Új privát üzeneted érkezett!

Vezso

Haha én meg a miniszoknya?azt felejtettem írni hogy majáét.A lábaimról annyit,hony nagyim egyszer szellemesen megjegyezte ejj lányom bárcsak az ország állna ilyen lábakon.Akkor képzelheted milyenekKép,pedig olyan szépek voltak.
Az a játék egy akvárium és Maja nagyon szereti,úszkálnak benne a halacskák és bugyborékol,zenél és fény is van benne és van rajta két játék amit Maja használ is (meglepetésemre mert azt hittem majd később).
Hát ez a főnök nem semmi,tényleg valahogy elkell érni hogy kirúgják a férjed és akkor nyugisabb lesz a légkör,mert senkinek nincs szüksége egy idegbeteg rabszolgahajcsárra,be kéne fizetni a pasit egy dominához.Kép
Nyugodtan panaszkodj,hátha jól esik kiírnod magadbólKép
Álmokról még annyit,hogy ezen a héten kb. 4 rémálmom volt abból 2-szer anyukám volt beteg,aztán megcsalósdi,szeretnék motmár barikákkla álmodni.

Lirien
Örülök hogy itt vagy.Figyu,ha korának megfelelő kajákat kapsz és Lilo nem hízik az szerintem egyéni dolog és nem a te hibád ill a táplálásé.Azért így mondom,mert a sógornőm kislánya nem ette meg a tápszert ezért az anyja mindenféle hülyeséggel tömte már 3-4 hónapos korától (tejbedara,puding,joghurt),most két éves kávéval kel és kólázik és egész nap chips meg csoki van a porondon,és nincs 90 cm meg 12 kiló asszem,szóval ő le van aradva,de aszerintem azért mert nem helyesen volt (van)táplálva.
Ha atopik babákat nézzük mi sem vagyunk valami nagyok az 5,6 kilóval és a 64 centivel.
Szerintem ezen ne parázz hiszen helyesen táplálod,minden ok Lilivel

Timurr
Vendég

Timurr Kép

Köszönöm, igyekszem nem aggódni, most azon filózok, hogy elvigyem-e Lilót gasztroenterológiára (adott a doktornő beutalót), vagy várjak egy kicsit, mert most az az érzésem, hogy sokkal jobban eszik, mint az utóbbi időben...

Juteszembe: székkel van vmi fejlemény?
lirian

Lirian
Jó, hogy jöttél. Liló annyira helyes, és normál súlyú és kiegyensúlyozott, mi kell még ennek a dokinéninek? Nem lesz semmi baja!!! de tényleg!!!!

Timurr
Ja, ez a domina ötlet, jó Kép Mi azt találtuk ki, már rég, hogy vmi fosatós (bocs) gyógyszert tennénk a kávéjába (rengeteget iszik azt is) és közben beülne egy-egy pasi a ffi wc-be, hogy foglalt legyen. És akkor nem tudna bemenni, futhatna egy másikba, át az egész hallon át, húzva a kondenzcsíkot maga után.
Hát ezt találtuk ki Kép
A nyomkodós játékot használná Rozi is már, vannak kisebb fajták itthon régről és pl amelyikben forog egy színes kis gömb, azt már forgatja is.
Most azt kell kitalálnom, hogy hová pakoljuk a játékait, mert most rengeteg előkerült a rendrakásban. Előkerültek olyanok, amiket régen használtunk és le volt tárolva. fertőtlenítettem őket és most itt állnak halomban. Vmi nagyobb műanyag dobozt veszek sztem nekik, nem tudom hova rakni őket. Még egy adag ázik a fürdőkádban.
Nem főzöl? Nekem most semmi kedvem.
Ez a chips a 2 évesnek azért durva. Mi nagyritkán veszünk csak, rengeteg benne a só, meg az olaj. Akkor inkább én csinálok itthon. egyszer rosszul is lettem a gyári chips-től, mert éhgyomorra ettem. Én bolond Kép
Vezso
vezso

sziasztok!
Natim maj 24én született és még legalább 2x szopizik éjszaka. Ti hogy álltok ezzel? Alig várom, hogy legyen egy átaludt éjszakánk. Egyébként még nappal se tudjuk tartani a 3 órát.

Kép KépKép
lorca

Vezso!
Nagyon magad alatt vagy, de tudod meg is értem, azért szegény férjed nem sokat van otthon. Egy picike Manó itt, két nagy kamaszodó ott. Bár lehet, hogy az időjárás tett ilyenné, az nagyon letudja az ember hangulatát nyomni.
Szerintem mi is csak a második félévtől fogunk járni a versenyekre, ok majd egyeztetünk.
Az esküvő szép volt a vőlegény angol volt, úgyhogy nagyon vegyes volt a nép. Aztán húztak nászútra Dominikára, már úgy szeretne
visszajönni a barátnőm, hogy terhes legyen.

Ma van a SZÜLINAPOM, lehet , hogy most kellene fiatalítani magamat. A lányom meg a férjem kivételesen szervezkednek. A férjem elvitte Benit szerintem tortáért. A lányom meg képzeljétek a dugi pénzéből meghív minket ebédre, mármint rendelünk. Olyan kis édi, meg még vett ajándékot is egy hete azt mondja, hogy fú olyan jókat kapok, mostmár felcsigáztak.
Aztán voltam a Csilibe bababörzén (Kingu remélem a következőre jöttök dec. 11.) vettem édi cuccokat Beninek, nem mondom tudtam volna még pénzt költeni, de véges volt a pénztárca. Az a baj, hogy nekünk nincs semmi ismerős, rokon akiről kapnánk kinőtt cuccokat, a lányommal 12 éve pont igy voltam, reménykedtem később hátha, de nem született egy baba sem. Pedig olyan jó ha kap az ember kölcsön rucikat, ellenben én azért már gyűjtögetek másnak. A család, meg rokonok én nem értem de semmit nem vesznek én bemegyek ez bababoltba és a fél boltot feltudnám vásárolni, de a rokonokba nincs ilyen késztetés. Na mindegy nem is tudom minek irtam.

KIngu!
Boti, hogy van, remélem nem nutellával gyógyítod. Mert, hogy mondjuk az anyuka meggyógyult a nutellától az mostmár látszik.
Az öcsém szülinapja jól sikerült, nagyon meglepődött, a barátnője klasszul megszervezte. Mi sajna nem sokáig tudtunk maradni, mert Beninek menni kellett este fürdeni, enni meg csicsikázni. De nagyon jól birta, nem balhézott.

