Sziasztok,
Böbi,
de kár hogy nem beszéltünk a vércukorvizsgálat előtt! Egész nap hányingerem volt a tejtől. Jó tudni, hogy a kistesónál már másként is lehet
A férjem is egyre bátrabb (néztük együtt a NGC-n a magzat fejlődéséről+ szülésről szóló 2 részes filmet, de szegénykém a szülést magát nem tudta megnézni... azt mondta, belegondolt, hogy velünk mi lesz, és minden vér, erő kiszaladt a lábából, kezéből), már sok minden természetes neki, de a szülést bemutató filmet még nem vállaltatnám be vele.
Az én szülésemnél is csak a fejem mellett lesz, "támaszként". Nem akarom én sem (ő meg végképp nem!), hogy nézze, hogy születik meg a lányunk.
Én még azt is "csodának" tartom tőle, hogy bent akar lenni. Megpróbáltam lebeszélni, de nem lehet - ott akar lenni, mikor Bóbi születik
Barbrigi,
én is innen "szedtem le".. egy régebbi hozzászólása volt az egyik kismamának:
"I. Terhesség - minden hónap első szerdáján
II. Diétás étrendi tanácsok - minden hónap második szerdáján
III. Szülés, együttszülés - minden hónap első csütörtökén
IV. Gyermekágy és szoptatás - minden hónap harmadik csütörtökén
V. Szülőszoba látogatás - minden hónap első keddjén
Az előadások kezdési időpontja : 17 óra 30 perc
Bejelentkezés (csak így lehet menni) személyesen, v telefonon: 325-1100/7203"
Én telefonáltam, és beregisztráltak keddre (okt.4-e) és csütörtökre (okt.6-a).
Hukmuk,
mi még első babásak vagyunk. A 30. hétbe kezdtünk hétfőn. Bóbita (Lilla) elképesztő kislány. Nem tudom Lányok, nektek is úgy tünik, hogy kész egyéniség a hasatokban levő gyerkőc? Bóbi haláli csajszi
Saját akarat - ha nem úgy fekszem, ülök, nem olyat eszem, amit, ahogy ő akar, akkor jön a rugdosás.. lehet vele játszani - szoktuk "bökdösni" a hasamat az apukájával, erre visszarugdos
Azt is szinte mindig tudja, hogy ha Róla beszélgetünk... ez egy csoda, ugye?
Imádjuk!
Andry,
én is Sipos dokinál szülök, csak kicsit előbb, november 27-re vagyok kiírva.
Szerintem egy az egyben kérdezz rá a dokinál mind a méhlepényre, mind az epiduráltra. Én is így szoktam - türelmesen válaszolgat a leghülyébbnek tünő kérdéseimre is
A legutóbbi az volt - mondjuk ezt a drágaságom kérdezte meg -, hogy egy ismerősünktől azt hallottuk, hogy az ő dokija tiltotta, hogy a hasát simogassa, mert állítólag beindíthatja a méhösszehúzódásokat. A férjem persze ezt is megkérdezte.
Kicsit azért megdöbbentem a válaszon. Azt mondta a doki, ő sem kedveli, ha valaki túl sokat simogatja a hasát. Kicsit lehet, de mivel nincsenek tisztában az élettani következményeivel a ritmusos simogatásnak, ezért nem javasolja...
további szép napot Mindőtöknek,
sziasztok
Kata