Új privát üzeneted érkezett!

Nagy nagy gratula BaliméknakKép
Szép baba lehet és nem is kicsikeKép

KépKép
KépKép
bepa77

Nana

Lil férje, Gábor ügyvéd, és már ajánlották, hogy szivesen segítenek ügyes-bajos dolgokban. Szerintem hozzá is fordulhatsz nyugodtan.

Széktó utcaiak!
Bevallom, hogy emlékeztem Orsi írására, hogy merre laktok! Kedden, amikor Bálintot vizsgálat nélkül elintézte az a doki, autókáztunk egy kicsit, hátha megnyugszik a totál behúzott kengyel feszítésétől nyűgössé vált Kisfiam... Kimentünk az Auschanig, és visszafelé a tópart utcán csorogtunk le. De hiába lassítottunk, nézelődtünk, nem láttunk benneteket Orsi, és Éva... Tényleg! Éva, ti már odaköltöztetek??

Képzeljétek! Nemrég kaptam az sms-t, hogy Bálint képeit pakolják ki a falra az intenzíven! Nagyon jól esik. A Malomban szombaton találkoztunk egy Pic-es nővérrel, és nagyon tetszett Neki Bálint! Mondta, gyorsan, és nagyon sokat fejlődött, és milyen kis hurkás lett! Kértek fotókat: ilyen volt-ilyen lett " kategóriában". De doktorbácsi barátunk jóvoltából, nem kellett képeket vinni, mert Õ azokból rakott ki, amiket saját maga fotózott. Kép Kép

Ja, és Bálcsi egyre többet mosolyog, szinte nevetve gögicsél! Kész vagyok tőle! Majd elolvadunk! Kép Kép Kép
A pocakja még mindig görcsöl, de már ritkul erősen!
Olyan sokat változott...Kép

KépKép
mino

NAGY-NAGY GRATULA BALIMÉKNAK ÉS A KIS ESZTERNEK!!!!!!KépKépKép

Nana tényleg boszorkány!KépKép hi-hi

KépKép
KépKép
sbea

HELLO MINO!

Jó hogy újra itt vagy! A hasfájósság sajna nagyon megkeseríti a kisfiuk életét. (mert hogy több fiú babát érint és intenzivebben jelentkezik náluk mint a lányoknál) Sajna nálunk is csak 6 hó körül kezdett rendezödni.Kép
Csak anyatejet eszik még vagy már esetleg már gyümölcsnek levét is kap. (az valszeg segitene valamennyit)

És ne vegyétek el tőlünk az örömet hogy mi is gyönyörködhessünk Bálint-babába! Rajta hát képeket fel!!! Kép Emlékszem mennyit szoritottunk érte és rengeteget gondoltam rá. És szerencsére minden rendbejött: Kép

KépKép
KépKép
nana09

Kati, így már emlékszem, de a Katihoz magához sehogy nem tudtam vezetéknevet párosítani:-)

Roz, köszi.
Az esküvőn én is meg voltam lepődve, főleg, hogy a fodrász ezt ki tudta hozni a nem túl hosszú hajamból. Nem szeretem a hosszút, de az esküvő kedvéért kicsit növesztettem. Aztán gyorsan le is vágattam:-)

Na megyek gyakorolni, megyünk a barátnőm kislányáért az oviba. Szerencsére most ő is jön velem, mert mikor egyedül megyek érte, akkor szokott balhé lenni:-)

Balim, gratulálok én is!!!

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kecsóné Kati

Te nagyon szuper szülésznőt fogtál ki! A patológián volt osztályos júniusban, és Õ volt a nagy faviritom! Pancsi néni egy angyal! Nagyon határozott, szakmailag nagyon magabiztos, és eszméletlen humánus!! Ha éjszakás volt, jobban volt idelye, és olyankor becsüccsent a kórtermünkbe, ha kértük, és mindenki kérdésére válaszolt, mindenkit próbált megnyugtatni, ápolta a lelkivilágunkat.
A Kacsáról már már nem is beszélve! Ha valamitől paráztam, és írtam Neki sms-t, sosem volt rest visszaírni!

Orsi
olyan jó érzés, hogy így megdícsértél bennünket! Megmondom őszintén, Bálcsi étvágyával nincs is gond! Kép Kép

KépKép
mino

Jaj, ne írjatok már annyit, nem tudlak titeket utolérni!
Közben elmentünk hármasban vásárolni.

