyagot ruhához? Szeretnék én is összedobni egy-két ruhát Lilónak, de nem nagyon ismerem a környéket, fogalmam sincs, hogy merre keressek ilyen boltot...

Bocs, hogy így eleredt a szavam Kép

Lir
lirian

Patri!
Fogzástól simán lehet hasmenés, sőt ilyenkor gyakran kicsípi a baba popsiját a pisi, kaki. Lehet még hőemelkedés, nyűgösség és nyálzás ezerrel Kép

Vaktyúk!
Kinőhető ez a szívprobléma? A bátyámnak is visszaáramlik a használt vér Kép De azért milyen furcsa, hogy neki 41 évesen vették észre!!!
Mennyivel jobb most a csecsemődiagnosztika! Bár a gyerekorvosunk azt mondja, hogy állandóan szidják őket a kardiológusok, hogy miért nem veszik észre gyerekkorban, de ő azt mondja, hogy ő igazán meg akarja hallani (marha lelkiismeretes), de nem hallja. A bátyámnak senki sem hallotta. Sőt, elment terheléses sportorvosi vizsgálatra is, de ott sem vettek észre a gépek sem semmit. Aztán egy ős öreg kardiológus néni hallott valamit, ezért elküldte szívuh-ra. Ott rögtön látták a bajt! Kép

A helyesírásra vissztérve: én egyáltalán nem gondolom, hogy az internet más lenne. Különösen azért nem, mert ez a jövő kommunikációs eszköze. Sőt, a jelené is. Miért ne kéne itt helyesen írni vagy arra törekedni? Ha így fogjuk fel, akkor a gyerekeink, akik az interneten keresztül fogják a tudásuk 80-90 százalékát megszerezni, egyáltalán nem fognak tudni helyesen írni!!!! Szerintem mindenhol törekedni kellenne erre, hiszen ti is panaszoltátok, hogy a sajtó, a hirdetések tele vannak hibákkal. A nyomtatott könyv sajnos már egyre inkább meghaladott dolog.
Amúgy pedig sokszor értelemzavaró a helytelenül leírt szó, de különösen a vessző hiánya, estleg ha rossz helyre van kitéve.
Bocsánat a kifakadásért, de szerintem ez nem jó indok, hogy itt lehet, mert az internet lazább. Egyáltalán nem vagyok egy nemzetiszínű fehérneműt hordó valaki, de a helyesírás tényleg nem csak elvi kérdés.
És ebből még nem következik, hogy amikor egyértelműen direkt ír valaki furcsán le egy szót pl. 1szer, az megkövezendő. Én nem szeretem az ilyesmit, de ez nem értelemzavaró, ettől mindenki tudja, hogy te le tudod írni helyesen is, csak most ezt tartottad a stílushoz illőnek.
Komoly dologról én nem tudnék úgy írni, hogy 1szer, mert stílustalannak érezném. Könnyedebb témában elmegy. Nem tetszik, nem helyeslem, de elmegy, és nem vagyok néptanító Kép Tehát a tegnapi kedzeményezésemet ezennel berekesztem. Egy próbát megért Kép
Csak látom a sok helytelenül író gyereket az iskolában, küzdenek szerencsétlenek veszettül, de mindenhol a helytelen formákat látják, ráadásul hol így, hol úgy elvétve az írásmódot, ilyenkor haragszom miattuk! Na, de tényleg hagyjuk! Aki akar törekszik rá, akit nem tudtam meggyőzni, nem törekszik rá. Felnőtt emberek vagyunk.
De ha már kérdeztétek: a dátumok helyesírása annyiban változott, hogy az elseje most így helyes: 1-jén, 1-je. A 20-án is így helyes! Az a pont a végén változat helytelen.
És még egy vesszőparipám van (ha már elkezdtem... Kép )a suk-sükölés, no és az ikes és iktelen ragozás.
Kérdezted, Jégvirág: azt hiszem, mindkettő helyes: szégelli magát, szégyenlős. Nyilván olyan nincs, hogy szégyenlte, tehát mindkét alak helyes, de ami szokatlan, az nem létezik.
De tényleg nem foglak macerálni többé titeket ezekkel. Csak néha csendben felszisszenek Kép És én sem vagyok igazán jó helyesíró, de komolyan! Csak akarok az lenni, tehát forgatom a szótárt. És ha kérdeztek, szívesen megnézem a szótárban bárkinek, oké? Részemről téma lezárva. Bár attól, hogy a fejünket a homokba dugjuk, a dolgok még nem változnak meg. Kép Nehogy emiatt valaki megsértődjön, és ne írjon többé!!!! Kép

