Új privát üzeneted érkezett!

Edina!
Nem ha fogigátló van akkor nem annyi szuri van most csak másfél hétig fogok kapni max. ez azért elég jól hangzik. Már nem szedem a fogigátlót pénteken kapom az első szurit, most arra várok hogy megjöjjön, illete nem várom de úgyis fog jönni. Kép Kép

Renó!
Holnap megint uh? Fú de izgi, akkor biztos megnyugodsz, hogy látni fogod a picikét ismét!
Esetleg ha lesz kép akkor úgye megint megosztod velünk ezt a szenzációs élményt?

Farkasok Juditja!
Anyukád most is jön fel a transzfer után segíteni? Azért csak jó lenne, mert nem lennél egész nap egyedül! Csütitől akkor már nem dolgozol úgye?

Timi!
Hova tűntél úgye nem bántott meg senki?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

S_Norka

"Különben elég csak a Kukimanós képet megmutatni, többet le se jön a férj a fórumról."
Én sem a kukimanókép hatására kezdtem el írni, bár jó pofa. Örülök, hogy bejön a humorom. Kép

Dedina

Tudom, hogy a többséggel egy cipőben jártunk,és bízom benne, hogy sokaknak energiát ad a mi sikerünk.

Lara puszil mindenkit!

Jó éjt!
Larapapa
larapapa

Niki!
Akartam kérdezni, hogy miért kell tovább szedni a fogigátlót?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
Nem vagy hülye.
Nem bántott meg senki. Csavarogtam. Megyek masszőrhöz, hogy lelkileg is helyretegyenek meg elkezdem szedni az FLP aloés cuccait. Több nő, amióta szedik kismama. Jövőhéten kapom a pontos tájékoztatót, hogy van az egész. Az a 3 tényleg nem számít bele, mert nem is osztódott, így nem volt mit visszaültetni. De a másik 4 igen, mert az megtermékenyült. Ezek már mind donorosak voltak.

Timi
latimi

Zsebi!
Biztosan én nem írtam jól le a dolgot, félreérthető lehettem. teljesen káosz van a fejemben.
latimi

Timi!
Wish ha benéz biztos ír neked erről az FLP-s cuccrólmert ők is szedik a párjával.
Ja így már érem akkor tulajdonképpen te már hét stimun vagy túl nem ? azért ez nagyon sok , nem is csodálom hogy ki vagy akadva. Tessék is kényeztetni a lelkedet szükséged lesz minden pozitív gondolkodásra decemberig. Ami pedig nagyon fontos és még írni akartam neked hogy ha beszélsz Krizsával biztos meg fogsz nyugodni, nekem az elsőnél voltak ilyen káoszok a fejemben és teljesen elvesztettem a bizodalmam. Ha visszaolvasol láthatod még az egész Kaálit is utáltam aztán ahogy beszéltem vele és elmondta az alternatíváit megnyugodtam és kezdtem hinni és bízni, pedig akkor úgy voltam vele soha nem fogok talpra állni, de az az igazság, hgoy itt baromi erős lányokat ismertem meg és tudom sikerülni fog neked is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Milyen masszőrhöz mész? Mindenedet átmasszírozza, vagy csak valamelyik részedet? Én is megyek a héten talpmasszázsra nagyon jól szokott esni, csak az anyagiak miatt igen ritkán jutok el.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
meridián pontokat fogja masszírozni. Az aurámat is megnézik. Kicsit darabosan írok, pedig még csak két korty unicumot ittam. nem tudom még, hogy mimet fogja masszírozni. Ez a nőci közeli ismerős, így talán olcsóbb lesz. csórók vagyunk már kegyetlenül. Jövőhéten, azaz 21-én már többet tudok mondani.

Timi
latimi

Zsebi!
Befejezem, mert össze-vissza írok. Előbb elbeszélget velem,aztán jön a masszázs. Egy kis pszichológia is lesz benne.
latimi

Viki, Timi
Ha nem vagyok indiszkrét, akkor megírnátok, hogy a párotoknál mennyire volt rossz az eredmény? Nálunk is nagyon rossz a helyzet, most várjuk a kromoszóma vizsgálat eredményét. Nem tudom abból mi derülhet ki, a neten angolul találtam rá utalásokat, hogy a nagyon gyenge (nagy részt mozdulatlan, kevés számú)spremaképű férfiaknál Y kromoszómán géneltéréseket vagy hiányokat találtak, amiből arra következtetnek, hogy ez az oka a spermaképnek ( a here és a sprema fejlődés az Y kromoszómától függ) És ráadásul fiú babánál ez öröklődhet. Nem tudom mi lesz az eredményünk, de nagyon-nagyon aggódom, és ilyen jellegű infót vagy tapasztalatot nem találtam a neten. Tudtok erről valamit?
didot

Sziasztok, Jó reggelt!