Seriff, Robi még nem dőlt ki, most is földet lapátol a szomszédodban.
Tényleg, párod hogy van?

Bepa, Leona ma 3,5 hónapos, 6,5 kg körül van. Tele vannak a kártyáink, elő kellene hívatni a fényképeket, így nem tudok újakat csinálni. Néhány kép van még, majd feltesze vmit.

Lina, igen, azt nem szereti senki, ha megmondják neki, h mit csináljon, de ha igaza van a férjednek, mondja csak meg. De ha megbeszéled a dokiddal a dolgokat, ilyenre úgysincs szükség. Nekem legalábbis nem volt.
Fitt leszel, ne aggódj. Aki hónapokat fekszik a kórházban, az is megszüli a babáját.

Nana, ezt tényleg kevés orvos tenné meg, de pont erről írtam Seriffnek, hogy sztem ilyen egy orvos és én ezt nem vállaltam.
Mi Sárga Zoltánnál alapítottuk a Bt-t. Mindent ő intézett, sehova nem kellett mennünk és gyors volt.
Nem jobban vagyok, most JÓL vagyok. Csak maradjon is így. Holnap jön nővérem, 7végén nem dajkálgathatom a picikémet (itt most egy szomorú arcocska lenne, ha tudnám, hogy kell idevarázsolni, eddig még nem jött össze sosem). Úgyhogy nem leszek egyedül. De most az sem lenne gond.

Eská, ezt én is végighallgattam, 2* is. Másodszora már fel voltam készülve és visszakérdeztem, hogy bedugjam-e a cicimet a szájába és közöltem, hogy meg lennék ijedve, ha nem így reagálna arra, hogy lefogják. Mellesleg érdekes módon a szívuh-n meg se nyikkant, meg se mozdult. Meg a koponya uh-n sem volt gond, hogy sírdogál és ficánkol. Lemaradtak kicsit babagondozásból.
És én a késés miatt otthagytam őket.
Egyébként mit írtak a leletre? Hátha tudunk segíteni.

Balimnak gratulálok és jó egészséget kívánok mindkettőjüknek!

Mino, jó újra hallani Rólatok! Dehogy felejtünk el! Megírnád e-mailben, mi volt az ortop-án?
Még nem költöztünk oda, sztem idén nem is fogunk, hacsak nem tudjuk eladni a lakást. De én egyre inkább azt szeretném, hogy megmaradjon és ki tudjuk adni. Csak már tényleg jó lenne odaköltözni is.
Bálint nagyon ügyi, nagyon szépen fejlődik és reméljük lassan lekerül a kengyel is róla. Meddig kell hordani kb.?

Kati, Kobudo, nálam szte mindent a doki csinált és nem a szülésznő. A gátvédelmet is ő csinálta volna, csak nem jött össze. Még a metszés is továbbrepedt.

kb. 45 perc volt, mire ezt megírtam, mert Manó felébredt, visszaaltattam, majd újra felébredt.

Kép
sygnum

na az én drága csöpp adrincsom nyomott egy olyan billenytűzet kombinációt hogy a betűk egy része sokkal -sokkal nagyobb a monitoron de nem tudom visszacsinálni Kép

syg
a mosolygós arcoska ez Kép ugy készül hogy egy kettöspont és rögtön utánna egy zárojel : ) igy csak nem kell szó köz közé a szomorú ez Kép ugyanigy csak nyíló zárójel : ( és szintés szóköz nélkül
a vigyori ez Kép az pedig egy kettőspont és egy nagy O betű : O szintén szóköz nélkül

hu basszus majdenm kiötött a viz a kádból mert közben adrit inditom fürdeni Kép
nagyon örülök hogy jól vagy vége depinek huss Kép

kaptunk egy másik gyógyi a cedax babyt hátha ez jobb lesz nikinek ki tudja

seriff te hogy is adod hancinak a bérest márt irtad de tudod én iq meg anyi nulla vagyok Kép leírnád mégegyszer millió pussz érte

Kép

Kép

Kép
roz23

Üdv!
Azon ritka nap ez a mai, hogy megint csend van. A picur alszik, a "nagyobb" az apjával bicajozik.
Szóval a leleten ez áll: bal old.on a vápaperem még lekerekített, jobb oldalon jól fejlett. A vápatetőszögek mindkét old.on szabályosak. - szóval ennyi.
Seriff!
nem sértődtem meg, ezzel tisztában vagyok. Tudom a pedagógusokat is sokan szidják, én meg őket védem. Van az újszülöttön egy jó ismerősöm, s ő szokta mondani, hogy a leghülyébbek a pedagógus anyukák, hülyeségeket beszélnek, s nagyon okosak.. de én ezért szerettem őket, egy-két kivétellel.