Jégvirág!!!
Ezzel nagyon vigyázz: "Nekem örömet okoz az is ha csak a páromnak jó, és nekem nem, mert túl fáradt vagyok hozzá vagy bármi más bajom van." Én is azt hittem, ez így rendben van, de kiderült, hogy az nem jó a férjemnek. Illetve így utólag azt mondta, hogy az nem őszinte dolog. Ami a világ baromsága, de ha így érzi, mit tehetek? Már megváltoztatni nem tudom. Volt egy elég hosszú időszak, mikor a mennyiségre nagyon ügyeltem (legalább másnaponta), de erre mondta az előzőt Kép És ez is nagyban hozzájárult az én volt férjem (aki szintén depis sokszor és skorpió) elvándorlásához - állítólag.

Jégvirág! Mire mondtad a lazítást? Kép A helyesírási görcsölésemre? Nem vagyok én ám olyan szigorú Kép Kép Kép

Az mondjuk tény, hogy tegnap estére kibuktam megint. Itt járt a volt férjem, és azt hittem, már túllendültem a legnehezebb érzelmi részén, de újra padlót fogtam. Semmi nem történt tegnap, csak a srácok miatt nagyon haragszom rá. Kristóf este megint felhozta a témát, győzködött, hogy majd ő talál megoldást a szülei problémájára Kép Bőgni lenne kedvem. Ez az időjárás is hozzájárul biztosan.

A zh-hoz gratulálok! Én minden sikeres zh után úgy meg tudtam könnyebbülni Kép Egy újabb letudott akadály Kép Így fogtam fel, és így szépen végigmasíroztam a főiskola négy évén. Most nagyon hiányzik már a tanulás!!!

Connie 9 óra 10-es hozzászólása után kezdtem írni ezt a levelet, aztán tessék, csak most tudom elküldeni Kép

Szép napot! Bernát üvölt, neki nem tetszik ez a mai Kép
Dorka
dorka

vizimano2@hotmail.com vagyok.Kép
Utálom az ilyen időt. Nem is a hideggel van a legnagyobb gond, hanem a rohadt esővelKép

Kép

Kép
vizimano

Én is installtam gyorsan egyet Kép
michelle@freepop.hu néven futok Kép
lirian

Connie, Patri!

VAn olyan, hogy Bebiburda? Hol lehet olyat venni? En is imadok varrni, de nincsenek babas szabasmintaim.

Vezso! Kozos kirandulasok!!! Szuper otlet Benne vagyok!

Villes!

Mi hasznaltunk az elejen textilpelust ( azt hiszem campolino volt a neve), de feladtam a hasznalatat, mert a varrasnal mindig atazott, es a gyerkocot minden tisztabatetelnel atoltoztettem. Olaszorszagban es Nemetorszagban lattam "biopelust" (kukoricabol keszul) tok ugy nez ki mint a papirpelus, csak nem annyira hofeher es lebomlik magatol, nincs benne vegyszer. De itthon meg nem talaltam sehol. Pedig az nekem is tetszene.

Helyesirasrol en inkabb nem nyilatkozom, mert meg a magyar betuk nem mukodnek a gepemen.

Udv, BJ

Ui. Kepzeljetek tegnap harom oran keresztul majd megorultem valami sipolastol a lakasban. Mar mindent kihuztam a konnektorbol, lecsaptam az aramot. ES ma kiderult, hogy az egyik jatekkukac sipolt mint az eszement (pedig nem is beszelo jatek) De tegnap este a sipolas kiuzott minket a nappalibol, mar este 9kor! (atlagjavito!!! Kép )
babjag

Ezzel a sebességgel nem tudok lépést tartani. Szivesen leveleznék viszont e-mailben, ha vkit érdekel. Paramétereink: Nati 4 hónapos kb 7.5kg sajtkukac.
fmacsek@freemail.hu

Kép KépKép
lorca

Én hpeterfy@freestart.hu néven vagyok. Vizimanót és Liriant már felvettem.

