Új privát üzeneted érkezett!

Hüpi,
Nálunk se volt alvás, csak bő egy óra, Ákos is mindig sírva ébredt.

Angelani,
nagyon édes baba, kis öregember.Kép

Virág,
Jó, hogy hazaengedtek azért ma. Úgy látszik ez a potyogós kor a babáknál, utána jön a totyogós.KépSzorítok, hogy mégse pikkelysömör legyen.

Berkiadri,
Ez a sapi sürgősen kellett, mert megyünk holnap sógoromékhoz, búcsúba. De már akartam kérdezni, hogy "rendelésre" is dolgoztok-e, mert pl. Ákosnak vennénk plüss rugikat, de a honlapotokon nem láttam az ő méretében. Most 74-eseket hord. Csak nem akartam ezzel rád rontani, gondoltam megvárom, míg kihevered a szülést.Kép

Na megyek megmasszírozom a kis dobhártyaszaggatót.Kép

KépKép
connie

Connie,
elvileg 74-es méretig készítünk rugikat meg kétrészeseket, csak amikor a honlapomat csináltam akkor nem volt pont ez a méret. Természetesen ha kell valami szólj!
Most megyek, mert ma is és holnap is egyedül vagyok itthon Martinnal, a férjem éjfélig dolgozik! És ma Martin igencsak nyűgös!!! Kép
berkiadri

Sziasztok!
Micsoda termés két nap alatt! Mindent nem volt időm végigolvasni, de azért igyekeztem.

Connie, Timurr: tart még a fogacska-mizéria? Nekünk 3-4 elég durva napunk és éjszakánk volt, és én semmi változást nem láttam az ínyén, de mégis kibukkant a fogacska. Kitartás! Ja, és a "jajengemölnek" sírás nagyon találó!

Éljenek a Zsófik!

Angelani: gratula a gyönyörű babádhoz! Én is állandóan paráztam az első időben, nálunk pl. a felső ajka közepén gyűlt össze a tejecske, és én is azt hittem, hogy szájpenész. A férjem pedig rám nézett, és egyetlen mozdulattal letörölte :o)

Hüpi: ezek a találmányok állati jók. Én a repülőgépeken található katalógusokat is nagyon szeretem, azokban is állatian agyament termékek vannak.

Villes: megy a drukk.

Nem is meséltem, hogy velünk mi történt az utazás előtti napon (most már több mint 3 hete). Talán azért nem mondtam, mert szeretném minél előbb elfelejteni. Szóval pakoltunk ezerrel, a férjem elment gyógyszereket kiváltani, Flóra nyüglődött. Sétáltam vele le-fel a nappaliban, aminek a közepén nyitva állt egy bőrönd. Én barom, ahelyett, hogy odébb tettem volna, átlépkedtem fölötte. Egyszer. Kétszer. Háromszor. Aztán elestünk, és Flóra beverte a fejét a szekrénybe. Én olyan pánikba estem, hogy rettenetes (valószínűleg ösztönösen védtem a fejét, de totál nem emlékszem rá, csak arra, hogy zuhanunk, és koppanunk). Rohanás az orvoshoz, az meg küldött tovább az I. gyerekklinikára. Röntgen: talán van repedés, talán nincs, maradjunk éjszakára, reggelre kiderül (másnap délelőtt indult a gépünk). Éjszaka bent: este vérvétel, éjjel kétóránkét vérnyomásmérés, reggel vizelet stb. Reggel nyolckor tudtuk meg, hogy megnézte egy röntgenes szakember a felvételt, és nincs repedés, minden teszt negatív lett (nincs belső vérzés), repülhetünk. Azt az éjszakát az ellenségemnek sem kívánom. (Utójáték: iszonyú kék-zöld foltokat találtam másnap a lábamon, karomon, úgyhogy valószínűleg én vertem be magam, csak a sokktól nem láttam tisztán.)

Hogy kevésbé drámai dolgot is meséljek: tegnap éjjel 10 órát aludt a lány egyhuzamban (egy hete még 6szor kelt a foga miatt)! Most aludhattam volna először én is egyben 7-8 órát, de egyszerűen nem jött álom a szememre 1-ig, és utána is nézegettem óránként, hogy minden rendben van-e (olyan fura volt, hogy nem ébred).
Na befejezem, mert jó hosszú lett.
Kriszta

Kép
KépKép
nebula

Kingu!
Remélem nem lesztek nagyon betegek, szegény Botika, pedig milyen élénk volt pénteken. Én is örülök, hogy találkoztunk, de valószínűleg holnap is fogunk a bababörzén, bár ha Boti nincs jól ez a trutyi,szeles idő nem biztos, hogy jót tenne neki. Neked meg nem betegnek lenni, ha Te is kidölsz akkor ki ápolgatja Botit. A képen tényleg nem tünik nagyon betegnek. Csináljátok az orrszívásos procedúrát? Mi még szerencsére nem voltunk betegek, de tényleg tök jókat irtok, bár szerintem elfogom felejteni, és ha egyszer mi is náthásak leszünk (remélem minél később) akkor én is rákérdezek ha nem baj. Szóval intenzív kurrálgatást, Neked meg sok hársfateát, és jobbulást!!!!!!
Ja nagyon ügyes ha már így felhúzza magát Boti, olyan szép baba, azok a fürtök és gyönyörű kék szemek!!!

Hüpi!
Nagyon tetszik a kis ferdeszemű ruhája, nálunk is lehetne szabadalmaztatni, mert szerintem simán felnyalnák a MAnók a padlót.

Virág!
Szorítok, hogy minden rendben legyen.

Angelani!
Nagyon édi Erhard baba, és milyen kis pici, én nem is tartottam ilyen picikét a karomban, mert Beni már születésekor akkora volt, mint egy jól fejlett ovódás. A fehér szájlepedék elvileg lehet szájpenész de én mind a két gyerekemmel megúsztam és még nem is láttam ilyet, de vannak itt nagyon tapasztalt anyukák, viszont ha orvos látja az a legjobb.

Vezso!
Úgy néz ki, hogy mégis folytatja a lányom a FashionDancet, mert a tanára azt mondta, hogy nagyon szükség lenne rá, mert jól mozog, és most megpróbál olyan csapatokat összeállítani akik szupik.. Na több se kellett a lányomnak, már nyekergett is itthon, hogy hagy menjen, szóval szükség van rá, és ettől most nagyon happy.
Ha majd tudom a fellépéseket, akkor egyeztetünk.
Ja ha lehetne a fehércsokis krémet feltenni,mert a férjemnek beindultak a gyomornedvei, imádja a fehércsokit.

