Új privát üzeneted érkezett!

Connie,

Az agyhártyagyulladás elleni oltást hány részletben adják be?
Ez az az oltás, amit a kullancs-csípéssel kapcsolatban is adnak?

Akiren
akiren

Vezso,

Tegnap este 8 óra előtt ti voltatok a Dési háznál? Ha igen, akkor emlékszel, hogy valaki babakocsival megkerülte az autótok órrát? Azok voltunk mi Kép Grétivel és apával Kép

Akiren
akiren

Ha én egyszer itt vagyok, akkor csak én vagyok???????
akiren

Én is vagyogatok.Kép 2 részletben adják be, de azt hiszem enm ez a kullancsos. Ill. nem tudom.

KépKép
connie

Köszi Connie,

És ezt az oltást jobb 1 éves kor előtt beadatni, vagy ugyanolyan jó utána is?
Ezt későbbi években is ismételgetni kell bizonyos időnként?

akiren
akiren

Köszi Connie,

És ezt az oltást jobb 1 éves kor előtt beadatni, vagy ugyanolyan jó utána is?
Ezt későbbi években is ismételgetni kell bizonyos időnként?

akiren
akiren

Köszi Connie,

És ezt az oltást jobb 1 éves kor előtt beadatni, vagy ugyanolyan jó uátna is? Mi a jelentősége?
Ezt később bizonyos időközönként még ismételgetni kell?

Akiren
akiren

Megjott koszonom szepenKép

Kép
vaktyuk

Sziasztok !

Vizimanó ! Szerintem nagyon hasonlítottok !

Akrien ! Nagyon ügyi !! Kár hogy nem látom mostanában a táblát , így nem tudom követni ki mennyi idős ... szép súlyban van , azt látom Kép Nem te irtad pár napja , hogy nem hízik mostanában ? Ha nem akkor ne haragudj !!!
Áron sem hízott az elmúlt héten egy grammot sem és kicsit aggaszt . Bár nem sovány , 7,7 kiló pénteken lesz 5 hónapos .

Kép
Kép
greenolive

Halihó!

Én is itt vagyok ám, kicsit el voltam tűnve! Apa beteg volt és ápolni kellett! Kép
Bár nem hiányoztam senkinek! Kép Kép Kép Kép Kép
Két kép:
Marcika ádáz harca a 1/2.szülinapjára kapott óriásvirággal:
Kép
Grétike!Akkor hétvégén összefutunk?
Kép

Ildi

delfinke

Ildi ne legyel olyan mint TimurrKép
Nekem mindig mind2en hianyoztok ha esetleg nem irnatok...Csak szolokKép

Kép
vaktyuk

Ildi,
Mentek ma sétálni?

KépKép
connie

Sziasztok!
PViki: hm, ez a kérdés, hogy nem foglalkozom eleget LucaZsófival már nekem is eszembe jutott, Kedvesem szerint azért jó, hogy mindig találok magamnak vmit, amin agyalhatok-parázhatok. Õ is nagyon jól elvan egyedül. A Vekerdy is azt írja, hogy inkább szemlélői legyünk a gyermek önálló tevékenységének és ne akarjuk folyton szórakoztatni, számára az is elég szórakozás, hogy fél órán keresztül nézegeti a kiskezétKép Lányom esküszöm, hogy újszülöttként sem aludt nappal annyit, mint mostanság, kb 3,5-4 órát, általában két részletben. Elkiabálni nbem akarom, de napok óta nemhogy sírni nem sírt de még nyafogás is csak elvétve. És napközben is egyedül, magától a kiságyában alszik el. Hát remélem nem rontom el...
Jimbone: nagyon örülnék, ha összehoznánk egy minitalit. A Húgom (Viki) is akkor végzett, mint Te, de nem emlékszem, melyik osztályba járt, majd megkérdem. Remélem Juszti Boldija nem bánja, ha Áron finoman udvarolgat LucaZsófinak Kép.
Connie, milyen gyereknevelési könyveket olvasol? én most olvasom Bruno Bettelheim Elég jó szülö című művét, Néhány Vekerdy könyvön már átrágtam magam-Õt nagyon szeretem!
Ha egyszer hétévégén lesz tali csatlakozhatnánk? Szívesen "fel"utaznánk a találkozás öröméért!
Gyed-gyes: annak örülök, hogy lehetőséget termetenek a munkavállalásra, de azzal nem értek egyet, hogy csökkentsék az összeget, így ösztönözzék a kismamákat a munkábaállásra. Azt korábban írtam, hogy PR-osként-marketingesként dolgoztam, illetve napi egy-két órát most is dolgozgatok, illetve marketinget, eus ismereteket, projektmenedzsmentet oktatok főiskolásoknak és felnőtteknek (főként non-profit szférában). Most novemberben lesz újabb csoportom, 8 nap, naponta 2-4 óra oktatás, s emiatt fel kell függesztenem a gyedemet Kép. Nekem még így is megéri, csak a macera nem hiányzik. Mázlim van, mert anyukám tud vigyázni a Picúrra, szeretik egymást nagyon Kép. De aki nem tudja kire bízni a babáját, mit csináljon?
Régen volt téma, csak akkor elszállt a hozzászólás, most leírom újra, mire költeném a lottó ötöst. KB 100 millióból vennék telket, építenék házat, s persze a családot is segíteném. A szervezet, ahol dolgozom pályázatok elbírálásával is foglalkozik, s az elmúlt 6 évben, nagyon sok jó ötletet kellett elutasítani forráshiány, s egyebek miatt. Ezeket a pályázatokat támogatnám, köztük olyat is, ami később bevételt is termel.
Eszter
wester2004

Connie!
Szerintem ma nem, mert el kell mennünk ajándékokat venni hétvégére!Kép
Na közben meg hívtál már! Kép

Vaktyúk!
Csak poén volt; tudom ám hogy hiányoztam csak nem mertétek mondani! Kép

Nem tudtok valakit aki sarokgarnitúrát(új), pelenkázószekrényt és kismamapárnát akar venni? Persze ezt így nem egyben! Kép
Már egy hónapja hírdetem és nem érdeklődik senki! MEGÕRÜLÖK!!!!!!!!!!