Timurr!
Maja irtó dögös ebben a ruciban, tényleg jó feszes rajta, Benin is hasonlóan szokott egy-két rugi állni, csak kékben.

Marcika, Gréti páros akkor már nagyon elvan könyvelve, a anyós após is jól kijön egymással, bimbozó egy kapcsolat az biztos. Jókat nevettem a szövegeken.

Vaktyuk!
Milyen pelenkáról irogattok itt, szerintem én fáziskésésben vagyok, valahol mintha olvastam volna, de már nem emlékszem.
PAtri
patri

Sziasztok!

Végre tudok ma már én is írni! A férjem megint éjfélig dolgozik, Martin meg reggel óta csak nyűglődik, olyan álmos volt már, hogy alig tudta nyitvatartani a szemét, de most elaludt végre!!!
Remélem délután nyugisabb lesz, mert így nem tudok mellette semmit csinálni.Kép

Kingu,
mi babaruhákat készítünk, jelenleg plüssből rugikat, sapikat, kiscipőket, kétrészeseket. A honlapom címét megtatálod a profilomban, bár bevallom mostanában nem volt időm nagyon foglalkozni vele és a legújabb dolgok nincsenek feltöltve, de igyekszem pótolni!

Vezso,
sajnálom, hogy ilyen rossz passzban vagy!!! Biztosan hamar túl leszel ezen, mert eddig úgy láttam,hogy nagyon pozitív és optimista ember vagy! Csodálom benned azt az erőt amivel szembe tudsz nézni a problémáiddal! Ha nekem gondjaim vannak és olvasom amiket írsz mindig erőt tudok belőle gyűjteni, hogy túl leszek rajta, ki kell tartanom!!!
A honlapomra érkezett több megrendelés is aminek nagyon örülök! Sajnos mostanában eléggé elhanyagoltam! Már vannak fenn olyan gyerekek képei akiknek tőlünk vásároltak!

Timurr,
nekem is volt egy ilyen időszakom amikor minden este rémálmaim voltak és volt hogy sírva ébredtem. Kb. 1 hétig tartott és örülök, hogy túl vagyok rajta! Én annak tudtam be, hogy ki voltam nagyon merülve! Próbálj te is többet pihenni és nem idegeskedni, főleg ne az álmokon! Remélem neked is csak pár napig fog tartani.

Most aztán jó sokat írtam!Kép
berkiadri

Vezso, nem semmi! Én is tudnék mesélni a hülye főnökökről. Szerencsére nem a magaméról, mert nekem még csak én és a bátyám voltunk a főnököm Kép
Hanem anyukám második férje dolgozott már japán főnök alatt, német alatt. Egy kedves ismerősöm is japánoknál van. SZÖRNYÛÛÛÛÛEK! És nem mellesleg a végsőkig kihasználják a dolgozókat.

Mondtam már,hogy tanítani szeretnék? Általános iskola alsóban ott a sok helyes gyerek Kép HOzzájuk lehet bemenekülni, ha az igazgató macerás Kép

Szép napot!
Mi megyünk délután szülinapolni a sógornőmékhez. Állítólag leszünk vagy 25-en. Nem túl nagy a lakásuk... fogalmam sincs, hova fogunk elférni. Talán nem is maradunk hosszan. Még azt sem tudom, miben vigyem Bernátot...talán hordozókendőben. CSak akkor nem bírom letenni, legfeljebb kézben lesz Kép
Dorka
dorka

Hajni! Köszi az információt. Megnéztem. Háát, a hely jó csak nincs ez egy kicsit messze? Persze kérdés, mitől. Ha akartok, most még jöhetnétek hozzánk, még alig áll fel egy-két baba, nem? Szerintem hempergésre jobb egy nappali puha szőnyege, mint egy terem padlójára terített takaró. Vagy tévedek?
Mert ha már járnak vagy kúsznak, akkor tényleg jobb egy nagy hely.
És a pénz a fejenként vagy összesen értendő? Mindkettőt el tudom képzelni, bocs, ha hülye a kérdés Kép
Dorka
dorka

Sziasztok!

Mennyi gyönyörű Babát látniKép
Imádok benézni hozzátok!
Rengeteget segítetek is. Köszönöm!

DorkaKép
Igen, a szabolcs utcai kórházban szültem.
Voltak rossz pillanatok, de a végére jóra fordultak a dolgok.
Féltem is, mert itt a HIETE nevű topikon fut és elég rosszakat írtak. Volt ami be is igazolódott, de már nem érdekel.
Fő, hogy itthon vagyunk és majd megtanulunk mindentKép

Még annyit, hogy valóban picikeKép
2720g-al és 51cm-el születettKép
Először alig mertem megfogniKép

Felteszek egy utolsó képet.
Nem akarom elfoglalni a helyet.
Mindenkinek jó babázást és kellemes napot!
Sziasztok!
Angelani&Erhard babaKép
Kép

Kép
angelani

Sziasztok!

Patri: Nagyon boldog szülinapot! Kép
Anyósomnak is ma van...brrr Kép
A vásárlással én is úgy vagyok mint te, és a mi rokonaink is, mint a tieitek Kép Baromira tud bosszantani...Kép Gréti soha nem kap a férjem családjától semmit Kép

Timurr: Hmmm...én is nagyon sokszor álmodtam, hogy megcsal a férjem, még terhesen is, és mostanában is...nagyon borzasztó, utána egész nap útálom szegényt Kép Pedig nem tehet róla, és igazából nem tudnám elképzelni, hogy megcsalna valaha is (bár lehet nem kéne ebbe olyan biztosnak lennem), megbízok benne, de ezek az álmok kiborítanak.
Legutóbb azt álmodtam kb. 4 napja, hogy az orrom előtt csókolózik valami nővel, én meg téptem mindkettőjük haját, és nem értettem a szitut, és közölték velem, hogy ők mostantól egy pár és én meg húzzak a Grétivel a sunyiba....és ezt nagyon hosszan, én köyörögtem, hisztiztem, és legbelül nagyon nagyon rosszul éreztem magam, borzasztó volt....Ilyenkor felébredek és elmesélem a Gergőnek, és közli velem, hogy buta vagyok....de akkor is nagyon rossz. Kép