Kérdésem is lenne, tegnap óta Beni pocakján vannak ilyen kis piros pöttyök (nem bárányhimlő), nem tudom mi lehet, máshol nincs, a szúrit szerdán kapta, és azóta kapott egy párszor Panadolt, egyébként nagyon nem izlett neki, (a tesójának viszont nagyon úgyhogy itt kunyerálta a Beni gyógyszerét), szóval ha volt valakinek hasonló légyszí segítsetek.

Na ma voltunk esküvőn az egyik kolléganőmnek volt a Várba. Szép kis program volt Erzsébetről a Várba, apája cipelte kengurúba, hát mire hazaértünk, elég görbén állt. Csak templomi volt, Beni nagyon szépen ült nézelődött az ölembe, tudjátok az áhitat, meg a kellő komolyság is megvolt, aztán elkezdett sikongatni, meg dumálni, gyorsan cumi hátha, de nem ő ott és akkor elakarta mondani a mondandóját, úgyhogy apája ki a templom elé és egészen addig amig vége nem lett addig visitott, gargalízált, énekelt, dumált. Amióta a szurit kapta folyamatosan olyan mintha felhúzták volna, ha nem alszik, szövegel, de úgy röhögök rajta, olyan édi, megtudnám zabálni.
Patri
patri

Berkiadri,
Akkor mi lassan kinövünk titeket.Kép El tudnád nekem küldeni mailben a 74-es mérethez tartozó cm-ket, főleg a kerület meg a törzs hossza az érdekes. Most van olyan 74-es rugink, ami pont akkora, mint egy másik 68-as, meg olyan is, amivel egyforma méretű 80-asunk is van. Nem lehet itt kiigazodni.Kép

Kriszta,
Hú, rémes lehetett az az éjszaka.Kép
Én amióta terhesen elkezdtem éjszaka wc-re járni, még egyszer sem aludtam végig az éjszakát, pedig Ákostól már bőven lehetne. Hm, biztos alvászavaros vagyok.Kép

KépKép
connie

PAtri allitolag a panadoltol is lehet pottyos marmint az izesitotol amivel csinaljak egy anyuka mondta amikor az oepbe vartam uezt.

Kép
vaktyuk

A mai ruhapróba:

Anya, én nem élvezem az öltözködéstKép
Kép

Hú, ilyen hideg lesz holnap?
Kép

Aljosa a tankból:
Kép

Apa szerint ezen Bruce Willis bácsira hasonlítok:
Kép

KépKép
connie

Patri,
Ez tényleg allergiának hangzik.

Kingu,
Ha nagyon felmegy a lázad, lehet bevenni algopirint vagy panadolt.

KépKép
connie

Sziasztok!

Olyan sok kis és nagy beteg van Kép Gyógyuljon meg mindenki gyorsan!

Angelani: Gratulálok a kisfiadhoz!! Sok boldogságot hozzá!
Ne parázz, nálunk is hasonló volt a helyzet, Gréti se büfizett az elején, sokat aludt, a nyelvén is volt fehér valami, anyatej volt, nem szájpenész....és ő is bukott szopi után az első 2-3 héten.

Csatlakozunk a nemalvók táborába, Gréti is kb. 1 órát aludt ma napközben. Bár nem volt nyűgös, csak nem aludt sokat....biztos izgult a randi miatt.

Nebula: A hideg kirázott az esésetektől Kép Jó, hogy nem lett semmi baj!

Vezso: Ünnepeltek ma vagy mi történt, hogy nem vagy? Hiányzol ám! Kép

Connie: Tök jó ez a sapka meg a kabát Ákoson! A 3. kép a kedvencem, nagyon édes azzal a mosollyal Kép

Kingu: Ezek a kék szemek, meg a göndör fürtök....a lányok odáig lesznek tőle Kép

Mi találkoztunk ma Ildiékkel, sétáltunk egy nagyot a városban, nagyon jól éreztük magunkat, remélem Ildiék is Kép
Marcika gyönyörű Kép
És még a párom se húzta a száját utána, azt mondta jól érezte magát, ami nagy szó, mert mindig beleköt a barátnőimbe...és az én ismerőseimmel általában ő unatkozik. De most nem is tiltakozott a találkozó ellen, és utána is mondta, hogy jól érezte magát Kép És el volt ragadtatva a vejétől Kép

Mindjárt teszek fel pár képet.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Connie,
elküldtem a méreteket e-mail-ben.
Nagyon aranyos Ákos ebben a szerkóban!!!

Jó éjszakát mindenkinek!
berkiadri

Sziasztok!!

Kösz Connie, eddig még tartom magam, egyenlőre nincs lázam...Jaj nagggyon édi Ákos ebben a szerkóban és ez sapi.....cuki nagyon...Kép

Patri!!
Nem hiszem, hogy holnap megyünk Csilibe, nem akarom ebben a szeles időben kivinni, várok hétfőig... Boti most is olyan élénk mint egy tigriskölyök, csak akkor van gáz, ha este lefektetem, mert akkor szörcsizik, elkezd dugulni nózika és akkor jön az ébresztő..ma már 3X altattuk el, folyton sírva ébred....huh kicsit félek az éjszakától......
Sajnos pöttyök terén nem tudok segíteni, beszélj orvos bácsival, ő tuti megmondja mi van...remélem semmi komoly!!!!

Kriszta!
Szegény, biztos nagyon szörnyű volt az az éjszaka, de szerencsére nem történt baj és mindenki jól van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Berkiadri!
Engem érdekel sapi amit írtál, miket csináltok még? Hol lehet megnézni, milyen honlapon??
Köszi..

kingu
cica29

Köszi a segítséget, utána néztem elvileg a paracetamol tartalmú gyógyszer is csinálhat szép kis allergiát, szóval akkor nuku a panadol, majd hétfőn megérdeklődöm a dokimtól, elvileg most már nem kell neki, hátha kiürül a szervezetéből.

Connie!
Nekem az Aljosás kép nagyon tetszik és ahogy vigyorog, irtó helyes.

Kingu!
Sajnálom,hogy kidöltetetek és nem jöttök, de hogy ilyen jól viseli Boti a náthát az tök jó, hát igen csak az éjszakák ne lennének, kitartás, és folyamatos infókat kérünk.
Patri
patri

Kép
Az első pillantások...

Kép
Marcika ismeri a mondást...nézd meg az anyját...

