Új privát üzeneted érkezett!

Seriff,
persze, én is imádok nézelődni, csak már most nehéz megállnom, hogy ne vegyek meg minden aranyos darabot. A Kenguru Goldban van 44-es méret is, hát azok olyan kis édik, persze nem szeretném, ha ekkorával kellene kezdeni. Tényleg, a barátnőm sógornőjének ma született a kislánya, 42 cm, 2250 g, de már jobb neki kint, mint bent.
Tényleg, az ultrahang csak a súlyát tudja előre becsülni, vagy a hosszát is?

Képzeljétek, találtam itt a neten egy másik fórumba belinkelve egy olyan progit, amibe ha beírjuk a baba méreteit, kiszámítja a korát. Na nekünk a 24+3-as lelet volt meg, hát beírtuk azt. A feje alapján 23,5 hetesnek mondta, a combcsontja alapján 22,5-nek, na persze a pocakja alapján 26 hetes volt:-) Olyan jót nevettünk az apjával, hogy akkor biztos van közünk a lányhoz. Én sem vagyok kimondottan vékony, mondjuk nem is igazán vészes, de apa is elég megtermett:-)

Azért én is megnézném a doktor bácsimat szmokingban... hát pólóban sem semmi, milyen lehet szmokingban! :-)

Ti kihez jártok Nanával?

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Tudjátok mit néztem éppen Zsófi babának szombaton lesz a névnapja.
Szegénykém még éppen a kórházban lesz.
Vagy nem is most tartják meg a névnapot?

Kép

Kép
samchee

Sziasztok! Én még új vagyok itt. 15 hetes a pocaklakóm és ő lesz az első babám.
Nem tud nekem valaki segíteni,hogy hol találok egy jó terhestornát vgy intim tornát itt Kecskeméten? köszi.

KépKép
erszényes

Seriff,

Ez még a régi dokim volt (nagyon édes ember, csak... tudjátok) A mostani dokink a "közös", én is el tudom róla is képzelni. Kép

Voltunk a Malomba és mintha láttam volna BEÁt! Vagy nem?
LINA jelentem, tesodnál is voltam. Szegényt épp megzavartam, pedig 2 fiú is ... érted! Kép (de nem akarok árulkodni) Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana!

Köszi még egyszer!!!

Szóval a tesóm pasizott, hát-hát. Én még ott vagyok lemaradva, hogy szakított a régivel és talán alakul valami új :-)
Azért nem féltem, hogy túl sokáig lesz egyedül, de 18 évesen ez még azért nem is olyan nagy tragédia.
Már várom is, hogy menjek haza, és nézegethessem a katalógusokat.
Bár azt hiszem ez csak szombaton lesz, pénteken még megyek dokihoz, visszaviszem a leleteimet, aztán osztálytalálkozóm lesz, szombaton délelőtt lakásszerződés aláírás..., szóval nem fogok unatkozni. Pont arra gondoltam, hogy az utolsó három hónap nem a legnyugodtabb lesz. Idegeskedni fogok, hogy megkapjuk-e a lakáshitelt, ha igen, akkor költözés, babafelszerelés beszerzés, és ugye még a Karácsony is. Azért vigyázok Lilire, bár azt vettem észre, hogy ha sokat pihenek, akkor sokkal jobban feszül a hasam, mintha aktív vagyok.

Lina

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok,
Erszényes, a kórházban van(Nyíri út) keddenként 1/2 5-1/2 6-ig kismama torna, és szerdánként, azt hiszem 2-kor(de ez nem tuti) a Zöldház fitnessben a Nyíl utcán a Szalagház mögött. És vannak még kiírások az SZTK-ban, a védőnőknél. A kórházi sztem jó. Te hol laksz? ki a dokid?

Sam, asszem májusban is van egy Zsófi.Kép

Kép
seriff

Sziasztok! még mindig itthonKép

Erszényes! terhestorna van a megyei kórházban keddenként du. 16.30-tól. Többiektől kérdezd melyik részen mert azt most hirtelen elfelejtettem.(400 Ft egy óra) Intimtorna is van valahol, de ha bemégy a védőnőkhöz ők tuti tudnak valami konkrétabbatKépAz intimtorna talán a nyíri úti kórház ultrahangjánál ki van írva (ha jól emlékszem)

Sam! pont pár sorral feljebb ezt írtam Lilinek, hogy milyen kiszúrás: de van máskor is Zsófi névnap így megoldható máskor is.
Ha tud valaki valamit róluk írjátok meg.

Lina! hidd el ha minden rendben a terheségeddel a végén se leszek inaktívabb. Maximum fáradékonyabb, de az se tuti. Legalábbis nálam ez volt.(bár én lehet hiperaktív vagyokKép

Roz! azt hiszem kissé elszálltak sógorék, mert nem hinném, hogy neki lenne a dolga ezt meggoldani, sőt a férjed is be tud vásárolni. Szóval egyetértek:mond meg mizu van és persze lehet finoman is, de érezze, hogy most ezt rosszul csinálta.
DVD? szerintem a teljes eltiltás sem a leghasznosabb, mert a tiltott gyümölcs a legédesebb. Mértékkel. Én is látoma rossz példát a sógoréknál:ha nincs a tv-ben mese akkor anyuci nem tud mit kezdeni a babákkalKép gáz, de ez van.

Kob! Emese és Kamilla is tényleg együtt szopiznak: ez olyan hihetetlen.

Minóékkal mi van?
Balimért szorítsunk!!!

Puszi
Gabi

KépKép
KépKép
bepa77

Hali!

Nana!
Lehetséges, hogy minket láttál. (Bea:fehér naci, lila felső, mackós babakocsi. Én: világos rövidnadrág, kék felső) Kb. 16,45-17,05 között voltunk bent, mert vártunk fülbelövésre, ami az Északi térfalon volt 17,15-kor. Tehát Lilla ma megkapta a fülbevalóját. Nagyon ügyesen viselte. Volt egy kb 10 másodperces sírás, de utána hamar lenyugododtt. Mostmár legalább nem nézik kisfiúnakKép

A bababörzét lehet, hogy bea rosszul írta. Én úgy emlékszem, hogy az EFMK-ban lesz 16-án, 15,00-18,00 között. Ha vaalki tud pontos infot, légyszi írja már meg.