Vezso: Minitalin jól kipletyiztünk mindenkit Kép Na jó, nem is Kép
A képeket amikor itthon megnéztük nekünk is feltűnt, hogy rossz hátteret választottunk Kép De nem azzal voltunk elfoglaílva, Marcika sokkal érdekesebb volt Kép
Jókedv csinálásban nem tudok segíteni, és is a béka feneke alatt vagyok ma Kép
Tanulnom kéne rengeteget, és nagyon idegesít Kép
2 hét alatt 3 vizsga, amire vizsgánként 3 hetet kéne tanulni kb Kép Szal csőd az egész Kép
Úgyhogy én ezért vagyok nyomott, meg anyuval e-mailezni szoktunk és ő is fölcseszett...
Õ is olyan, hogy ha rossz kedvem van vagy hisztis vagyok akkor rátesz még egy lapáttal, és még jobban fölidegesít, merhogy micsoda dolog, hogy nekem rosszkedvem van, és akkor attól ő is morci lesz és elkezd cseszegetni és akkor még jobban fölhúzza a cukrom, ez is mókuskerék...Kép
És mindenen megsértődik, most pl. azon, hogy nem mentünk haza, mert tanulnom kell, és se most, se köv. hétvégén nem fogunk hazamenni, és ez katasztrófa, és biztos azért nem megyünk mert nem is szeretjük őket, meg a Gergő szüleit jobban szeretjük, pedig tőlök mindig mindent kapunk, a másik nagyiéktól meg soha semmit, és ilyenek Kép Mindig az a mániája, hogy le se szarjuk őket, pedig aztán mindig mindent megteszünk nekik, a Gergő is ha hazamegyünk egész idő alatt szerel, segít, mindent megcsinál, aztán mégis cseszegetnek Kép És ez olyan rossz, már így tényleg nincs is kedvünk akkor hazamenni, meg nyilván jobban esik örömmel hazameni, mint azért, hogy azért cseszegessenek, mert miért nem megyünk soha, miközben mindig megyünk...na mindegy Kép
Gergő munkahelyén is gázok vannak Kép
Hideg van, Grétinek még mindig nincsenek melegebb ruhái, és a 62-esek már nagyon feszülnek rajta, kéne nagyobb...

Lir: Fel a fejjel, ne parázzatok az evésen, attól csak rosszabb lesz. Nem minden baba hízik egyforma ütemben, ismerek olyan másfél éves kislányt aki 9 kiló, kiegyensúlyozott, boldog gyerek, soha nem evett sokat...

Lorca: Nem tudok segíteni, vannak babák akik nagyon hamar átalusszák az éjszakát, vannak akik később se. Férjem féltesója (októberben lesz 2 éves) még soha nem aludta át az éjszakát!!!! Grétim meg 3 hetes kora óta. Õ május 20-án született, május 24-re voltam kiírva Kép

Virág: Pikkelysömör nagyon durva Kép Õszintén remélem mégsem az a baja a fiadnak!!!

Mindenkienk boldogabb, vidámabb napot mint ami nekem van, és ami lesz az elkövetkezendő pár napban....

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

helyesírási hibákért bocsi, siettem

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Angelani!

Jéé ezek az én születési méreteim!!Kép pont ekkora csöppség voltam én is....és milyen jó nagy lettem..Kép
Sok egészséget, örömet kívánok nektek Erhard babával!!

Berkiadri!
Megnéztem a weboldalt és tetszenek a ruhák, van üzlet is ahol meg lehet venni? Csak 74-es méretig vannak ezek a helyes kétrészesek?(ha gondolod megadom a mail címem: klarakinga@axelero.hu)

Vezso!
Hát igen, ez a baj nálunk is, nincs idő amikor kicsit úgy igazából együtt lehetnénk!!!!!!!!!!!Halmozódnak a problémák, nincs mikor megbeszélni, mindenki csak éli a hétköznapjait és attól félek, hogy egyszer csak eljön az utolsó csepp a pohárba és ki fogok borulni, vagy lehet a férjem előbb...az is elszomorít, hogy a környezetemben egyre többen vannak akik a baba születése után elváltak..Kép Az én szüleim is elváltak és a párom szülei is, abban bízom, hogy legalább mi nem követjük el ugyanezt a hibát...

A Fürtös-t már többen is mondtátok én csak használom..Kép
Szóval Fürtöske ma nem akarta megenni a barack-banán reszelt párost, öklendezett tőle, pedig jól össze volt dolgozva, nem értem mi nem voltOK. Anyum mesélte, hogy annyira hozzászoktatott engem a pépesített kajához, hogy amikor már voltak fogaim akkor sem voltam hajlandó rágni, az almát is csak lereszelve ettem meg jópár éves koromig. Én nem nagyon szeretnék így járni Botinál....

Lirian!
Nyugi, szerintem is minden rendben nálatok, ugyanis ha babócádnak bármi baja lenne, hidd el ő ezt jelezné anyukájának!!!! De mivel jókedvű és kiegyensúlyozott, hidd el minden ok. Megint csak az én példámmal jövök, ugyanis pici koromban én sem akartam enni, anyum már majdnem megőrült, úgy kellett belémimádkozni a kajcsit, mégsem maradtam le semmilyen téren, utána jól bepótoltam...Kép mostanról meg már ne is beszéljünk..Kép

Nálunk kisütött a nap!!!!!Kép

üdv.

kingu
cica29

Jégvirág
Valahogy így volt az én álmom is,úgylátszik ez kismama betegség.
Grétinek még jók a 62 rucik?Nálunk a 68-sok jók,mert hosszban a 62-es kicsi már,de hol vagyunk mi Gréti súlyától?
Megalapíthatjuk a depi-mamik klubját.

Angelani
Olyan édes ErhárdKép

Vezso
Én nem főztem,nagy ritkán főzök,együtt vagyunk anyósékkal és ő háztartásbeli,ezért általában ő főz,az én reszortom volt a sütés,de most az csak akkor megy ha apája vigyáz Majára.
Azt mondják ezek az emberek (mint a férjed főnöke) szereti is,ha jól elverik,mert napközbe ő parancsol ott meg a domina.De szerintem,ha összefogna a csapat jól el is verhhetnétekKép
A fosis ötlet nagyon jó,csak kár hogy az ilyenek általában csak ötlet szintén maradnak meg,meséld ám el,ha megteszik majd morctörpivel.
Én már ezen az egyedi csecsemőtápláláson is fenn akadtam,de most is egész nap csoki-kávé-kóla-csipsz egész nap,brzalom,én nem leszek zord hogy soha,mint ahogy a norbi mondja,de azért egész nap állandóan,meg koffein???
Lassan nekünk is kell valami játéktároló,szoktak lenni ilyen figurás,összecsukhatók valami olyan jó lenne.