Na tegnap este 21.40-kor bement (benyomtam) a tüszőrepi szurikát.
Pociba bőr alá, mert ez már ilyen fajta. (Talán Ovitrel a neve)
Holnap ilyenkor már punkció, ezt már fél lábon is kibírjuk.

Köszi a drukkokat, tartsatok ki!

Ja és Judit szerintem nek teljesen gondolta a hátteret, csak ha fekszik nem nagyon tud írni, na meg minden nap lenyúlom a gépet!

Kavicska!

Merre jársz!
Már több mint egy hete nem írtál nekünk.
Unique te sem tudsz róla semmit?
Ti szoktatok kommunikálni, találkoztatok azóta?

Farkaskoma

Kép
farkasok

Zsebi : azért kell tovább szednem a Marvelont, mert eleve hosszabbak a ciklusaim, legutóbb is 40 napos volt. Dokibácsi szerint igazodjunk kicsit a biológiai órához Kép
Ja, egyébként megkérdezte, hogy nagyon rossz volt múltkor az a sok pete (15), mert ha nem , akkor így megyünk tovább, ha meg rossz, akkor kevesebbel kezdünk. Na, hiába volt rossz, nem akartam, hogy kevesebbel kezdjünk (BMC-s borzadályos emlék Kép), úgyhogy marad a hagyományos stimu.
Már valaki írt freemailben az 1 szem miatt - ugye nem te voltál Kép ?-, de azért köszönöm a felajánlást !

Farkasok : éljen, éljen, holnap punció KépKépKép

Timi : csak egy jó tanács, ha a BMC-t választod, tudd, hogy iszonyat sokat kell állandóan várni. Munkahely ezt nem igen tolerálja ...

mniki

Larapapa Kép
Úgy látszik nem voltam humoromnál Kép, de így legalább láthattad, mennyien megvédtek, azaz mennyien bírnak itt Téged Kép

Suprefact függő Kép sorstársakat kérdezem, hogy Ti nem vagytok tőle szörnyen fáradtak, álmosak?

Köszönöm, Renoka Kép, kipróbálom, hátha...

Farkasok Kép
Nagyon szurkolok!!!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Jó reggelt,

tudom itt több homeopátiás kolléga van. Valamit tennem kell, mert nem akarok kemikália-függő lenni. Volt egy gyengébb inszomniás éjjelem vasárnap azóta, de most megint egy keményebb. Nem bírom. Kép
Szóval tud valaki valami beszerezhető bogyót alvászavarra? Nálam az van, hogy elalszok, de másfél óra múlva felriadok és nagyon nehezen alszom el újra, ha sikerül is, csak éber alvás van belőle, és már olyan vagyok, mint a mosogatórongy. Próbáltam a Bio-Melatonint, 2 szemet, de annyi mint a halottnak a csók...
s_norka

Szevasztok Drágáim,

Azért írtam, hogy egy kicsit háttérbe vonulok, mert most úgy érzem, hogy nincs erőm írni, minden nap elolvaslak benneteket, de mindig jutok el odáig, hogy le is írjam amit akarok, pedig tudnék válaszolni. Ahogy azt korábban is írtam és Wish-sel beszéltem erről egyszer, most egy kicsit másképp készülünk a nagy eseményre, sok mindent nem mondok már magamnak, mert tudom hogy mi várhat ránk, ezerrel bízok magunkban és abban hogy kegyes lesz velünk a sors és az élet. Szóval én totál pozitív vagyok, de sok erőt vesz ki belőlem, hogy ilyen legyek.

Zsebeském,
amikor együtt voltunk masszíroztatni, akkor utána 1 napra megjött a mensim, szóval erről tutira tudjál, ja mellesleg, ha az ember terhes, akkor nem nagyon javasolják, mert ugyebár olyan pontokat is - ha nem csak azokat- érintenek, amelyekhez az ember a büdös életben hozzá sem fér.Szóval tutira meg fog jönni!Visszatérve a fogigátlós témára, elvileg egy nap 1-et vesz be nem? Legalább is amikor még én szedtem de minek?, Hogy a szarba lehet, hogy neked kettő kell, mi vagy te pacika? Remélem még tart görög feeling nálatok!A héten van a cérnázásod? Remélem elmész!!!!