Nálam mindkét esetben volt gátmetszés. Szerintem fontos, hogy nagyon jó szülésznőket fogjon ki az ember. - nekem ez sikerült; ők nagyon sokat dolgoznak, s mégis a dokinak adunk több pénzt. Pedig ők is megérdemlik ám!!!

Fiús anyukák segítsetek! Mikor múlik el "az eldobálom, hisztis korszak"???? Petike most 21 hónapos, s bizony keményen nyomja, ha "ideges", ha nem sikerül neki vmi, akkor ami épp ott van eldobja...
Üdv! Talán holnap erre járok!
eská

Seriff, majdnem elfelejtettem! Boldog 4 hónapos szülinapot Hancinak!

Kép
sygnum

eská, fektesd hason, nincs nagy gond, rendbe fog jönni.

roz, Kép ,Kép ,Kép

Kép
sygnum

roz, úgy látom, sikerült. köszi!Kép KépKépKépKép

Kép
sygnum

Roz, fecskendőben adom. Kicsi pohárba teszek tejcsit(8fejek),és abba 2csepp béres,3 cebion, és azt felszívom.Kivétel nélkül mindig sír!KépTi nem isztok cumisüvegből vagy pohárból nagyobb adagot?Mert akkor abban könyebb!2x2 csepp béres,és 2x3 cebion.

Syg, köszi! Férj ugyanolyan beteg, és már m--ra unjaKép.
Nem védekezek, és biztos orvosfüggő is,de higyjétek(na ezt nem tudom így kell-e írni) el, h a pontos vápatetőszögméréshez mozdulatlan, nyugodt baba kell Kép.

Kép
seriff

seriff
köszi az adagolást szeritm a tápiba fogom belekeverni adri már keményebb dió lesz mert mindent kiszimatol a kis béka semmit de semmit nem fogad el ha én adom csak ha előtte ő megvizsgálta Kép

hihetetlen milyen sokan lettünk Kép

balimék milyen szobában vannak bár tudom ő császis volt de ettől lehet baba-mamaába menni vagy nem ?
megyek mosogatni még belesek pussz

jama mintha bomba robbant volna az udvarunkban az eső csatornákat föld alatt kivezetik hogy ne az udvarba folyon a víz ugyhogy rettenetessen nézki minden tiszta föld de jobb mint a mostani nagy eső után a faltövenél néhol 30 cm viz is állt bár ilyen eső is nagyon ritkán van

Kép

Kép

Kép
roz23

Hello!

Sikerült gép elé kelrülni. Elkészült a fülbevalós kép. Nem sok látszik, mert nagyon picike kis pont az egész. Volt itt Mino, meg Bálintbaba is. íme a bizonyítékok:

Kép

Repülök Apával:

Kép

Itt a kézfogó:

Kép

Kép

Ezt hívják sonkának: KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kép

Húú nagyon késő van már!!! Jó éjszakát !!!

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok,

Nana, Kamillánál volt gátmetszés, most annak mentén repedt egy kicsit a gát, azt páűr öltéssel kellett összevarrni. A szülésző azt mondta, amikor előtte beszéltem erről, mármint a gétvédelemről vele, hogy akkor, a szülésen derül ki, hogy sikerül-e a gátvédelem, készülni előre nem lehet rá. Bár én előtte csináltam az intintornát, na persze nem teljes "erőbedobással", lehet, hogy az is segített.

Mino,
örülök, hogy sűrűbben tudsz jönni, bár telcsizni sem sokkal nehezebb, de akkor sose lehet tudni, hogy alkalmas-e a beszélgetés. Jó, hogy csinálnak ilyen "büszkeség-falat" az intenzíven, így a szülők, meg gondolom a dokik is tudnak erőt meríteni.