Patri
Nagyon Boldog Szülinapot!

Maja egyre jobban utál öltözni,ma beősziesítettünk,szokás szerint végig ordítota az öltözést,mindakit nyúznak,érdekes amikor nagyon pici volt meztelenül utált lenni,most meg ruhában.

Õszi manóMaja

Kép
Timurr
Vendég

Timurr: Nagyon édes Maja ebben az őszi szerkóban! KépKépKép
Grétin feszülnek a 62-es rugik...méretezéstől függ...mi Kenguru Goldos rucikat veszünk neki, de van olyan 74es rucija ami kicsi rá...de van pár 56-os body ami még jó Kép
Szept. 1-én volt 63 cm a lány (és 6330gramm)...csütörtökön megyünk majd tanácsadásra, majd akkor megírom a méreteket Kép

Álmokat nem értem...pedig nekünk még van is időnk egymásra. Mondjuk kevesebb mint Gréti előtt, de pl. amikor csak tudunk együtt sétálunk 3-an, és azért heti 4x-5x szex is van. Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok
Vezso fel a fejjel, tényleg próbálj meg egy kicsit aludni, mert a fáradtság nagyon befolyásolja a hangulatot. És a férjednek is inkább azzal segítesz ha te jókedvű vagy. (saját tapasztalat). A lányaid nagyon helyesek, sz.tem ők is érzik, hogy feszült vagy és ez rájuk is átragad. Remélem nem bántalak meg ezzel, hogy ezeket írtam. Ez egy átmeneti időszak és nemsokára már csak nevetsz rajta. Küldök + energiákat.

Patri boldog születésnapot. Nem írtál, hogy megkaptad-e a mailt.

Megcsalás: én is álmodtam egy időben, sajnos tényleg igaz, hogy a baba születése után megsokszorozódnak a viták. Nálunk sincs másként és erre még rájön az iskola is, ami még tetőzi is a problémát. Hát volt egy pár átsírt éjszakám nekem is és ha nem lakna olyan messze az anyukám akkor haza is költöztem volna. (ebből a szempontból szerencsére, hogy messze lakik, mert általában másnapra elmúlnak a sötét felnők, vagy azért mert pihentebb vagyok vagy azért mert rájövök, hogy milyen marhaságon tudtunk összekapni. A veszekedések meg mindig akkor jönnek, amikor fáradtabb vagyok, nem alszom eleget, nem végzek semmivel, mert a gyerköcök nyűgösek... stb. szalad a lakás, vizsgáim vannak és nem tudok tanulni. Pedig nem lehet mindennek megfelelni, csak nehéz ezt elfogadni. Írhatnék még sok mindent, mert annyi minden van a fejemben, de mennem kell etetni. Ha lesz időm akkor folyt. köv.

Monika
monazsu

Sziasztok!

Köszönöm Mindenkinek, aki segít nekem pozitív energiákkal és tanáccsal, köszönöm mégegyszer!! Való igaz, pihenem és aludnom kell, le is fogok hamar feküdni, már lerendeztem az esti teendőket.

Jégvirág
Heti 4-5 szex?! Hűha! Az jó Kép Én már azt sem tudom, mi az a szex. Egy kipihent férj és kipihent feleség kellene hozzá.Mire eljön ez a nap, 80 évesek leszünk...

Vezso
vezso

Jégvirág!
Nem semmi heti 4-5 szex, akkor ti nagyon jól álltok, én nem irom meg mikor voltunk együtt. Vezsoék szintjén lehetünk szerintem, baromira nincs időm, kedvem hozzá, tényleg csak úgy lehet a másikra koncentrálni, hogy nyugi van és nincsenek zavaró tényezők. Másoknál is igy van, mert én valahogy Beni születése óta nem nagyon érzek késztetést, terhességem alatt annál inkább viszont akkor a férjem féltett, ez ilyen apai hülyeség.

Monika!
Jaj bocsi, hgoy nem irtam, szóval nem kaptam meg, pedig állandóan nézem, azt gondoltam, hogy majd esetleg később, megérkezik, de szerintem a valahol világhálón kering.

Na egy évvel öregebb lettem, annyira nem érzem ám. Volt finom tortám, kaptam a férjemtől egy szexi türkizkék fehérneműt, jó nagy mellmérettel, szoptatás után ugyis összemegy a mellem. Meg még apróságokat, a lányomtól is kaptam mindenféle apró kis dolgot de nagyon édi volt, és olyan nagy szívvel készült.

Ti mit adtok a Manókra, hgoy most ilyen hideg van, mármint a lábukra adtok cipőt, mert ugyan fekszik és tökre bevan takarva, de azért mégis megfázhat a lába, még téli overállt nem lehet rájuk adni.
Patri
patri

Sziasztok!

Vezso,
remélem már alszol! Sztem vezess be két alvós napot, a háztartás úgy is megvár, de sokkal hatékonyabban tudsz dolgozni is, ha pihent vagy, és a fejed is tisztább a lányokkal, meg a férjednek is tényleg úgy tudsz segíteni.
Gondolkodtam, hogy ezt írjam-e vagy sem: a takarítónővel kapcsolatban én úgy érzem, mondvacsinált ürügy, hogy azért nincs, mert ő se tudna hova pakolni. Sokan szégyellnék, hogy takarítónőjük legyen, nem tudom miért, talán mert ettől lustábbnak tűnnek, de sztem egyáltalán nem szégyen segítséget igénybe venni, és jobb, mint bedilizni a túlterheléstől.Kép Nekem már azért megéri, hogy van, mert nem kell folyton azon filóznom, mikor lesz időm takarítani vagy vasalni. Azonkívül hogy nem is szeretem csinálni.KépEgyébként nem feladata a rendetlenség megszüntetése, csak a rendetlenség alatti por felszámolása. Egyszer kipróbálhatnád.Kép

Bea,
heti 4x-5x??? ennyi nálunk sztem sose volt, most is a heti 1 a cél.Kép

Dorka,
van szőnyeg a teremben, mármint van olyan, amit letehetünk, direkt ilyan baba-mama kluboknak vették. Meg egy csomó fotel. Hogy messze van-e, tényleg relatív, a II. kerülettől biztos.Kép Bár nem messzebb, mint a mi lakásunk.Kép Belvárosban azért nem kerestem, mert ott nincs hol parkolni a környéken, pláne nem három órát. Másrészt eléggé behatárolta a mozgásteret, hogy csak ez a művház válaszolt a megkeresésre.Kép
Terembérlet összesen annyi, nem fejenként.Kép

