Sziasztok!
Én megsúgom, mi volt Lilke fekete levese.. A GÁT-VARRÁS
Azt mondta, hogy na azt végig kínként élte meg! Szerintem azért, mert már lelkileg megkönnyebbült, hogy már kint van Zsófika, és már ahogy Õ fogalmaz, "nem volt ott agyban"!
Drága Lilkém és Gábor!
Hát itt is szívből gratulálunk! És télleg eszméletlenül szép Zsó!
Sokat gondoltam Rátok reggel, hogy telhetett az első éjszakátok..
(Jól láttam, babahordozó lett a haza-szállító eszköz??)
Ez az idő borzadály!
Megfigyeltem Bálintnál, hogy amikor készülődik a hidegfront, akkor nagyon nyűgös, macerés, rossz alvó. De amikor itt a front, akkor semmi baja! Alszik, mint a mormota..
Az éjszakáink egész jók. Tudja, hogy éjszaka, az éjszaka. De nappal egyre kevesebbet akar már aludni. Nézelődik, és anyának is gyakran fel kell vennie, amikor már elunta az egyedül nézelődést, hogy magasról mindent jól lásson!
Megmondom őszintén, nem bírtuk tovább Bálint kétes szenvedését, és levettük a kengyelt! Ha Kelecsényi is azt mondja a VIZSGÁLATOK, és az UH eredmény alapján, hogy kell, akkor visszatesszük, és elfogadjuk, hogy ez a Bébikénk érdeke! Na de ha indokolatlanul alkalmazzák ezt a terápiát?!?!
A GYERMEKEM azóta jól alszik éjel, és jár keze lába, és imádja a tornát, és megtanult nevetgélni, és nagyon sokat gügyög, és sokkal érdeklődöbb! Ez azt jelenti, hogy a fejlődését is lassíthatta a guzsbakötés..
A szívem majd megszakadt, amikor magamhoz öleltem. Bevallom, kicsit fel is kapattam amióta meghúzták a kengyelét, mert sokkal nyűgösebb volt. Mindig azt mondtuk Papusszal, hogy inkább mi hordanánk a Pavlikot, csak ne kellene már állandóan összecsatolni a gyereket! Ne mondjam, mindig lecsúszott a talpáról, erre persze összeöltöttük, hogy jobb legyen. De még így sem a talpa alatt volt a szíj, hanem a sarkán.. Andrisom azt mondta, hogyha vissza kell tennünk, akkor textilből fogunk készíteni Drágánknak egyet, ami tépőzáras lesz, és nem FÉM!! csatos!
Ja, és amióta rajta volt, azóta nappal mindig éhes volt, mert amikor büfizéshez a vállamra vettem, a rohadt csatok a rekeszét, és a gyomorszáját nyomták, és szinte mindig bukott!
Annyira sajnáltam, ezért amikor cicit akart, akkor én adtam neki. Hát ha elkapattam, akkor elkapattam... Már nem is zavar..
Imádom a kis Szarost!!!
Sam és Kob
Nagyon szépen köszönöm a terpeszpeló felajánlásokat, ha szüxég lesz rá, akkor köszönettel elfogadjuk!
(Csakhát lehet hogy én nem vagyok toppon a mozgásrendszerben, de laza csípőnél mi a fenének kéne még terpeszteni?!?!)
Kob
A sajtis-tojásos hami klassz! Megcsinálom Papusznak, mert én még tojást sem merek enni..
Nana
Mindig olyan kedves vagy, és köszönöm a Bálintért aggódó és dicsérő szavakat! Remélem Ti is gyógyultak vagytok már! Bár Apának mi lett a lábával??
Kicsim megint sirdogál... Puki hegyek...pocó görcsök...visszaalvás.
Azt hiszem még nem üdvözöltem a (számomra) új Lányokat! Sziasztok!
Bepa
Óóóóóóóóóóó...Hát azért még időben vagy! Bár, amikor még Bálcsi bennem volt, én is alig vártam, hogy kint legyen! Nem is az édes teher, hanem hogy megfoghassam, és láthassam, hogy minden rendben! Húúúúúúúúúú...nagyon vártam! Bár nálunk a nagy cél a 37. hét elérése volt! Amikor teherbe estem, ezt már akkor tudtuk..
Melltartó betét: én 1X használatosokat használok. A Baby-Belben van egy nem túl drága, nagyon szerettem, de "ömlő" tejeseknek nem ajánlanám! A chicco-é nagyon klassz, mert olyan anyaggal van töltve, mint a Pampers, és a folyadék benn ezselévé alakul. Nagyon sokat elbír! De asszem nagyon drága! (Én ajcsiba kaptam, beee..
Szerintem pénz téma:
Dokinak vagy varratszedéskor, vagy 6 hetes kontrollon szokták adni a lét... A szülésznő, akivel szülsz, biztosan nagyon megköszöni, mert ők nem igazán szoktak kapni. Az osztályon is szülésznők dolgoznak, nem nővérek, szerintem ha tényleg szeretnél valamit nekik is adni, akkor a fincsiségeknek nagyon örülnek! 3in 1 cappucino, meg csoki...Én az aneszteziológusnak is megköszöntem, mert császáros lévén az életem az Õ kezében volt! Szinte Õk sem kapnak sosem! Megmondom őszintén, ha nem adtam volna semmit, akkor is ugyanazt kaptam volna! De nekem aztán volt mit megköszönnöm! Bonyolult eset voltam. (túlzásba nem vittünk semmit, nem is vihettünk volna, nem mindenki engedhet meg magának pl: 80.000-100.000.-150.000.- forintos szülést..(Lásd: SOTE)
Nagyon drukkolok Neked!
Na megint írtam...