Ildi

delfinke

A 4 hóapos macimércés képeink:
Kép
Kép
Kép

Akiren
Nagyon ügyi Gréti,Maja sem tud már elfeküdni ülni meg mászni akar,örökmozgóKép

Timurr
Vendég

Greenolive,

Gréti 4 hónapos, és jól látod, jó súlyban van. Kép Valóban nem hízott most 3 hét alatt semmit, de ez nem aggaszt Kép
Tudod, 3 hete a gyerekdokinál a mérésen majdnem 8 kg volt, és nagyon rosszalotta ezt egy 3,5 hós csak anyatejes babánál. Akkoriban írtam is itt, és sokan vígasztaltak, mert nagyon magam alatt voltam.
Aztán túltettem magam a doki megjegyzésein, Grétit ugyanazon elvek szerint etettem, min 3,5 hónapig, és lásd, a sok mozgás hatására nem hízott semmit :

akiren
akiren

Akiren,
nem semmi, hogy Gréti már így ül. Nem potyára eszi a tejet.Kép

Most jöttünk meg sétából, nagyon élvezte a fiatalúr, hogy ülhetett benne, amíg el nem álmosodott.

KépKép
connie

mármint a babakocsiban ülhetett.Mondtam, hogy ma nem vagyok 100-as.

KépKép
connie

Akrien !
Köszi ! Áron is sokat mozog, forog mostanában , lehet ezért nem hizik Õ sem .

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok!
Bocsi, hogy eltűntem, de egy áramkimaradás miatt egész nap nem volt net.

A szállodás talival kapcsolatban: Ez egy termálszálló, több medencével amit nemcsak szállóvendégek használhatnak. Sokan igénybe veszik a vasárnapi ajánlatot, ami azt jelenti, hogy uszoda (szauna stb) + svédasztalos ebéd. Főleg családok jönnek ilyenkor, és ez kerül 6000ft per fő. Csak az ebéd része 4000 ft per fő.
Ettől függetlenül mi kapunk egy termet ingyen, ami igény szerinti nagyságú lesz. Aztán ha vki kedvet kap ott étkezni a szálloda éttermében, megteheti. De ez csak egy lehetőség, azért ajánlottam Vizimanóéknak, mert vidékről jönnének és lehet, hogy éhesek lesznek.
Szóval mi ingyen kapunk termet, senkinek sem kell érte fizetni Kép Ez a lényeg. A többi csak lehetőség, és ez a Wellness Brunch csak vasárnap van.
Na, senkit sem akartam összezavarni, bocsi Kép
Vezso
vezso

Sziasztok!

Delfinke

Boldog félévest Marcikának! Kép

Timurr

Naggyon édi Maja ebben a katicás body-ban! Kép

Akiren

Gréti már így ül? Kép Bendi mindjárt fél éves de még nem tud így ülni.

Connie

Részvétem a burkoló miatt.

Mi két éve kezdtünk építkezni és állati mázlink volt, hogy nem azzal a kivitelezővel csináltattuk akivel eredetileg akartuk. Az is csak halogatta a kezdést, de szerencsére férjem észbe kapott és elzavarta, meg mázli volt, hogy hirtelen sikerült megalkudni egy másik kivitelezővel, aki ráadásul azonnal kezdeni tudott, már igen szorított az idő, mert augusztus volt és hát tél előtt be kellett fejezni. Utána hallottunk róla, hogy más építkezés mennyit húzódott miatta. Szóval majdnem buktuk a dolgot...vigyázni kell ezekkel.

ruz
ruzicsky

Timurr
Köszi a válaszokat. Engem is harapott meg kutya, amikor Zsófi 4 éves volt, és a Nagyimhoz sétáltunk fel a hóban. Gyalog mentünk akkora volt a hó. És megyek vissza a kocsimhoz, amikor nekem rohant egy ronda kövér korcs ruha vérben forgó szemekkel. Fel sem fogtam, hogy meg akar támadni, olyan gyorsan történt. A kocsimtól pár méterre kapta el a bokám úgy, hogy a fogai a csontomig értek. Nem fájt, csak furcsa érzés volt. Látta egy ffi és szólt, hogy tudja kié a kutya. A tulaj havat lapátolt és kiengedte az utcára a kutyáját. Ordibáltam vele, hogy azonnal kérem az oltási papírt (ami rendben volt) és rohantam az orvoshoz, ahol alig tudtuk levenni a zoknimat, mert annyira véres volt és beletapadt a sebbe. Kaptam szurit, elláttak és visszamentem a pacákhoz. Ordibáltam vele még egy sort, hogy ha még egyszer meglátom a kutyát kinnt, lelövetem. Anyaoroszlán voltam, mert mi lett volna, ha a gyereket támadja meg? Kiderült, hogy már a tulajt is sokszor megharapta. (?!)
Na, azóta nagyon félek a kutyáktól, pedig imádom őket. Mindenféle állatot szeretek, volt skorpiónk, kígyónk is többek között, meg papagáj, meg törpehörcsög, meg hal stb. De vhogy ezt az esetet nem tudom elfelejteni, sajnos Kép
Köszönjük a macis képet, csinálnod kellene belőle egy sorozatot majd, Maja a macival különböző életkorban Kép
Vezso
vezso

Na,
itt vagyok, nyügike kisfiam elaludt. Fog fronton ellenőrzés után észleltem, hogy még két foga is látszik. Az íny bőre alatt.Kép Kicsiny elemlámpával világítottam a szájába, és olyan aranyos volt, megpróbálta bekapni.Kép Jó deltás leszek a fogzás végére.Kép

Timurr, Ildi, Akiren,
nagyon aranyosak a gyermekek.Kép Pussz Maja hercegnőnekKép

Vezso,
mikor legyen a tali? Minket meghívtak keresztanyuék, és öcsémék is - ők pestiek - és megbeszéltük férjemmel, hogy egy mega-giga talit rendezün. Látlak benneteket, és a zösszes rokonyt.Kép Köszi, hogy gondoltál ránk, lehet, hogy érdekes lesz, mert nov-ben lesz a 10 éves évfordulónk és valami jó kis romantikus meglepit akarok a férjemnek.Kép Állítólag ő is gondolkodik már.Kép

Kép

Kép
vizimano

Ildi,
nekem hiányoztatok, csak nem vagyok túl összeszedett mostanában, mert ma is azt játszotta Ákos, hogy az új fogával megharapta az ujját amit ínyviszketés ellen rágott - hiába adtam neki rágókát - és utána indult a jajengemölnek sírás.KépKép

Kép

Kép
vizimano

Akiren (druszám)
Biztos nem én voltam ott Kép, itthon voltam akkor Kép. De, azért elgondolkodtam, hogy hol is voltam, hátha öntudatlanul bolyongtam a városban Kép De nem Kép A férjem szerint is itthon voltam Kép
És tényleg ügyesen ül a lányod. Emlékszem, amikor írtad, hogy sokallja a doki a súlyát. Látod, nem is kellett volna beijeszteni Téged a súlya miatt. Kép

Angéla
Teljesen le vagyok nyűgözve Kép, olyan rendi vagy, hogy még képet is tettél fel a dugaszolóról. Mi nem ilyet használtunk, az biztos, az olyan puklis volt. Ez is megváltozott akkor, ezt biztos kényelmesebb használni.
Azért elgondolkodtam, hogy nálunk elég sok veszély van a babára nézve, mert még építkezünk (sztem még vagy 50 évig Kép) és vannak félkész dolgok, pl a terasz szélénél leeshet stb. Meg a nagylányok dolgait se lenne jó ha megenné Rozi, vagy szétcincálná. Hát, majd kialakul, majd éber leszek erősen, nehogy baj legyen. Kép

Eszter
Rozi is akkorákat alszik mostanában, pedig amikor pici volt (hihi, most is az), akkor nem tudott nappal többet aludni 10-30 percnél. Ma is pl 3 és fél órát aludt (én meg vasaltam közben egy maratonit, ennyit a pihis napról Kép).

