Sziasztok csajok,
Nagyon termékenyek voltatok az elmúlt napokban
Sajnos mostanában nem tudok mindig jönni, mert sokszor én is mire hazaesek a munkából, hulla vagyok. Persze hétfőn Londonban voltam, tegnap meg barátainknál kerti partin, valami mindig van.
Renoka,
Szuper az UH képed, akkor remélem mostmár fülig ér a szád és megnyugodtál
Unique,
Az UH-val megpróbálkozhatnál mégegyszer
Kicsit jobbban fókuszálj rá a képre a kamerával
A pocid már tényleg jó nagy
Sajnos nekem is hasonló, már tényleg semmibe nem férek bele...szerintem bent is mindenki találgat
Remélem napokon belül elmúlik a hányingered, 12 hét után már nem szokott lenni, nem ?
Farkascsalád,
Hajrá a holnapi punkcióra
Itt jönnek a szugerálós energiák +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Biztos szépen megtermékenyül mind a 9 peti...csak győzzétek lefagyasztani !! Azért Farkaskomától folyamatosan várjuk a híreket ha Judit nem is tud majd annyit írni ! Nagyon vigyázzatok magatokra
Farkaskomának nagyon jól állt a kezében Andor
Lara,
Tényleg olyan furcsa vagy hirtelen nagy has nélkül
Andor továbbra is tündéri és Larapapa kezében is jól mutat
Nem bántani Larapapát, inkább örüljünk hogy érdemesnek tartja olvasni gondunkat-bajunkat
Bár látom van már fius topic, sajnos az én párom továbbra sem befűzhető
Zsebi,
Gyorsan jöjjön az a mensi, és utána hajrá a szurikkal !!
Norka,
Nagyon remélem hogy valahogy kievickélsz megint az álmatlanságból
Szörnyű lehet, igazán drukkolok neked ++++++++++++++++++++++++ Próbáld a homeos bogyókat, azok legalább tuti hogy nem ártanak, valamelyik csak használ. Voltál már homeos dokinál ? Ha nem, szerintem menj el, mert ők ha jól kikérdeznek nem csak tüneti, de alkati szert tudnak adni, hátha az hatásosabb lesz....
Niki,
Neked is közeleg az új kezdet, ami a zebrákhoz vezet
Wish,
Szóval hol is tartotok ? Milyen protokoll lesz és mikortól ?
Mi pénteken megyünk dokihoz, nem tudom hogy ő is fog-e képet csinálni, de remélem. Aztán meglátjuk a hogyan továbbot... Émelygés esténként továbbra is kínoz, egyik este fogmosás közben majdnem kitálaltam.... Visszafelé számolom a napokat a 12. hétig
Orsi,
Az amnió az a szurkálós ? Te hol csináltattad és mikor ? Én tutira megcsináltatom a vérvételest, és ha nem nyugtat meg, és te tudsz valaki jót ajánlani, akkor esetleg nekifutunk a szurisnak. De valahogy én mindig a megérzéseimre hallgatok, ami most azt súgja hogy emiatt nem kell aggódnom.
kriszta
9+4