Sterilizáló: Lackó végülis talált az Alföldi tetején egyet, 4800 Ft körül volt, jónak tűnik. Máshol nem volt...

Seriff, szerintem tök jó, hogy Te a másik oldalról is láttatod velünk a dolgokat, így könnyebb elfogadni, hogy mindannyian emberek vagyunk, és lehetnek a másiknak is rossz napjai. Persze ezzel nem azt akarom írni, hogy elfogadom, amikor megvárakoztatnak a gyerekemmel.

Tényleg, Melissa, Télleánya, Cukkermáz, olvastok még bennünket, itt vagytok?

Roz,
gyógyulgassatok!

Mindenkinek szép álmokat, vagy jó reggelt?!

Kép

Kép
kobudo

Nana, egy kérdés:
Hogyan juttassam vissza majd a katalógusaidat, mennyire sürgős?
Csak azért kérdezem, mert holnap kb. délig látok netet, aztán hazamegyünk, és kedd délutánig Kecskeméten is maradok, csak ott nincs netünk.
Bár ha az apuéknál sikerül az ADSL-t megsímogatni, talán...:-)Ez olyan, mint a suszter, meg a cipő. Én T-Comos vagyok, de náluk hibás a modem.
Szóval hétfő-kedden vissza tudom valamikor adni, vagy ugyanúgy beviszem a tesómhoz, és ha bármikor arra jársz, akkor el tudod tőle hozni.

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt!

Kép

KépKép
KépKép
sbea

sziasztok

hát ez a két baba tündéri Kép
bea lillácsla hanyas rucikat hord ?? hatalmasnak tünik balcsl mellett Kép

mino mi is kint vagyunk ezen a falon vagyis niki Kép adriról is kérik mindig a képet de elmarad

kob
jártál valahova intim tornára ?vgy otthon csináltad nekem is a dokim javasoltam mert elég sok problémám lett áki születése után

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok, Bea, együtt is aludtak Lilla és Bálint? Nem korai még ez?Kép Nagyon édesek egyébként, és a fülbevaló is cuki!

Roz, sikerül a Béres?

Szép napot mindenkienk, remélem jobb idő lesz, mert most elég szomorkásnak nézem!

Kép
seriff

serif belerejtettem a tápszerbe ugyhogy ákivaél nem volt gond adri meg mág a málnaszörpben is kiszimatolta még töröma fejem hogy hogy adjam be neki
az idő sajnos ilyen marad holnapra már 7 fokkal mond hidegebbet Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Hát egy napra kimozdul az ember és nem győz utánatok olvasni.Kép

Tegnap voltam vérvételen mert a gyomorfájás nem múlik és apa szerint kötelező kivizsgáltatni.
A dokim szerint még nem bizti majd a vizsg. eldöntik de valószínű idegi alapon vagy a savam nincs rendbenKép
Ha ez utóbbi akkor olyan gyógyszert akar adni ami mellett egyáltalán nem lehet szopiztatni és most nem tudom mit tegyek.
Ezeket a homeós szereket nem ismeri eléggé és azt tanácsolta hogy ne keverjem.
Akkor most mi legyen?

Tegnap kiruccantam Hunyadi városba a barátnőmhöz jókat beszélgettünk és este olyan voltam apa szerint mint akit kicseréltek.

Majd még jövök de most baba felkelt

Kép

Kép
samchee

ezt nem hiszem el képzeljétek el áki megevett 80gr fözit (krumplit) szopizott és még bevágott 210 tápi Kép hihetetlen Kép már hatna a béres Kép Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Csajok!
Nálatok mennyit esznek a babák?
Gondolok itt Hannára Leonára És Lilla babára első sorban.

Kezdek aggódni hogy Hannus keveset eszik.
Pláne olvasva Rotz!Kép

Kép

Kép
samchee

Sam, mi csak anyatejet eszünk, nem mérkegelünk, így nem tudok Neked adatokat szolgáltatni, de ne parázz, biztosan eleget ezsik, hiszen gyönyörű, egészséges, jól fejlett kislány a te Hannád! Sztem Syg sem fog tudni Neked adatokat mondani.