Pviki
Nekem is mindig eszemben van, hogy nem foglalkozom eleget a gyerekekkel, de főleg akkor gondolok erre, amikor iskola van. Ilyenkor gyakorlatilag csak reggel és késő du látom őket és az annyira kevés idő. Jobban szeretem a nyarakat, amikor egész nap velük lehetek. Rozit meg cipelem magammal mindenhova a házban, ált pihiszékben , illetve most a babakocsiban. És látja mit csinálok, ilyenkor beszélek hozzá, ő meg nagyon tudós arccal nézi miket teszek-veszek.De azért sokat ledőlök mellé, nézem, hogy matat a játékaival.
A fürdőkádban tudunk még vele jó nagyokat játszani, meg pancsolni.
Még az jutott eszembe, hogy a nagyok nem igénylik az állandó együtt játszást velem, viszont mindig megmutatják, miket alkottak ("Mami, nézd !"). és várják a reakciómat. De, bevallom én imádok leülni velük játszani, főleg babázni szeretek, plyamobilozni, legózni, meg kártyázni Kép
Szóval sztem sem kell velük állandóan foglalkozni, ők sem igénylik és azért egy anyukának annyi mindent kell csinálnia egyébként is.
Vezso
vezso

Delfinke
Nekem is hiányoztatok, igen! Kép De, el van fogadva az alibid Kép Marcika édes a képeken, imádom, tényleg Kép A férjed influenzás?

Vizimanó
Nekem mindegy mikor van a tali, el kellene határozni és valszeg jó lesz az időpont a hotelnak is, ha meg nem, akkor majd megbeszélünk másikat. Szept 27-re Connie lefoglalta a művházat, meg oda megyünk 3 hetente, de a szállodába mehetünk ettől függetlenül is. Kép
Ja, most jut eszembe, hogy vasárnap délutánonként lesz az esküvőszervezős tanfolyam is, 6 hétig. Na, mindegy, ez ne zavarjon meg Benneteket, majd akkor én eljövök hamarabb. Már ha tényleg vasárnap lesz a tali.
Elképzeltem a fiadat, ahogy megdézsmálná a zseblámpát Kép Milyen gyorsan jönnek a fogai! Nekünk még nincs,de nem bánom, amíg szpoik, minél később van foga, nekem annál jobb Kép
Vezso
vezso

Na végre írtok!

Ildi
Mondtam vagy csak akrtam,hogy Marci nagyon helyes kölök.

Vizimanó
Egyem a kis fogacskáit a drágának.ZseblámoaKép
Vajon Majnának is készülődik valami,nagyon folyik a nyála (ma szabályosan lenyálazta a macskát,pedig nem volt közel a jószág) és egyfolytában rágja a vállam,kezem meg mindent.A lába a legújjabb rágócélpont nyitja a száját és dobálja felfelé a lábát,de még nem tudja bekapniKép

Ruz
Katicám köszöni a dícséretet.Kép
Mizu veletek?

Vezso
Én tényleg nagyon szerettem a kutyákat,amolyan Mauglilányként,ők voltak a barátaim (azért volt ember is ám),ha bánatom volt mentem a kutyákhoz,ők mindig meghallgattakKép,lehet valaki ezért hülyének néz,de ez van (volt).Vallottam,ha nem félek és nem bántom ő sem engem,míg a barátnőm nagypofájú rotija meg nem kóstólt.Játszottam vele és oda ült mellém és dumcsiztam a gazdijával közben vakargattam a fülét egyszer csak elkapta a csuklóm,nem ijedtem meg csak néztem a barátnőmre szedd már le ez hülye mondtam neki és azt hittem csak megkapott.Széldzseki volt rajtam nem éreztem szinte semmit,bementünk a lakásba leengedtem a kezem és kb egy méter átmérőjű vértócsa lett,a barátnőm rosszul lett,bekellett menni a kórházba tetanusz és fincsi varrás következett,meg is van a heg,majdnem olyan mintha felakartam volna vágni az ereimet.És csak figyelmeztetett a kutya,ahogy átfogta a csuklóm ott a foga helye is és néha frontkor érzem hogy sajog,jó erősen megszorította a dög.Elég jól bírom a fájdalmat,az agyam viszont szeret mozogni állandóan arra gondoltam mi van ha a torkomba harap így vagy beleharap egy érbe,vagy ha megijedek és nem helyesen cselekszek(az eset után holt nyugodt voltam én is és a kutya is).Szóval azóta nem bírom a nagytestű kutyukat,akaratlanul görcsbe rándul a gyomrom,már teljesen soha nem fogok bennük megbízni.Na biztos untatlak.Ahogy ma beszéltük a macsekot gondoltam kicsit barátkoztatom Maját és Francit egész jól elvoltak,Maja sikongatott neki Franci nézte ,majd amikor Maja tetemes nyálmennyiségét ráköpte,börröge elmenekültKépLesznek még nehéz napjai az én macsekomnakKépKép
Kígyó meg skorpió!FúúúJ!Falusi lányként nőttem fel volt kellemetlen élmémyem a kígyóval,utálom őket.
Macis kép minden hónapba készül,az első kettő már össze van rakva,holnap megpróbálom a másik kettőt és felrakom,nem semmi változásKép

Szegény picikém alig aludt délután és mostanra annyira ellfáradt,hogy alig evett 2 kortyot és bealudt,na kíváncsi vagyok mikor kel.

Jóéjszakát nektek!Kevés kelést! Kép

Timurr
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek, ma észrevettem hogy Manónak látszik már a picike foga! Kép Pár nap és már nem lesz fogatlan öregember! Kép
Tök jó!

Vezso!
Kép Apa azt a vírust kapta el ami a gyereken ment át, utána engem döntött le.Valami vírusos torok gyulladás volt; egy csomó ismerősöm beteg!
Ahogy nézem a képeket Rozi gyönyörű! Kép (csak zárójelben jegyzem meg, hogy Marcipán is vigyorgott rá). Kép Kép Kép Kép

Vizimanó!
Köszi hogy hiányoztam! Kép Kép

delfinke

Sziasztok!

