Timurr
Nagyon sajnálom, hogy Majának ilyen balul sikerült napjai vannak, Együttérzek Veled
, de csak elmúlik majd
. Rozi nem nyügös mostanában egyáltalán, aranyos, drága baba
Le is kopogom...Csak az éjszakai egy-két ébredés az, amitől szeretnék megszabadulni.
Angelani
Sztem, amiket leírtál, nem ad okot aggodalomra, sőt. A kisfiad rendben van, ki merném jelenteni, így a leírásod alapján. A kisbabák nyelve fehér szokott lenni az anyatejtől, van aki nem büfizik és nem is bukik, és van aki pár hetes korától végigalussza az éjszakát. Persze, első babánál az ember még sok mindenen izgul és aggódik , így, ha tényleg aggódsz, megmutathatod orvosnak. Biztos vagyok benne, hogy mindent jól csinálsz, csináltok és Te szuper mami vagy!
Olvasni szoktam az őszi babás topikot mindig, látom mennyi baba született mostanában. Nagyon sok boldog napot kívánok Mindannyiótoknak a fórumon
, kitartást a szoptatáshoz a Többieknek, látom nem olyan egyszerű dolog sokaknak.
Virág
Kórház
, pöttyök
, annyit gondolok Rátok. Utánanéztem ennek a pikkelysömörnek, és reménykedem, nem az a baj. De ha az is, kezelhető, és ne légy elkeseredve. És tényleg jó lenne egy laptop nekem is, néha harc megy az egyetlen számítógépért itthon.
Pozitív energiát küldök :
Berkiadri
Olyan ügyes anyuka vagy, így az irományaidból is kitűnik
És ez a tejmennyiség valóban csodálatra méltó és az is, hogy tudsz másik babának is segíteni
Már kérdezni is szerettem volna, hogy a honlapodon keresztül érkeztek-e megrendelések, emlékszem vadi új volt a honlap a szülésed előtt.
Nebula
Elesés
Na, de nem történt semmi baj, eltekintve a Te foltjaidtól. Engem a pici lányom lefejelni szokott, és úgy sír olyankor..
Pedig ő csinálja... Van ez így
Kingu (éjszakai műszakos
)
Először is: gyógyulgassatok, én algopirint szoktam bevenni, terhesen vagy szoptatás alatt, ilyen panaszokra. Látom, Connie is írta.
A 20 ker-ben laktunk régen, nagyon régen, amikor még tizenéves voltam (az jó régen volt...) És jártam a Csilibe néptáncolni.
Tüzijáték szombaton esküvőkön szokott lenni, valszeg azt hallottad, itt is volt, Pomáz Cityben.
A pénzügyóra neve is unalmasan hangzik, ennél rosszabb csak a statisztika lehet. Bár nekem a könyvelés is eléggé az, csodálok mindenkit, akinek ez a foglalkozása.
Vezso