Kép
A baba-pár Kép Gréti feje mellett az ajándék amit Marcikától kapott! Azt írja rajta: Tetszel nekem KépKép Marcika közben jómunkásember módjára, a cumiját szerelgeti.

Kép
Gréti anyóssal barátkozik

Kép
Már nagyon jóban vannak

Kép
Marcika örül, hogy a család nő tagjai jól kijönnek egymással ;)

Kép
Gréti apóssal

Kép
Marcika apóssal

Kép
Apa, vigyük haza Grétit....

És majdnem lányszöktetés volt Kép
De lebuktak Kép

Ildiék! Köszönjük! Remélem máskor is összefutunk! Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Connie
Nem semmi tortúrát csináltál végig a munkásokkalKép
Megkérdezhetem milyen zenebölcsi van a Fonóban?Érdemes már ennyi idősen elvinni a gyerkőcöt?Én is tervezem,h viszem Vincét majd zenebölcsibe,de azt hittem,csak 1 éves kor után érdemes.

Vezso+Hüpi
Ha cukrászdát terveztek nyitni,lécci,lécci Kispesten,mert itt nincs egy normális beülős cuki semKép

Timurr
Nagyon jók a macis képek!!Remélem már jobb a helyzet és Maja nem nyűgösködik.Szopi téren normalizálódtak a dolgok?Én is most térek magamhoz,a mensi meg a sok idegbaj miatt nekem is megcsappant a tejmennyiség az utóbbi napokben,most kezd visszaállni.

Hüpi
Vince se tud még ülni(bár már dolgozik a témán erősenKép és még mindig nincs kint egy foga sem-ma mi is megnéztük zseblámpával,köszi a tippetKép,pedig én már másfél hónapja legalább kenem a dentinoxal.

Berkiadri
MArtin nagyon cuki baba!Nagyon örülök,h a kendő Nektek is bevált!

Kata
Iparűzési adóKép Mi könyvelőnk tavaly számolt el valamit,majd agyvérzést kaptam annyi ipát kellett fizetnünk,erre kiderült idén,h túlfizetés volt,ezért most nem kellett.Most azért örülök,de tavaly nagyon érzékenyen érintett,h a semmire(mert ugyan mi látszatja vagyon???) egy rakat pénzt be kell perkálnom.Kép
A szomszédotok nem semmi.Az a szörnyű,h nem tudsz vele mit csinálni.Szerintem a rendőrség nem jön ki,mi is voltunk már többször olyan szituban,h hívtuk őket,de az volt a válasz,h oldjuk meg vhogy,ill csak akkor jönnek ki ha vér folyik..Azt azért nem kívánom.Inkább én is azt kívánom,h költözzön el.Vagy nyerjetek a lottón és Ti költözzetek jobb helyre.Kép
Jól értettem,h elvégeztél egy évet(milyen szakon?) és kész vége?És ilyenkor mi van?Nem ajánlanak fel helyette vmi mást,ahova beszámítják az elvégzett évet??Én még ilyet nem is hallottam.Melyik suli ez?

Ildi
Hazajöttetek ma?Bár lehet h Szegeden még jó idő van.

Vaktyuk
Én is azt olvastam,h a napfény és a sós víz jót tesz a pikkelysömörnek,de sajnos úgy van,ahogy Kata írta,nem gyógyítható,bármikor előjöhet,vannak rövidebb-hosszabb tünetmentes időszakok.De én még bizakodom,h Vincének nem ez van.A macskakarom,amit anyukád szedett vmi kapszula?

Nebula
Tiszta rémálom a bőröndös eset!Szerencse h nem lett komoly bajotok!!Át tudom érezni amit akkor éjszaka átéltél!Kép

Vezso
Nekem is hiányzol.Hol vagy?
Virág
villes

Bea
Tök jók a képek és nagyon jókat vidultam a képaláírásokon!Kép
Amikor Ildi bent volt nálunk a kórházban,mondtam neki,h egyszer majd mi is megyünk csinálunk egy minitalit Szegeden,96 óta nem voltam,akkor diplomáztam ott és nagyon mennék nosztalgiázni egyrészt,másrészt Veletek is találkozhatnánk-szóval kellemest a kellemesselKépVAlamikor tavasszal.
Virág
villes

Bea!

Nagyon édesek a képek, látom "szerelem első látásra" ..KépLáthatóan Gréti és Marcika is élvezte a találkozást!!!Kép

Vezso!
Tényleg merre vagy? én is csatlakozom a téged hiányolók táborához....aztán tényleg azt a fincsi fehércsokikrémes csodareceptet is nagyon várjuk ám, én azóta is avval álmodom és ma már nem bírtam tovább, megettem egy fél üveg nutellát...hogy fogok így lefogyni?? ugye a fehércsokicsoda fogyókúrás recept..?..Kép
cica29

Virág: Ildiék holnap mennek haza.
Várunk benneteket Szegeden! Kép

Na, megyek aludni, Gergő már ideges....

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Kingu
Lehet h egyszerre faltuk a nutellát?Mindig megfenyegetem a férjemet h ne merészeljen venni,mert ha egyszer nekiállok,nem bírom abbahagyni,persze utána szívesen mennék gyomormosásra olyan rosszul vagyok,na de addig!!Én most azzal nyugtatom magam,h kell az energia az éjszakai kelésekhezKép

Lir
Ti hol vagytok?Lilike jól van?
Virág
villes

Úgy látszik ma én vagyok a soros az önmagukkal beszélgetők köztKép megyek én is aludni,jó éjt Nektek!
Virág
villes

Virag
Csak olvastam rola anyu nem szedett neki elmult magatol kb 10 eve a bokajan es a felkarjan volt neki es anno Flucinar-al /nem tuti hogy igy kell irni/ kente. Mikor lesz a muvhazas tali?
Bea latom jol ereztetek magatokat, aztan nehogy Csipet lecsapja Marci kezerol a lanyod, bar mostanaban sztem a tapszeres cumisuvegen kivul semmi sem erdekli, nem hajlando mast megenni, mindenki azzal basztat na a tapszeres gyerek lsuta vagyok fozni kajat csinalni neki, persze en csinalom aztanm dobom is ki mert nem eszik meg semmit.
Timurr szek ugyben mi a helyzet?
Vizimano merre vagy?
Conni jok az "usanakas" kepek nagyonKép

Kép
vaktyuk

Hát jó, egyedül maradtam..Kép pedig tanulnom kéne, de nem megy, inkább bármi mást csinálok....
Én nem tudom mi van ma a XX ker.ben de most késő este már 2X ébresztették fel a gyerekemet a tűzijátékkal, durrogtatnak agyba főbe, mi van?? aug. 20 már rég elmúlt....vagy ez a visszhangja volt?? kicsit későn ért ide...Kép

na jó, abbahagyom...

jó éjt mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!