Fürdőszoba kész, kitakarítva, bepakolva, ha feltettem a csempedíszeket is, és nem a lukak virítanak dekorációként, majd csinálok képet róla.
Holnap még egy menet a wc fala, de nagyon ki vagyok akadva azon, hogy milyen szemét ez a pasas, mert tudja, hogy úgyse kapnék mást, aki ilyen piti munkára eljön, és tojik a fejemre, egész nap várat, meg nem tartja be amít ígér, azt hiszi, mert kismama vagyok, egész nap itthon b*m a rezet. Az uccsó csepp az volt, hogy közölte, nem tud nekem ezüstszínű sarokvasakat szerezni a wc ajtóhoz, csak aranyat, remek, aranyozott budink lesz.Kép Én meg hova mászkáljak bigyókért a manóval? Szóval egy szemét.
Na bocsánat, nem morgok itt többet, holnap remélem kész lesz minden, aztán többet nem hívjuk.

Ákos is többet alszik, mióta ennyit mozog ill. ül. Este meg nagy hiszti volt, rátámadt dolgokra, amiket kinézett magának, hogy olyan rágnivalók. Ujjamat is lerágta, Dentinoxtól kicsit lenyugodott.

Új fogakhoz gratulálunk Ákosnak és Marcinak.

Hétvégi tali nekünk a köv. 3 hétvégén nem jó, vagyis csak az okt. 8-9-i hétvége az első ami jó.Kép De szombaton talán jobb lenne, nem, mint vasárnap? Bár nekünk tul.képpen mindegy.

KépKép
connie

Vizimanó!
Hát én is remélem, de végülis, jobban sikerült a nap, mint gondoltam, eléggé aggódtam Beniért, na nem mintha gond lett volna, hogyha egy kicsit lefogy, de nem szeretem ha sír egy baba, akkor biztos valami gondja van, és én a cicivel tudtam volna segíteni az éhségén, de a cumisüveg nem annyira. Viszont tök jókat aludt aznap, úgyhogy azért este megnyugodtam, hogy láttam a kis Bocimat.
Jaj ez nagyon aranyos jajengemölnek sírás, ez tetszik!!

Monika!
Oké köszi küldöm a címemet patri93@freemail.hu
Te már voltál a nyítóelőadáson?

Akiren!
Igazad van tényleg láttam Grétiről képeket, de bennünk a pucéros képek hagytak mély nyomokat. Viszont nagyon frankón ül, így lerakod és nem is dől el? Hogy kihullott elől a kis haja, Beninek is oldalt teljesen kihullott, és a feje tetején megmaradt a kis kakastaraja, így most úgy fest mint egy kis pánkos. Ja és szőke kék szemű herceg lesz, mert eléggé szőkén nő az új bébihaja. Na mit szól ehhez Grétike? Én is azt tapasztalom, hogy most nincs meg a havi egy kilója (na nem bánom annyira), de mostanában nem hízik olyan ütemben, hogy nincs gipsze és jár a keze lába egész nap.

Vezso
Akkor hol szokott lenni a fellépése a lányoknak, mert ott van mindig a hó végi fellépés, hogy ha jó helyezést érnek el, akkor átkerülnek más szekcióba. Egyébként mi most abbahagytuk, mert öten voltak a csapatba, tulzás nélkül mondom, hogy a lányom volt a csapatkapítány a tánctanára választotta ki, de szétesett a csapat, az egyik lánynak ez a dolga a másiknak az, amikor verseny lenne, és így tavaly nem sok pontot tudtak gyűjteni. Viszont tavaly nyáron az országos versenybe részt vettek, Lőrincen, és ott a kategóriájukban harmadikok lettek. Mondjuk megnézni, lehet hogy elmegyünk majd őket.
Mi az a másik tánc amire járnak még a lányaid?
Ja a suli, az úgy van, hogy a Pécsi Egyetemen is van Bölcsészkar és onnan vált ki FEEK és lett önálló kar. Akkor jó régen lehetett amikor tanultál, mert ha jól emlékszem a 88-ban nyílt a gyorsétterem.
Rozi nagyon édi a képen, kár hogy foglalt, meg egy kicsit idős lenne hozzánk, meg hát foglaltak is vagyunk és van ám nekünk egy szép Grétikénk.
Hol van ez a szálló mármint helyileg??
Szegény akkor jól elkapott a kutya Apukámat minden évben elkapta egy szerintem élvezte a tetanuszt. A lányomat is tavaly a karján megharapta egy dög, a kerítésen belül, kiharapott, na persze oltási könyv ott sem volt. Viszont volt a rendőrség, rögtön kihívtam őket aztán az egyenruha megtette a hatását, mert előkerült a kért oltásikönyve a kutyának. Persze a tetanuszt nem kerültük el, de nem a lányom volt a hibás.

Timurr!
Nagyon aranyos Maja, szerintem sokkal idősebbnek néz ki (ez még ebben a korban nem számít ám, mondjuk negyven évesen már nem szerencsés ha ilyet mondanak az embernek) na szóval olyan szépen ül a maci karjaiban, hogy csak csuda.

Delfinke!
Nagyon kacér Marcika nézése, szerintem Grétike nem nagyon tud neki ellenállni.

Pviki!
Én is reagálnék a játék témádra, nálunk is nagyon jól elvan Beni fél órákat is letudom tenni és nézi az árnyékokat, a leveleket, beszélget a felette logó játékokhoz, már néha lelkismeretfurdalásom van, hogy nem foglalkozok vele annyit, viszont ha megszólal én is repülök, kicsit beszélgetünk aztán megnyugszik (meg persze puszilgatom, felveszem). Szóval itt olvasom az ellenkezőket és most én sem tudom mi a helyzet. Mondjuk ő elég nyugodt kisManó. Azért irjatok valamit, hogy aki ilyen nyugis az ilyen is marad, vagy addig örüljek amig ilyen majd bepótolja??

Connie!
Mi van Veled nem vagy formában, nem bántásból írtam??

