Új privát üzeneted érkezett!

Jégvirág,
gratula a forgáshoz! Kép Nyugi, képesek napokig nem csinálni újra, aztán 1-2-t megint és újra nem. Eltart egy darabig, míg ők maguk rájönnek, mit és hogyan és minek csinálnak. Kép A lényeg, hogy megy. Kép

Etetnem kell.

Kata
panni2005

No itt vagyok!

Az ügyvédet nem találtam meg sehol, pedig 2 irodája is van, és ma lett volna félfogadása is. Telefonját meg egyszerűen nem vette fel. Az illetékhivatal, meg ma 8-12-ig szíveskedett dolgozni. Egy portással beszéltem, de vele nem mentem sokra! Az ilyen leveleket miért kézbesít a posta pénteken?????? Azért, hogy tuti gyomorfekélye legyen az embernek hétfőig.!
Agyilag ma lefáradtam, ezért fizikailag is le kellett fárasztani magamat, így lenyírtam a füvet, és két órát locsoltam. De kint most legalább szép minden.Kép

Mindeközben az anyukám pesztrálta a Ádámot. Szegényke ma nagyon nyügi volt. Tuti, hogy a foga fáj, mert egy pillanatig sem veszi ki a szájából az ujjait, ill. az öklét. Szegényke annyira kifáradt, hogy amikor letettem az ágyába aludni, akkor egy hangos szó nélkül elaudt. Ilyen is ritkán fordul elő.
Valaki erre küldte a fogmanót?

Vezso
Köszi a tanácsot részletfizetés ügyben. Majd meglátjuk mi lesz belöle.

Jégvirág
Mi ugy tudjuk, tudtuk, ha új építésűt vásárolsz cégtől- nem magánszemélytől, akkor 15 millióig illetékmentes. Illetve, ha többért veszel, akkor a 15 millió fölötti részre fizetsz illetéket. Így akarják ösztönözni a népet, hogy épüljenek új lakások, és hogy vegyék is meg őket. Inkább újat mint használtat.Érted?
Mert én már nem vagyok biztos semmiben sem. Pedig nagyon utánajártunk ennek a házvásárlás dolognak.
hüpi

Vaktyuk
Milyen üzletetek van. És mi az a jó ötlet. Majd arraküldöm a fogmanót, ha már erre járt. Pedig már nagyon közel jár hozzánkKép

Jégvirág
Mi az a ZH?
Gratula a megforduláshoz.
Nálunk is volt egyszer egy ilyen értelmes beszélgetés a párommal.Azt mondta,a kisszobából jövet kifele, hogy: Ádám nagyon fennt van. Én úgy értelmeztem, hogy ébren van, és elindultam be hozzá. Láttam, hogy alszik. Kijövök a szobájából, és mondom a Gabinak, hogy nincs is ébren, de nagyon fennt van. Érted????Kép Mármint a kiságyban van nagyon fennt./felül/ Ezen jót nevettünk mind a ketten!Kép
hüpi

Connie

Ez a képet most találtam, és rád gondoltam!KépKépKépKép

Kép
Ugye nem baj?
hüpi

Még azt akartam írni, hogy a plus-ban láttam ma , hogy lehet venni olyan biztonsági dolgokat egy csomagban. 16 db van benne.
Tartalma:
4 db asztal élvédő
5 db konnektor védő
2 db ablakzár
2 db szekrény és spaletta retesz
1 db univerzális zár
1 db szekrény zár
1 db ajtó ütköző
Mindez 499-ért.

Hátha valakit érdekel.
hüpi

Tényleg csak én terhelem itt a topikot?

Na jó akkor elteszem magamat holnapra!

Jó éjt.
Szilvi
hüpi

Mi is szenvedünk a fogzástól, azzal foglalkoztunk eddig.Kép Ennyit újszülött kora óta nem ordított Ákos, mint tegnap meg ma, és megint nem tudom megállapítani, mikor mi baja. Meg olyanokat csinál: ma jóga után már dühösködött, mert éhes volt, karomba vettem, kipakoltam a kaját, csak oldalra kellett volna fordítani a fejét, de ő következetesen a cicivel ellentétes oldalra nézett és üvöltött, hogy adjak enni. A végén fekve tudtam csak megszopiztatni egy kétszemélyes ülőkén.

Hüpi,
Ilyen rugikat hol lehet venni?Kép

Jégvirág,
gratula a forgáshoz.