Virág!
Bizony kell ám az energia.....lehet még lefekvés előtt megeszem a másik felét a Nutellának, nehogy reggelig megromoljon..KépNem bírnám elviselni...

kingu
cica29

Szisztok!

Én is csatlakozom a nutellaevők társaságába! Én is megbírok enni egy üveggel együltő helyembe. Még amikor terhes voltam, kaptam a barátnőmtől egy nutellát, a legnagyobbat valami 750 gr volt. Fehívtam harmadnap reggel őt, hogy jöhet a következő adag, mert megettem.Kép Erre meg ő lett rosszul. Monstanában úgy teszek, hogy csukott szemmel megyek el a nutellás pult előtt. Úgyis csak elfogyna.Kép De most nagyon felcsigáztataok!!

Vezso
Tényleg hol vagy? Intézed a cukrászdát?Kép

Virág
Először a cukihoz egy lottó ötös kellene! Szólj ha az megvan!Kép Vegy esetleg bárki más! DE akkor ígérem kistesten lesz!

Timurr Szék?

A fiam 7 után mindig felkel. De még egy fél órát még elszórakoztatja magát a kiságyba. Elöbb már nyöszörgött, és bementem hozzá, és úgy örült nekem. De olyan büdi van a szobájába, hogy mennem kell tisztába rakni.
Bocsi ha nem reagáltam mindenkinek.
Szép napot mindenkinek!

Ui.: Diana névnap van!
hüpi

Jó reggelt!

Kingu,
C vitamin, kálcium pezsgőtabletta (részemről fúúúj Kép ) jó megelőzésre és nem árt.

Connie,
nagyon jót mulattam a képeken! Kép

Bea, Ildi,
nem is tudom, volt-e már interneten ilyen fiatalon románc? Olyan édesek! Kép Nem kéne hívni a Guiness-t (vagy hogy írják?)? Kép

Villes, Vezso, Hüpi,
cukit inkább a VII. ker.-ben! Itt csak ehetetlen sütik vannak (az is kevés), dilis nyitvatartási idők, iszonyat árak (merthogy belváros) - és ez belváros. Kép

Vezso,
én is hiányollak ám! Azért nem írtam eddig, hogy hiányzol, mert azt vártam, a köv üzenet bizti a tiéd lesz. Kép Hát merre csavarogsz? Kép 6 hós és névnapos buli van? Kirándulás rossz időben? Kép

Virág,
nem jól értetted. Kép Még csak most jelentkeztem a képzésre, nem kezdtem még bele, mert nem indul a szak. Az a gond, hogy én kb 2 évig tudok Pannival itthon maradni (jajj, csak nyernék a lottón, maradnék én 20 évet is vele!), és pont addig tartott volna a suli. Azt pedig az állam bácsi támogatta volna, mint kismamának. Így vesztettem egy év támogatást, mert csak jövőre tudok máshová jelentkezni, ami elég szép összeg. Ráadásul most csak Panni mellett kellett volna csinálni, akkor meg Panni+munka mellett (vagy tán Panni+kistesó mellett? Kép ).

Vaktyúk,
kaját kicsit darabosabban hagyva próbáltad már? És előtte egyél te is ugyanazt. Nyugi, 1* Csipetnek is bekattan az agyába valami és akkor mindenevő lesz. Kép Panninak tényleg látszott a pillanat, amikor fölfogta az evéses dolgot (pedig addig is kóstolgatott és látott minket enni). Attól kezdve bármit megeszik - 100 g főzelék, 200 g kása simán lemegy. De utána 1 órával feltétlenül be kell nyomnia 100-180 g tápszert a biztonság kedvéért. Kép

Jó időt akarok, jó időt akarok, ... !!!!!!!!

Kata
panni2005

Sziasztok! Jó reggelt!
Látom volt aki hiányolt, köszönöm, jólesett. Kép Azért nem írtam,mert annyira rossz napom volt (nemcsak egy nap, az utóbbi napok), nem szerettem volna senkit a bajaimmal itt terhelni. Kép
Mindjárt rendesen visszaolvasok, eddig nagyjából futottam át a dolgokat, főleg a képeket, kezdve Angelani pici babájától, Connie kosáig, Jégvirág és Delfinke talijáig. De a szövegekbe nem nagyon tudtam belenézni.
Tehát, megvagyok, ünneplés nem volt Kép, a torta a hűtőben, plusz a csokikrémek is, illetve tegnap éjjel megettem 2-t egyedül Kép A többit küldöm Mindenkinek a neten át Kép
Vezso
vezso

Vezso,
naaaaaaaaa! Kép Tessék optimistának lenni!!! Kép És igenis azért vagyunk, hogy meghallgassuk a bánatodat és megvígasztaljunk! És hogy te kiírd magadból. Hát mi történt? Nehogy elkapjon a depi! Pozitív energiát, hozzáállást, kitartást, jó kedvet meg mindent küldök, jó? Figyelj! Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép ...
panni2005

Kata
Köszi Kép Aranyos vagy, jövöget a jókedv...csak lassan...

Connie
Az előbb Ákos helyett kost írtam Kép , bocsi.
Még a műv házas talis kérdésre sem reagáltam, örülök, hogy úgy döntöttetek, csak a topikos emberkék legyenek és nem nyilvános, egyetértek Kép
Remélem Ákos nyügizése nem tart sokáig és a bucsuban jól érzitek magatokat. Kép Csípem a humorod, a képaláírások is annyira találóak mindig.

Vaktyúk
A pellusok szuperek, és külön örvendetes, hogy nem kell figyelni, mennyi van, kell-e venni, mert most jókora adag van Kép Köszi, mégegyszer.
Miért adjátok el a boltot?

Jégvirág
ZH sikerült Kép , a hétfőire is szurkolok, látod, milyen ügyi vagy Kép Gréti forgásához gratula! És végre láttunk Rólad is képeket. Miről ment a dumcsi a minitalin? Látom Szegeden is vannak grafittisek, lekapartatnám velük a művüket puszta kézzel...