Kép
seriff

sam ne aggódj olyan gyönyörű a kis hanna hogy szerintem ne aggódj azon hogy mennyiot eszik ákinál is ez nagy szám hogy ennyit evett ne szokott ilyen jól enni többiek merre vagytok

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Seriff, tudom én, hogy a pontos méréshez mozdulatlan baba kell, de azt hogy lehet elérni? Sztem sehogy. Biztos van nyugis baba, aki sz@rik a világra, de nem mind ilyen.
Tornáztatni sem könnyű egy ficánkoló babát, mégis megoldjuk/ják.
Találjátok már ki, hogy mi baja van a férjednek! Kicsit régóta tart már, nem? Elhiszem, hogy idegesíti, de gondolom a láznál jobban zavarja, h nem tudja az okát. Neki nem küldök gyógypuszikat, nehogy féltékeny legyél, de kívánom neki, hogy gyógyuljon már meg!Kép

Bea, Lilla már nagyon nagy lány! És a vőlgény is! Mikor lesz az esküvő? Nehogy lemaradjunk róla!Kép

Roz, Adrinak jó kis nózija lehet, hogy mindent "kiszagol". Nem lehet könnyű dolgod.

Sam, a homeos szereknek és a rendes gyógyszereknek nincsen hatása egymásra. Csak az orvosok többsége nem ismeri és nem hisz a homeopátiában.Kép
Nem tud olyan gyogyit adni, ami mellett szoptathatsz?
Kamillateát, ilyesmit próbáltál már? Elméletileg az is nyugtatja a gyomrot.
Egyáltalán, sok a savad vagy kevés.
Na meg ha idegi alapon van, akkor vhogy azt a problémát kellene megoldani. Sztem a fejed is azért fáj, de gondolom ezt Te is tudod.Kép
Ruccanj ki gyakrabban a barátnődhöz! Na pont én mondom ezt...
Leona is csak szopik, mérlegtől 5 hetesen megszabadultunk. Õ havonta kb. 900 g-ot hízik. Amíg ez így van, addig nem fogom méregetni. Na meg ő kis cicifüggő, naponta vagy 20* cicizik.
De sztem se agódj, ha eddig nem volt gond az evéssel, akkor most sincsen!Kép

Kép
sygnum

Seriff, az én férjecském sincs jól, csak neki más a baja. Fogorvoshoz készülKépKépKép

Kép
sygnum

Sziasztok!

Én még új vagyok! Samchee mesélt, hogy mi van itt Kép Gondoltam benézek. Ha jól olvasom itt már szinte mindenki megszült. Vagy tévedek? Mi most léptünk be a 23-dik hétbe és januárra vagyunk kiírva.
Sam: Örülök, hogy apa "visszaváltozott"! Tényleg jó lett a muffin? Melyiket sütötted meg?

Adri
adri79

sam még annyi hogy azt ne feljtsd el hogy áki este 8 reggel 8 ig alszik és azt a kimardt evést valamikor be kell pótolni Kép Kép

syg
ne is mond őrület ez a nő hogy ezt mindennel meg kell erőszakoli 95 % ban szuri lesz a vége annyira nem tudok neki beadni semmit ha be is veszi addig öklendzik míg ki nem hányja Kép tényleg nagyon nehéz vele ilyen téren niki meg magának adta be adja be ha beteg kivéve most bár ezt a hülye augmentint én is utálom nagyon rossz az ize keserű nagyon de ez a cedax egész jó cseresznyés

szia ADRI üdv itt köztünk vannak ksimamáink ujjak meg leendőek is

tényleg NANA boszi merre vagy ma?? olvastad az ovi focis infom ??

Kép

Kép

Kép
roz23

Igen, igen Roz, Olvastam! Nagyon köszi!!!!Kép

Rohanok, majd jövök...

Ja egy jó hír (nekem nagyon), tegnap volt peteérésem Kép, legalábbis a tesztek szerint. (apa tegnap gyógyszertárba 2 különbözöt is vett Kép )

Na pusz!!!

KépKép
KépKép
nana09

Tettem fel 1 képet Leoról. Ül apa pocakján.
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=12820

szia adri!Kép

roz, és inkább a szuri, mint hogy lenyelje? fura gyerek!Kép

Kép
sygnum

Ja és hajnalban megint ébredtem!!! Kép nem volt olyan erős és egyértelmű a "jel", de nem tudom! bepa-val mivan??? Csaknem?