Minoék jól vannnak. Szegény Bálcsi még hordja a kengyelt. Kedden voltak vizsgálaton, de a doki annyira mogorva volt, hogy nem mondott Nekik semmit, hanem még egy fokot húzott is a kengyelen. Szegény Mino hiába kérdezett, a doki sarkonfordul és kiment. Kép Most magánhoz szeretnének elmenni. Tud valaki dokit ajánlani?

Jó éjt!

KépKép
KépKép
sbea

Hetényben lakok és Kazacsay a dokim. Március elejére vagyok kiírva.
Sajnos még sok dologról nincs információm.
Köszi a segítséget. Kép

KépKép
erszényes

Sziasztok! Én is egy új hozzászóló vagyok. Remélem jó helyen járok! Még nem vagyok kismama, (ez talán nem kizáró ok) de ez nemsokára megváltozik. Bízunk benne! Kép Én doktorbácsi ügyben kíváncsiskodnék. Kihez jártok, kit ajánlotok? Köszi: Kata
Szia Erszényes!
A kórházi terhestornáról én is jókat hallottam(a barátnőm 30. hetes terhes), meg van az SZTK alatt, a Metamorf tornastúdióban is, de azt nem tudom, hogy milyen. Ennyi. Szia: Kata
katababa

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem: természetes az, hogy 27. hetes terhesen már magától folyik belőlem a tej? Vagy valami olyasmi? Ezt úgy félidő óta csinálja, de akkor még nem sűrűn, meg nem sok, de most már ha előre hajolok jön is.

Katababa,
Én dr. Horti T.-hoz járok, eddig meg vagyok vele elégedve, bár ugye még a szülés előttem van, de biztos vagyok benne, hogy akkor is meg leszek:-)

Syg,
már akartalak kérdezni egy dologról. Anno a kecskeméti szülészetes topikon olvastam a hozzászólásaidat. Így utólag hogy látod, mennyi valósult meg az elképzeléseidből? Csak azért, mert azok nekem is szimpatikusak. Előre láthatólag (most legalábbis) császáros lesz Lili, de én csak ezért nem akarok külön lenni tőle...

Köszi:
Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok

üdv az ujjaknak Kép

csak egy pár sorra jövök én is zsuperül belestem ebbe az arcürg gyulladásos nyavajába nagyon vacakul vagyok féltem nagyon ákit meg adrit nehogy elkapják niki meg megmakacsolta megát semmit nem akar bevenni pedig ma este sütöttem neki groffit 39,2 fokos lázzal hogy egyen valait mert ugye ennisem akart meg higy lekenyerezzem hogy bevegye a gyógyit méeg egy kis mmálna szörpbe is belekevertem de rájöt a kisbékám Kép Kép

kob
nagyon vigyázz a lányokra mert ez állítólag most egy járvány nehony kami hazahozza nektek is az oviból sam ti is vigyázzatok nagyon

puszi mindenkinek
majd probálok jönni holnap megyünk dokihoz és nem javlt niki akkor irány a kórház bár én bizom homoes szerekben mert azt viszont beveszi plusszba adtam neki egy nagyobb dózisu immunerósitőt hátha jobban kijönne belőle vagy legalább nem sűrűsödne tovább ma probáltunk biopron lámpát is de 8 prcig kellen egyhelyben ülnie minimum de nem birta kb4 percig tudtam csak lápázni remélem hatott

amegyek megprobálok lefeüdni bár fejem ugy lüket

Kép

Kép

Kép
roz23

Na jó sokat írtatok, amíg én popót rázogattam.

Seriff, a futást mindig utáltam. Nekem az vhogy unalmas, céltalan. Nem tudok vele mit kezdeni. Tenisz, torna vagy tulképp akármi jöhet a futáson és az úszáson (víziszony) kívül. Én suliban szertornáztam és kézilabdáztam. Na meg egy kicsi kosár is volt, de ugye ahhoz törpe vagyok. Te mit sportoltál?
Homeopátia és egyéb természetes gyógymódok is érdekelnek, de homeóhoz előbb orvosit kéne végeznem. Azt meg egyszer már úgy otthagytam, mint a huzat.

Bea, gondolom, h vmi front van, mert Leo is nyűgös, meg én is szarul érzem magam.
Leona a cicimet harapdálja mostanában.
Ki volt az a doki, aki nem válaszolt Minonak? Biztos nem hallott még a tájékoztatási kötelezettségről.
Nem az ortopédián dolgoztál? Akkor tudnál mondani nekik vkit. Bár nem tudom, kinek van magánrendelése. Talán Kelecsényinek.

Lina, ezt sztem nem lehet tudni. Mármint hogy mekkora lesz a baba 3 hónaposan. Nem tudod előre, mekkora lesz, amikor megszületik és milyen tempóban fog nőni. Mi most 3,5 hónaposan 68-as rucikat veszünk, a 62-esek még éppen hogy jók.
Téli cuccokból sztem nyugodtan vehetsz nagyobbat, nem zavarja őket, ha nagy a ruha. Legalábbis Leot nem.
Tejfolyás normális dolog.
Kórházzal kapcsolatban a szülésről nem írnék, mert azt előre megbeszéltem a dokival, tehát az nem függött a kórházi szokásoktól.
Amit elértem:
-apa mehetett vele, amikor mérték, így nem volt "egyedül".
-szülés után 1 órán belül szopizott és a megfigyelés alatt majdnem végig velünk volt. Néha elvitték melegedni. Mellesleg 35 fokos hőség volt.
-este fél 8 körül vittek le a kórterembe és a fél 9-es szoptatásra már lehozták
-mivel azt nyilatkoztam, h csak az én tejemet kaphatja, lehozták éjjelente 1* szopzni. Hogy adtak-e neki vmit, nem tudom, de szerintem igen. Ezt ellenőrizni nem lehet, viszont itthon 1,5 óránként felkelt éjjel, nyilván ez a kórházban is így volt és vmivel el kellett hallgattatniuk. Én örültem volna neki, ha többször is lehozzák, vagy akár velem maradhat.
-én nappal semmit nem adtam neki, csak cicit igény szerint.
-korábban hazajönni nem tudtam, magam miatt.
Kb. ennyi. Ha vmi érdekel még, kérdezz rá pontosan, nem tudom, mire lehetsz még kíváncsi. Ja igen! Volt egy császáros szobatársam a rooming-inben. Igaz, csak szülés másnapján jöhetett.
Mindent összevetve legközelebb szívem szerint nem mennék kórházba. Ha jól vagyunk, rögtön hazajönnék. Kell -legalábbis nekem hiányzott- az apa közelsége, itthon mindenben segítenek -igaz, nekem az 1. napon nagyon sokat segített 1-2 ember, mert nem tudtam felkelni-, olyan kaját eszel, amilyet akarsz, a saját ágyadban jobban tudsz pihenni, ráülhetsz a Wc-re, tiszta a fürdő...Szóval ezek kényelmi dolgok, de az sem mindegy, hogy a baba rögtön oda kerül, ahol később élni fog, rögtön azt a környezetet kell megszoknia.
Biztos sokan nem értenek egyet velem, sokan a kórházban érzik magukat biztonságban, de én ezt így látom, így gondolom. Nekem az ambuláns szülés lenne az ideális.