Hüpi
Ezek a képek Kép, hogy miket ki nem találnak az emberek?! A Micimackós pirítós, az tetszene a lányaimnak. Kép
Szóval nyissunk cukit? Kép Egyébként már eszembe jutott, de várom a lottónyereményt. A cukrászatot szívesen kitanulom, imádok sütni, meg édességeket gyártani.

folyt köv
Vezso
vezso

Sziasztok! Kép
Hű, nincs időm végigolvasni ezt az oldalt sem, de látom, nagy mosolyhalmaz és szomorúarcáradat van. REmélem, ezek az érzelmi "kitörések" nem okoznak senkinek komoly gondokat. Ígérem, visszaolvasok ma! Kép

Angelani, a fotót láttam, nagyon édes baba. Nem véletlenül a Szabolcs utcában szültél? Ott van ilyen padlóburkolat Kép Annyit bámultam, míg bent voltunk Kép

Mi a helyzet a következő találkozóval? Én továbbra is ajánlgatom magunkat, de persze döntsétek el Ti! Mi a II. kerület szélén lakunk, könnyű megközelíteni. A nappalink kicsit nagyobb, mint Hajniéké, így szerintem ha ott elfértünk, akkor nálunk is el fogunk.
Ha közben van másik helyszín, akkor homályosítsatok fel Kép

Puszi, Dorka
dorka

Ajaj, Vezso, hát mi történt?

Nutellát én nem is veszek, mert a mogorós csokit ugyan utálom, de a nutellából egy üveg simán lecsúszik.Kép

Virág,
Ez a zenebölcsi, vagy mi: www.ringato.hu.

Vaktyúk,
Szopis babáknál van olyan, hogy amíg betegek ill. utána is még egy darabig, csak a tejcsit fogadják el. Gondolom Csipet sem működik másként.Kép

Bea,
Jók a képek!Kép

Lirian hová lett?Sztem már egy hete nem írt.

KépKép
connie

Dorka,
Találtam közben helyet, állandóra,itt: http://www.jaltp.com/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=31&Itemid= 55
Termet egyelőre úgy foglaltam, hogy három hetente keddenként, 10-től 13-ig, de ezen majd lehet még módosítani, ha akarunk. 1500 Ft/óra a terembérlet, ez igazán baráti ár sztem, ekkora termet (36 nm) alsó hangon 2500-ért láttam máshol.
A soron következő tali szept 27-én lesz.

KépKép
connie

Timurr
Nagyon sajnálom, hogy Majának ilyen balul sikerült napjai vannak, Együttérzek Veled Kép, de csak elmúlik majd Kép. Rozi nem nyügös mostanában egyáltalán, aranyos, drága baba Kép Le is kopogom...Csak az éjszakai egy-két ébredés az, amitől szeretnék megszabadulni.

Angelani
Sztem, amiket leírtál, nem ad okot aggodalomra, sőt. A kisfiad rendben van, ki merném jelenteni, így a leírásod alapján. A kisbabák nyelve fehér szokott lenni az anyatejtől, van aki nem büfizik és nem is bukik, és van aki pár hetes korától végigalussza az éjszakát. Persze, első babánál az ember még sok mindenen izgul és aggódik , így, ha tényleg aggódsz, megmutathatod orvosnak. Biztos vagyok benne, hogy mindent jól csinálsz, csináltok és Te szuper mami vagy!
Olvasni szoktam az őszi babás topikot mindig, látom mennyi baba született mostanában. Nagyon sok boldog napot kívánok Mindannyiótoknak a fórumon KépKépKép, kitartást a szoptatáshoz a Többieknek, látom nem olyan egyszerű dolog sokaknak.

Virág
Kórház Kép, pöttyök Kép, annyit gondolok Rátok. Utánanéztem ennek a pikkelysömörnek, és reménykedem, nem az a baj. De ha az is, kezelhető, és ne légy elkeseredve. És tényleg jó lenne egy laptop nekem is, néha harc megy az egyetlen számítógépért itthon.
Pozitív energiát küldök : KépKépKépKépKépKépKép

Berkiadri
Olyan ügyes anyuka vagy, így az irományaidból is kitűnik Kép És ez a tejmennyiség valóban csodálatra méltó és az is, hogy tudsz másik babának is segíteni Kép Már kérdezni is szerettem volna, hogy a honlapodon keresztül érkeztek-e megrendelések, emlékszem vadi új volt a honlap a szülésed előtt.

Nebula
Elesés Kép Na, de nem történt semmi baj, eltekintve a Te foltjaidtól. Engem a pici lányom lefejelni szokott, és úgy sír olyankor..Kép Pedig ő csinálja... Van ez így Kép

Kingu (éjszakai műszakos Kép)
Először is: gyógyulgassatok, én algopirint szoktam bevenni, terhesen vagy szoptatás alatt, ilyen panaszokra. Látom, Connie is írta.
A 20 ker-ben laktunk régen, nagyon régen, amikor még tizenéves voltam (az jó régen volt...) És jártam a Csilibe néptáncolni.
Tüzijáték szombaton esküvőkön szokott lenni, valszeg azt hallottad, itt is volt, Pomáz Cityben.
A pénzügyóra neve is unalmasan hangzik, ennél rosszabb csak a statisztika lehet. Bár nekem a könyvelés is eléggé az, csodálok mindenkit, akinek ez a foglalkozása.

Vezso
vezso

A Nutelláról jutott eszembe: amikor kempingezni megyünk, minden német sátor előtt a regelizős asztalon ott állnak a nutellás üvegek, csak azt esznek reggelire pirítóssal legtöbben. Hát, meg nem tudnám úgy enni, inkább egy tál müzlit. De, tényleg érdekes, hogy még délen, Spanyolországban is ezt ették reggelire. Mi meg próbálunk kipróbálni helyi dolgokat mindig.

A fehércsokis krém, egy Nigella-féle recept (kb ugyanaz):
Mascarpone krémsajt, porcukor, vanília aroma, olvasztott fehér csoki és tejszínhab keveréke. Szép üvegpoharakba töltöttem és be a hűtőbe. Annyira, de annyira finom.... Lehet továbbfejleszteni és étcsokis változattal rétegezni, vagy rumos meggyet (szoktam csinálni) tenni az aljára, vagy kész tortalapra önteni (aminek van pereme) stb

A fogzásos babiknak millió puszit küldök!!!!
A mamiknak is!!!!
Vezso
vezso

Vezso!!

Ne légy szomoru!!!!! Igenis érdekel mi van veled és nyugodtan mondd el nekünk!!!!Persze csak ha úgy érzed, hidd el megkönnyebbül kicsit az ember ha kiadja magából......