KépKép
connie

Sziasztok!
Itt vagyok, de már leragad a szemem...

Connie
Gondolkodtam, hogy milyen kaját pakoltál ki?! De már értem Kép
Sajnálom, hogy ennyit sírt Ákos. Kép
Küldök Nektek finom fehércsokis krémet a neten át, amit csináltam holnapra. Ez felvidít és ad energiát is. Kép
Ja, és még reggel írtam, hogy Ákosnak tetszik-e Rozi, csak nem írtam kérdőjelet hozzá. Szóval az nem állító, hanem kérdő mondat akart lenni, bocsi.

Hüpi
Hát ezt hol találtad, ezt a képet? Kép

Vezso
vezso

Connie
Talán kínában.
Vezso
Az Odl Man's küld nekem hírlevelet, minden 2. héten. Ott találtam. De lehet, hogy itt is megalálod. http://www.oldmans.hu/
hüpi

Hüpi
Megnézem. Sztem ők ezt nem viccből csinálták, nem? Néha olyan vad dolgokat látok, japán termék lenne?
Ha van még hasonló jópofa dolog, feltehetnéd.Kép

Bocsánat, de elalszom ülve, megyek szundizni ...
jó éjszakát, Szilvi Neked is KépKép
Vezso
vezso

Istenem, azok a régi szép füstös éjszakák....

Vezso,
Igazság szerint nem értettem Ákos mit szövegelt, mikor legutóbb látott Rozi fotót, de nem panaszkodott és nem óbégatott, az biztos.Kép
Fehércsokis krém: nyami-nyami.

KépKép
connie

Connie
Most akartam felrakni a placit es a kodot nem akarja elfogadni

Kép
vaktyuk

Sziasztok!!

Most jövök a második altatásból, Boti igen nyűgös most este...Kép vagy a foga, vagy a nózija amit már 2X szippantottunk ki, vagy nem tudom mi, de remélem most már tud aludni szegény...olyan fájdalmasan képes sírni, hogy megszakad a szívem.....

Jégvirág!
Gratula a sikeres vizsgához!!!! Csak így tovább!!

Borzalmas volt a mai pénzügy óra, nem is bírtam sokáig, 3 óra után haza is jöttem.....

Vezso!
Azt a fincsi fehércsokis krémet hogy csinálod..?....már érzem az ízét a számban......Kép

Képzeljétek, ma Boti baba is megunta az állandó fekvést és kezdi felhúzni magát ülő helyzetbe....hát bizony kezdünk mi is felzárkózni Ákos baba mögé..Kép

Na megyek mert már én is hullafáradt vagyok

jó éjt

kingu
cica29

Jó reggelt!

Micsoda???!!! Elfér egy nap egy oldalon??? Hééé, lányok, szedjétek össze magatokat! Kép

Kitartást a fogzóknak! Mi aztán tudjuk, milyen is az... Alul kibújt 2, jön a másik 2 és a fölső 2. Hát, 1* csak túl leszünk rajta...

Vezso,
fehércsoki.... Hjajj! Kép
BOLDOG NÉVNAPOT ZSÓFINAK!!! Kép És a topik minden Zsófijának! Kép

Vaktyúk,
mi az a placi?

Hüpi,
jó a kép! Kép Már én is észrevettem, hogy a mászó babák nagyon jó feltörlő rongyok. Kép

Szép napot!

Kata
panni2005

Mire megírtam el is szállt.
Vezso Nem kinai, hanem japán találmány. De vannak amcsi találmányok is. Mindjárt felteszek egy párat.

Wester
Boldog névnapot a lánykádnak! Luca Zsófinak!
Hasonló boldogságot kívánunk még minden Zsófinak!
hüpi

Kép
Kép
Kép
Kép
hüpi

Vaktyúk,
Mi az a placi és milyen kódot?

Hüpi,
Kép

Ákos is kiabált az éjjel álmában, fájhatott a foga.Kép

Tegnap a jógán volt egy kiscsaj, olyan 7-8 hónapos lehetett. Az anyja leültette a földre, amíg vette fel a hordozókendőt, hát a baba széttárta a karjait, nagyra nyitotta a száját, összeszorította a szemét, mint mikor sírnak, de csak 20 mp múlva jött ki a hang is belőle.Kép

KépKép
connie

Jó reggelt!!