Nana és mikor született meg Dani? Csak nem éjfélkor?

Erszényes, Katababa, sziasztok!

Jó éjt!

Kép
sygnum

Roz, gyógypuszikat küldök nektek!

Kép
sygnum

Sziasztok!

Először is üdv itt köztünk Linácska, Ereszényes , Katababa

Sbea
Én is láttam azt a babaruhás hirdetést , és én a Technika házát tudom 15-18 oráig

A citromfü teát olvastam hogy irtátok hogy jo ha nem alszik éjszaka a baba. Nem tudjátok hogy én is ihatom vagy csak késöbb kezdjem el most 2,5 hetes Kata , de az éjszakáink katasztrófálisak , napközben meg alszik mint a mormota. Ha ihatom akkor milyen mennyiségben ? csak este vagy egész nap azt igyam?

LILI HATALMAS GRATULA NEKTEK ÉS JO EGÉSZSÉGET KIVÁNOK, ÉS MINT AZ ELÖTTEM SZOLÓK SOK TEJCSIKÉT

Katababa
Én Kazacsay Lászlónál szültem és nagyon meg voltam vele elégedve , mindig elértem ha valami volt és szerintem tuti jo orvos.

Linácska
Te nem a Zrinyibe jártál ált suliba?

Tartozok még egy szülés beszámoloval, hát megprobálom potólni .
40+3 naposan reggel 8 orára beinvitáltak a korházba hogy meginditják a szülést. Reggel semmit se éreztem még azon kivül hogy ideges voltam és már csak az járt a fejem be hogy ma már a kezembe foghatom majd az én régóta várt kicsi lánykámat. Elötte este Domikát és Eniköt elvittük sogórnőmékhez hogy reggel ne kelljen még Õket is ébreszteni meg ne lássák rajtunk a feszültséget. Õk semmit nem tudtak arról hogy mi az ok hogy most minden kérés nélkül ott aludhatnak. Szoval reggel 8-ra ott voltunk a korházban. Dktor bácsi megvizsgált és " már" egy ujjnyira nyitva voltam , felküldött a szülőszobára , ott adatokat felvették és rám rakták a ctg-t, ott semmit nem mutatott a gép . Szokásos előkézités közben ért az első meglepetés , már nem csinálnak beöntést mert megszavazták hogy nem kell ,van helyette kup amit probálj meg visszatartani 20 percig /hát ez nem jött össze/ Sétálni küldtek 1/2 11-ig akkor burkot repesztettek ami hatásos volt mert akkor kezdtek el jönni a fájások , de türhetőek voltak , 40 perc ctg ismét. itt már látszodtak is valami fájás féleségek rendszertelenül . Séta megint de inkább csak Apa fáradt el. Ez ment kissebb megszakitásokkal 1/2 2 ig akkor már kezdtek jönni a rendes görcsök , még jo hogy kint voltak a folyoson az ágyak Kép . 14 ora elött 5 percel behivott a szülésznő Pannika hogy megnézné a Baba szivhangját és megnézné hogy hogy is állunk akkor voltam nyitva 3 ujjnyira . Mondta hogy még ha gondolom akkor sétálgassak de ha már nem birom akkor ne az Apás szobába menjek hanem a másik szülőágyhoz mert ott jobb a gátvédelmet megcsinálni . Hát én nem tudom de akkor már alig birtam lemászni az ágyról és úgy döntöttem hogy a sétát kihagyom a folyóson mert elindult nagy sebességgel az én kis Katácskám . Az apás szobából probáltam átsétálni a másik szobába de már a toló fájások jöttek, és végig az járt a fejembe hogy vissza kéne tartani. Mikor végre odajutottunk Apával az ágyhoz akkor mondta Pannika hogy nagyon gyorsan feküdjek föl , megvizsgált és már hallottuk is hogy szolt a Kazacsaynak hogy nagyon siessen mert mindjárt kinnt van a baba. A kitolás az nem ment a legegyszerübben mert az arca elött volt a kicsi keze , legalábbis igy mondták kb a 3. vagy a 4. nyomásra sikerült megszületnie Katának 14:10 perckor. Egyből rám rakták és utánna Apa elvághatta a köldökzsinórt. Baba mama szobában voltunk elsőnap este a fél 9-es szopinál hozták ki először ,utánna reggel 1/2 6 -tól este 1/2 10-ig és nagyon élveztem hogy velem lehetett egész nap . Aki teheti annak ajánlani tudom hogy legyen egész nap a babájával , ha tudtam volna akkor bizti hogy már az első két lányommal is baba mamában lettem volna , elkerülhettem volna hogy beetetve beitatva hozzák le 3 oránként.

Elnézést kérek mindenkitől hogy ennyire hosszan irtam le. de aki szült már az tudja hogy ez az egyik legcsodálatosabb élménye egy nőnek amikor anyává válik .

Üdv és jo éjszakát kivánok Mindenkinek :Kati

Kép
Kép
Kép
kecsone

Jó reggelt!

Nem Syg, Dani csak jan 9.-én született meg végül. Csak már dec. végétől kevés volt a magzatviz és már ritkán és keveset mozgott. Akkor azért hivott be a dokim, mert több mint 24 órája nem érerztem magzatmozgást...De szerettem volna 31.-én szülni!

Most irány a bölcsi!!!
Folyt köv.

KépKép
KépKép
nana09

akkor úgy néz ki jól döntöttem a Kazacsay-val kapcsolatban. Már többen is dícsérték. meg nekem is első perctől fogva szimpatikus és tényleg nagyon rendes volt velem. Most megnyugodtam... Kép))
Azt hiszem mostanában kezdett el nőni a hasam mert sokat görcsöl. Ez normális? Nem elviselhetetlenül csak olyan mint amikor meg akar jönni és előtte elkezd görcsizni, feszülni.
Bocs hogy ennyit kérdezek, de még az első babóm és nem tudom mi a normális és mi nem.
Kati a születéstörténeted nekem nagyon tettszett és örülök, hogy leírtad. Kép)) Olyan megnyugtató volt olvasni...