Kaptunk ma négy hós szurit, nagyon szuperül viselte Beni, most ezerrel borogatom, kapott Panadolt, és egész délután be nem állt a szája, nem tudom mi volt benne, de karatyolt megállás nélkül. Viszont egy kis GYÓGYPUSZINAK örülnénk ám!!!!!!
Fú de sokat irtam!!!
Patri
patri

Timurr
Dehogy untatsz!! Főleg, hogy átéltem egy kutyatámadást én is, sorstársak vagyunk Kép Meg szerencsések is Kép, mármint hogy nem lett nagyobb baj.
A cicát sztem Rozi is megtépné az elején, és ő meg nem tűri az ilyesmit, olyan, mint egy herceg. Nem lehet szeretgetni, sajnos, csak inkább nézni. Biztos azért mert ő olyan tenyésztett cicus, nem tudom.
Kígyónk, meg skorpónk Mongóliában volt. A kígyókat utálom, de Apu gyűjtötte őket a bőrük miatt. Kipreparálva hozta őket haza vmi múzeumnak. A skorpiókat is hazacsempésztük, az állatkertnek, meg egy fajta minihörcsögöt is. Akkora hörcsögök voltak, hogy belefértek egy nagyobb dióba. Édesek voltak egy csíkkal a hátukon. Az állatkertnek meg nem volt ilyen és kértek. Igen kalandos módon hoztuk őket haza, mert nem lehet csak úgy állatokat hozni-vinni határokon át. A kígyókat is meg lehet szokni, volt egy táborhelyünk, ahol rengeteg volt, és ezek igazi mérges kígyók. Az ember hamar tud alkalmazkodni ilyen körülményekhez is. Emlékszem egy helyen annyi skrpió volt állandóan, hogy az ágyakat olyan géz-szerű anyaggal kellet körbefüggönyözni, hogy éjjel ne essenek ránk.
Na, én sem akarlak untatni itt a babás topikon Benneteket ilyenekkel. Kép Bocsi
Timurr, jó éjt.

Delfinke
Remélem könnyebbek viseli a párod a betegséget, mint sok ffi, pl Apu egy hőemelkedésbe bele akar halni. (Kép) Komolyan, csak olyan vicces, mert nők, anyukák magas lázzal is kénytelenek csinálni mindent (sokszor nincs más megoldás), a férfiak egy része meg hamar kidől egy kis orrfújástól is. Tibi biztos nem ilyen Kép, ugye?
Mindenesetre gyógyuljon meg hamar! Te teljesen kikúráltad Magad? Én is hallok betegségekről, de szerencsére minket elkerült eddig. Szigorúan veszik a suliban is, ha betegség mutatkozik a gyereken, nem mehet suliba.
Köszi, Marcipán is szép kisfiú!!!
Vezso
vezso

Patri,
Azt hittem estére már formába lendültem, de nem értem, mit nem bántásiból írtál?
Délelőtt nem tudom, mi volt, sztem a hidegfront, nagyon álmos voltam, és nem forgott az agyam.
Most bezzeg itt virulok alvás helyett.

KépKép
connie

Ja, a nyugis babákhoz: Ákos is az, szinte már közmondásosanKép, és nála az van, hogy egész jól elvan egyedül akár fél órákat is, kivéve, mikor új dolgokat tanul, és még nem megy, és folyton segíteni kell neki. Pl. amikor tanult fogni, és még nem tudta felszedegetni egyedül a játékait, oda kellett adogatnom, most meg fel kell ültetnem folyton, aztán meg vigyázni, hogy ne boruljon nagyot, mikor elfárad.

KépKép
connie

Szisztok!
Csak így este tudtam bekukkantani hozzátok. De ma is elég sokat írtatok.
Ti ma mindent kétszer írtatok?
Ti ma mindent kétszer írtatok?Kép

Vizmano
Gratulálunk a fogacskához! Juhhhéjj!

Delfinke
Nektek is gratula a fogacskához.

Csak mi leszünk itt akinek nincs fogacskája, mi még ülni sem tudunk, nem úgy mint a Grétike. Nagyon ügyes! Mi ma először úgy hasrafordultunk, hogy nem szorult be a a kezünk. De utána jött is a bőgés, mert szerintem biztos, hogy nem ezt akarta csinálni. Tehát mi már ide-oda forgolódunk.

Patri
Mennek a gyógypuszik!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Ez az volt. Mi a 4. hós oltás után lettünk ilyen nyügik, nemalvósak, nem evősek. Lehet, hogy nekünk is azt a Panadolt kellett volna bevenni, mint nektek?

Vezso
Rozinak boldog féléves szülinapot!
Még reggel kérdezted, hogy nem hiányzik-e a munka. Hát /tudom hát-tal nem kezdünk mindatot/, az nem. De a munkatársaim, nagyon. Egykettővel találkozgatok, valakivel emilezek. De a fönökökkel nem igazán beszélgetek, mert nehesztelek rájuk. Hogy miért? Leírom tömören. Megtudtam, hogy terhes vagyok, akkor kértem tőlük, hogy emeljék föl a papíron lévő minimálbéremet /nem ennyit kerestem, csak papíron, hogy NEKIK jobb legyen/. Azt mondták, hogy nem lehet, mert mindenki arra van bejelentve, és én kitünnék a sorból, de majd valahogy konpenzálják. /Gondoltam kiegészitik arra az összegre, amit kapnék az emelt fizetés után./ A kis naiv. Akkor még kitudtam volna lépni, és másik munkahelyre emeltebb fizuval elhelyezkedni. Telt az idő, Ádika megszületett, jöttek a fönökék látogatni, és hoztak egy kisebb összeget, hogy költsük a gyerekre. Szarul esett na. Jól átvertek, mint sz. a palánkon. Most meg itthon vagyok a legkisebb pénzen, a szegény férjem, meg dolgozik, hogy megéljünk. No nem panaszkodom. De ezért nem megyek oda vissza. Pedig szerintem szertenek is, meg mindig mondogassák, hogy mikor megyek már vissza. Ja meg a másik ok, hogy 35 km-re költöztünk a munkahelyemtől.
Bocs hogyha túl sokat írtam, és senkit sem érdekelt. Jó történet volt,. Szoktam volt mondani.Kép
hüpi

Szisztok!
Csak így este tudtam bekukkantani hozzátok. De ma is elég sokat írtatok.
Ti ma mindent kétszer írtatok?
Ti ma mindent kétszer írtatok?Kép

Vizmano
Gratulálunk a fogacskához! Juhhhéjj!

Delfinke
Nektek is gratula a fogacskához.

Csak mi leszünk itt akinek nincs fogacskája, mi még ülni sem tudunk, nem úgy mint a Grétike. Nagyon ügyes! Mi ma először úgy hasrafordultunk, hogy nem szorult be a a kezünk. De utána jött is a bőgés, mert szerintem biztos, hogy nem ezt akarta csinálni. Tehát mi már ide-oda forgolódunk.

Patri
Mennek a gyógypuszik!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Ez az volt. Mi a 4. hós oltás után lettünk ilyen nyügik, nemalvósak, nem evősek. Lehet, hogy nekünk is azt a Panadolt kellett volna bevenni, mint nektek?