Sajnos úgy néz ki megfáztunk..Kép( Tele a gyerek orra, hiába szívom a porszívós csodával, nem jön ki...úgy sajnálom, annyira zavarja, hogy tele a nózi, szerencsére láza nincs, remélem hamar letudjuk....
Barátnőm tengervízes oldatot javasolt a kiszippantás előtt, utána Nasivin baby orrcseppet..használtátok valamelyiket ezek közül??? Használt????

Nem semmi mennyi érdekességet kitalálnak az emberek, portörlő gyerek..Kép valószínű pár helyen már csillogna a parketta..Kép

Én is Boldog Névnapot kívánok az összes Zsófinak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Patri!
Örvendek, hogy személyesen is tudtunk találkozni, aranyos Beni, szép nagy baba!!!!
Remélem jól sikerült a buli!!!! Köszi a Lufit, boti nagyon szereti....
üdv.

kingu
cica29

Sziasztok!

Minden Zsófinak boldog névnapot!
LucaZsófi, Vezso Zsófija, és aki még Zsófi Kép

Hüpi: Értek mindent Kép
ZH-ZártHelyi dolgozat egyetemen, olyasmi mint a témazáró, nálunk pl. vannak gyakorlatok meg előadások, a gyakorlatokon ZH-kat írunk, azokból áll össze a jegy, előadások pedig év végén vizsgával zárulnak. Ez a kollokvium Kép

No, felhívtam egy barátnőmet akik most vesznek új lakást, cégtől...most épül még csak a lakásuk, és megkérdeztem ezt az illetékmentesség dolgot, és azt mondta, hogy az a fontos, hogy az építő cégnek legyen értékesítési tevékenységi köre, mert ha nincs, akkor kell illetéket fizetni, ha van, akkor nem kell...ezt az ügyvédnek kellett volna megnéznie, és elmondania nektek...
bocsi ha hülyeséget beszélek, de ezt mondta a csaj
ja és ők nem fizetnek illetéket, csak valami 2ezer forintot kellett egyszer befizetniük (ez azért köszönőviszonyban sincs a 800akárhányezerrel Kép )

Fogak: KépKépKépKép Ez borzasztó, hogy ennyire megviseli őket. Kép Kitartást minden fogzó babának és szülőnek!
Én meg előre félek Kép

Gréti alszik, hogy a legjobb formáját hozza majd, délután 4-kor randizik Marcikával Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Kingu: Jobbulást a göndör fürtös fiadnak Kép
Orrcseppről nincs tapasztalatom. Szerencsére.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Kingu,
Martinnak is folyt az orra, minden nap hordtam orrszívásra az orrvoshoz, itthon pedig én szívtam neki. Előtte mi is tengervizes oldatot használtunk, utána pedig a dokinéni a Garasone szem és füllcseppet írta fel, azt kellett az orrába csepegtetnem 4-szer naponta. Nekünk így elmúlt. Remélem ti is hamar kilábaltok belőle! Jobbulást a kisfiadnak!!!

Az összes Zsófinak mi is boldog névnapot kívánunk!!!
berkiadri

Connie megoldodott csak a kotojelek hianyoztak /placidus/
Cica en is azt hasznaltam orrszivas elott sterimar az feloldotta szepen kijott minden aztan nasivin.
Boldog nevnapot Luca ZsofinakKép

Kép
vaktyuk

Kingu: Eszembe jutott még valami, nem tudom szoptatsz e....de ha igen, akkor anyatejet is cseppenthetsz az orrába...állítólag segít.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!
Bocsi de csak tanácsot kérnék,mert esküszöm kifutok a világból.Maja már 3 napja dilid,de mamár nem bírom vagy egy órát ordított,én nem tudom a foga-e állandóan harap és addig csöndbe van a míg masszírozom az ínyét,de attól se sokáig.Nem tudom eldönteni foga fáj?éhes?nem látszik semmi változás az ínyén.kiszaladok a világból,nem bírom

Timurr aki ráadásul belenézett a tükörbe de nem kellett volnaKép
Vendég

Timurr
Udv az elviselhetetlen manok taboraban...Kép esetleg probald meg dentinox-al bekenni sokkal jobb nem lesz de legalabb megnyugszik valamennyire.