KépKép
erszényes

Nana,milyen rendes doki,ő hív be és smokingban várKépKép!

Kati, köszi a beszámolót, és reméljük, h mostmár gyakrabban tudsz jönni,és hamarosan beáll Kata álmaKép!

Roz, Niki jobban van?És Te? Tudod,pihi, teaKép!Jobbulást!

Syg, 4éves koromtól úsztam 12-ig,nem voltam igazán tehetséges(10ből 9.lettem a háziversenyenKép),közben 3évig tornáztam is,utána 3-4évig röplabdáztam(én a szintén óriás),de ott se volt nagy tehetségemKép.Utána csak magamtól róttam a hosszakat az usziban, meg az egyetemen tenisz,korcsolya,röplabda,aerobic.És mióta itt lakom aóta torna+futás. Te jártál orvosira?És miért hagytad ott?

Lina,tejcsifolyás természetes, bár nekem inkább légypiszoknyi volt még akkor csakKép.

Katababa,üdv itt köztünk!Korábban kihez jártál? Hol laksz? Fiatal vagy idősebb dokit szeretnél?És dehogy kizáró ok, h még nincs pocakod! Újra lesznek babavárók köztünk, nehogy kifogyjunk!

Erről jut eszembe,hol vagytok Melissza, Cukkermáz,Télleánya,Liolga?

Bepa,jól vagytok?

Balimért szorítunk!

Bea, mikor tesztek fel képet a kis fülbevalós Lillácska királylányról?
Mino Bálintnak jobb,ha most van a kengyel, van egy ismerős,akinek a kislánya csak 3 hósan kapta, és most 7hós, de már csak éjjel tudják rátenni,mert nappal annyira mozog, de éjjel is belekapaszkodik az ágyba,oldalra fordul, és a lábai összezáródnak, így meg semmit sem ér a kengyelKép.

Kob, Sam jó reggelt! Minden okés az ovikban?

Kép
seriff

BEÁÉK!

Akkor titeket láttalak, illetve csak a BEÁt a pillanat töredékrészéig. Mi autóval mentünk és csak a szemem sarkából szúrtalak ki a Malom elött. Kép

Seriff,
Nekem nagyon rossz a név (és egyre inkább arc) memóriám. Sajna nevekre már nem igazán emlékszem, de a lány akivel együtt béreltünk lakást: Telek Anna. Õt ismered? Gyerekorvos szeretett volna lenni, nem tudom a végén mi lett vele. Én nem Közgázra jártam oda, hanem Matek szakra. HÚ! Elég bizarrr!

Üdv Erszényes, Üdv Katababa!

Katababa neked különösen nagyon örülök, mert végre lesz egy babaváró társam, akinek még nincs a pociban a baby. Kép
Én Szabó Gáborhoz járok, igaz nem régóta, de egyre jobban kedvelem. Sok ismerösöm, barátnőm szült nála és ódákat zengtek róla, IMÁDTÁK! Kép

Katababa, akkor Hajrá mindkettőnknek!

KépKép
KépKép
nana09

BEPA!!!

Veled mizujs???

Éjszaka vagy hajnalban (nem tudom hányóra volt) felébredtem (pedig soha nem szoktam) és megint éreztem vmit! Kép csak nem????

KépKép
KépKép
nana09

Nana, Õ a férjem évfolyamtársa volt, csak ÁOK-s, és szintén radiológus lett, de Szegeden a Klinikán, és 2 éve ment férjhez, egy ottani sebészhez, de nem a régi pasijához, és tavaly májusban született kisfia. És jól van.

Katababa, orvosügyben csatlakozom Nanához! Kép

Kép
seriff

És egy ideig úgy volt, h ide jön dolgozni, de aztán ott lett szerelmesKépKép.

Kép
seriff

Nem tudjátok, hogy a Kazacsaynál hogy működik ez a hálapénz dolog? mennyit kér? És nekem kell megkérdeznem vagy majd ő mondja. Azt sem tudom, hogy előtte vagy utána kell adni? Légyszi segítsetek ha tudtok, mert semmi tapasztalatom.

KépKép
erszényes

Nem tudjátok, hogy a Kazacsaynál hogy működik ez a hálapénz dolog? mennyit kér? És nekem kell megkérdeznem vagy majd ő mondja. Azt sem tudom, hogy előtte vagy utána kell adni? Légyszi segítsetek ha tudtok, mert semmi tapasztalatom.

KépKép
erszényes

Syg, köszi az infókat, szerintem ahogy majd közeledik a szülés, egyre több kérdés fog eszembe jutni. Mondjuk azt már most nem tudom elképzelni, hogy apát kirakják mellőlünk, szerintem nem fog hazamenni. Elég nyugis pasi, sőt, de ha rólam van szó, akkor aztán... Egyszer megrázott az áram, bevitt a legközelebbi kórházba, és ott elkezdtek szerencsétlenkedni, hát úgy kiosztotta a dokit, hogy jó lenne, ha csinálna is valamit, hogy már én szégyeltem magam. Mondtam is neki, hogy csak akkor jöhet be a szülésre, ha nem szól bele:-)

Amúgy én is szertornáztam a középsuliban, meg utána itt Pesten kéziztem, még két évvel ezelőttig, csak aztán megszűnt a csapatunk.

Kati,
de a Zrínyibe jártam, táncsak nem ismerjük egymást? :-) Ha igen, biztosan emlékszem rád, mert ilyenekre szoktam. Bár amióta halad előre a terhességem, magamon is meg vagyok lepődve, hogy milyen szétszórt lettem...