Dedikém,
Eszemben voltál reggel a buszon, hogy mikor írsz már, erre írtál! Örülök!

Kavicska,
Hun vagy??? Ennyire nő a magyar népesség? Blökitek? Sankó bácsi hogy van?

Latimi,
Pont én is akartam írni,de Zsebi nénje megelőzött, hogy Wish foglalkozik is FLP-vel. Ha nem vagyok tolakodó szerintem érdemes lenne kipróbálnotok a Yamamoto Intézetet -www.yamamoto.hu- beültéses akupunktúra.

Unique,
Hogy állsz a vizsgálatokkal? Pocika nődögél? Remélem van most biztonsági mentésed valahova a munkádról, Ja Kavicska körbevezetett a kórházban? Blökik hogy vannak? Apának bevált az új munkaerő?

Renóka,
Várjuk a beszámolót! Kérlek nyugizzá, mert átmegyek és behúzok Neked és akkor tutira ki leszel ütve!

Snorika,
Remélem ez nem a pszicho tanulmány miatt van, tutira megfeleltek!!!

Sünikém,
Tényleg többnek tűnik mint 1 hónap! Blökidzs remélem javulgat, kitartás!!!

LAra famili,
Jó volt a szombat nagyon! HAllom Larapap lehet megy Farkas úrral a sörfesztiválra jövő héten, Mellesleg szeretném felhívni a hölgyek-urak figyelmét, hogy szeptember 30-án és október 1-2-án Erotika fesztivál lesz Budapesten is!.Akinek nincs más dolga menjen el.

Didot,
Nekünk most volt kromoszóma vizsgálat és minden OK lett, de kérdésedre nem igazán tudok válaszolni, nekünk nincs a spermiumokkal baj.Kitartás!

Mniki, Fanni,
Köszi drukkokat, igyekszek írni majd.

Wish,
Mi van a lábaddal?

Puszik Farkasok J

Kép
farkasok

Zsebi,

Nem is gondoltam volna, hogy a spermákat mesterségesen gyogyikkal meg lehet szaporítani.
Ezt tök jó!!!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Edina,
Én a Wiegandt dokihoz járok most.
Az első megbeszélésem nagyon el lett szúrva.
Időpontra mentünk 11-re, ehhez képes du. 16 órakor bejutottunk a Zekéhez, aki már borzasztóan fáradt és nagyon undok volt. Nem erre számítottam, úgyhogy a következő alkalommal mikor megkérdezték a recepción, hogy kihez megyek, azt mondtam mindegy csak ne a Zekéhez. Hát, ennyit erről. No, ezek után is nem egyszer fordult elő, hogy minden szarra órákat kellett várni, de nem mindegy, hogy hogy szólnak az emberhez.
Én holnap kezdem a szurizást decapeptyl-lel. Nagyon nem várom!!! Aztán szept.29-én kell menjek kontrollra. Lehet, hogy még találkozunk.
Hali

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Didot,
Az én páromnál az eredmény nulla volt.
Több alkalommal is volt vizsgálaton és még mindig nulla volt.
Ezek után a Wiegandt doki elküldte genetikára az Istenhegyi útra./ott vért vettek tőle és 10.000 Ft-ot kértek/ Két héten belül megküldték az eredmény, ami jó lett. Ezt azért csinálják, hogy biztosak legyenek benne, hogy genetikailag minden rendben van és ne feleslegesen vagdalják össze a golyóit.
A biopsziát 04.27.-én ejtették meg, helyi érzéstelenítésben. Rá két hétre már futott is.
Egy hős volt, amúgy.
Úgyhogy, ne izgulj, minden rendben lesz!
Ott figyelnek azok a spermákok csak ki kell csalogatni őket a fényre!!!
Ajánlom figyelmedbe dr. Kovács József andrológust a BMC épületében. Egy borzasztó kedves és hozzáértő ember, megnyugtató jelenség, ő csinálta a műtétet.

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok,

Én is jártam a BMC-ben Kovács dokinál az andrológián.
Igaz Hál Isten csak kétszer láttam.
Először amikor megvizsgált fizikailag, majd amikor ismertette a spermakép eredményét.
Mivel az jó volt nem szorultam további vizsgálatra.
Azonban az a két alkalom apalján azt mondhatom, hogy nagyon korrekt, kiegyensúlyozott embernek ismertem meg.
Kedves, mindenre válaszol, segítőkész.
Csak ajánlani tudom!

