Sziasztok,
Virág, gratulálok! És ez a korai hazamenetel! Nekem sajna nem fog menni, mivel császáros leszek.
Kiváncsi vagyok a ám a BAbóca képekre....
ZUzu
Jól leelõztél pár embert! Nem semmi óriásbébi
Gratulálok és persze irigyellek!
Hajrá Többiek! Zkati, Csiga, Andysj
Egyébként Andi, nekem mivel császár lesz nem is kérdés, hogy meginditják-e vagy sem. Ha csak a kiirt nap elõtt magától el nem indul és akkor persze rohanás a kórházba...kés alá...brrr.Mivel nem kéne természetes úton próbálkoznia.
Üdv. az újoncoknak, csak ámulok már hányan vagyunk, és én a 21. hetemmel már nem is birom követni hányadik vagyok...
amiatt is hogy mostanában ismét kezd babaesõ lenni.
Mi a bejelentést eléggé adagoltuk...Elõször szülõknek úgy a 8-9 hét körül ,persze teljes titoktartást kérve
, ami nem minden esetben lett maradéktalanul betartva...
, a fõnökömnek elmondtam egész korán, 7 hetes koromban, mivel nem könnyû a helyemre utódot találni és fõleg, hogy fogalmam sem volt, hogy fogom viselni. Az meg azért feltûnõ, ha az ember folyton a vécére rohangál és egész nap zöld a feje. Már bocs a leirásért, én szerencsére csodálatosan megúsztam ezeket a kellemetlenségeket, de a többség nem igy van vele...
Úgy igazán publikussá cégszerte még most sem vált, bár már sokan pletykából tudják, de mivel még mindig nem olyan borzasztóan szembetûnõ, fõleg férfiembereknek
még vannak akik meglepettem hivnak fel, mikor meghallják...
Velem "egyidõs" Mamácskák,(Ilke, Halacska, Dió,
Ti hol jártok a kilókkal és mennyit mozog a babátok? Én kb. 2 kilót híztam és a Picur néha napokig csendben van, aztán meg van olyan nap, hogy annyit mozog, mintha felhúzták volna...
Nektek is ilyen hektikus?
Vásárolni még nem kezdtem el...
Mit is irtatok Ti idõsebb kismamák
ugye már elkezdhetem???
Nagyon be vagyok sózva! És már csak 6 hetet dolgozom
.
Na ez jó hosszúra sikeredett...
Nyuszi
és Kisnyuszi
21+0