Szép napot mindenkinek!
Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziazstok

nana boszi Kép

melyik kisbabaánkat álmodtad meg balim babát vagy bepa babaát Kép
dani hogy birja bölit ??

kesoné
nagyon jó a szülés történeted kata napközben csak evések között alszik vagy átalszik egykét evés időt is ??

syg
köszi a gyógypuszit használt mert niki már nem fullad annyira de sajnos ha lemyegy betegség vár minket a pulmanológi aprocedura éljen Kép
leoka hogy van ? és te

seriff
esméletlen egy csaj vagy még egy jó dolgot müvleni uszás futás torna ... ez igen ez a jó élet szertet gyönyörű kiscsaj és csupa öröm Kép
hogy van kicsi hanci édes volt nagyon a hordozós kép imádni való

balimmal vajon mi lehet ??

linácska
szerintem se vegyél sok kisrucit gyorsan kinővik meg ugy is kapsz majd ajándékba egy csomot leglábbis nálunk igy volt mindenki azt hozott de örültem neki

egyre többe dicséritek a kacsát lehet hogy én is megnézem magamnak mert 1 varratom még mindig nem forrt ki szerintem ez már nem normális megyek leápolomapát mert lázas 36,2 KépO Kép Kép pasik Kép

na pussz

Kép

Kép

Kép
roz23

Szép napot Mindenkinek,

a mai napunk eddig katasztrofális!

Na, de nem panaszkodom, mert legalább csak Apa beteg: köhög, és mint Rozéknál 36,4 a "láza" Kép Kép
Ma próbáltam elmenni a tüdőszűrőre, de beláthatalan ideig műszaki okok miatt zárva van Kép Hogy lesz ebből tejcsi leadás.. Pedig már megvan a babuci, akinek adjuk. Aztán meg próbáltam felhajtani mikrós sterilizálót, de sehol (bababoltok, orvosi kellékes) nincs... Még Szegeden is megnéztem a múlt héten, igaz, csak egy boltban, de ott sem volt. Nins valami ötletetek? Ha más nincs, rendelek az internetről,csak ahhoz még jön a postaköltség is.

Kecsone,
nem volt rossz, hogy leírtad a szülésedet, igazad van, ez a legszebb élmény az ember életében. Általában... A gátvédelmet megbeszélted a szülésznővel, dokival, vagy automatikus volt?

Lilivel sms-eztem, babás szobában vannak, nagyon szép Zsófi, de sírdogál, így pótolni kell. Sebaj, azért szopiznak bőszen!

Nana, Te tényleg lehet, hogy boszi vagy! Akár BAlim babáját is megálmodhattad! Én tegnap este "csak" azt álmodtam, hogy egy puccos cukrászdában tiramisut ettem, a számla 120 ezer forint volt Kép Kép Kép Jó volt felébredni!!!

Üdv az Újaknak, végre lesz még kismamánk! Olyan jó várni az újabb porontyokat! Kérdezzetek bátran, remélem tudunk segíteni!
Erszényes, a görcsök valamennyire normálisak, tágul a méhed, de azért említsd meg a dokidnak, majd Õ megnézi. Torna: én kismama-jógára jártam, nagyon szerettem, meg korábban jártam intimtorna -tanfolyamra is, azt most is bevetettem. Egyébként mi is hetényiek vagyunk.

Lina,
tejcsifolyás szerintem is természetes, amíg szopizott Kamilla (amíg Emesét vártam már csak az egyikből), a másikból mindig jött a tej. MOst meg a melltartóbetétjeimet Kamilla is "hordja", mert Neki is jön a tejecske a cicijéből Kép Kép Remélem az oviba nem viszi magával egyszer!!!

Bea,
képet kérünk a fülbevalós Lilláról! Légyszi, légyszi...

Bepa,
a lányok igazából időben egyszerre csak egyszer szopiztak, amikor a kórházból hazajöttük, azóta Kamillám már igencsak leszokóban van, úgy hetente 1x kéri, pedig látja, hogy Emese szopizik. De tényleg édesek.

Roz,
oké, vigyázunk, adom Kamillának a Bérest C-vitminnal, reméljük még bírja egy darabig.Eddig még semmi. Az ovit nagyon szereti, a héten még ebéd után elhozom, lassan indulok is, csakhát Emese alszik. Ezért lenne jó, ha ottaludhatna Kamilla is.

na puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
kobudo

Kobudo,
ha találsz olyan sterilizálót a neten valamelyik pesti áruházban, ami jó lenne neked, akkor tudok hazavinni. Holnap délután megyünk Kecskemétre.
A Brendon pl. közel van hozzánk, mondjuk nem a legolcsóbb, de nagy a választék. Kenguru Gold sincs messze, meg van Babaház is.

Üdv:
Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Na "jó reggelt"!

Kicsi Manóm 10-ig aludt tegnap este 9-től. Igaz 3* kajcsizott, de azok csak álomszopik, nem ébred fel rendesen. Most meg megint elaludt. Olyan kis drága volt! Beálltam vele a tükör elé és elkezdtem énekelni a Paffot. Õ meg elkezdte nézni magát és tetszett, ahogy az a másik baba rögtön "visszamosolygott" rá. Addig-addig nézegette magát, míg le nem csukódtak a szemei.

Érdekelne a véleményetek!
Mi a jobb neki, ha alszik 12 órát 2-3 álomszopival, vagy ha alszik 10 órát, de csak 1* ébred fel?

Kati, szép szülésed volt és örülök, hogy a baba-mamás tábort erősíted! Már írtam máskor is, hogy nem értem, miért beszélik le egymást a kismamik a baba-mama szobáról.
Citromfüvet sztem ihatod, de nem tudom, hogy pocifájást okozhat-e vagy sem. Én 3 csészével szoktam inni -amikor iszok egyáltalán-, 1-et de. és 2-t du. Ha csak az éjjel problémás, próbáld meg, hogy du. iszol 2 csészével. 1 csészéhez 1-2 teáskanál füvet szoktam tenni. Én egyébként magam miatt kezdtem el inni, de a leányzóra is hatott.

Nana, ha télen szülnék, akkor csakis Szilveszterkor szeretnék. Na de inkább tavasszal legközelebb is. Vizsgálat után szaladt vissza bulizni?

Seriff, Te is sok sportot kipróbáltál.
Én a DOTÉra jártam, de tulképp már elkezdeni sem akartam. Gimi és az egyetem közötti nyáron rájöttem uis, hogy bár nagyon érdekel az orvostudomány elméletben, gyakorlatban nem csinálnám. Nem akarnék ügyelni, éjjel, hétvégén dolgozni...A lelkem sem olyan, hogy rázósabb dolgokat elviseljen, még a magánéletemben sem. Én meg olyan ember vagyok, aki mindenki problémáját magára veszi. Persze vannak olyan területek, ahol ez nem lenne gond, de azok meg nemigen érdekeltek volna.
Na meg akkor jöttem rá, hogy nekem a családom, a gyerekeim sokkal fontosabbak lesznek, mint a munkám és én nem tudnám a családot és az orvosi hivatást -sztem ez hivatás és nem munka, ha az ember szívből csinálja- összeegyeztetni. Én a család mellett döntöttem.
Mellesleg ez az oka annak, h elköltöztem otthonról és nem beszélek a szüleimmel. Nem akarták engedni, hogy otthagyjam az egyetemet.