Farkaskoma

Kép
farkasok

Kép
Íme, az ember! Óriási kő esett le a szívemről, 7 hetes és 5 napos ő most, és láttam dobogni a szívecskéjét!
Lányok, boldog vagyok! Nektek is ugyanezt kívánom!!!!!!!!!!!!!
Nóri, próbáld meg ezt a Sedatific PC-t (homeos)!
reno
renoka

Didot!
Sajnos ez így van, öröklődhet. Az én férjem spermaszáma, 1 millió abban az egységben, amit ők megadnak. genetikailag őt is megvizsgálták. Ezért a Krizsa nem is ad neki semmi gyógyszert, mert csak a máját és a szívét tönkretenné vele. El kell fogadnia, hogy nem lesz soha saját gyereke. Múltkor próbálta viccesen azt mondani: annyi az esélye a saját gyerekre, mint az ötöslottó főnyereményére. Õ is szokott lottózni, de még nem nyert. Bár én hiszek a csodákban.

Farkasok!
Én ilyen cérnázásra nem vállakozom. Maradok az FLP-s cuccoknál.

Nagyon drukkolok nektek, hogy megtapadjanak a lurkók.

Timi
latimi

Farkasok Kép
Köszi, a lába továbbra is fáj, asszem nem kellet volna tegnap bemennem vele a munkahelyemre. Most pihentetem felpolcolva és kenegetem, ha majd Laci hoz kencét rá (ez volt az orvosi javaslat telefonon). Még jó, hogy amúgy is itthon dolgoznékKép

wish

Köszi lányok a biztatást, bár eléggé magam alatt vagyok, meg izgulok, hogy mi lesz az eredmény. Nálunk is nullához közelít az életképes katonák száma, de morfológiailag mind hibás.
Próbálok barátkozni a gondolattal, hogy ha tényleg nagy a baj, akkor majd ne bőgjem el magam, amikor ezt közlik. Én úgy, de úgy bíztam (bízok) benne, hogy lehet saját sejtekből babánk!!!
didot

Timi,
Nálatok volt genetikai probléma? Vagy a mennyiség volt esélytelen? A párod, hogy fogadta a rossz hírt?
Én úgy tudtam, hogy donorból inszemet csinálnak, nem lombikot. Nálatok lombik volt. Nálad volt valami proléma, ami ezt indokolta?
Bocs, hogy ennyit kérdezek, de az egész szitu most olyan új és zavaros nekem.
didot

Didot!
Kromoszóma elváltozást nem találtak a férjemnél.Nálunk mennyiségi probléma van, na meg nem nem csinál semmit a drága, amikor összerakják a kis sejtemmel. Az apjánál is gondok voltak a nemzésnél, a férjemnek volt mumpsza. Amikor már egy ideje jártunk a Kaáliba, anyósom közölte: "Az Imi tudja, hogy az apjának ilyen gondja volt. kellett "lószérumot" szednie, hogy lehessen gyereke.
Nálunk mindjárt lombikot csinálnak. Sosem küldtek inszemre, ahhoz friss sperma kell, nagyobb mennyiségű,gondolom én. Nem tudom, hogy a donor spermájából mennyit fagyasztanak le. Nálam fizikailag nincs semmi probléma. Ellenanyagot nem termel a szervezetem.
Az nem baj, ha kérdezel. Az én férjem elfogadta könnyen, hogy donort kell alkalmazni, mert neki más lehetősége nincs.
latimi

Sziasztok!

Bocsi hogy eltűntem "mint az aranyóra",de sajna rájöttem,hogy kell egy kis pihenő,mert kezdek becsavarodni.
Tegnap találkoztunk Unique-kal.És láttam a babójáról a képet.Teljesen oké minden,kicsit beszélgettünk.És Õmaga is egy nagyon aranyos csajszi.
Én most éppen próbálom magam egy jó kis megfázáson túltenni,kisebb nagyobb sikerrel.
26-ánmegyek a Kaáliba,de sajnos tuti nem lesz spontán babó,mert nem volt peteérésem megint.Szóval október elején kezdés.
Sajnos arra sem volt az elmúlt hetekben energiám,hogy végigolvassam amit írtatok,hogy mi van veletek.Pedig érdekel,csak elszállóban az agyam.Már most!
Az is benne van a dologban,hogy próbáltam egy kicsit anyagilag támogatni magunkat,mert a hónapban legalább dolgozni volt időmKép

Azért mindenkinek sok puszit küldök!És akinek kell szorítok!
Majd jelentkezem!
Puszi!
kavicska