Én terhesség alatt álmodtam egy csomó hülyeséget, mostanában nem szoktam, vagy ha igen, akkor az valami abszurd baromság. Nálunk nincsenek problémák azóta se mióta megvan Ákos, pontosabban inkább én szoktam néha duzzogni, hogy keveset foglalkozunk egymással, mert a férjem "feszt alszik". Persze volt néhány nehezebb hét az elején, amikor még csak a túlélésre koncentráltunk.Kép

KépKép
connie

Csatlakozom a beteg anyukák táborába, és felvételizni szeretnék a begyulladt lábkörmű anyukák táborába is Kép

Nyilván megfáztam, folyik az orrom, ramatyul érzem magam Kép Remélem Gréti nem lesz beteg Kép
Borzasztó hideg volt ma, 1 nap alatt 10 fokot hűlt az idő...

Ildi: Haza értetek? Remélem minden rendben volt az úton, és a kis vejem jól viselkedett Kép

Patri: Késztetést én is ritkán érzek, terhesség alatt se éreztem nagyon, csak sodródok az árral....nehogy megcsalás legyen a vége ;) Kép
Egyébként jó, csak elég lenne ritkábban is, azt hiszem. Kép Mondjuk heti 2x-3x Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Patri,
Én ma ráhúztam még egy vastag zoknit a lábfejes rugira, de majd akarok neki venni vagy kötni babacipőt.

Egy ideig nekem se volt kedvem, meg is beszéltem a férjemmel, hogy hagyjuk a hétvégékre, mert tök kínos volt állandóan visszautasítani őt, de hétközben nem nagyon tudtam aludni, és fáradt voltam hozzá.

KépKép
connie

Bea,
most már aztán tessen abbahagyni...KépKépKép

KépKép
connie

Lorca,
Majdnem elfelejtettem válaszolni: sztem is babafüggő, hogy mikortól alusszák át az éjszakát. Nappal a három órákat meg lehet, hoogy soha sem fogja tartani, sz én fiam se tartotta csak kb. 3 hétig. Előtte gyakrabban evett, mert még kicsi volt, utána meg gyakrabban eszik, mert nem ér rá hosszasan csámcsogni a cicin, annyi dolga vanKép, viszont így gyakrabban éhes. Kérdeztem szopis tanácsadót, azt mondta, ez így normális.

KépKép
connie

Bea!
4X? Csak a férjem meg ne hallja..Kép Hát nálunk nem ilyen rózsás a helyzet..Kép valahogy a szülés óta se időm, se energiám és kedvem sem volt hozzá...aztán ott volt egy kemény vizsgaidőszak, sok kudarccal....férjem elég türelmes, de hát a végtelenségig nem mehet így....az a baj, hogy teljesen a gyerek körül forog az agyam, olyannyira hogy eszembe sem jut,...lehet, hogy valami baj van velem?? vagy csak fáradt vagyok..? én inkább azt látom, hogy amikor este lefektetem a gyereket, talán felcsillan a remény, hogy na most...akkorra apa is és én is hullák vagyunk, valszínű közben is elaludnánk, így hozzá sem fogunk!!!Kép Na de mindent be fogunk pótolni!!!!!..Kép

Jobbulást neked!!!!!!!

Timurr!
Már olyan régen akartam neked írni, hogy Boti 1-2 képen nagyon hasonlít Majára, néha pont úgy néz, amikor vmi nagyon érdekeset lát, tágra nyitja a szemeit és pont így mosolyog.....tök érdekes....de lehet csak én látom így....

na nem is szaporítom a szót, megyek kicsit tanulgatok....úgyis elalszom fölötte...Kép

Jó éjt

kingu
cica29

Patri elküldtem megint, de most csak a felét, lehet, hogy tele van a postaládát és azért nem kaptad meg. Ha ez megjött írj és akkor küldöm a többit.
Monika
monazsu

Sziasztok!

Bocs, hogy így eltűntem, de ennek az volt az oka, hogy az első után nőtt Ákosnak a második foga is, be is taknyosodott, voltunk dokinál, aztán mégis elmentünk Szekszárdra szüreti napokra, mi is náthásak vagyunk, Ákos nem aluszik most rendesen éjjel, ez érthető is.Kép Ezért én szégyenszemre elhanyagoltalak Benneteket. De 5 napja még a gépet sem kapcsoltam be.KépKépKép

Mindenkinek sok energiát küldök különösen Vezsonak és Timurrnak.KépKépKép És ígérem, hogy fogok is reagálni, csak sétálni kell, gyógyszertárba menni, főzni, takarítani, Manót pesztrálni. És ami a legfontosabb Szegény Beteg Férjet ápolni. Gondolom a férfiak úgy vannak összerakva, hogy sokkal jobban szenvednek mindentől mint a nőkKépKépKép

Kép

Kép
vizimano

Jó reggelt Kép

Nemtom felétek milyen idő van, de itt ocsmány. Hideg van és esik és szürkeség Kép
Gondolom máshol se lehet szikrázó napsütés az országban Kép

Nah, tegnap este megkérdeztem a Gergőt, hogy ő hogy látja a dolgokat és hányszor szeretkezünk egy héten.....
Válasza: félszer
Na ennyit róla Kép Még számolni sem tud Kép
Én meg nem emlékszem a hét elejére, de csüt-pént-szombat este tuti...meg hét elején is valamikor biztos, csak a fene emlékszik rá....neki ez félszer...jól kiakadtam Kép
Na, ennyit a magánéletünkről, többet nem nyilatkozok Kép

Kingu: Tanulásért nagyon nem irigyellek Kép Nekem már nagyon nyűg, alig várom, hogy vége legyen...aztán jól kitörölhetem a hátsóm a 3 diplomámmal Kép Áhhh...
Amúgy én az elején voltam így, amikor Gréti megszületett, utána 6 hétig ugye semmi szex (előtte meg pár hétig csak kéthetente 1x), és amikor már lehetett volna akkor én is mindig azt figyeltem, hogy szuszog e a gyerek, minden rendben van e, zavart a vágás a hasamon, fájt, minden bajom volt...aztán ahogy összerázódtunk a lánnyal, könnyebb lett minden.