Lina, szóljon csak bele a szülésbe, csak beszéljétek meg előre, hogy te mit szeretnél, hogyan képzeled el. A te agyad úgyis máshol lesz, ő talán jobban tud dolgokra figyelni. Na persze az élet közbeszólhat, mint nálam is, de ha nem szükséges, akkor történjenek csak úgy a dolgok, ahogy te szeretnéd.
Akkor mi ilyen torna-kézi páros vagyunk. A kézi nekem nagyon hiányzik.

Kép
sygnum

Kob,
megnéztem a Brendon katalógusunkat, egy Tigex típusú mikrós sterilizáló van benne, 4990 Ft, 6 perc alatt sterilizál, 500-900W-on lehet használni, és 2 db Air Control 330 ml-es műanyag cumisüveg van hozzá. Azt mondjuk nem tudom, hogy más üveges is bele lehet-e tenni.
Ha a neten megnézed a katalógust, a 109. oldalon van.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Balim babázik már sztetek?

Roz, örülök, hogy Niki jobban van!
Apának is majdcsak lemegy a láza!

Kobudo, nem néztl használtan a neten? Vagy újat akarsz venni? Mondjuk megérteném.
Ha jól emlékszem, én már láttam a Tescoban mikrós sterilizálót a babacuccoknál.

Kép
sygnum

Sziasztok, na mi az szép sorban kidőlnek az apák
a sorból?

Lilinek biztosan lesz majd tejcsi bőven, csak ne parázzon ezen , remélem van segítsége, kap jó tanácsokat! És nemsokára mehetnek haza!Kép

Tesómék is ma mehettek haza, már tegnap el is lezdett hízni a kisfiaKép!

Roz, miért kell a pulmonológiai procedura? Az arcüreggyulladás miatt? bocs, de nem értem én ezt Kép! Hanci jól van, sajna ma nincs itthon a gép, pedig nagyon édes,az előbb épp dünnyögött most könyököl és vmivel zörög, ja a méhecske szárnyávalKépAnnyira jól elvan most magában, h nem is zavarom köreitKép! Különben most nem sportolok ám semmit az ég világon, azon kívül, h néha Õt cipelemKép. Nincs ebben egyébként semmi különös,én így nőttem fel, és vsz Õ is ezért ilyen kis mozgékony,mert a 36.hétig tornáztam,meg ilyen voltam.Kép

Bepa?

Kob, az Alföldben ott fent nincs ilyen mikrós sterilizáló?Vagy a Petőfi S. utcai babybellben?

Kép
seriff

kob
alföldi alatti bababoltban is szokott lenni a chiconak a terméke nézd meg ott

pulmanológiát már régebben is kérte dokink de tavaj a műtét után nem fulladt most a amióta beteg ujbl fullad gondolom ezért kéri felhítuk a pulmanológiát azt mondtáks zámitsunk rá hogy egész nap ott leszünk melkas röntgen ( megint Kép ) vérvétel meg egy csomo minde már felére sem emlékszem pedig már keztem örülni hogy végre nem kell mejd annyit dokihoz mennünk na mindegy remélem nem találnak semmit egyébként ha találnának mit találhatnak asztmát ..?? vagy mit nem tudom ,valaki tudja ??
édes lehet pici hanci ha mi is meggyógyultunk meg még az idő is engedi kellene még egy talit csinálni

bepa lehet hoy már babázik ??

jaj beszéltem minoal elvileg jó a netük ma ha tud jön Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

sziasztok!

nanaboszi tuti balimot álmodtaKép
én már tűkön ülök de semmi.vagyis a szokásos jóslók, de mindig abbamarad:lusta a fiam?

Roz! vigyázzatok magatokra! igyál nagyon sok teát:igaz én nem szeretem de hatásosKép

Kob! abból a tiramisuból nem hiszem hogy sokan ettekKépnem hiszem,hogy iylen proci a tejleadás: a kórházban meg simán összeöntögetik a babáknak nem?ki érti ezt?

Syg! leokádról nincs valami friss kép? Mennyi idős most és menniyt gyarapodott?

Sterilizáló: Brendonban tuti van sőt azt hiszem Kecsón a Faktumban is láttam!

Lina: szerintem teljesen ok, kinek több kinek semmi. (tejcsire gondoltam) nekem is már 20-22 hetes koromtól van...remélem ez meg is maradKép

Katababa! hm.Szabó Gáborról is jókat ahallottam, de én a Nyírádit is ajánlom (bocsika, ha nem osztozik mindenki ezen a véleményemen).Kazacsay biztos jó, nekem is sokan csak jókat mondtakKépDe szerintem ezt neked kell érezned:ha megbízol benne akkor jó ha nem ,érdemes körbenézni.

Kecsone! oylan szép lehetett, és nagyon irigyellek ám a babáért márKép Na jó nekem is lesz csak neked már ott vanKép

Készítek valami ebédet és sétálgatok, hátha eljön a mi időnk isKép

Gabi

KépKép
KépKép
bepa77

Syg,
csak azt mondtam a férjemnek, hogy ne mondja meg az orvosnak, hogy mit csináljon, mert az áramrázós dokival közölte, hogy vegye már elő az EKG-t és rakja rám.

A kézi nekem is hiányzik, bár sose voltam túl ügyes. Későn kezdtem, az akkori párom vitt bele. Azóta csak a céges sportnapon szoktam játszani (vegyes csapat!!! 2 lány + 5 fiú), most augusztusban ez is kimaradt. Azóta maradt a barlang.
Most meg semmi nincs, mert a mélyen tapadó méhlepény miatt még a terhestornát sem javasolják. Elfogadom, bár az egy kicsit aggaszt, hogy esetleg nem leszek elég fitt a szülésre, elszokok az izommunkától.

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina!

Rájöttem hogy a húgicád nagyon ismerős nekem valahonnan. nem járt mostanában autósiskolába?