Sziasztok,

FarkasokJKép
De jól is esett, hogy hiányoltál!!! Kép
Nagyon drukkolok Neked holnapra! Kép
Férjemnek bevált az új ember, hála istennek. Kutyuk jól vannak, csak most picit hanyagolva vannak. Kép És persze energiákat is küldök, hogy tudj nekünk írni, mert bevallom, nagyon szeretem olvasni a vidám leveleidet! Kép (már megint önző vagyok Kép)

Lányok,
Olyan régen nem írtam már, kérlek, ne haragudjatok érte. Hétvégén is elég ramatyul voltam, állandó álmosság és hányinger, hányás. Beindult a kis drágám.
Hétfőn és tegnap is ahogy hazajöttem, dőltem be az ágyba. Kép

Megvolt minden "kötelező" vizsgálat, minden rendben van. Kép
Vérszegény vagyok, erre majd a dokim biztos mond valamit a jövő héten. Ezen kívül EKG-m tökéletes, a kardiológus megvizsgált, hallott valami kis zörejt, majd kérte, menjek be hozzá a kh-ba, megnézte UH-n is. Semmi baj nincs. Ja, olyan jó fej volt! Ott játszott az UH-val, majd kérdi: szeretne egy fotót a babáról? Mindjárt csinált is nekem egy sorozatot Kép A kardiológus. Nagyon rendes és jó szakembró.

Tegnap voltam nyaki redő vizsgálaton (genetikai UH azt hiszem), ott is minden OK. CRL 49 mm (ekkora a babóm), 11-12 hetesnek írták. Beletrafáltak. Kép
Láttuk a fejét, szemeit, száját, két kezét, két lábát, térdét. Leírhatatlan érzés volt. És hallottuk a szívét is. Ezt kívánom mindenkinek tiszta szívből! Ja, és megkaptuk videó kazin is az utókor számára Kép

Legközelebb jövő héten pénteken megyek vissza a dokimhoz. Jártam közben a védőnéninél is, megkaptam a kiskönyvemet is. Nagyon aranyos, egy idős néni. De nagyon kedves, rendes. És telve van tapasztalattal. Kép

Ééééés.... találkoztam Kavicskával! Kép Jó érzés volt látni valakit, akivel eddig "csak" levelezgettünk Kép
Remélem, sikerült öntenem belé egy kis lelket Kép

Megpróbálok feltenni képet a pocimról és a babóról estefele vagy holnap. (a poci a szűk keresztmetszet Kép)

RenókaKép
Gyönyörű a babód! Ugye most már megnyugodtál teljesen? Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Köszi Unique! Nekem is nagyon tetszik, várom a te képeidet!!!
Már kezdtem restellkedni, hogy feltettem a fotót, de hát a Zsebike is kérte!
reno
Renóca, hogy van a kutyusotok? Én már attól elsírom magam, ha a cicám lábát megcsípi a méhecske... az állatok az egyik gyengéim.
renoka

Renoka!
Tényleg nagyon szép a babád. Most sárgulok az irigységtől.
Remélem, decemberben mi is zebrásak leszünk.
A dec-i mensi 2-án lesz. Ha minden jól megy, akkor a tesztet pont szentestén kell majd megcsinálnom.
Timi
latimi

Sziasztok!

Lassan Larapapa többet jön közétek, mint én. Kép

Timi,
nyugodtan dicsekedj a fiammal bárkinek, hiszen itt minden baba egy kicsit közös is Kép

Reno,
nagyon helyes a Pacácskád! Kép

Unique,
gyorsan a fotókat!!! Kép Tök furi, nemrég még az én hasam növekedését követtük nyomon, most meg már itt szuszog Andor Kép

Farkasok,
mi is nagyon jól éreztük magunkat szombaton. Judit, ha már a fiúk így összejárnak, mi is elmehetnénk valahova. Mondjuk teázni, kávézni vagy valami. Persze majd csak akkor, ha a transzfer után már jól érzed magatokat. Kép

Nóri,
alvászavarra amit Reno írt, a Sedatif PC tabeltta jó rá. Ezt írja a nagy könyv: olyan alkotóelemeket tartalmaz, amely csökkenti a stressz okozta vegetatív funkciók hevességét, oldja a stressz okozta szorongást, feszültségeket. Jó hatással van az idegességre, az elalvási nehézségre, a gyakori felébredésre és az alvás idejére.