Kép
vaktyuk

kenem-kenem,de csak párpercig jó röhög közbe aztán megint üvölt.Csipet is dilizik?hát ilyen régen volt,most alszik kis pihenőt kaptam,persze az apja most sincs itthon,nagyon szar kedvem van.
Vendég

Timurr,
Mi is ezt csináljuk, de míg apa íjászkodott, ott egy csajszi, akinek 8 éves most a fia, belenézett Ákos szájába, és azt mondta duzzadt az ínye. Pedig én se nagyon látom. De nem felül duzzadt, hanem elől. Annyira tud sírni szegény.Kép És ő még pluszban azért is dilizik, hogy ültessük fel. Ha meg éppen jól érzi magát véletlenül, akkor sikongat. Tömény zajártalom.Kép

Sógorom azt mondta, Panadolt lehet még adni neki, ha nagyon nyűgös, sőt ha már végképp-végképp, akkor germicid-c-t is. Egyébként ha sétálni vagyunk, akkor jobban bírja, gondolom elterelődik a figyelme. Legjobb rágóka pedig anya-apa ujja. Meg egy csomót cicizik is, mindig úgy engedi el, hogy a végén egy jót ráharap, anya nagyon élveziiiiii....Kép

KépKép
connie

Kingu,
Mi is így használtuk a tengervizest plusz nasivint, és jó volt. Ha nehezen szopizik, támaszd fel párnával kb. 45 fokban, úgy jobban kap levegőt.

Ma megyünk őszi füles sapit venni manónak.Kép Õszit!KépKép

KépKép
connie

Sziasztok!

Már megint én vagyok az ősziektőlKép
Szeptember 6-án megszületett a kisfiúnk.
Már itthon vagyunk. Kedden volt kint a doktornő és megnézte. Rendben talált mindent. Viszont 2 napja tök lepedékes a Babó nyelve, illetve olyan anyatejes. Ez normális vagy esetleg a szájpenész egyik tünete? Pedig úgy vigyázunk, nem taperálgatja senki, mi is kezet mosunk, a cicit is lemosom. A másik, hogy nagyon sokat tud aludni. Nem kel fel 2-3 óránként enni. Volt olyan, hogy 1 óra múlva megint evett, de majdnem átalussza az éjszakát. Már tök aggódunkKép
Folyton éjszaka is felkelünk megnézni, hogy jól van-e. A büfiztetés sem megy nagyon. Nem is büfizik. Eddig nem is nagyon bukott fel, de mostanában azért néha igen. Sőt! Vanolyan, hogy már bealszik a szopizás közben és csak simogatásra szopizik tovább. A végén van, hogy a maradék tejci kifolyik a szájából.
Szerintetek rendben vagyunk?
A doktornő csak kedden jön, de hétfőn tudom leghamarabb felhívni.
Annyira idegesek vagyunk.

Segítségeteket előre is köszönöm!
További szép napot!
Kellemes Hétvégét!
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Szia Angelani!

Gratulálok a kisfiadhoz.KépMajd mutatsz képet róla.

Akkor sorban haladva: ha szájpenésze van, akkor túrós lepedék van a szájában, nem csak a nyelvén, hanem mindenhol, főleg oldalt.

Alvás: elég kevés baba van, aki beáll a szabályos 2-3 óránkénti evésre, van olyan is, aki mikor ébren van gyakrabban eszik, és közben hosszabbakat alszik. Ha megvan napi 5-6 pisis és 3-4 kakis pelus, akkor nem kell aggódni. Sokszor kell őket még ilyenkor szopizás közben macerálni, hogy ne aludjanak be, én Ákosnak mindig az orrát piszkáltam, ez pár hét alatt elmúlik, mikor már nagyobb és gyakorlottabb.

Büfizés: ezt is meg kell nekik tanulni.KépMi úgy büfiztettük, hogy előre hajoltunk vele, majd vissza, akkor rendszerint kijött.

Bukás normális jelenség, ha nincs semmi más, pl. láz.

Tejci kifolyás: ha már csak komfortszopizni akar, de enni nem, akkor hagyja kifolyni.

Mennem kell, apája fejét már leordította.Kép

KépKép
connie

Connie
Dettó így vagyunk,már bekészítettem a panadolt,de elaludt szerencsére jaj de félek hogy kel föl

Angelani
Gratula a babádhoz!
Én úgy tudom a tejcit kilehet törölni a szájából,nyelvéről simán a szájpenészt nem az makacs.
Böfizés,ha nem fáj tőle a hasa nem baj ha nem büfizik mindig,ha fáj akkor jó segítség az infacol Maja attól jó nagyokat tudott böfizni,de már jó ideje anélkül is megy.Kép

Ha kifolyik a szájából a tejci akkor megteltKépnem gáz.