Seriff,
Milyen kicsi a Világ! hihetetlen hogy ismered az Annát. Örülök hogy jól van és hihetetlen hogy már baby-je is van. Valahogy nehéz elképzelni... de bizti ő is változott. Semmit nem hallottam róla mióta eljöttem Szegedről, úgy hogy most tényleg örülök!!!Kép
Ja emlékszem a pasijára, felette járt, nagydumás és vmi orvos palánta (az apukája ha jól emlékszem vmi nagy agy volt) és rengeteget segitett Annának. Nahát furcsa visszagondolni azokra az időkre. Kicsit más volt az Annával a világnézetünk, de alapjában véve jól kijöttünk egymással.

Syg,
Ja, az orvososm "muris" volt a szmokingban, talált szivhangot aztán ment vissza mulatni. Kép
De szerintem kevés orvos tette volna meg!

Képeket én is nagyon szeretnék! Mindenkiről! babákról, mamákról...

Az újaktól is nagyon. Nekem vhogy az egész sokkal személyesebbé válik ha "látlak" benneteket. (ez biztos hülyeség...) Persze ha nem akarjátok, megértem azt is

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
de a tesóm úgy egy éve járhatott autósiskolába, vagy az is lehet, hogy éven belül, szóval nem olyan rég. Táncsak nem vele jártál?
Amúgy beszéltem vele tegnap, de mélyen hallgatott a pasikról...:-)

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Üdv Mindenkinek!
Már nagyon régen jelentkeztem be hozzátok, ennek az oka, hogy a két gyerkőcöm nem aludt egyszerre, de most itt a remek alkalom, no meg mennyi keellett egy-két helyre, pl. ortopédiau UH-ra. Ezt le kell, hogy írjam, mert nagyon felbosszantott a "néni", aki alig múlt 30, s közölte velem, hogy adjak, valamit a gyereknek, hogy ne sírjon UH közben... no tudni kell, hogy Dani fiam 7 hetes, nem iszik mást, csak szopizik, s mellesleg oldalt tették le nem túl finoman, s én nyugtassam meg, ja és persze a doki néni 30 perccel később kezdte a vizsgálatot a kiírtnál, ez mind Kméten az SZTKnál volt, hihetetlen, s mire visszaértünk a rendelésre, persze már a doki, aki értékelte volna az eredményt, már elment... a titkárnő, vagy asszisztens közölte, jöjjünk egy hónap múlva, s addig tornáztassam.. de hogyan azt nem mondta, mert becsukta az ajtót...
Egyébként jól vagyunk, Majd képet is teszek fel, csak ahhoz segítség kell nekem, két fiam van egy 21 hónapos, s egy 7 hetes.

Kobudo!
Adod már atejet? Mizujs vele?
Tőlem elhordják háztól egyelőre, tudom ez nem szabályos, csak úgy feketén...

Katababa!
Én Seregélyinél szültem, s nagyon rendes volt, csak jót tudok mondani róla, lehet, hogy valakinek más a véleménye, Az előző gyerkőcőt másnál szültem, s "hihetetlen" élményt hagyott bennem... miután nem igazán sikerült kinyomni a gyereket, közölte velem, hogy nekem nincsenek is fájásaim... no és a szülés után 3 nappal jött meglátogatni, tudta közeleg a pénzadás időpontja... Szóval én a Seregély Attilára szavazok!!!

Üdv Mindenkinek, aki mosatában szül, HAJRÁ! Irigyellek titeket!

Ja! Mivel régen írtam, így még nem néztem vissza miket írtatok eddig. A múltkor valaki kérdezte, hogy mit tanítok... alsós osztályokban, tehát 1-4ig.
ÜDV
eská

Lenne (megint Kép) egy körkérdésem inkább kérésem és 2.

1. Ügyvédet keresek cégalapitáshoz. Vmi fiatal is "megfelelne" (Kép) szóval aki még nincs elszállva magától

2. Ovi foci után érdeklödnék. csak nem tudom hol, kitől?

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok !

Kaptam Balimtól sms-t. DÉLELÖTT MEGSZÜLETETT KOLONICS ESZTER 3150 GRAMMAL ÉS 50CM-RE

Kép
Kép
Kép
kecsone

Sziasztok !

Linácska
Én is a Zrinyibe jártam csak a b-be , ha jol emlékszem akkor Te c-s voltál.

Roz
Kata napközben csak eszik alszik betartva a 3 orákat szinte percre pontosan , de éjszaka ez a 3 ora van mikor csak 1-2 ora . Doktor nénink azt ajánlotta hogy probáljuk napközben ébresztgetni , de ha Õ alszik akkor bármit csinálhatunk . Épp tegnap mentünk edzésre Domikával és ott asztán volt hangzavar , gondoljátok el hogy nagy viszhangos terem és gyerek kiabálások és az én Kis Katám alszik mint a bunda.

Bepa
Kitartás Te is mindjárt be érsz a célba , már nem sok van hátra . Neked is kivánok olyan szülést mint az enyém volt , gyors és kevés fájdalommal járót .

Kobudo
Gátvédelmet én már terhesség közepe felé mondtam a Kazacsaynak hogy szeretném ha megprobálnánk , Õ mondta hogy ha ott vagyunk az adott pillanatban akkor szoljak mert még nagyon korai. És meglepett hogy amikor mentem szülni akkor emlékezett rá hogy mit beszéltünk és Õ kérdezett rá hogy akkor mehet -e a gátvédelem /pedig eltelt egy jo pár honap azota és sok kismamája van/ . A gátvédelmet igazából a szülésznő csinálja / mint szülés közben szinte mindent/ , de nem is vállalja szerintem itt se mindegyik . Semmit nem érzel közben nálam nagyon jol müködött a dolog.

Kép
Kép
Kép
kecsone

Kösz a tippeket a sterilizálóhoz, Lackó most nézi őket. Ha nem talál délután, akor Lina, még megkérhetlek, hogy vegyél nekem olyat, ami a katalógusban van? Igazából az lenne a fontos, hogy a mellszívó nagy tölcsérje beleférjen, tehát elég széles és magas legyen. No és ne túlságosan drága. Előre is köszi!

Eská, ahogy fentebb is írtam, megvan a "célszemély", már csak a tüdőszűrés van hátra, de ott most műszaki okok miatt nem csinálnak vizsgálatokat.

Nana,
sajna egyiről sem tudok nyilatkozni, ügyvédünk van, nem fiatal, de nagyon rendes. Nem tudom, hogy cégalapításhoz speciális ügyvéd kell? Lili férje ügyvédbojtár, hátha Õ tud segíteni. (Csak nem tudom, mikor jelentkeznek...)

Puszi!