Vezso
Rozinak boldog féléves szülinapot!
Még reggel kérdezted, hogy nem hiányzik-e a munka. Hát /tudom hát-tal nem kezdünk mondatot/, az nem. De a munkatársaim, nagyon. Egykettővel találkozgatok, valakivel emilezek. De a fönökökkel nem igazán beszélgetek, mert nehesztelek rájuk. Hogy miért? Leírom tömören. Megtudtam, hogy terhes vagyok, akkor kértem tőlük, hogy emeljék föl a papíron lévő minimálbéremet /nem ennyit kerestem, csak papíron, hogy NEKIK jobb legyen/. Azt mondták, hogy nem lehet, mert mindenki arra van bejelentve, és én kitünnék a sorból, de majd valahogy konpenzálják. /Gondoltam kiegészitik arra az összegre, amit kapnék az emelt fizetés után./ A kis naiv. Akkor még kitudtam volna lépni, és másik munkahelyre emeltebb fizuval elhelyezkedni. Telt az idő, Ádika megszületett, jöttek a fönökék látogatni, és hoztak egy kisebb összeget, hogy költsük a gyerekre. Szarul esett na. Jól átvertek, mint sz. a palánkon. Most meg itthon vagyok a legkisebb pénzen, a szegény férjem, meg dolgozik, hogy megéljünk. No nem panaszkodom. De ezért nem megyek oda vissza. Pedig szerintem szertenek is, meg mindig mondogassák, hogy mikor megyek már vissza. Ja meg a másik ok, hogy 35 km-re költöztünk a munkahelyemtől.
Bocs hogyha túl sokat írtam, és senkit sem érdekelt. Jó történet volt,. Szoktam volt mondani.Kép
hüpi

jé és tényleg kétszer ment el.

Jól elvagyok egyébként
hüpi

Connie!

A délelőtti formádra irtam, és nem akartam, hogy rosszul essen, aztán továbbolvasva a új leveleket, hogy végzett a burkoló, na akkor megint felmerült bennem, hogy miért nem osztottad ki, elég szenya egy fazon lehetett, meg aztán ha nem fizeted ki akkor mi van, gondolom papírt nem irtatok, na akkor úgy éreztem szintén nem vagy formában. Mi amikor építkeztünk a kőművesnek visszatarottunk egy kis pénzt, szar munkát végzett, na akkor amikor már tényleg a pénzéért dolgozott akkor tudott produkálni. Tényleg Apuka nem tudott volna erélyesen fellépni?
Jó persze tudom az adott szitut úgysem lehet innen megoldani, csak úgy dumáltam a levegőbe.

Hüpi!
Isteni puszik voltak, most alszik majd reggel átadom Beninek, addig tartogatom. Engem érdekelt, és tényleg megértelek, én is a kollégáimat szeretem (na nem mindenkit) a főnököm egy tahó, és megmondom őszintén csak a légkör hiányzik.
Megyek aludni!
Patri
patri

Sziasztok!

Érdeklődve olvasom, h. a kicsik hogyan barátkoznak a kutyusokkal, cicusokkal. Marci is nyúzza a Mama 3 macskáját és 2 kutyáját (a kertes ház, hát igen). Egyik kutyát ő nevezte el aranyos kutyának.
Én kb. 5 éves korom óta tömbházban élek, s nem szeretem az állatokat a lakásban, még a halat sem.Kép

Vezso,
mi történt aztán az állataitokkal (pl. a skórpióval, kígyóval)?

Timurr,
mi volt az a kígyókaland? Melyik részén az országnak?

Én is gratulálok a fogacskákhoz, bár halálra sértődveKép tapasztalom, h. arra senki nem reagált, h. hétfőn írtam, h. Natinak van egy foga, és még csak 5 hónapos. Közlöm Veletek, h. tegnap óta már 2 van neki.Kép Igazán a mi érdemünk, sokat tettünk érte.KépKépKép Továbbmegyek: a 2 gyerekemnek összesen 22 foga van! Nekünk a párommal nincs annyi!Kép

Na, jó, nem marhulok tovább, elköszönni jöttem: egy időre hazamegyek Apukámhoz, viszek egy kis színt a magányos napjaiba a gyerekekkel. Addig is minden jót kívánok Nektek, írjatok sokat, és legyen sok örömötök a picurkáitokban és a párjaitokban!

vAdri

Ui.: Panninak (becses menyemnekKép) mondom, h. Marcinak szőlő lett a jele az oviban.
Amúgy elég vegyes, ambivalens érzés, h. hamarosan ovis lesz az én nagyfiam. Az első lépés a "köldökzsinór elszakításában"...

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Hüpi
Disznóság, hogy így kiszúrtak Veled a munkahelyeden. Kép Pont most kellene anyagi szempontból biztonság, na mindegy, nagyon sajnálom azért. Néha belegondolok, hogy rossz érzés nem hozzájárulni a családi kasszához, de a férjem ilyenkor nem is érti miről beszélek. Neki meg így természetes.
És hol szeretnél majd elhelyezkedni? Szóval, mi lenne az álmaid állása, mint cukrász? Kis kíváncsi vagyok.
Köszi, tényleg Ro most lesz féléves, 16-án, Edit napkor. Gondoltam is, hogy csinálok neki egy fél tortát Kép

Connie
Burkoló Kép tényleg egy bunkó = bunkó burkoló (milyen szép alliteráció Kép)
Ákos csuda ügyes, hogy így ül meg játszogat is , olyan kiegyensúlyozottnak látszik életben is mindig. Nem is hallottam még a hangját sztem. A múltkor hangosan nevetett, de pl sírni sosem hallottam, vagy nem emlékszem. Pedig írod, hogy gagyarászik állandóan.
Jajj, vmit szerettem volna írni Neked és elfelejtettem. Késő van már nekem. Elteszem magam holnapra. Jó éjt.
Vezso
vezso

Patri,
Apuka nem volt itthon, mert burkoló mindig délben jön, nem találkoztak még egyszer se, ha nagyon elegem van, telefonon ráuszítom. Kiosztogattam azért a pasast, de csak annyit értem el, hogy nem káromkodik már munka közben, és nem csenget hatszor, ha két mp-en belül nem nyitok ajtót. Egyébként rendesen megcsinálta a munkát. Azért nem szívózok vele, mert 2x akkora, mint én, és amilyen a modora, kicsit tartok tőle. Meg aztán nagy szívás lett volna, ha itthagy a félkész cuccal.

KépKép
connie

Vezso,
Gagyarászást is talin tanulta.Kép

Na megyek én is aludni, nehogy holnap is olyan álmatag legyek, mint ma.