Az éjszakánk viszonylag jó volt, de amióta felkelt babuci kismajmot játszik....rajtam lóg, elég nehéz lesz egész nap cipelni ezt a nagy csomagot...Kép

én is napocskát akarok....de legalább kicsit még melegebb időt....

kingu
cica29

Vezso!

Köszi a fehércsokis receptet, ez lesz az első amit meg fogok ma csinálni..Kép
Fehércsokis nutellát még nem találták fel?? Hát ideje lenne.....Kép

kingu
cica29

Vezso
De jó h újra itt!Kép Sajnálom,h nem valami jó a kedved mostanában,de ahogy ismerlek nem tart majd sokáig(remélem!)Kép Lehet h a frontot érzed?
Köszönjük a pozitív energiákat!!Én is elolvastam amit csak tudtam a pikkelysömörről,nem is a foltok aggasztanak,tudom, h nagyjából tünetmentessé tehető,az keserített el,amiket a betegség egyéb következményeiről írtak(beilleszkedési nehézségek,emberkerülés a szégyenkezés miatt stb)Vince annyira boldog,emberszerető baba,nem bírnám elviselni ha egy bőrbetegség miatt kiközösítenék,csúfolnák.én ezen szomorodtam el,de nagyon.persze nem törvényszerű h így legyen.
jaj mennem kell,jövök még.
virág
villes

Hogy mi bajom van? Tényleg csak tőmondatokban: iszonyat fáradt vagyok, lassan permanens állapot lesz (az utóbbi 7-8 hónap nem alvása plusz a napi meló stb) + a férjem munkahelyén komyol zűrök vannak + a nagylányaim mindent szanaszét hagynak mostanába és ezen összevesztünk (én is türelmetlenebb vagyok, de nem fogadnak szót mostanában) + amíg építik a melléképületet minden a lakásban van, kb mint egy raktár és nem tudok rendet tartani, beleőrülök + a tesómékat hívtam tegnapra de fel sem hívtak, hogy nem tudnak jönni + Anyu átjött és kérdezte mi bajom, de azt mondta hisztis vagyok, de azért hozott a Rozinak fiúruhát (kék színű és egyértelműen fiúnak való) aztán elment, merthogy rossz a hangulat. Ja és, a csokikrémre azt mondta, túl édes. És még elutazik a férjem, csütörtökön jön vissza és úgy utálom már, hogy mindig egyedül vagyok. Még van több is, de legyen ennyi elég most, nem szeretnélek Benneteket nyomasztani.
Vezso
vezso

Jo reggeltKép
Vezso mi a baj???? Te NEM lehetsz elkenodve, mi lesz akkor velunk az orok pesszimistakkal?Kép Kép Kép
Reggel bemorcogtam magam, meg az este keson fekudtunk le es kertem a parom mi lenne ha ma egyszer o kelne a gyerekhez, erre o hat o faradt......

Kép
vaktyuk

Virág,
Ne keseredj el, ha pikkelysömör is - de reméljük nem az - akkor se biztos, hogy nagy felületet érint, amiket írtál, a beilleszkedési zavar, olyankor, a súlyos esetekre jellemző. Másrészt sztem alternatív gyógymódokkal ez is gyógyítható vagy tünetmentessé tehető, ha tényleg az, majd utánanézek. Pl. ahol én dolgoztam, nekünk is volt egy termékünk, ami kifejezetten jó pikkelysömörre, csak mivel kozmetikum, nem lehetett így reklámozni.Kép

Vezso,
Én nem szeretem kenyérre kenve a nutellát, meg reggelire se. Csak úgy ad hoc és magában. Nyam-nyam.Kép
Burkoló bácsinak köszönhetően erősen anti-update étrend mellett is lement rólam 1,5 kg!Kép

KépKép
connie

Virág
Visszagondolva, volt pikkelysömörös osztályrársam, de senki nem közösítette ki, sőt. Az igaz ugyan, hogy vannak egész furcsa gyerekek, a lányaim sulijában is, akik összeférhetetenek és csúfolnak mindenkit, de ezt is ki lehet védeni.

Kingu
Hú, tényleg megcsinálod a krémet? Én a hozzávalókat olyan gondolomformán szoktam, most kb 6 dl tejszín és 250 dkg mascarpone plusz ízlés szerint cukor. A tejszínt külön felvertem kevés cukorral. Másik tálban a mascarponéba adagoltam a többi cukrot, meg a gőz felett olvasztott fehércsokit (200gr, Tibi) és a vaníliaaromát (két csepp). Folyamatosan a robotgéppel kevertem (mintha habot vernék) és bele a végén a felvert habot. Olyan szépen összeáll, pláne, ha egy éjszakát a hűtőben van. De nem muszály kivárni Kép
Egyétek jóízűen Kép
Vezso
vezso

Vezso,
Napközben nem tudsz pihenni? Bár amíg dolgoznak nálatok.Kép Tényleg tök idegesítő ilyenkor a rendetlenség, de ez csak átmeneti állapot. Mikorra végeznek? Gondolj bele, utána lesz tök tuti pakolóhelyetek, könnyebb lesz rendet tartani.
Nagylányoknak meg vasvillával behányni a cuccaikat a szobájukba, és rázárni az ajtót.Kép Emlékszem nekem is volt egy ilyen rendetlen korszakom, anyu mondta is mindig, hogy majd meg fog enni a kosz, most meg én csesztetem anyuékat, hogy kupi van náluk folyton.Kép
Rokonok meg bánhatják a csokikrémet. Nem is ünnepeltetek egyáltalán?

KépKép
connie

Na jól összehordtam itt hetet-havat neked, bocsi.Kép

Megyek készülődni, mindjárt indulunk.

KépKép
connie

Vezso!!!
Sajnálom, hogy így összejött minden..Kép Ha kicsit ki tudnád magad pihenni, már jobb lenne...amióta én is csatlakoztam ehhez a topikhoz folyton azon tűnődtem, hogy is bírsz ennyit..?.. gyerekek, házimunka, főzés stb....
sajna nálunk is raktárjellegű a kis lakás, folyton beleütközöm valamibe..párom szerint a rendrakás nálunk abból áll, hogy a pakolnivalót a szoba egyik sarkából átvisszük a másikba...kicsi a lakás+túl sok a cucc ....
Tényleg rossz, hogy ilyen sokat van Apa távol nálatok, megértem, nálunk is ez van, pl. már ezer éve szinte alig vannak közös 7végéink, mert ő összevissza dolgozik..Kép
Próbálj meg valahogy kicsit feltöltődni!!!!!!!!!!!!!!!
Rozi baba hogy viseli ezt a bolond frontos időjárást..??