Vizimano: Jah, férfiak iszonyatosan tudnak szenvedni 37 fokos "láztól", enyém is meg akar halni ilyenkor már. Nagyon utálom, ha beteg, sokkal rosszabbul viselem ha ő beteg mint amikor én vagyok az. Elviselni azt a hisztit amit olyankor levág...már röhögnöm kell néha, olyan látványosan tud szenvedni. Esküszöm én a 14 óra vajúdásomat jobban viseltem mint a Gergő egy negyed náthát.
Tegnap este én is vacakul voltam, vettem be homeopátisá bogyót meg ittam teát és reggelre elmúlt minden. Mondjuk kezdeti stádiumban voltam nagyon, amikor bekaptam a bogyókat, biztos ami biztos. Úgyhogy most örülök. Még csak ismerkedés szinten vagyok a homeopátiával, de úgy érzem jó lesz. Útálom a gyógyszereket, csak végső esetben szoktam bevenni.
Gyógyuljatok meg mindannyian!!!

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok! Jón reggelt!!! KépKép

Remélem senkinek sem volt rossz álma!! Merthogy tegnap ezt tárgyaltuk ki...Egész jót aludtam, eltekintve attól, hogy egyfolytában a heti 4-5x szex jutott eszembe, amit Jégvirág írt. Csak nem fér a fejembe. Mi fénykorunkban, talán, tudtunk ennyiszer együtt lenni.
Van egy barátnőm, akinek a férje komoly szexmániás, napi (!!!!) 2-3x kell neki a szex. Haza szokott napközben ugrani, ha a barátnőm nem dolgozik. Egyszer pl azon vesztek össze, hogy a lány elment otthonról, mert dolga volt, a férj meg hazarohant mégis és nem találta otthon.
Ez komoly ám, mert sztem első hallásra nagyon meglepő, talán el sem hiszitek, de igaz. Ez sztem már betegség, én tuti megszöknék, akármennyire is szeretem az összebújást. Kép
folyt köv
Vezso
vezso

Bea,
nem nyilatkozol többetKép, pedig férjem rögtön mondta tegnap, hgy kérdezzem meg, hogy tudjátok ennyiszer összehozni.Kép

Vizimanó,
Jól összejött nektek.Kép Kitartást és gyógyenergiákat küldök.Kép

Itt is pocsék, hideg idő van? Ti mit adtok a gyerkőcökre otthon? Én már ráadtam egy hosszú ujjú bodyt, egy hosszú, meleg rugit, arra még egy kiskabátot meg egy zoknit. Így csak nem fázik meg? Kicsit aggaszt, hogy a combikán csak egy réteg van.

Vezso,
remélem nem bántódtál meg, nem szekálni akartalak tegnap.Kép

KépKép
connie

Még szeretnék Nektek ma írni, tegnap nem is tudtam mindenkinek válaszolni rendesen. Ma délelőtt lesz rá időm, mert csinálok rá időt Kép

Viszont most a védőnőhöz megyek (már illik, kb 2 hónapja nem láttam és hívott), elviszem a dédit (a nagyimat) kiváltani a cora pontokat, felveszek pénzt, hogy a munkásokat kifizessem, kibányászom a pincéből a festéket, amivel a falat le kell fessem a melléképületben (nagyon szép lett !) meg ilyenek. Ja, és vasalni is fogok. És elgondolkodom Connie takarítónős javaslatán is.

Patri
Nagyon Boldog Szülinapot Neked visszafelé!!! KépKépKépKép Sok csodálatos évet kívánok családod körében!

Vizimanó
Szia!! Előkerültél hát. Kép

Na, csőőő!! Majd jövök később KépAztán legyen mit olvasnom addigra! Kép
Vezso
vezso

Vezso,
Én meg itt nézek, hogy minek viszed a dédit a védőnőhöz.Kép

Patri,
Jajdebunkóvagyok, tegnap lemaradt! Én is sok boldog szülinapot kívánok!!

Na megyek én is rendet rakni, tegnap csak 8-ra értünk haza, csak ledobáltuk a cuccokat. Egyébként jó volt, sógoromék imádják Ákost. És voltunk Luna parkban is, és a párom lőtt nekem egy kacsát (plüsst), tiszta amerikai kisvárosi romantika holywood-módra. Csak enm ültünk fel a körhintára, mert tériszonyosak vagyunk.

Az uncsitesókkal:
Kép

Körhintabámulás közben:
Kép

Anya, nem szeretem ezt a csúnya időt:
Kép

KépKép
connie

Sziasztok!

Hazaértünk Szegedről, nagyon jó volt! Manó tök jól viselte, úgyanúgy 10perc alatt bevágta a szundit, és egész éjszaka durmolt! Kép Nagyon jó kisfiú volt, tök büszkék voltunk rá!

Bea!Jók a képek; tök jó hogy tudtunk találkozni mi nagyon jól éreztük magunkat.Mindjárt rakok fel én is képeket.

Virág!Örülök, hogy már otthon vagytok; leesés Kép Kép Kép Kép
Közben eszembe jutott, hogy a kórházban kérdezted hogy tudsz átjutni a hídon!Most jutott eszembe, hogy a 85-ös buszokat már lecserélték alacsony padlósra kb 2hete!Még fut egy-két régi; de inkább már csak új van!Tehát semmi akadálya a közös sétának! Kép Kép Kép Kép

Bea!Heti 4-5 szex?Ezt hogy csináljátok!Néha én is úgy érzem hogy velem van a baj; de én totál nem kívánom annyira lefoglal manó!De látom ez másnál is így van! Kép

Na mindjárt jönnek a képek!

Ildi

delfinke

Vezso
Én nem bírnák hosszútávon egy ilyen sexmániást.Mi is gayaríptjuk a heti 1-2 sexes csapatot.Egész jól aludtam 3kor volt az első kelés maja részéről aztán óránként,de ez is valami,és álmodtam valamit,ne túl jót,de rosszat se,nem történt semmi csak olyan negatív kisugárzása volt.

Kingu
Ezentúl jobban figyelem Botit!Õ jobban van már?

Timurr

Vizimanó
Dejó nektek!már két fogon túl vagytok.Jobbulást nektek!

Connie
A sterimárral szerinted hányszor lehet befújni az orrába egy nap?Nem látok benne semmit és szürcsög néha kicsit szerintetek ilyenkor kikell szívni?Jól beöltöztetted Ákost,nálunk most body hoaazúrugi+zokni van rajta,de lehet még adok rá majd egy vékony hosszúújjút,itt is baromi hideg van.