Kindu
Én sterimárt szokat befújni neki az jól fellazítja a dolgokat és vagy kijön magától vagy könnyebben kiszívható.

Zsófiknak Boldog Névnapot!!!

Timurr
Vendég

Sziasztok!

ConnieKép
Nagyon Köszönöm!
Azért most megnyugtattál szopi ügyben. Még félek egy kicsit, hogy talán híg a tejem vagy ilyesmi és az éhségtől alszik be. De van bőven kaki-pisiKép
Még megnézem a száját is. Bízom benne, hogy csak a nyelvére ragadt egy kis maradék.

Még egyszer Köszönöm!

Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

TimurrKép

Neked is Köszönöm!

Most megyek, mert már reklamálKép

Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Angelani,
Az éhségtől nem bealudni szoktak.Kép

Timurr,
MegteltKép, ez nagyon tetszett.
Sikerült 10 percet aludnunk az előbb.

KépKép
connie

Sziasztok!

Kingu,
doki néni nekünk is a sós víz, orrszívás, Nasavin, orrszívás programot javasolta. Csak tengervíz helyett sós vizet: 1 dl forralt vízhez 1 késhegynyi sót teszel és hagyod kihűlni (a gyógyszertári sós vizet is így csinálják). Kép Jobbulást Botinak!!!

Angelani,
Gratulálok!!! Kép
Úgy van, ahogy a lányok írták már! Kép Anyatej rátapad a nyelvre az első pár hónapban, vagy hétben, és Panni is 5 órákat aludt egyben, képtelenek voltunk fölébreszteni (keltegetni kellett, mert nem volt tejem Kép ). És első hónapokban Panni sem büfizett. De egyáltalán nem! Viszont a hasa sem fájt. Kép Most meg a fogzásos-oltásos megbetegedéseken kívül kutya baja. (Kopp-kopp...) Szóval ne parázz! Kép Inkább élvezd ki azt a kis időt, amíg sokat alszik, és pihenhetsz. Kép Sok boldogságot!

Dili: nagy front van, Panni ma is kómás, szóval mások ilyenkor diliznek. Kép (Nyugi, amikor nálatok kóma van, Panna dilizik. Kép )

Szép-szebb napot!

Kata
panni2005

Nalunk is dilihopp van egy kaja kimaradt,+ srepa krumplit nem eszi meg csak rangatja magat mintha fajna a hasa, barit se nagyon akarta aztan 90ml taptol bealudt...szerencsere.Olyan mint egy kis haziszornyiKép
Angelani sok boldogsagot mind3otoknakKép olyan nincs hogy vizes tej ez ilyen nagyszulos oreg orvosos hulye duma, sztem is ha van eleg cuccos pelus +nem sargul akkor semmi baj inkabb "orulj" neki es probald kipihenni magad amig lehet.
Bufi nalunk sem volt eleinte

Kép
vaktyuk

Lányok!!!
Nagyon szépen köszönöm a tippeket, vettem ma a gyógyszertárban Fluimare sóóldatot és vmi homeopátiás orrcseppet amit csak a végső esetben akarok használni...szegény gyerek minden 10 percben tüsszent, de ahhoz képest jó étvágya van és jókedvű is ezért gondolom nincs nagy baj.....láza még mindig nincs (hála Istennek..)
Viszont én is tök gyengének érzem magam, olyan érzésem van mint mielőtt elkap valami fránya betegség....lehet csak valami front..?..

Angelani!
Gratula a fiacskádhoz!! Remélem minél hamarabb látunk róla is képet!!Kép
A lányok előttem mindent leírtak, csak annyit, hogy nálunk sem volt az elején mindig büfi, főleg éjszakai etetés után nem tudtam belőle kicsikarni egyet sem, de aztán feladtam, miután 1 hétig éjjel fél órákat sétáltam vele a lakásban fiacskám büfi helyett jókat durmolt a vállamon...bukás nálunk is volt, egyszer majd frászt kaptam amikor 1 percre hagytam magára és mikor jövök vissza látom, hogy órrán száján jön vissza a tejecske, szóval ha lesz majd esetleg ilyen, nyugi, ez természetes (ha nincs láza).......én is azt mondom addig jó amíg ilyen szép nagyokat alszanak..Kép ha jól fejlődik, nyugis, kiegyensúlyozott baba akkor nincs semmi gond...Boti már 1 hónapos kora óta nem igazán alszik jól napközben, szóval ez a jóalvó időszak nálunk elég hamar véget ért.....