KépKép
connie

Én is megyek aludni. Majd holnap regálok mindenre.
Felkelt a fiam, Megyek etetni!
Jó éjt mindenkinek!
hüpi

Sziasztok!!

Pár napig anyóséknál voltunk ezért nem jelentkeztem. Igaz lehet a kutyának sem hiányoztam Kép, de ti igenis!!!Ha lett volna anyóséknál net én is aktívkodtam volna.....
Próbáltam behozni a lemaradásomat, de eddig kevés sikerrel.Kép
Minden kis betegnek és anyukának jobbulást!!

Cukik a képek már megint a csajok Rozi, Panna, Maja, Gréti ennivalóak, a kispasik Andor, Ádám, Áron, Ákos, Boldi is helyesek mind!!!!!!!!!!!!!!

Connie!
Úgy néz ki nekünk is jó a szept27-i tali...
Ákos nagyon ügyes, hogy már így ül!!!Kép

Ha jól láttam jön a 2. fogicánk, de még nagyon pici látszik belőle....nyügisebb időszak elé nézünk...Kép éjszaka mi is kelünk párszor, egy kis szopi utána pedig alvás...tegnapelőtt éjszaka olyan édes volt a fiam, szopizás után visszavarázsoltam azaz csak szerettem volna visszatenni a kiságyba, hogy aludjon, de amint a fenekéhez ért a matrac heves tiltakozásba kezdett, aztán ölbe vettem és kicsit ringatni kezdtem. Pár perc múlva álmában elmosolyodott és utána hangosan nevetett párat...Képannyira mókás volt látni, vajon mit álmodhatott??

Patri!
Holnap napközben felhívnálak...mikor van alvás nálatok? nem akarlak zavarni.....

na most mennem kell mert Apa itt toporog, gépezni akar....

Holnap megpróbálok én is bekapcsolódni a Gépezetbe..Kép

Jó éjt

kingu
cica29

Köszi a válaszokat játék és foglalkozás ügyben, kicsit megnyugtatott.
Ma extra nyűgös napunk volt, sőt, azt hiszem, ez volt a legnyűgösebb napja eddig Dórinak. Kicsit náthás, plussz teljesen belobbant a bcg-je. Baromi ronda volt, hatalmas gennyes pukli a karján, körbe pedig teljesen piros. Már három napja állandóan hőemlekedése volt. De ma délután végre kifakadt, remélem, jobb lesz holnap. Persze, nem akart enni, én meg tiszta ideg voltam, hogy kiszárad a lány. Úgyhogy du-ra én is teljesen ki voltam borulva. Õ meg sírt és bojkottálta a szopit. Mi a fenét lehet ilyenkor tenni? Kb. 2 óra hadakozás után hajlandó volt enni.

Gratula minden fogas tündérnek!

Vezso
Ezek szerint két nap van a lányaink között, Dóri vasárnap lesz féléves. Aki már túl van ezen a jeles dátumon, hogyan ünnepelte meg?

Én soha nem voltam nagy kutyabarát, határozottan félek tőlük. Egyszer volt egy nagyon rossz élményem. A barátnőmmel békésen sétálunk az utcán, amikor arra leszünk figyelmesek, hogy egy hatalmas dög (komondor méretű) ugatva, vicsorítva rohan felénk. Annyira megijedtünk, hogy még utána fél órával is remegett a lábunk. Nem is tudom, mi térítette el a kutyát, hogy nem támadt ránk.

Hoteles talival kapcsolatban: nekünk október első két hétvégéje nem jó, mert ha minden jól megy, akkor elutazunk egy hétre. De utána biztos jó. Bár nem tudom, férjemet rá tudom-e venni, hogy eljöjjön.

Jó éjt, megyek, kipihenem a mai napot.
pviki

Pálinkás jó reggelt mindenkinek!!

Elég mozgalmas éjszakánk volt. 4-szer volt fenn enni.

vAdri!

Naygon szupi, hogy nektek is van már fogacskátok! Pláne már kettő is. Lassan több fogatok lesz mint fületek. HihihiKép
Mi még a fogatlanok táborába tartozunk!

Connie
Oszd ki azt a burkolót! Hajrá Connie!

Vezso
Képzeld az éjjel veled álmodtam! Jöttél látogatni, meg ilyesmi. Nem igazán emlékszem rá.
Álmaim állása.? Jó kérdés. olyan nincs. De maradjunk a földön. Mivel szeretnénk az Ádámnak egy kistesót 4 éven belül, /felvettük rá a szocpolt/, igy egy kicsit hamarábbra tervezem, olyen 3 éven belülre azt a kistesót. Így nem kell visszamenni dolgozni, nem esek ki a babázásból. Bár lehet, hogy egy kicsit sok lesz az itthonlétből. Utánna mennék vissza dolgozni. Hogy cukrászként-e azt nem tudom. Nem a szakmával van nekem problémám, azt nagyon szeretem, hanem, hogy korán kezdenek el dolgozni /5-6-7 fele/, és 3-4-5-6-ig tartana a munkaidő. Mikor hogy. Ahogy az üzlet megkívánja. Ezt általánosságba írom. Láttam már olyan anyukákat a munkahelyről elszaladni, hogy menni kell a gyerekért. Nagyon de nagyon csúnyán néztek rá. Hogy lehet az embernek családja.? Tehát egyik a munkaidő, a másik probléma, hogy sokat kell állni, egész nap, és emelgetni. Tészta, pléh, üst, stb. Ezt már nem igazán bírja a derekam, meg a hátam. Az orvosok is tanácsolták már, hogy nézzek más szakma után. De hát ezt szeretem!
Tehát az álom állásra még várok! Remélem 5 és féléven belül rámtalál!
Most gondoltam ki, hogy napi nyolc órában egy egy irodában aktatologatni-ügyintézgetni. Persze csak úgy módjával. De számítógép az legyen, hogy tudjak sokat játszani, és babanetezni Képmunkaidő alatt!KépKépKép
De miért is vagy te oly kíváncsi? Tudsz valami jó állást nekem?Kép

Ma Enikő, Melitta névnap van. Van nekünk Enikőnk?
Na mennem kell, hív az Ádi, anya, anya gyeremár, ugy unatkozom!Kép
Jó napot nektek!
hüpi

Sziasztok! Pálinkásat?! Nem tudom, inkább több kávét kérek!!! Alig aludtam!!

Csatlakozom Pvikihez, Rozi tegnap du nem akart enni (nyügös nem volt ugyan), csak keveset és ezért éjjel, nekem úgy tűnt, mintha állandóa fenn lett volna. Éhes volt.