Asszem tegnap nem volt elég ősziesen öltözve maja amikor kint volt a levegőn egy órát,volt rajta bodí,zokni,cipő (ami leesett)rugi és vastag levegőztető rugi és mégis szürcsögKépHogyan kell felöltöztetni?Adjam már most rá az overállt?

Képzeljétek,úgy látszik még sincs tejcsi elég,nem tudok Majának óránként 100-akat termelni,reggel is evett rá egy óráras sírt akartam szopiztatni nem is indult meg mert annyira dünnyögött közben,hogy nem szívott egyáltalán csak sírt,sírt,röpke fél óra alatt amit végig bőgött felmelegedett a fagyasztott tejci és a csaj benyomott 100 ml tejet.
Vendég

Grétike+apósa
Kép
Marcika anyóssal:
Kép
Az ifjú pár és az örömszülők
Kép
Vagány csávó:
Kép
Add oda a turórudit azonnal:
Kép
Végra megtaláltam a lábujjam:
Kép

delfinke

Ja és csak úgy˝mellesleg˝:
HIÁNYOZTATOK! Kép Kép Kép

Ildi

delfinke

nagyon szép e a Marci gyerekKép
Vendég

Sziasztok!!

Remélem mindenki jól aludt, Fürtös sem ébredt éjszaka, úgyhogy most kicsit fittebb vagyok..Kép
Derült égből villámcsapás, reggel jött doki bácsi és már az ajtóban a kezében az injekciós tű, merthogy 5 hós oltás..Kép Szegény Manóm nem elég, hogy szörcsög, köhécsel még jól meg is szúrták..Kép na de túl vagyunk az egy szúráson, ugyanis doki ketté osztotta ezt a dupla szurit, mert így nem viseli meg a babucit annyira. Csak aza rossz, hogy így 1 hónap múlva megint megszúrják....sebaj...túléljük..Kép

Ti mit adtok rá ha kiviszitek ilyen bolond, hideg időben?? Hosszú újjú body, plüss rugi, kabátka, sapi?? ja és jó meleg takaró....vagy netán még egy kisnadrág is a rugira?? annyira el tudok bizonytalanodni...lehet kéne már neki vennem vmi kis cipőt...vagy inkább kötöttet adjak rá....kész vagyok....

Bea!
Milyen homeós bogyit kaptál be??
Örvendek, hogy jobban vagy...nekem torokfájásra a maró, sós vízzel való toroköblögetés válik be!!!!

Vezso!
Hát az a szexőrült pasi, hallod...tőlem tuti hamar elvált volna, mert ha nekem egyszer nincs kedvem, akkor hiába jön haza napközben...Kép

Az én párom is nagyon nehezen viseli a megfázást, már 38 fokos láznál ágybaesik és 5 percenként méri a lázát...néha már csak nevetek rajta..Kép még szerencse, hogy nem volt neki 39 fokos, nem tudom már hol lennénk..Kép

Connie!
Nagyon édes Ákos ahogy bambul, és ez a csini sapi....Látom az uncsitesói körülrajongják..Kép
Én a lakásban egy hosszú újjú bodyt és egy kisnadrágot adok rá....ő még így is izzad....olyan mint az apája, csak 20 fokban képes létezni...én majd megfagyok, ők izzadnak...mi lesz velünk télen....

szebb és naposabb időt kérünk!!!!!!!!

kingu
cica29

Timurr,
Akárhányszor be lehet fújni, csak víz meg só van benne.

Én azért adtam rá még egy kiskabit is, mert hideg volt a keze, meg csuklott, most már oké. Meg el is aludt.

Tegnap meg dzsekit adtunk rá, az sztem azért jobb, mint bármi egyéb, mert nem fúj át rajta a szél. Plussz termo takaró volt a lábán, de ma veszek anyagot, és varrok neki egy dzsekihez illő kisnacit is. A mi overallunk sztem még meleg.

Ildi,
Jók a képek.

Virág,
Már akartam kérdezni, hogy milyen ágyak vannak a heimpálban, hogy csak úgy lepotyoghatnak róla a gyerekek.?????

KépKép
connie

Timurr!

Nyugi a dokink ma reggel azt mondta, hogy most a legtöbb gyerkőc beteg, náthásak, talán ez a hüje idő, vagy megfáztak nem tudni....Boti is szürcsög ezerrel, alig kap levegőt de csak szívja a cicit, néha már félek, hogy megfullad, de ő annyira csak szívná....dokink írt fel neki orrcsepppet amit a gyógyszertárban kevernek össze van benne pici antibiotikum, de csak kicsi és ez nem a gyomrába megy, ezért nem árt (én nagyon antibiotikum ellenes vagyok...), szóval avval kell majd kezelnem...
Én Fluimar-t vettem ami majdnem olyan mint a Sterimar és úgy olvastam napi 3X lehet fújni vele, nekünk nem igazán vált be mert hiába fújkáltam, gyerek orrából nem tudtam semmit kiszívni..Kép
Jobbulást Majának is!!!!

k.
cica29

bocs , javítom: tájékoztató szerint napi 3-6 alkalommal lehet orróba fújni a Fluimare-t!

kingu
cica29

ezt is javítom: az orrába fújni
cica29

Azonnal zavarjatok el tanulni!!!!

Azt utálom magamban a legjobban, hogy ha ezer dolgom van, akkor tuti valami ezeregyediket csinálok, mert nem tudom eldönteni, hogy az ezer dolog közül mihez fogjak hozzá először, ezért inkább egyikhez se fogok hozzá Kép
Szal nekem is kéne főzni, takarítani, a mosógép már mos, aludni is kéne, elnyom ez az idő, tanulni is kéne, enni is kéne, én meg itt ülök a gép előtt. Kép Mondjuk mentségemre legyen, hogy a tanároknak (is) írogattam, hogy mikor legyen a vizsga meg ilyenek...
Gréti alszik.
Fú, tegnap este 9-kor elaludt (ilyen még sosem volt). 11 körül szokott elaludni, néha már 10-kor, de volt olyan is hogy éjfélkor. Szóval 9-kor elaludt és reggel 7-kor ébredt. Pedig tutibiztos voltam először abban, hogy éjfélig még fölébred, ezért Szex és Nem Yorkot néztem a HBO-n addig Kép Nem ébredt, aztán úgy aludtam el, hogy na, majd 5 körül biztos ébred...ja...én ébredtem akkor pisilni Kép
Előző nap is este 10-től reggel 8-ig aludt, de azt meg ráfogtam arra, hogy biztos Marcikával csináltak valami külön programot még éjszaka Kép