Ma voltunk a sebészeten Andorral, mert a köldöke nem gyógyult be teljesen, valami vadhús maradt rajta. A dokinéni elkötötte és pénteken kell visszamennünk, hogy megnézze hogyan alakul. Elméletileg le kell majd ennek is esnie, mint a köldökcsonknak. Nagyon hősies volt a kis drágám, de a vége felé azért eltört a mécses. Szerencsére ez a művelet csak nekem fájt (nem bírtam nézni se, miközben le kellett fognunk), neki nem.

Pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok Kép
Beszéltem Stellával, jól van. Ma volt UH-on 33 mm-esek a babók Kép Még 2-3 hétig otthon van, aztán megy vissza dolgozni.

Lara Kép
Szerintem Andorra való tekintettel egy tejbárban kellene talákoznotok Judittal Kép
Szegény kis manóka, azért nem lehetett jó érzés neki ez az lekötősdi.

wish

Reno
Jó a kép a babócádról,amúgy is szeretem az uhképeket,nagyon.Képes vagyok hosszú percekig nézegetni,vizsgálgatni.

Farkasok
Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon szurkolok nektek!!!!!
Még jobban, mint ahogy leírtam!Simizem nagyon a zebricsukot, hogy most már rendesen viselkedjen.
Nagyon szurkolok!!!!!!

Renóca
Hogy vagytok?Hogy birjátok a várakozást?Kutyu javulgat már?

Kavicska
Örülök, hogy írtál.És remélem rendeződsz agyilag is teljesen.Na meg mindenhogy.

Unique
Örülök, hogy minden rendben van veled, veletek.Talán nem sokára elmúlnak a rosszulléteid is!Vigyázz továbbra is nagyon magatokra!

A BMC-és várakozáshoz annyit, hogy mi eddig igaz,hogy csak kétszer voltunk.Ebből egyszer sokat vártunk kb.2 órát.De szerencsére legközelebb szinte semmit.Ezek szerint szerncsénk volt.Remélem ez így marad, továbbra is.

Millió jót mindenkinek!!!

Edina
dedina

Edina!
decemberben is szorgosan cirógasd a zebrádat, hogy nekem is jusson a csíkjaiból. Előre is köszike
Timi
latimi

Lara
Szegény Andor baba.Elhiszem, hogy neked jobban fájt, mint a picurnak.De sajnálom így utólag is szegénykémet.Csak most már szépen gyógyuljon be a kis köldöke!

Wish
Hogy állsz a fogyikúrával?Nekem néha nehéz, főleg olyankor amikor Sanyi (a drága életem párja)elkezdi enni a finomabbnál finomabb csokikat, hambikat, pizzákat.Egyébként jól bírom, szerencsére.A kilók is szaladgálnak már lefele.

Edina
dedina

Timi

Persze én cirógatom, csak sajna nem mindig veszi jónéven, vagy nem tudom.Mert én most is sokat simogattam a te érdekedben is.Éslátod még sem adott csíkot.Azóta "beszéltem" vele.Remélem hatással voltam rá.

Edina
dedina

Dedina Kép
Be kell valljam én a tegnapi gyümölcsnappal befejzetem a diétát. Ezzel 37 nap alatt 5 kiló ment le. Nálam most állt meg a fogyás és mivel jövő héttől úgysem tudom folytatni abbahagytam.
De azért nagyon figyelek továbbra is arra, hogy mit eszem és ha rendbejön a lábam, 1-2 edzést még nyomok a Gym-ben Kép
Hamburger, kóla és ilyesmi nem nagyon jöhet szóba Kép Esteleg néha bűnözésként Kép

wish

Közkívánatra (bár a baba képe nagyon elmosódott lett így lefotózva, de Kavicska bizonyíthatja, az eredeti szép, éles Kép)

Kép
Kép
Kép

Pusza

Unique
11+6

KépKép
unique

Unique Kép
Ez nem ér! Kérünk élesebb fotót az UH-ról!
Egyébként nagyon helyes pocid van Kép

wish

WishKép
Köszi a bókot! Kép
Ha elárulod, hogy csináljak élesebb fotót babóról, megteszem. Kép Köszi!
Jeleneg a 3MP kisfotógépünket a kép elé teszem és kattintok. Kép

KépKép
unique

Unique
Nem gondoltam volna, hogy már ennyire lászik a babód.De nagyon ari a pocid.A baba képe tényleg nem a legjobb, de ha elég ideig nézem akkor azért kivehető.Kép

Wish
Akkor te egy kicsit szabadabb vagy már.Na de majd szoptatás után végig csinálod, vagy nem?Hol is tartotok ti most?