Lányok! remélem most lesz egy kis szünet "szülés ügyileg", mert szeretném már végre kialudni magam!!! Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

Syg! Kép apa hasán... nagyon ÉDIII!

Gyönyörű a kis Leo, elöször mondom (magamnak) tiszta apja, aztán rájöttem igazi kis keverék!!!Kép

KépKép
KépKép
nana09

Múltkor ígértem egy "repülős" képet, ezt az előbb fotóztuk.
http://www.babaszoba.hu/services/albums/admin/img?alid=03340

Kép
sygnum

Syg,Apa pociján nagyon drága,és jól áll Neki a rózsaszínKép!Õ nem szokott így előrehajolni? Hanci örökké,pedig még ahhoz kicsiKép.

Kép
seriff

fülbelövés: 06/30-26602757
már nem tom ki kérdezte

KépKép
KépKép
bepa77

Seriff, de szokott előrehajolni, ezért is fényképeztem le. Nem mi ültettük fel, hanem magát húzta előre. Orra szokott bukni, annyira előrehúzza magát.
A rózsaszín meg sajnos jól áll nekiKép Meg a piros isKép Én meg mindkettőt utálom. Na de ha neki jól áll...

A másik albumot majd megnézem, miért nem lehet megnyitni csak jelszóval. Pont neked ígértem pilótás képetKép

Kép
sygnum

syg
áh szuri sem ketten fogjuk le ahoz is de az legalább bent marad de mostmár legalább a homeos tetszik neki mindig kéri az immunerősitőt mondja cukoj Kép
nikinek adom most a homeost acedax mellett az immun erősitőt is meg azt a másikat amit irál a zöld orrfolyásra ... és szerintem azóta sokkal többet javult főleg amióta az immunerősitőt kapja doki szerint nem jobb de szerintem igen mert este aludni nem tudot a váladéktól meg a köhögéstől és amita adm a homeost az esti műsor megszünt szerintem nagyon jó csak idő igényesebb viszont ami nagyon zavar a sok fogyás megint majd csinálok és teszek fel egy képet meglátjátok milyen rémísztő ahogy kivan mindene bordája medencecsontja mint az éhezők afrikában kb ugy néz ki borzalmas Kép valai étvágy jvitő is kellene gondoltam a cebin cseppből adok neki szerintetek ?

megyek mert áki végzett a hamival lapátolom vissza földet az árkokban

Kép

Kép

Kép
roz23

nana! én hagylak aludni, mint látod: szerintem Kecskemét összes kismamájának a szülését megálmododKép
Bár megint reménykedtem, mert fájtam ám rendesen...de reggelre megint nem maradt semmi.
Lánmyok ez normális, hogy ilyen sok jóslóm van a szülés meg nem indul?
Bálcsi és Lilla tünemény( bár Bálinton a kis kantár nem szép, de jól viseli a kis drága-aminztlátom.)Az én fiamnak kijut? Na majd ha meglesz felrakom a sztárfotókat és lehet licitálni rá.

Üdv Adri! Nekem is van egy Adri ismerősöm, de ő 21 hetes ....
na pusza

KépKép
KépKép
bepa77

bepa

éppen ezért jöttem visza mert elfelejtetem rád kérdezni de látom még egyben ha van kedved küld el számod jozica@freemail.hu

és kob miattad hol vagy ma ?? vagy ápolod apa 36,4 es lázát Kép a mi apánk megmarad már tuti lement a láza (36,2 Kép ) és ma már fel is tudott kellni Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

elküldöm, ari vagy!De Te isKépmajd írd meg
Liliről mit tudtok?
Gabi

KépKép
KépKép
bepa77

Kép
sygnum

syg
ez igen micsoda izom Kép az ülés kép is tündéri de ez a repülös éééééééééédes nagyon Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Syg, beíratjuk Õket ejtőernyősnek? Minden ruciban édes!Kép

Ha minden okés Liliék holnap hazamehetnek, igaz?Kép

Kép
seriff

Bepa!
Tudtam én hogy nem az Kép, nem is izgultam érted! Kép
De most láttam milyen szép telihold van és ilyenkor szeretnek előbújni a babucik! Kép

Egész du.-án fetrengtem az ágyban annyira görcsölt a hasam, meg is ijjedtem hogy megint igy 2 hétre megjön... de elmúlt! Kép Csak a peteérésem is igen erőteljesre sikeredett (állitólag) Na mindegy! Kibirok én bármennyi görcsöt!
A férjem meg elment focizni! Amikor itt a nagy pillanat...!!! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Hát nekem ma ez az írás nem akart összejönni.
Vagy a net nem volt jó vagy a babanet nem engedte feltenni amit írtam. Késő délután fel is adtam, de most végre remélem sikerülni fog.

