Sziasztok!
Roz Drágám:
Van net!
Éppen kicsit kesereg Bálintom, mert görcsöl pocókája... Mostmár átcsaptunk nappali görcsölővé.. Hajnalban semmi, csak reggel, de az sem minden nap, és délután szokott lenni.
A kengyelt egyre vacakabbul viseli a Drágám!
Amióta rajta van, sokkal nyűgösebb, és a múló pocakfájások is vissza szaporodtak.. Szerintem nem tudja normálisan megcsinálni a hasprést. Mert ugye ahhoz ki szokták nyújtani a lábukat a Tündérkék...
Egyébként megmondom őszintén, hogy eltúlzottnak tartom a kengyelt! Már 3 orvos megnézte az ortopédián kívül, (háziorvos, kórházi gyerekorvos, fejlődésneurológus), akik azt mondták, hogy valóban laza a csípője Bálintnak, de sokat kell tornáztatni, és max terpesz pelust fognak javasolni az orton. Ja, és az UH-n a doktornő is ezt mondta, hogy nem fejlett még a csípője, de a vápaszögek rendben vannak, nincs nagy baj!
(Orsi: ha nem zavarlak vele, leírom pontosan a diagnózist, amit az UH-ra írtak. Anyiban tér el Eská.étól, hogy nálunk mind a két acetábulum lateralis pereme lekerekített. A vápatetőszögek szintén szabályosak.)
Úgy lázszik neekem mákom van a vizsgálatokkal, mert eddig csak az ortopédián 1X, és a szemészeteken sírt a KisDrágám. A többi vizsgálaton nézelődött, a szív UH-n beszunnyagt a hideg zselé alatt...
A csípő UH-n valóban kérdezték, hogy hoztam-e teát, vagy cumit... Erre én mondtam, hogy teát nem iszik a gyerkőc, a cumi meg én vagyok! Aztán mondták, hogy menjek a kis buksijához, és míg ő bájosan elnézelődött, én dumcsiztam hozzá..
Most nézegetem a leleteket, amiket az ortos dokik írtak. 1 nincs is, attól a pasitól, aki a kengyelt felrakatta.. Mondtam, hogy nem kaptunk, azt mondták nem baj...
Ja, eddig 3 különböző ortos dokinál voltunk. Mondtam én, hogy kihez mennék vissza kontrollra, bent is volt a másik rendelőben, láttam, mert nyitva volt az ajtó. Erre bejön egy másik a kis rövidnacijában, meg se vizsgálta Bálintot, (mert ugye a vizsgálathoz pelusig kihámoztam a gyereket, erre mondja az asszisztens, hogy öltöztessem vissza, mert a kengyelben fogja megnézni a doktorúr. (gondoltam, majd utána visszavetkőzünk..) Na nem. Odajön ez a magas fickó, és se szó, se beszéd húzott elől is és hátul is a gyerek kengyelén egy csomót, úgy, hogy Bálint térde már a hónaalá közelített..
Meg sem vizsgálták..
A többit, és részleteket, meg a doki neveket leírom privátban Évám! Orsi, ha gondolod, neked is.
Most nézem a leleteket, és már kész vagyok... Méghogy a gyerekorvos küldte displázia gyanúval hozzájuk a gyereket... Ez nem igaz!!!!!!!
Ja, szerdán viszem a Kelecsényi privát rendelésére Bálcsit!!
Most megyek, mert Bálintom éhes..
Mindenkinek írok majd, akitől kaptam a kedves szavakat...csak valszleg délután...
Pussz addigis!