Nutellát kenyérre kenve meg nem bírnám enni....viszont palacsintába isteni.....

Connie!
Átküldhetnéd azt a burkoló bácsit, hátha én is le tudnék adni pár kg-ot..Kép

üdv

kingu
cica29

Sziaztok!
Drága Vezso!
Na ne má,mondjuk elhiszem hogy kivagy azoktól amit írtál,sajnálom nagyon a kék ruha szerintem nem gáz én sokat veszek,a rokonok bunkók (bocsi) a csokikrémet eg nagyon szívesen bevállalnám,lánykáiddal próbálj beszélni.biztos magukba szállnak kicsit.Nekem is nagyon szar napjaim vannak és a legrosszabb hogy úgy érzem senki nem ért meg.Nem alvás,reggelre estére ideges vagyok a páromra,állandóan azt álmodom hogy megsal,mert nem bírok vele foglalkozni,reggel idegesít hogy ő olyan jól alszik én meg egybe max.4 órát tutdtam már jó ideje aludni,estére tök fáradt vagyok akkor meg az abajom,nem jó ez így és akkor itt is a már emlegetett és nem emlegetett problémák,na mindegy.Szóval küldök neked energiát na nem a magaméból hanem mondjuk Maja felesleges energiájábólKépEgyébként estére jó kislány lett már olyan rég volt ilyen dilipók.

Jelentem tejcsi a régi asszem érzékeny a tejtermelésem a stresszre és a nem pihenésre.

Hüpi,Vaktyúk
Szék:tegnap megírtam a leveleket mivel csesztek akár felhívni vagy levelet írni,szépek lettekKépremélem haszna is lesz majd.

Nagyon-nagyon édes Marcika és GrétiKépKépKép

És Ákos is nagyon cuki az őszi szerkóba.

Én ma elpakoltam a nyári cuccokat (miniszoknyaKép stb)

Kingu
Remélem hamar megygógyul Boti,mennek a gyógypuszik a kis édes fürtösnekKép

Nebula
Alvásért irigyellek,de ezek szerint van remény

Na felkelt kis obágám folytköv ha hagyják

Na fiúk hogy tetszeik a feszec rucim?hmmm?
Kép
Kép

Timurr
Vendég

Connie
Napközben nem tudok pihenni, mert hegyekben áll a csinálnivaló és akkor tudok a legjobban haladni, ha Rozi alszik. Meg, most, hogy dolgoznak nálunk, nem is lehet, mert csak lehet kérdés vagy vmi és nem akarok bezárkózni teljesen. Tegnap ledőltem du, mert nem voltam már képes semmire, de nem tudtam aludni, pedig csönd volt, a kicsi aludt és a lányok vigyáztak rá. Szóval nappal nem tudok pihenni, sajnos.
A lányok meg mostanában rendetlenek, és nem vagyok hajlandó még utánuk is pakolni. Tudják ők ezt jól, de meg kell harcolnom a harcomat néha, főleg a nagyobbikkal, mert kamaszodik. És tegnap kiborultam, azon, hogy vannak dolgok, egyszerűek, amiket kérek, pl ágyazzon be stb és nem csinálja meg. Ill ritkán, mostanában. De nem fogom hagyni, sokat kapnak (lelkiekben meg mindenben) de neki is tenniük kell, ami a dolguk. Pl Zsófi tegnap kijelentette, hogy nem tud leckét írni, mert minden cuccát a suliban hagyta, pont azokat, amiben lecke van. Ezen is kiakadtam.
A munkák pedig már nemsokáig tartanak, de nálunk amúgy sincs sok hely, ezért nincs takarítónőnk sem. Mert, ahogy Kingu írta, egyik fiókból pakolok a másikba, selejtezek stb. Eddig még kisebb helyen laktunk, szóval nekem ez örök gondom. Ha lenne több polc ill szekrény (most többre nincs pénzünk) akkor jobb lenne. Van vésztartalékunk, de nem szeretnénk hozzányúlni, ert szegény páromnak nehéz dolga van a főnökével , és vagy ő megy vagy a párom sztem. Aztán akkor meg jó ha van tartalék.
Nem ünnepeltünk, mert az öcsémék eleve nem jöttek. Megbeszéltük és mégsem. És amikor rájuk telefonáltam 5 után, hogy mi van, rájöttem, hogy elfelejtették Kép Pedig nem a Roziról volt szó elsősorban, hanem Anyu névnapjáról és Zsófi névnapjáról is. Anyunak meg direkt kedveskedni akartam a krémmel, mert most csináltat magának fogakat (kivehetős Kép) és nem tud rágni. Meg külön kértem a múltkor, hogy ne vegyen kék ruhákat, mert nem szeretek olyat adni Rozira. És olyan édes lányholmik vannak, nem feltétlen habosak, fodrosak. Erre hozott olyat, amire rá is van írva, hogy fiúruha Kép És már ez a sokadik, ezért most mondtam, hogy lécci, ne többet.
Meg azt sem értem, hogy miért nem tud megvigasztalni, ha bajom van. Azzal, hogy azt mondja hisztis vagyok, (csenben sírdogáltam), avval nem segít, sőt.
Én is összevissza írok. Ja a párom munkahelyén meg tényleg gáz van , majd leírom.
Kellett Nektek engem kérdezni?!?!
Vezso
vezso

Timurr!!

Köszi a gyógypuszikat, remélem használnakKép Fürtös most itt alszik a mellkasomon, de már csak percek kérdése és ébred..

Olyan ismerős amit leírtál, kivéve az álom része...az a legnagyobb baj, hogy nincs időnk egymásra, mindig mindenki fáradt és nem beszélgetünk a problémánkról.....ennek sajna pár év múlva lesz meg a hatása...Kép

Nagyon csini Maja ebben a vadító rugiban..Kép

Patri!!
Boldog szülinapot neked!!! (jól tudom, hogy ma van?)
Majd írj milyen volt a Csilis börze.....

kingu
cica29

Tudod Kingu,olyan rossz volt az álom jött egy csaj mondta a férjemnek gyere már menjünk én meg néztem azt elkezdtem sírni meg minden és úgy ott hagyott apárom,mint eb a kakiját,szörnyű volt,legörbült szájjal keltem.Napközben mindig elhatározom kedves leszek vele meg minden,de ahaz jön lepasszolom alányt és megy a robot estére eg paff vagyok a sárkányKép
Nagy sóhaj szállt fel

Vezso
ja akkor a rucira nem szóltam semmit,ha tényleg annyira fiús és már a sokadik,add el!KépMilyen kedves vagy a (krémre gondolok),nekem van fogam,de úgy szeretném ha valaki nekem is csinálna valami finomságot.