Hanna nagyon klassz dolgot kezdett el csinálni ma Kép
Minden szájmozgásunkat utánozni szeretné. Persze csakakkor ha tele a pocó és nem álmos.
Nagyon édes amikor meretten nézi hogy mit mutatok neki és annyira látszik hogy ő is szeretné csinálni. A vigyorgós szájtátogatás már nagyon megy neki. Apa mondta is hogy női együttesbe már tuti felveszikKép

Adri!
Nagyon örülök neki hogy ellátogattál ide!
A muffin olyan jól sikerált hogy ma már másik adagot kellett csinálni de ez csokis lett és fecskendővel nyomtam bele olvasztott csokit.HmmmmKép
Mondtam apának hogy venni kell sütő formátKép
És persze neked papírtKép

Syg!
Leo nagyon tündéri és tényleg jól áll neki a rózsaszínKép
Õ is sokat szeretne ülni?

Nana!
Nem volt a rokonságban jósnő?Kép
Remélem minél hamarabb köszönthetünk a kismamák közöttKép

Seriff!
"Régen" láttunk képet Hanci babáról.
Annyira látszik rajta hogy olyan kiegyensúlyozott baba.
Tényleg neked milyen szülésed volt? Sokan mondják hogy akkor kiegyensúlyozott egy babó ha a harmónia megvan a szülés alatt is és gyors a szülés. Ez rátok is igaz?

Bepa!
Nemsokára te is túl leszel rajta. Nagyon várjuk már a kissrácot.

Roz!
Hogy vannak a csajok?
Tudom anyai szemmel nagyon idegesítő az ha vékony a gyerek. Most Bogi is nagyon sokat nőtt és már nem olyan kis huris mint régen. Igazi komoly csaj.
Hidd el úgyis csak annyit eszik amennyi jól esik neki.
Tudom hogy betegség alatt hajlamosak nem enni rendesen ekkor esetleg jobban kell rávenni. Ne aggódj rendbe fog jönni ez is.
Kispasi mekkora már?

Mindenkinek jó éjszakát!
Bocsi hogy nem írtam most mindenkinek de Hannus ébredKép

Kép

Kép
samchee

sziazstok Kép

sam bizti nagyon éde lehet a kis Hanna olyan édessek amikor már igy utánozgatnak ákit tegnap mértem meg a csajokat is

adri ruha nélkül volt 11490 gr
ákis ruha nélkül volt kerek 8 kg
niki meg ruhával 13021 gr Kép

sam hannci hányszor ébred este ő hogy eszik most naközben?

mino
eddig tartott a net Kép

kob

nálatok hánykilo is kami meg hány cm??

megyek adok reggelit a csöppeknek

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,,

Sam, gyorsnak gyors volt eléggé a szülés, kb 5perces fájásokkal mentünk be,és akkor 1ujjnyira nyitva voltam.Az első burokrepesztés nem jött össze-csak az egyik rétegét sikerült-ezért szükség volt mégegyre 1óra múlva, így dél helyett 12.50kor született meg Hanci, oxitoxin nem volt, csak az utolsó fájás előtt, az is inkább a lepény gyors születésére hatott. összességében a fájdalmon kívül-de arra már csak halványan emlékszemKép-minden simán ment, meg is dícsért utána a doki,még a kontrollon is mégegyszer. Igazából egyikünk sem egy rohanó, zaklatott vki, talán ezért ilyen Hanci isKép.Képet most nem tudok feltenni,nincs itthon a digiKép.Rólatok is rég volt kép! Édes lehet Hanna,ahogy utánozni próbál! Nálunk ha már veszem elő a lepedőt mosolyog,mert tudja,h jön a kukuccs,na akkor meg hangosan "kacag" Kép.

