Vizimanó!
Hát én is remélem, de végülis, jobban sikerült a nap, mint gondoltam, eléggé aggódtam Beniért, na nem mintha gond lett volna, hogyha egy kicsit lefogy, de nem szeretem ha sír egy baba, akkor biztos valami gondja van, és én a cicivel tudtam volna segíteni az éhségén, de a cumisüveg nem annyira. Viszont tök jókat aludt aznap, úgyhogy azért este megnyugodtam, hogy láttam a kis Bocimat.
Jaj ez nagyon aranyos jajengemölnek sírás, ez tetszik!!
Monika!
Oké köszi küldöm a címemet
patri93@freemail.hu Te már voltál a nyítóelőadáson?
Akiren!
Igazad van tényleg láttam Grétiről képeket, de bennünk a pucéros képek hagytak mély nyomokat. Viszont nagyon frankón ül, így lerakod és nem is dől el? Hogy kihullott elől a kis haja, Beninek is oldalt teljesen kihullott, és a feje tetején megmaradt a kis kakastaraja, így most úgy fest mint egy kis pánkos. Ja és szőke kék szemű herceg lesz, mert eléggé szőkén nő az új bébihaja. Na mit szól ehhez Grétike? Én is azt tapasztalom, hogy most nincs meg a havi egy kilója (na nem bánom annyira), de mostanában nem hízik olyan ütemben, hogy nincs gipsze és jár a keze lába egész nap.
Vezso
Akkor hol szokott lenni a fellépése a lányoknak, mert ott van mindig a hó végi fellépés, hogy ha jó helyezést érnek el, akkor átkerülnek más szekcióba. Egyébként mi most abbahagytuk, mert öten voltak a csapatba, tulzás nélkül mondom, hogy a lányom volt a csapatkapítány a tánctanára választotta ki, de szétesett a csapat, az egyik lánynak ez a dolga a másiknak az, amikor verseny lenne, és így tavaly nem sok pontot tudtak gyűjteni. Viszont tavaly nyáron az országos versenybe részt vettek, Lőrincen, és ott a kategóriájukban harmadikok lettek. Mondjuk megnézni, lehet hogy elmegyünk majd őket.
Mi az a másik tánc amire járnak még a lányaid?
Ja a suli, az úgy van, hogy a Pécsi Egyetemen is van Bölcsészkar és onnan vált ki FEEK és lett önálló kar. Akkor jó régen lehetett amikor tanultál, mert ha jól emlékszem a 88-ban nyílt a gyorsétterem.
Rozi nagyon édi a képen, kár hogy foglalt, meg egy kicsit idős lenne hozzánk, meg hát foglaltak is vagyunk és van ám nekünk egy szép Grétikénk.
Hol van ez a szálló mármint helyileg??
Szegény akkor jól elkapott a kutya Apukámat minden évben elkapta egy szerintem élvezte a tetanuszt. A lányomat is tavaly a karján megharapta egy dög, a kerítésen belül, kiharapott, na persze oltási könyv ott sem volt. Viszont volt a rendőrség, rögtön kihívtam őket aztán az egyenruha megtette a hatását, mert előkerült a kért oltásikönyve a kutyának. Persze a tetanuszt nem kerültük el, de nem a lányom volt a hibás.
Timurr!
Nagyon aranyos Maja, szerintem sokkal idősebbnek néz ki (ez még ebben a korban nem számít ám, mondjuk negyven évesen már nem szerencsés ha ilyet mondanak az embernek) na szóval olyan szépen ül a maci karjaiban, hogy csak csuda.
Delfinke!
Nagyon kacér Marcika nézése, szerintem Grétike nem nagyon tud neki ellenállni.
Pviki!
Én is reagálnék a játék témádra, nálunk is nagyon jól elvan Beni fél órákat is letudom tenni és nézi az árnyékokat, a leveleket, beszélget a felette logó játékokhoz, már néha lelkismeretfurdalásom van, hogy nem foglalkozok vele annyit, viszont ha megszólal én is repülök, kicsit beszélgetünk aztán megnyugszik (meg persze puszilgatom, felveszem). Szóval itt olvasom az ellenkezőket és most én sem tudom mi a helyzet. Mondjuk ő elég nyugodt kisManó. Azért irjatok valamit, hogy aki ilyen nyugis az ilyen is marad, vagy addig örüljek amig ilyen majd bepótolja??
Connie!
Mi van Veled nem vagy formában, nem bántásból írtam??
Kaptunk ma négy hós szurit, nagyon szuperül viselte Beni, most ezerrel borogatom, kapott Panadolt, és egész délután be nem állt a szája, nem tudom mi volt benne, de karatyolt megállás nélkül. Viszont egy kis GYÓGYPUSZINAK örülnénk ám!!!!!!
Fú de sokat irtam!!!
Patri