Sziasztok:-)
Ne haragudjatok,de még nem volt időm visszaolvasni mindent,most csak gyorsan írok egy pár sort amg Vinci alszik.
Mindenkinek köszi a jókívánságokat és a puszikat-Ildi meglátogatott mindket pénteken,mondta,h nagyon szurkoltok nekünk-nagyn rendik vagytok.
Tegnap délután hazajöhettünk,bár még bent akartak tartani egy napot,mert nem hiszitek el,de az utolsó előtti pillanatban(az orvosi vizsgálat előtt)Vinci legurult az ágyamról(nem magas,akkora mint egy ágybetét és nem is ütötte be a fejét,mert a hátizsákom ott volt,csak attól tojtam be,hogy hátranyaklott a nyaka,így remegő térdekkel mentem a vizsgálatra,ahol azonnal közölték,h nem mehetünk haza,mert mi van ha lesz vmi,ez az ő felelősségük stb.(Vinci mindeközben boldogan vigyorgott,tök jó kedve volt)Végülis elintézték h soron kívül csináljanak koponyaröntgent és megnézte egy sebész is,persze nem találtak semmit,így hazajöhettünk,de hétfőn reggel mennünk kell vissza mert a foltok még mindig látszanak kicsit,meg akarják nézni,mi a helyzet+a pisivizsgálatot meg kell ismételni,mert abban is találtak valamit
A kórházban egyenlőre nem sokat mondtak(még zárójelentést se kaptunk,pénteken kora délután leáll az élet,betojás,komolyan!!)gondolom hétfőn elmondják,mi lesz a továbbiakban.(Én legalábbis nem megyek el onnan addig)De tegnap megnéztem az interneten mit írnak erről a kórságról,hát nem lettem valami vidám.Én azért még reménykedem,h nem az-végülis egy hete még azt mondták teljes bizonyossággal,h ekcéma...Nézegettem képeket,Vincének nem ilyenek voltak a foltjai-de aztán az is lehet h a felnőttkori másképp néz ki..Na mindegy,nem untatlak Titeket ezzel...Köszi a drukkokat még egyszer
Most megyek gyorsan elolvasom miket írtatok
Sziasztok
Virág