Szép napot Mindenkinek,
a mai napunk eddig katasztrofális!
Na, de nem panaszkodom, mert legalább csak Apa beteg: köhög, és mint Rozéknál 36,4 a "láza"
Ma próbáltam elmenni a tüdőszűrőre, de beláthatalan ideig műszaki okok miatt zárva van
Hogy lesz ebből tejcsi leadás.. Pedig már megvan a babuci, akinek adjuk. Aztán meg próbáltam felhajtani mikrós sterilizálót, de sehol (bababoltok, orvosi kellékes) nincs... Még Szegeden is megnéztem a múlt héten, igaz, csak egy boltban, de ott sem volt. Nins valami ötletetek? Ha más nincs, rendelek az internetről,csak ahhoz még jön a postaköltség is.
Kecsone,
nem volt rossz, hogy leírtad a szülésedet, igazad van, ez a legszebb élmény az ember életében. Általában... A gátvédelmet megbeszélted a szülésznővel, dokival, vagy automatikus volt?
Lilivel sms-eztem, babás szobában vannak, nagyon szép Zsófi, de sírdogál, így pótolni kell. Sebaj, azért szopiznak bőszen!
Nana, Te tényleg lehet, hogy boszi vagy! Akár BAlim babáját is megálmodhattad! Én tegnap este "csak" azt álmodtam, hogy egy puccos cukrászdában tiramisut ettem, a számla 120 ezer forint volt
Jó volt felébredni!!!
Üdv az Újaknak, végre lesz még kismamánk! Olyan jó várni az újabb porontyokat! Kérdezzetek bátran, remélem tudunk segíteni!
Erszényes, a görcsök valamennyire normálisak, tágul a méhed, de azért említsd meg a dokidnak, majd Õ megnézi. Torna: én kismama-jógára jártam, nagyon szerettem, meg korábban jártam intimtorna -tanfolyamra is, azt most is bevetettem. Egyébként mi is hetényiek vagyunk.
Lina,
tejcsifolyás szerintem is természetes, amíg szopizott Kamilla (amíg Emesét vártam már csak az egyikből), a másikból mindig jött a tej. MOst meg a melltartóbetétjeimet Kamilla is "hordja", mert Neki is jön a tejecske a cicijéből
Remélem az oviba nem viszi magával egyszer!!!
Bea,
képet kérünk a fülbevalós Lilláról! Légyszi, légyszi...
Bepa,
a lányok igazából időben egyszerre csak egyszer szopiztak, amikor a kórházból hazajöttük, azóta Kamillám már igencsak leszokóban van, úgy hetente 1x kéri, pedig látja, hogy Emese szopizik. De tényleg édesek.
Roz,
oké, vigyázunk, adom Kamillának a Bérest C-vitminnal, reméljük még bírja egy darabig.Eddig még semmi. Az ovit nagyon szereti, a héten még ebéd után elhozom, lassan indulok is, csakhát Emese alszik. Ezért lenne jó, ha ottaludhatna Kamilla is.
na puszi Mindenkinek!