Edit!
Nekem 2 db van a 5-8 kg-os Libero Discovery-ről (azt hiszem ez a neve, narancssárga figurák), ha az jó nektek, szívesen elküldöm!
Tri!
Gratulálok a fiúkhoz, van már nevük? Egyébként ha közös a méhlepény, szerintem csak egypetéjű lehet!
Virág!
Bátor vagy, én csak az éjszakát mertem először bevállalni, most próbálkozom a nappali elalvással. Tegnapelőtt mindketten átaludták az éjszakát, 3/4 5-kor keltek szopcsizni, aztán még 1/4 7-ig aludtak!! Végre én is tudtam egy jót aludni. Ma éjjel Csenge megint kelt 2-kor, úgyhogy korai volt az örömöm, de szerencsére egy kis simire visszaaludt. Tudom, a könyv nem engedi a simogatást, puszit, stb. de nekem ahhoz már tényleg nem volt szívem, persze lehet hogy ezért ébredezik még időnként, de már ez is sokkal jobb mint volt. Az is lehet, hogy apahiányuk van, most kezdek rá figyelni, hogy amikor éjszaka nincs itthon a férjem, jobban alszanak. Ha hazajön meg ébredeznek folyton. (Most mondjam neki, hogy ne is jöjjön haza többet?
)
A védőnénivel ezek szerint nekem szerencsém van, egy fiatal csaj, de nagyon aranyos. Mikor hazajöttünk a kórházból kijött hozzánk, mindent elmondott amit szerinte kezdetben tudni kell, aztán mondta, hogy 1 hónapig hetente jönne, ha nem bánom, de szóljak nyugodtan ha nem kell, akkor nem zavar. Egyébként mindig idetelefonált mielőtt jött, hogy időpontot egyeztessünk. A mai napig eljön időnként, minden kérdésre rendesen válaszol, egyébként ikrekben nagyon profi, mert a keresztfiai hármasikrek, úgyhogy én jól jártam vele.
Ditke