Kép

Kép
kobudo

Nana és mindenki!
Kérésedre töltöttem fel néhány képet magunkról, ha jól tudom, még csak Lili volt fent eddig:-) Linacska nevű albumot csináltam.

Kati, igen, én c-s voltam:-) Elárulod a vezetékneved?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!!!

Úgy néz ki, van netem! Ma próbáltak a fiúk szerelni nálam...Még nem tuti, de keresünk valami végleges megoldást!

Mennyi új lány!! Sziasztok új csatlakozók!! Kép

Még rengeteget kell olvasnom, mert már legalább 2-3 hete nem volt netem.. Kép Kép

Köszönöm a helyzetjelentéseket a szócsöveimnek: Rozikának, Sbeának, és Kobudónak!

Lilkével tegnap este is beszéltem, és elmesélte szülését! Gonosz leszek, de ezt a történetet Neki kell, hogy megossza Veletek! Én nem mondok egy kukkot sem!! Kép Kép

De nagyon hiányoztatok!!!
Már azon tanakodtunk Papusszal, hogy totál el fogtok felejteni.. Csak azokkal tudjuk tartani a kapcsolatot, akiknek a telcsiszámát tudjuk..
Olyan jó olvasni mi van Veletek!

Presze, még sok van hátra..

Szülész-nőgyógyász válastásban a Kazacsay-t választókat erősítem! Én 10 éve járok hozzá!
Imádom!
Hálapénz?? Na Õ az egyik ritka "madár", aki nem kér, és nem szab árat! Ha tudsz adni, akkor annyit adsz, amennyit megengedhetsz magadnak, vagy amennyit gondolsz, de ha nem tudsz adni egy vasat sem, akkor is megkapod Tőle a maximumot!! Ez tuti!! Kép Kép Kép
(A Szabó Gáborral dolgozik össze, ha valamelyikük szabin van, a másik helyettesíti.)

Kob!
(Mostmár inkább itt írok Neked, és nem telcsin zaklatlak! Kép Kép) Mikrós sterci, tudod nekem az AVENT van, kapsz a Tesco-ban, és a DM-ben is! Üvegekkel együtt adják, és 8000.-Ft

Most ennyi, mert Bálcsinak görcs szaladgál a pocakjában, és sírdogál...
Egyébként 5500gr fölött vagyunk, és 60cm! És még mindig csak a cici az "istene" a legénynek!

Baliméknak gratula, pihi, és sok tejcsi amit kívánhatok!

Puszi Nektek!

(Orsi-Éva...Ti is nagy sport guruk voltatok?? Hmm... Én is! Kép Kép Kép

Noé

KépKép
mino

Gratuláálunk Balimnak, remélem jól vannak!

Kecsone,
nálam is volt gátvédelem, igaz, Szegeden. Azért kérdeztem, mert a felkészítőn azt mondták itt a kórházban, hogy nics gátvédelem, ill. ami van, az annyi,. hogy nem engedik, hogy a vágás tovább repedjen...

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok, Kob ha kérsz a háziorvosodtól beutalót az sztk-ba Mellkasröntgenre,akkor ott is megcsinálják, nem kell a tüdőszűrőre várnod!

Eská, hiába változik egy kicsit is a szülésznők, csecsemősök, szülészek szemlélete, ezzel párhuzamosan sajna a többi eüdolgozóé nem. Régen az volt a szokás, h teáztatták a csecsemőket, ezért mondják, és nem bántásból, h adjál cumisüveget vagy mást a babádnak vizsgálat közben. Merthogy a pontos méréshez nyugalmi helyzet kell, ez van. Tudod én ott dolgozom, és ismerem a kollégáimat, a hibáikkal együtt Kép. Tornáztasd úgy, ahogy a gyerekorvos is megnézte, vagy kérdezd meg őt is!Kép

Kolonics Eszter pont akkora,mint Hanci volt 4hónappal ezelőttKép! Gratulálunk Nekik!Is!Kép

Lina, megyek, megnézem az albumotokat!

Kép
seriff

Én is nagy-nagy gratula Balimnak!!!!

Egy buta kérdés! akinek elözö szülésnél gátmetszése volt, annak is lehet gátvédelme másodjára? és az pontosan mit jelent? pontosan mit csinál a szülésznő? (Ez több buta kérdés lett)

Syg!
nagyon örülök hogy már "jobban" vagy! Legalábbis én az irásod alapján úgy érzem. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana !
Dehogy buta a kérdés.Nekem 2* volt gátmetszésem és csak most lett gátvédelem , állt inkább annál sikerül aki már többedszer szül és laza a méhszája, de ettől még gondolom első szülésnél is sikerülhet. Hogy a szülésznő mit csinál? jo kérdés én nem éreztem semmit , de nem is láttam Kép) Kép) é ugy gondolom hogy amikor jön ki a baba akkor segiti a gát rendes tágulását , de lehet hogy most én mondtam hülyeséget .

Linácska
Tánczos Kati az eredeti nevem , de én csak 5.-től jártam oda.

Kép
Kép
Kép
kecsone

Szia Mino, de jó, hogy újra itt vagytok!
Remélük Bálintka jól van, és mostmár elmúlhatna ez a hasfájósság, elvégre ha jól számolom, már elértétek a 12 hetet,és talán lassan a 3hót is, igaz?! Hogy bírja a kengyelt? És milyen nagy Bálint, hihetetlen, el sem mondom, h Hanci mekkoraKép....(kisebb)

Eská, nem akartam ám védeni Õket, mert isemrem, csak a téyneket írtam, remélem, hogy nem haragszol meg érteKép!

Kép
seriff

hatalmas gratula balimak

nana te nagy boszi vagy tényleg Kép
egybként anyuéknál volt ovi foci a szomszédunk mármint a mükert sétányos szomszédunk az edző ha kell adok egy telcsiszámot hivatkozz rám nyigodtan ő megmondja hogy hol és mikor van és milyen korcsoportban egy nagyon jó fej pasi nagyon ért a gyerekehez és imádja őket neki is van 3 de már felnőttek a csajaimat is vinné mindig focizni Kép
szóval ha kell szólj és megadom a számát

lina
nyan helyes a pocid Kép és milyen szép voltál /vagy az esküvői képen

mino
ujra köztünk szuper Kép

most ennyi húzunk a dokihoz mert niki az uj gyógyikat sem veszi be ugyhogy most szerintem tabletát iratok neki és majd azt belecsempészem valamibe háta ....

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?