Edina
dedina

Unique!
így is tökéletes a fotó. a lényeg ott van, a BABA. Most már teljesen citromsárga vagyok. remélem, ezt érzik a hormonjaim, és mindent beleadnak. Vigyázzatok magatokra!
latimi

Unique! Mekkora a pocid!!! Tök jól néz ki, most elképedtem, hogy néhány hét múlva már én is ilyen leszek. Alig várom!
Puszi mindenkinek és pozitív energia, néhány napig megint nem leszek, vasárnap jövök.
Mindenki vigyázzon magára
reno
Ja és nagyon szépen köszönjük a bókokat!
renoka

Edina Kép
Nekünk most jön a 3. lombik. Ha szoptatás után szükségem lesz rá végigcsinálom, de remélem a nagy része a feleslegnek majd lemegy a szopival és utánna NAGYON fogok vigyázni a kilóimra Kép
A "szopi után" persze még kb 2 év Kép

wish

Wish
Azt éppen még tudom, hogy a harmadik lombikra készültök.Csak nem tudom konkrétan hol tartotok.Hogy már mennek e az előkészületek, vagy sem.Erre lennék kiváncsi, hogy szurik mikor következnek?Vagy ha mennek akkor mikor lesz a többi állomás?

Edina
dedina

Farkasok!
Azért kellett két szemet szednem egyet reggel egyet esete négy napig, mert elkezdtem barnázni, valószínűlge kevés volt ez a Marveron az én szervezetemnek, de azt mondták (Tímea is és Krizsa doki is) hogy ez sokszor előfordul.
Múlt hét csütin kellett volna menni varratásra, nem mentem nem tudtam ezt bevállalni, nekem nagyon fájt utána is a kezem lábam hátam mindenem, ezt a kezelést nem nekem találták ki. Tudom hogy a masszázsnak ilyen hatásai vannak, nekem még most lehet, hiszen pont a megjövetelre várunk és még semmi stimu nincs most jelen pillantban péntekig semmit nem kapok. Úgyhogy holnap masszázs, hacsak Wish-nek a lábam miatt nem mondjuk le.

Holnapra egy nagy kalappal gondolok rátok és írjátok meg ha már végeztetek!!!!!!!!!

Renó!
Nagyon aranyos a babád, remélem napról napra jobban vagy! Olyan jó hogy ilyen sokszor láthatod uh-n a babót! Mikor mész legközelebb????

Timi!
Nekünk is ezt mondta Krizsa, hogy annyi az esélyünk spontán babára mintha az ötöst szeretnénk megnyerni, de azért gyorsan hozzátette, hogy azért ne dobjon ki a párom ha mégis sikerül. Kép
Az azért kemény szenteste egy teszt, kívánom már most hogy a legszebb ajándék egy zebrás teszt legyen A boltba amikor megveszitek a tesztet mindenképp mondjátok ajándékba lesz és akkor két csíkost adnak!

Wish!
Még mindig a tengerparit dolgo miatt fáj a lábad???

REnóca!
Mi van a kutyussal kiszedték a varratokat?

Kavicska!
Remélem minél előbb sikerül kijönni a gödörből azért ha van időd és kedved gyere, mi várunk!

Lara!
Szegényke már ilyen kicsi és sebészetre kell mennie, reméljük péntekre minden rendben és élheti szépen tovább a csecsemőkorát. Igazán jó volt olvasni ahogy írtad, hogy az itteni babák kicsit mindenkié. Kép

Unique!
Nagyon szép a pocid! Örülök, hogy minden rendben a vasadra biztos fognak szedenti valami bogyót!
Szerintem túl közel van a gép a képhez ha van rajta makró akkor állítsd be rajta és akkor éles lesz a kép, ha nincs akkor próbáld kicsit távolabbról készíteni a képet, és mindenkép természetes fénynél ne vakuval.

Renó, Unique!
A táblában javítottam a babókat, bár Unique a tiéd nem az igaz, de majd a legközelebbin jobban látszik majd!!!!!!! Felőlem mindig rakhattok fel pocakképet, mert azt is imádom nézegetni az uh-s képeket pedig nagyon szeretem.

Lara! A babás képeket is imádom, úgyhogy mindig nézem is az albumodat nincs-e benne friss kép.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép
Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
A tengerparti talpalásom már majdnem 100%-ban meggyógyult. Hétfőn megcsúsztam a fürdőben és meghúztam a bokámat. Szerintem masszázsra, mert nyomásra nem fáj, csak ha mozgatom, és szerintem a masszázs használhat neki.

