Sziasztok!
Patri: Nagyon boldog szülinapot!
Anyósomnak is ma van...brrr
A vásárlással én is úgy vagyok mint te, és a mi rokonaink is, mint a tieitek
Baromira tud bosszantani...
Gréti soha nem kap a férjem családjától semmit
Timurr: Hmmm...én is nagyon sokszor álmodtam, hogy megcsal a férjem, még terhesen is, és mostanában is...nagyon borzasztó, utána egész nap útálom szegényt
Pedig nem tehet róla, és igazából nem tudnám elképzelni, hogy megcsalna valaha is (bár lehet nem kéne ebbe olyan biztosnak lennem), megbízok benne, de ezek az álmok kiborítanak.
Legutóbb azt álmodtam kb. 4 napja, hogy az orrom előtt csókolózik valami nővel, én meg téptem mindkettőjük haját, és nem értettem a szitut, és közölték velem, hogy ők mostantól egy pár és én meg húzzak a Grétivel a sunyiba....és ezt nagyon hosszan, én köyörögtem, hisztiztem, és legbelül nagyon nagyon rosszul éreztem magam, borzasztó volt....Ilyenkor felébredek és elmesélem a Gergőnek, és közli velem, hogy buta vagyok....de akkor is nagyon rossz.
Vezso: Minitalin jól kipletyiztünk mindenkit
Na jó, nem is
A képeket amikor itthon megnéztük nekünk is feltűnt, hogy rossz hátteret választottunk
De nem azzal voltunk elfoglaílva, Marcika sokkal érdekesebb volt
Jókedv csinálásban nem tudok segíteni, és is a béka feneke alatt vagyok ma
Tanulnom kéne rengeteget, és nagyon idegesít
2 hét alatt 3 vizsga, amire vizsgánként 3 hetet kéne tanulni kb
Szal csőd az egész
Úgyhogy én ezért vagyok nyomott, meg anyuval e-mailezni szoktunk és ő is fölcseszett...
Õ is olyan, hogy ha rossz kedvem van vagy hisztis vagyok akkor rátesz még egy lapáttal, és még jobban fölidegesít, merhogy micsoda dolog, hogy nekem rosszkedvem van, és akkor attól ő is morci lesz és elkezd cseszegetni és akkor még jobban fölhúzza a cukrom, ez is mókuskerék...
És mindenen megsértődik, most pl. azon, hogy nem mentünk haza, mert tanulnom kell, és se most, se köv. hétvégén nem fogunk hazamenni, és ez katasztrófa, és biztos azért nem megyünk mert nem is szeretjük őket, meg a Gergő szüleit jobban szeretjük, pedig tőlök mindig mindent kapunk, a másik nagyiéktól meg soha semmit, és ilyenek
Mindig az a mániája, hogy le se szarjuk őket, pedig aztán mindig mindent megteszünk nekik, a Gergő is ha hazamegyünk egész idő alatt szerel, segít, mindent megcsinál, aztán mégis cseszegetnek
És ez olyan rossz, már így tényleg nincs is kedvünk akkor hazamenni, meg nyilván jobban esik örömmel hazameni, mint azért, hogy azért cseszegessenek, mert miért nem megyünk soha, miközben mindig megyünk...na mindegy
Gergő munkahelyén is gázok vannak
Hideg van, Grétinek még mindig nincsenek melegebb ruhái, és a 62-esek már nagyon feszülnek rajta, kéne nagyobb...
Lir: Fel a fejjel, ne parázzatok az evésen, attól csak rosszabb lesz. Nem minden baba hízik egyforma ütemben, ismerek olyan másfél éves kislányt aki 9 kiló, kiegyensúlyozott, boldog gyerek, soha nem evett sokat...
Lorca: Nem tudok segíteni, vannak babák akik nagyon hamar átalusszák az éjszakát, vannak akik később se. Férjem féltesója (októberben lesz 2 éves) még soha nem aludta át az éjszakát!!!! Grétim meg 3 hetes kora óta. Õ május 20-án született, május 24-re voltam kiírva
Virág: Pikkelysömör nagyon durva
Õszintén remélem mégsem az a baja a fiadnak!!!
Mindenkienk boldogabb, vidámabb napot mint ami nekem van, és ami lesz az elkövetkezendő pár napban....
Bea