Nálunk sem volt eddig semmi, remélem most is hamar rendbejön!!!

Megyek kicsit dajkálom, mert mindjárt kiugrik az űrhajós ülésből..Kép

Teszek fel egy képet a tüsszentő bajnokról.Kép

üdv.

kingu

Kép
sajna az előke nem marad a nyakán, mert az első 2 percben leszereli magáról, így az étlap folyton a ruháján van..Kép
cica29

Adtam manókának panadolt, most bealudt, de az arcát látnotok kellett volna,mikor a szájába tuszkoltam. Körülbelül az ült ki rá, hogy anya mi ez a sz*r és minek tömöd a számba.Kép

Kedves férjem is lefeküdt, mint aki jól végezte dolgát, de hogy a lakás még félig poros, és hogy én sem aludtam ma semmit, az kit érdekel.Kép na mindegy, ez a nap is feledhető.

KépKép
connie

Lányok!
Még egy kérdés: ha netán felmegy estére a lázam, melyik az a lázcsillapító amit be lehet venni??
Gondolom semmi más gyógyszert nem lehet szoptatás alatt szedni, remélem nem lesz rá szükség....

Connie!
Kaptatok Manónak őszi sapit?

üdv.
kingu
cica29

Sziasztok:-)
Ne haragudjatok,de még nem volt időm visszaolvasni mindent,most csak gyorsan írok egy pár sort amg Vinci alszik.
Mindenkinek köszi a jókívánságokat és a puszikat-Ildi meglátogatott mindket pénteken,mondta,h nagyon szurkoltok nekünk-nagyn rendik vagytok.Kép
Tegnap délután hazajöhettünk,bár még bent akartak tartani egy napot,mert nem hiszitek el,de az utolsó előtti pillanatban(az orvosi vizsgálat előtt)Vinci legurult az ágyamról(nem magas,akkora mint egy ágybetét és nem is ütötte be a fejét,mert a hátizsákom ott volt,csak attól tojtam be,hogy hátranyaklott a nyaka,így remegő térdekkel mentem a vizsgálatra,ahol azonnal közölték,h nem mehetünk haza,mert mi van ha lesz vmi,ez az ő felelősségük stb.(Vinci mindeközben boldogan vigyorgott,tök jó kedve volt)Végülis elintézték h soron kívül csináljanak koponyaröntgent és megnézte egy sebész is,persze nem találtak semmit,így hazajöhettünk,de hétfőn reggel mennünk kell vissza mert a foltok még mindig látszanak kicsit,meg akarják nézni,mi a helyzet+a pisivizsgálatot meg kell ismételni,mert abban is találtak valamitKép A kórházban egyenlőre nem sokat mondtak(még zárójelentést se kaptunk,pénteken kora délután leáll az élet,betojás,komolyan!!)gondolom hétfőn elmondják,mi lesz a továbbiakban.(Én legalábbis nem megyek el onnan addig)De tegnap megnéztem az interneten mit írnak erről a kórságról,hát nem lettem valami vidám.Én azért még reménykedem,h nem az-végülis egy hete még azt mondták teljes bizonyossággal,h ekcéma...Nézegettem képeket,Vincének nem ilyenek voltak a foltjai-de aztán az is lehet h a felnőttkori másképp néz ki..Na mindegy,nem untatlak Titeket ezzel...Köszi a drukkokat még egyszerKép
Most megyek gyorsan elolvasom miket írtatok
Sziasztok
Virág
villes

Nem akarok tolakodó lenni, de mi készítünk sapikat pamutból és plüssből több fazonban. Ha érdekel valakit szóljon!

Egyébként ma nálunk is nyűgösködés van, pedig nekünk nem jön a fogunk! Még!!! Csak a hordozókendőben hajlandó aludni, nekem meg már leszakad a hátam!Kép

Kingu,
jobbulást kívánunk nektek! Nem akarlak elkeseríteni, de nálunk is így kezdődött, először Martinnak folyt az orra, majd én is elég rosszul éreztem magam. Engem ledöntött, Martinnak szerencsére más tünete nem volt, a láza sem ment fel!!!