Roz, ne izgulj Adri miatt! Én olyan kicsi és vékony voltam, h a tornadresszeket külföldön szerezték be, úszódresszt meg sose kaptam az egyesülettől, mert kék színben nem volt olyan kicsi, nagy nehezen Anyáék vettek vhol Bp-en pirosat,kicsit se lógtam ki a sorbólKép, jó ez már nagyon rég volt! Írigykedem Áki méretei miatt!Kép

Nana,miért engedted el apát focizni!

Gyönyörű napsütés van, mindenkienk szép napot!

Kép
seriff

Sziasztok!

Roz Drágám:
Van net! Kép Kép Kép

Éppen kicsit kesereg Bálintom, mert görcsöl pocókája... Mostmár átcsaptunk nappali görcsölővé.. Hajnalban semmi, csak reggel, de az sem minden nap, és délután szokott lenni.
A kengyelt egyre vacakabbul viseli a Drágám! Kép Amióta rajta van, sokkal nyűgösebb, és a múló pocakfájások is vissza szaporodtak.. Szerintem nem tudja normálisan megcsinálni a hasprést. Mert ugye ahhoz ki szokták nyújtani a lábukat a Tündérkék...
Egyébként megmondom őszintén, hogy eltúlzottnak tartom a kengyelt! Már 3 orvos megnézte az ortopédián kívül, (háziorvos, kórházi gyerekorvos, fejlődésneurológus), akik azt mondták, hogy valóban laza a csípője Bálintnak, de sokat kell tornáztatni, és max terpesz pelust fognak javasolni az orton. Ja, és az UH-n a doktornő is ezt mondta, hogy nem fejlett még a csípője, de a vápaszögek rendben vannak, nincs nagy baj!
(Orsi: ha nem zavarlak vele, leírom pontosan a diagnózist, amit az UH-ra írtak. Anyiban tér el Eská.étól, hogy nálunk mind a két acetábulum lateralis pereme lekerekített. A vápatetőszögek szintén szabályosak.)
Úgy lázszik neekem mákom van a vizsgálatokkal, mert eddig csak az ortopédián 1X, és a szemészeteken sírt a KisDrágám. A többi vizsgálaton nézelődött, a szív UH-n beszunnyagt a hideg zselé alatt...Kép Kép Kép
A csípő UH-n valóban kérdezték, hogy hoztam-e teát, vagy cumit... Erre én mondtam, hogy teát nem iszik a gyerkőc, a cumi meg én vagyok! Aztán mondták, hogy menjek a kis buksijához, és míg ő bájosan elnézelődött, én dumcsiztam hozzá.. Kép Kép
Most nézegetem a leleteket, amiket az ortos dokik írtak. 1 nincs is, attól a pasitól, aki a kengyelt felrakatta.. Mondtam, hogy nem kaptunk, azt mondták nem baj...
Ja, eddig 3 különböző ortos dokinál voltunk. Mondtam én, hogy kihez mennék vissza kontrollra, bent is volt a másik rendelőben, láttam, mert nyitva volt az ajtó. Erre bejön egy másik a kis rövidnacijában, meg se vizsgálta Bálintot, (mert ugye a vizsgálathoz pelusig kihámoztam a gyereket, erre mondja az asszisztens, hogy öltöztessem vissza, mert a kengyelben fogja megnézni a doktorúr. (gondoltam, majd utána visszavetkőzünk..) Na nem. Odajön ez a magas fickó, és se szó, se beszéd húzott elől is és hátul is a gyerek kengyelén egy csomót, úgy, hogy Bálint térde már a hónaalá közelített.. KépKép
Meg sem vizsgálták..
A többit, és részleteket, meg a doki neveket leírom privátban Évám! Orsi, ha gondolod, neked is.
Most nézem a leleteket, és már kész vagyok... Méghogy a gyerekorvos küldte displázia gyanúval hozzájuk a gyereket... Ez nem igaz!!!!!!! KépKépKép
Ja, szerdán viszem a Kelecsényi privát rendelésére Bálcsit!!
Most megyek, mert Bálintom éhes..
Mindenkinek írok majd, akitől kaptam a kedves szavakat...csak valszleg délután...
Pussz addigis!

KépKép
mino

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?