Helyesírás témában még jövök, de most manó sikítizós üzemmódban van, vele kell foglalkoznom.Kép

KépKép
connie

Én rozsacska@hotmail.com néven futok.

Amúgy helyesírással kapcsolatban sztem abban igaza van a Dorkának, hogy törekedjünk a helyesírásra, meg nem rossz dolog ha valakit kijavítunk, mert mindig tanulhat az ember. Viszont a megfogalmazásmód terén sztem is az Internet más, mint egy hivatalos levél vagy egy újságcikk, vagy egyéb írott dolog. Bár nem, nem is az Internet a lényeg, hanem, az e-mail vagy egy fórum. Ezeknek más a stílusuk. Például ez a fórum a kötetlen beszélgetésről szól, amibe belefér a rövidítés, meg hasonló dolgok. Ugyanúgy, ahogy más stílusban írok dolgozatot, mint magánlevelet stb. Meg ugye a nyelv is változhat, aminek nem lehet gátat szabni, mert az embereket érik különböző hatások és az alapján élnek, pl. az Internet is egy ilyen hatás.
Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem az a cél, hogy minél többet lefaragjunk a szép megfogalmazásokból, de mindennek megvan a maga helye és szerepe.

Na eldugulok én is.

ruz
ruzicsky

Sziasztok!

Lányok, köszi a bíztatást....igen tudom, hogy elhatározás kérdése az egész fogyókura + egy jó adag kitartás, na meglátjuk...azt a norbi féle diétát majd megnézem....

Nem akarom elkiabálni, de ez a gyógyszertári orrcsepp használt Botinak, már nem szörcsög olyan nagyon....

Bea!
Gratula a vizsgádhoz, ügyi vagy. Nekem is most lesz a héten valamikor, de még sehol sem tartok tanulás ügyileg..

Nekem is rossz a kedvem ettől az időtől....
Képzeljétek Boti ezerrel nézi, hogy én mit csinálok és ha a gép közelébe kerül ő is elkezd kalimpálni..
Így ni:
Én is akarok írni a babanetes Babáknak valamit: kd.v-áwssslkdfhé (remélem a babák megértik Fürtös üzenetét..Kép

Kép

Áh, így sokkal kényelmesebben tudok majd irogatni nektek fiúk, lányok...Kép
Kép
cica29

Dorka

Kép férjed miatt. Csak azt tudom mondani, hogy szerintem idővel jobb lesz, most még nagyon nehéz lehet feldolgoznod ezt az egészet. Kép Igaz, hogy ez nagy közhely, de tényleg így van. Szegény Kristóf. Kép Olyan aranyos kissrác lehet. Kép

ruz
ruzicsky

Én iriminage@freemail.hu néven futok a MSN-ben....

kingu
cica29

Virág, Babjag,
lehet venni itthon is azt a biopelust ami kukoricából készül a Babyfun diszkontban. Ez az I. kerületben található. Megnézhetitek a www.babyfun.fw.hu oldalon!

Virág,
a férjemnek pikkelysömöre van és a Seba Med bébihabfürdőt, sampont és testápolót ajánlották neki használatra. Neki az eddigi próbálkozásokhoz képest nagyon jól bevállt.Lehet, hogy egy próbát nektek is megérne!

Nekem is van Msn-em, ha valaki szeretne írni akkor a berki27@freemail.hu néven vagyok elérhető.

VezsoRo,
Nekem is tetszik a közös kirándulás gondolata! Mi nagyon szeretünk utazni! Már alig várom, hogy meglegyen az új autónk és akkor végre mehetnénk mindenfelé!
berkiadri

MSN szakértők!

Miért email address not verified vagyok?
Bocs, hogy nem nézek utána, de sokkal egyszerűbb kérdezni Kép
lirian

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?