Hüpi
Akkor összebeszéltek a babáink, mert mi sem aludtunk jól és nekünk sincs fogunk. Kép Lassan mindenben lehagynak bennünket a többiek, pl forgásban is.
Velem álmodtál?! Te szegény Kép Hogy tudok-e llást? Ezen nem gondolkodtam még, pl saját cukrászda, az eszembe jutott. Egyszer kitaláltam, hogy a Lánchídnál, Budán, ahol az üres telek van , építtetnék egy gyönyörű cukit, panorámás terasszal és Herendi porcelánban szolgálnám fel a legklasszabb édes finomságokat és a habos kakaót stb. De: nincs rá pénzem, meg nem enyém a telek, és egy irodaház lesz ott Kép, jó ronda Kép.
Érdekel, hogy a Te szakmádban, hogyan lehet jól megtalálni a számításodat, nem is gondoltam volna, hogy fizikailag ennyire nehéz. Ez is egy előítélet, mert sok munkáról az emberek mást gondolnak, mint ami. Pl én idegenvezető vagyok és sokan hiszik, hogy mi csak ott üldögélünk a buszon és szép éttermekben eszünk meg sétálgatunk és kész. Pedig rengeteget kell készülni, tanulni ehhez, rengeteg a buktató és állandóan jól kell teljesíteni, mert egyik napról a másikra munka nélkül maradsz. És ünnepkor, hétvégén vagy épp éjszaka is kell dolgozni. Nagyon kimerítő fizikailag.
Most aztán jól összevissza beszélek itt Kép
Szóval babanetes munkahelyet szeretnél? Kép

Enikő: egyik fő munkaadómat hívják így, fel is hívom ma. Azért egyik, mert nekem szerencsére sosem volt főnököm, egyéni vállalkozó voltam , de tavaly aug-tól a családi kft részeként tevékenykedtem. Mindenkit sajnálok, akinek nem kedves a főnöke, pl férjemet is.

Hüpi, akkor ma próbálj meg pihenni, meg helyettem is, ok? Kép
folyt köv
Vezso
vezso

Patri
Kedden kapta Maja a 4 hós oltást,már jobban van sok puszit küld Beninek jobban érezze magát ma.

Adri
Mindeenki szerint idősebbnek néz ki maja koránál főleg amikor meghallják mennyit dumál és meglátják mit művel.Egy percre nem áll meg,csak ülni hajlandó,fekve húzkodja felmagát,ha meg ül lát valami érdekeset dől előre és kapálózik,ha meg hason van megkapaszkodik és húzza magát előre.Kis örökmozgó

Nem akarla elkeseríteni de az országban mindenhol vannak kígyók,főleg ahol erdő van a közelben,de volt a tv-ben is amikor Sásdon felmásztak még az első emeletre is,mert jött a hideg.
Kígyósztory:ja egyébként én egy tolna megyei faluban laktam Döbröközön (imádtamKép).Mi a "faluban" mamámék a "hegyen" (volt egy híd és így oszlott fel,valamint a hegyen jobban idősek laktak és erdő alatt volt).Mamáméknál rengeteget voltam,imádtam az erdőt járni.Mint minden falusi ház úgyvolt hogy van a konyha ott a főbejárat és abból nyílott két szoba jobbra-balra.Lehettem vagy 6 éves,kiakartam menni a szobából az udvarra amikor látom,hogy egy bazi nagy kígyó elöttem egy méterre tekereg be a konyhába,elkezdtem ordítani,de mivel volt egy műkígyóm és azzal szoktam hülyéskedni senki nem sietett segíteni,én meg ott álltam beszarva,hogy hátha kijön és elkap (bebújt a szekrény alá),kimásztam az ablakon és nagynehezen elhitték hogy nem hülyéskedek,amikor a papám bekukkantott a szekrény alá meglepődött,kivágott a kígyó,megfogta és kinyírta.Gondolhatod,hogy utána lestem minden zegbe-zugba.de van még egy csomó story a kisfa wc-be feltekeredett kígyóról stb...de nem borzolom tovább a kedélyeket.Utálom a hüllőket.Brrrr.

Vezso
Tunéziában is háziállatként tartják a skoroiókat.

Kingu
Édes lehetett Boti ahogy álmában örültKép

Timurr
Vendég

Pviki
Mi mindig megünnepeltük a féléves szülinapokat, tortát csináltam nekik és összejött a család. Most tényleg csinálok egy félbevágott tortát és ráírom, hogy "1/2" vmvel. Jöjjön csak a család Kép, már úgysem hívogatnak, meg érdeklődnek annyit, mint a terhességem végén, meg a baba első heteiben. Szombaton megpróbálom összehozni őket Kép és felköszöntjük a kis Ro-t. Miért, van ötleted esetleg? Az ünneplésre?
Nem baj, ha a férjed nem akar jönni a talira, de ha szeretne jönni, biztos nem bánja meg.
Remélem összejön ez a szállodás tali. Mert ha van ilyen lehetőség, miért ne használnánk ki? Nem?
Sajnálom a náthát, meg a nyűgösséget, viszont legalább Nektek a bcg jó lett. Nekünk újra kell oltatni Kép
Biztos a nátha miatt kevesebb az étvágy de lehet, hogy az oltás is beleszólt egy kicsit.

Kingu
Gratulálunk a fogacskához, úgy olvastam először, hogy "fogcica", mondom, ez meg mi lehet... KépNagyon fáradt vagyok, pedig csak reggel van.
Hiányoztunk, mi?! Kép
És milyen volt anyóséknál?

Connie
Hogy van ma reggel Rozi vőlegénye? Mert most akkor ő az , ugye? Kép Vince is volt, még lehet, hogy megküzdenek egymással a fiúk. De Rozi idősebb Ákosnál, az nem baj , ugye? Kép
Megnézem, mi van a méllel. Tegnap nem akarta elküldeni a képeket Kép
Vezso
vezso

Jó reggelt !
csak félve irom le , hogy nekünk leguánunk van Kép ( látom sokan irtoztók a hüllőktől ) .
Ja és macskáink is vannak , Áron már nézegeti őket , macskákat kevésbé érdekli Áron ( mondjuk ennek örülök ) .

Kép
Kép
greenolive

Az előbb írtam még, de nem ment el...Kép Nem értem ezt a babanetet néha. Kép

Greenolive
A leguán az olyan gyíkféle, ugye? És terráriumban van?

Timurr
Nem csodálom, hogy megijedtél a kígyótól. Képzeld, nekem a Zsófi lányom pókiszonyos, reszket a félelemtől ha meglát egy akár pirinyó pókot is, meg akkorát ordít, hogy a frászt hozza rám.
Maja azért is látszik idősebbnek, mert sok haja van, de ugye nem fogod levágatni?
Vezso
vezso

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?