Connie: Nemtom hogy hozzuk össze...ill. rém egyszerűen. Gréti elalszik, aztán kettőnké az éjszaka Kép Így van hogy hajnal 1-2 körül alszunk el, de ha Gréti elalszik korábban, akkor ugye még jobb. Reggel 7-kor kelünk, kb. Gréti is akkor ébred, vagy ő később, Gergő 8-ra megy dolgozni. Negyed óra alatt beér.
Egy esténk úgy zajlik, hogy 8-kor van fürdetés kb. Inkább később mint előbb. Fürcsi után elmegyek zuhanyozni, utána szopizik a Gréti, én Barátok köztöt nézek ;). Addig a Gergő megy zuhanyozni, aztán ha Gréti jól lakott, vacsorázunk (nem a legjobb, este 9-kor vacsizni az tény Kép) Gréti addig velünk van a konyhában, aztán ha befejeztük, Gréti és én lelépünk még szopizni, ha látom rajta, hogy álmos. Addig a Gergő elmosogat. Ha Gréti még nem álmos, akkor én mosogatok, utána még játszunk a lánnyal kicsit, aztán ha elálmsodik, szopi és alvás. Ez után van időnk egymásra. Ha Gergő nagyon fáradt, alszik, én benézek ide picit. Vagy benézek ide, miközben neki más tervei vannak, aztán le van ugatva a hajam, hogy mindig csak azok a rózsaszín-kék oldalak Kép
Ennyi Kép

Aranyos nagyon az Ákos, olyan szomorú szemei vannak Kép

Vezso: Leveszem a kalapom előtted egyébként...én tuti nem bírnám amit te csinálsz. Terelgetni 3 gyereket+ férjet, háztartás, stb.

No, Gréti felébredt, kimosott a gép...elkezdem a mai műszakot...

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea
Hát irigy vagyok az alvásért,ha maja is végre átaludná egy jó ideig csak aludnék aztán biztos kedvem lenne nekem is a sexhez.

Kingu
Köszi az infót,Maja nem szív,mert dilizik helyette az orrába nem látok semmit csak hallom hogy szörcsög néha,akkor felválta lesz anyatej cseppentés is az orrába ha szükséges .

Akinek dildis a gyereke jelentkezzen,kettős front van,Majám hozza formáját,és nekem is megint nyomi hangulatom van.

Connie
Maja is bevan ám öltöztetve,adtam még rá egy pulit,de hogy mibe vigyem majd ki azt tényleg nem tudom.Nekünk is van dzsekink,majd lehet azt,de lehet még nagy.Ées a manóka a z őszi cuccba,bírja sz öltözést?Lányom teljesen ki van tőle.

Timurr
Vendég

Bea,
Aha, akkor majd mondom a páromnak, hogy jó úton járunk, csak ne cuppanjon rá a gépre, miután Ákost lefektettük.Kép Aztán meg fél 12-kor jut eszébe, mikor én már mennék aludni, és alig látok ki a fejemből az álmosságtól.

Timurr,
Valaki már írta, de én is írom: anyatejjel is lehet csepegtetni az orrába, patikában lehet kapni cseppentőt, az üveg része kifőzhető. Nem csak oldja a trutyit, de baci és vírusellenes hatása is van, gyulladáscsökkentő, és annyiszor csepegtethetsz, ahányszor akarsz. Náthánál tapasztalatom szerint jobb, mint a sima tengervíz.

Ákos allergiás lehet valamire, és naponta 2-3x kell orrát szívni, már úgy utálom, olyan szivettépően tud sírni.Kép Remélem lemosta az eső az allergéneket, és náthás meg nem lesz. Ma a férjem is viszzaköltözik a hálóba, örömteli események is történnek ősszel.Kép

KépKép
connie

Kingu: Oscillococcinumot vettem be, 1 tubussal.
Ez influenza ellen van. Náthára van még Allium Cepám.
Ezt az Oscilliizét mostmár hetente 1 tubussal be fogom szedni. Azt hiszem.
Én se szeretem az antibiotikumot, csak ha tényleg kell, mert más nem segít. Bár mostanában mindenre antibiotikumot írnak fel Kép

Ildi: Örülök, hogy minden rendben volt! Nagyon ügyes a Marci, hogy megtalálta a lábát, Gréti még csak most tart a kézfölfedezésnél...

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Timurr,
Mi tegnap forradalmasítottuk az öltöztetést, úgy húzom rá a dzsekit, hogy az ölembe ül, és a keze lefele és picit hátra van nyújtva, így felfele kell húzni az ujját. Csak ehhez viszonylag stabilan kell tudnia ülni. Egyébként utál öltözni, már a bodynál kezd reklamálni. Általában nem is szoktuk lendületből dzsekiig felöltöztetni, inkább 2 részletben.

Képzeld, azt hittem Ákosra is nagy lesz a dzseki, mert 80-as, de pont jó, az alja még szűk is kicsit, mert a pelussal nem számoltak.Kép

KépKép
connie

Connie
Maja már akkor sír ha nyulok az orra felé,pedig mindig olyan óvatos vagyok,nem sokszor szívtúk neki,demégis,olyankor megvadul.Van cseppentőnk,de nálunk a sterimár jobban bejön,jobban oldja azért írtam,hogy felválta lesz anyatej és az.

Timurr
Vendég

Ildi,
Az előbb lemaradt: nagyon snájdig fiú Marcika!

KépKép
connie

Timurr,
Csak azután olvastam, amit írtál, miután elküldtem az enyémet. Valszeg egyszerre írtunk.Kép

KépKép
connie

akkor taláén nekünk is jó lesz a dzseki 62-68-as,felsőkből még sok 56-os is jó,mert a lány jobban nől hosszába
Vendég

Timurr!
Az bosszant, hogy én sem látok semmit az orrában, szívóka is tök üres, de szörcsög, krákog és köhécsel...
Találtam egy plüss overált, azt hiszem ma kipróbáljuk, doki szerint nyugodtan kivihetem ilyen időben is ha nincs láza...
Meg is tartottuk a főpróbát..Kép
Az öltöztetést ő sem bírja, mi már a nyakon átbújós bodyknál balhézunk, már előre félek mi lesz télen a minusz fokoknál, akkor ugye vastagabb, több ruha kell...Kép

Fürtös Ûrhajós

Kép

kingu
cica29

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?