Angelani,
mi is gratulálunk a kisfiadhoz! Mi holnap leszünk 6 hetesek és amit írtál az olyan mintha az elmúlt heteinket írtad volna le, de már rendeződött minden! Kitartás! Ne izgulj minden rendben van!!!
berkiadri

Ja!És nagyon hiányoztatok,visszatérve Vezso lottónyeremény kérdéséhez most már tudom,h beszereznék egy laptopot is Kép
Virág
villes

Kingu,
lázcsillapító gyógyszert nem tudok, de a hűtőfürdő tuti siker. De csak ne legyél beteg, hallod?! Kép

Kata
panni2005

Villes,
akkor még mindig megy a drukk nektek!!!

Kata
panni2005

Kata!!
Igenis értettem, nem leszek beteg..Kép

Berkiadri!
Fene tudja mi ez, de már másfél éve nem voltam beteg, na neee pont most jönne rám valami..?.. annyi dolgom van jövő héten, utána pedig babatali, hát össze kell kapnom magam...Kép

Virág!!
Jobbulást nektek, remélem minél hamarabb meggyógyul Vinci !!!!!!!!!!!!!!!!!

üdv.

kingu
cica29

Kingu
sajnos csatlakoznom kell Berkiadrihoz,már ami ezt a fránya náthát illeti:a férjemet és engem is kiütött,Vinci legalább ebből kimaradt-lekopogom.Bioparoxot v sterimart használhatsz,ha nagyon megnáthásodnál,és nekem a hársfatea segített,egy éjszaka alatt kiizzadtam a fránya vírusokatKépvédőnőt megkérdeztem lehet hársfateát inni szoptatás alatt,lehet h megelőzésre is jóKép
Botinak jobbulást és remélem Neked sikerül megúsznod!
köszi a drukkokatKép
megyek vissza olvasni és jegyzetelni,annyit írtatok,h vszeg giga hozzászólással jövök visszaKép
virág
villes

Sziasztok!

Nagggyon Köszönöm Mindenkinek a Sok segítséget és gratulációkatKép

Majd kedden kiderül a száj dolog, mert nem vagyok benne igazán biztosKép De úgy tudom, hogy a szájpenészt is rendbe tudják hozni.
De olyan kis ügyes babaKép
Nagyon Imádjuk, bár tudom ez természetes.
De ide is mindig szeretek benézni, mert mindig annyi csodaszép baba vanKép

Íme a kép a mi gyönyörűségünkrőlKép
A kicsi Erhard
Kép

Kép
angelani

Nálunk is ma extra nyügi van. Egész nap 2* fél órát sikerült öszz-vissz aludni. Mindig sírva is ébredt fel. Most talán egy fél órája alszik. De most is nagyon nehezen aludt el. Mindig felsírt. Legutolsó cumibeadásnál a cumit kentem be dentinoxal. Lehet, hogy attol nyugodott meg. Nem tudom.

A náthás témához nem tudok hozzászólni, mert mi még hála istennek még nem tudjuk, hogy mi az. De én így tanulok tőletek.
Jégvirág

Köszi, hogy érdeklődtél miattam. De nem igazán értem, hogy mit jelent, hogy legyen értékesítési tevékenységi köre. Majd hétfőn kiderül minden! Remélem. Addig marad a körömrágás! /már az Ádiét rágomKép/

Megtudja nekem mondani valaki, hogy miért nem működik a fotoalbum? Mindig ugyanazt az oldalt adja vissza.? HMMMM?

Pá nektek, megyek én is egy kicsit pihenni.
Szilvi
hüpi

Angelani!!

Nagyon édes Erhard baba, a száj dolog miatt ne izgulj, ha véletlenül szájpenész azt is lehet gyógyítani, ha jól tudom valami Borax-os kencével vagy mivel kell a kis nyelvét és a cicit törölgetni..amúgy az elején én is azt hittem, hogy nekünk is az van, pedig csak anyatej volt a nyelvén, szóval lehet nálatok is csak ez!!!

Minden jót nektek!!!

kingu
cica29

Hüpi!
Nyugi, nálunk is piszok kevés volt ma az alvás,kb. 1 órácska, pedig még a babakocsit is tologattam körbe körbe a lakásban, igaz nem nagyon fértem el, folyton beleütköztünk valamibe...most is alvás helyett itt gügyörészik, hát kiváncsi leszek az éjszakára.....

jó pihenést

kingu
cica29

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?