Na tényíleg megyek amíg apjával el van a macskanőmKépOlyan husi ebbe a ruhába,ma van rajt először és szerintem utljára,mert olyan feszes.

Timurr
Vendég

Sziasztok!

Köszi, hogy válaszoltatok!
Uxi

KépKépKépKépKép
uxi

Timurr!!
Van egy olyan mondás, hogy az álmok néha valóra válnak....hát én ezt úgy javítanám, hogy a Jó álmok váljanak valóra csak....hidd el tudom milyen rossz érzés, néha én is gondolok erre de aztán gyorsan kiverem a fejemből az ilyen gondolatokat....a gondolatokat..!!Kép
Az apukáknak most az elején kicsit türelmesebbeknek kell lenni, mert anyjuk már nem csak vele van elfoglalva, hanem szerelmük gyümölcsével is, nálunk apája türelmesnek mondható, aztán meglátjuk meddig......
Felejtsd el a rossz álmokat, Apája szeret téged és a Maja babát is!!!!!!!!!!!!!!!!!

kingu
cica29

Kingu
Tetszik, hogy Fürtösnek hívod a fiadat, valóban illik rá Kép Rozit, köszi, hogy kérdezed, vele semmi gond, lekopogom. Eszik, alszik rendesen, éjjel kb 2x kel, és nappal minden ok, aranyosan játszik, próbál ülni, gőgicsélget is és mindig mosolyog. Nem is tudom mit csinálnék, ha most ő is nyűgös lenne.
Nekem is az a bajom, hogy nincs időnk a férjemmel egymásra (most ment a reptérre, Moszkvában lesz), eddig sem volt sok, de már annyi se. Ezt már fokozni sem lehet. A munkahelyi problémák is leamortizálják őt is, meg engem is. A főnöke egy vadállat (ordibál mindenkivel, fizikailag is bántalmazott már alkalmazottat, egy apró termetű alkoholista rabszolgahajcsár) és fellázadt ellene a vezetőség. De mivel vki barátja, úgy néz ki, mégis marad, és a férjemmel nagyon nem bírják egymást. Tul képp most olyan sztrájk-hangulat van ott, elég nagy balhé lesz, az biztos. Még az is lehet, hogy kihívják az egyik tv-t, ha marad az ürge. Mert az emberek nagyon ki vannak használva, már törvényellenesen is. És nem hiszem, hogy megengedhető az a hangnem (vagy fizikai bántalmazás !!), ahogy egy külföldi főnök beszél a magyar alkalmazottakkal, megalázza őket. Az hagyján, hogy a férjemet gúzsba köti ez az egész helyzet, de nem szeretném, ha az egészsége is rámenne. Eddig úgy volt, hogy a pasi megy,úgyis lejár a szerződése és a férjem pályázott is a helyére, mert ajánlották neki. De ha a pasi marad (vki az ismerőse lehet odafenn), akkor már nem fognak tudni együtt dolgozni. Nemcsak ő, senki sem. Azt mondják róla, hogy olyan mint egy diktátor. Az lenne jó, ha kirúgnák a férjem, mert akkor sok végkielégítést kapna. Szóval olyan helyzetet kellene teremteni, hogy ez megtörténjen. Ha magától megy el, nagyon rosszul járna. Hú, nagyon gázos az egész helyzet, csak a jéghegy csúcsát mondtam el.
És éjjel-nappal ott van, van olyan alkalmazott is, aki már haza sem tud menni, annyi melót rak pluszba ez az állat (bocs) a nyakába.
Szóval , nem vmi rózsás a helyzet. Na, ez hosszú lett. Ne haragudj. Panaszkodós nyanya vagyok ma Kép Mindjárt eszem is a tortából Kép
folyt köv
Vezso
vezso

Sziasztok Kép

Csak részlegesen olvastam vissza, majd pótolom Kép

A múlt hetünk elég vegyes volt, elmentünk a doktornőhöz, persze megint kaptunk, mert sehol hízás Kép
Azóta táplálási naplót vezetek, próbálok picit még tudatosabban odafigyelni rá, hogy Lili mikor mennyit eszik.
Kicsit ki vagyok, félek, hogy Liló lemarad a fejlődésben, vagy valami más következménye (esetleg oka???) van ennek a gyenge súlygyarapodásnak. Egyébként jókedvű, kiegyensúlyozott, csak ez a horror ne lenne Kép

Úgyhogy nem lettem volna valami jó társaság a múlt héten emiatt Kép

Ja, ráadásul az én egyszem lánykám hajnalban félóránként ébred, és habár nem eszik, azért szépen lefáraszt Kép Ez már a nyolc hónaposok szorongása lenne előrehozva? Kép vagy most még csak edz, és egy hónap múlva ráerősít? Kép

Örülök, hogy újra itt vagyok Kép

Lir
lirian

Timurr
Köszi az energiákat, de tényleg ne a Tiédből adj. Úgy sajnálom, hogy nehéz Neked, csak emmiatt álmodtál rosszakat, biztos.
A képeket köszönjük, az a nyomkodós játék nagyom jópofa, beszerzünk vmi hasonlót mi is majd. Volt egy, de vkinek kölcsönadtuk, és nem kaptuk vissza.
De jó, hogy tudtál hordani miniszoknyát, én nem merek, szörnyen állna rajtam. De a téli cuccokat én is most veszem elő, a lányokét már bepakoltam a szekrénybe.
Egész éjjel fáztam, fel is fáztam az biztos. Nem szeretem az őszt, olyan hideg és szomorú. Biztos ez is belejátszik a napjaimba.
Most már nem panaszkodom, elegetek lesz belőlem, és azt nem szeretném. Kép

Patri
Örülök, hogy a kislányod továbbra is járni fog a táncra, majd egyeztetünk időpontot, de sztem a mieink csak a 2-ik félévtől mennek versenyre. Nem tudom.
És milyen volt az az esküvő?

Ma du elviszem a lányaimat a Szöcskevárba, ez egy olyan ugrálósház a 3-ik ker-ben (Kalap u), ott leszünk 2-3 órát. Most meg kitalálom mit egyek, meg főzök vmi finit is. Vmi gyorsat, azt hiszem.
Vezso
vezso

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?