Unique Kép
Fókuszt kell állítani a képen, elvileg automatikusan meg kell csinálja, de közelről/nagy zoomnál sok gépnél nem működik. Ilyenkor át lehet váltani manuális fókuszra. Vagy fényképezd messzebről és vágd ki a uh képet belőle. Azzal a progival amit küldtem neked meg lehet csinálni.

Wish

wish

Sziasztok csajok,

Nagyon termékenyek voltatok az elmúlt napokban KépKép Sajnos mostanában nem tudok mindig jönni, mert sokszor én is mire hazaesek a munkából, hulla vagyok. Persze hétfőn Londonban voltam, tegnap meg barátainknál kerti partin, valami mindig van.

Renoka,
Szuper az UH képed, akkor remélem mostmár fülig ér a szád és megnyugodtál KépKépKép

Unique,
Az UH-val megpróbálkozhatnál mégegyszer KépKép Kicsit jobbban fókuszálj rá a képre a kamerával Kép A pocid már tényleg jó nagy KépKépKép Sajnos nekem is hasonló, már tényleg semmibe nem férek bele...szerintem bent is mindenki találgat Kép Remélem napokon belül elmúlik a hányingered, 12 hét után már nem szokott lenni, nem ?

Farkascsalád,
Hajrá a holnapi punkcióra Kép Itt jönnek a szugerálós energiák +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép
Biztos szépen megtermékenyül mind a 9 peti...csak győzzétek lefagyasztani !! Azért Farkaskomától folyamatosan várjuk a híreket ha Judit nem is tud majd annyit írni ! Nagyon vigyázzatok magatokra Kép
Farkaskomának nagyon jól állt a kezében Andor Kép

Lara,
Tényleg olyan furcsa vagy hirtelen nagy has nélkül KépKépKép Andor továbbra is tündéri és Larapapa kezében is jól mutat KépKépKép

Nem bántani Larapapát, inkább örüljünk hogy érdemesnek tartja olvasni gondunkat-bajunkat Kép Bár látom van már fius topic, sajnos az én párom továbbra sem befűzhető Kép

Zsebi,
Gyorsan jöjjön az a mensi, és utána hajrá a szurikkal !! KépKépKép

Norka,
Nagyon remélem hogy valahogy kievickélsz megint az álmatlanságbólKép Szörnyű lehet, igazán drukkolok neked ++++++++++++++++++++++++ Próbáld a homeos bogyókat, azok legalább tuti hogy nem ártanak, valamelyik csak használ. Voltál már homeos dokinál ? Ha nem, szerintem menj el, mert ők ha jól kikérdeznek nem csak tüneti, de alkati szert tudnak adni, hátha az hatásosabb lesz....

Niki,
Neked is közeleg az új kezdet, ami a zebrákhoz vezet KépKép

Wish,
Szóval hol is tartotok ? Milyen protokoll lesz és mikortól ?

Mi pénteken megyünk dokihoz, nem tudom hogy ő is fog-e képet csinálni, de remélem. Aztán meglátjuk a hogyan továbbot... Émelygés esténként továbbra is kínoz, egyik este fogmosás közben majdnem kitálaltam.... Visszafelé számolom a napokat a 12. hétig Kép

Orsi,
Az amnió az a szurkálós ? Te hol csináltattad és mikor ? Én tutira megcsináltatom a vérvételest, és ha nem nyugtat meg, és te tudsz valaki jót ajánlani, akkor esetleg nekifutunk a szurisnak. De valahogy én mindig a megérzéseimre hallgatok, ami most azt súgja hogy emiatt nem kell aggódnom.

kriszta
9+4

Kép

KépKép
kriszta71

Csajok Kép
sajna ennyit nem tudok visszaolvasni, 2.5 napja nem volt.

Kriszta Kép
ez a kérdés nekem szólt? mi nem csináltattuk meg az amniót, nem akartam a babákat kockáztatni.
De ha amnio, akkor csakis a SOTE I. máshol ne csináltasd meg.
Viszont az amnioval nekem sok a bajom. Szúrni a 18. héten szúrnak, eredmény, a 20-22. héten van... az már nagyon késő!!! Ha gondolkodsz ezen, akkor inkáb chorionbiopsziát kérj, azt a 9-14. héten lehet végeztetni, korábban kiderül, ha baj van, és több lehetőség van a cselekvésre.

ha lett voltna még kérdés, légyszi tegyétek fel még egyszer.

ousza. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kriszta Kép Edina Kép
Ha nem csal meg a mensim, akkor jövő hét kedden megjön, és akkor kezdjük a stimut short protokollal.

wish

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?