Annamari,
ugyanaznap a vedoneni nalam is tamadott, innen ment at hozzatok!!! Legkozelebb kuldok figyelmezteto sms-t
En sem ismertem meg, azert nyitottam ajtot, mert a kukucskalon lattam, hogy egy ekkora no nem uthet le, le birom "gyurni" szoval gondoltam megnezzuk mit akar
Haat, eg es fold a regi vedononkhoz kepest!!! En a hozzatapit beszeltem at vele reszletesen (amit mar csinalok nelkule 1 honapja..), van amit erdemes elfogadni tole, de sztem mondott zoldeket is!
Pl hogy most kezdjuk a szolot enni utana meg a kiwit... Cat tablazata szerint kiwit csak masfel evesen szabad enni! En oda nem adom! A szolo meg nagyon hajtos, szetem annak sincs itt az ideje.. de ez csak anyai megerzes. Meg hogy nem erdemes fozni, jobb ha a kesz bebieteleket veszem meg.... hogy egy vedono ilyet mondjon??!!! Ja, es amit beszeltunk, azt en meg egyszer beszeljem at majd a Vidra dr-novel is, mert hatha o maskepp gondolja. Akkor minek a vedono??
Azt kerdeztem meg valamikor, hogy mi van a kisfiaddal, akinek a mozgasa feloldalasnak tunt?
A magyarszakhoz gratula, szet fogod olvasni az agyadat!!
En mar tul vagyok rajta, elso diplomam ez, de nagyon muvelt lettem tole
de a nyelveszetet hogy utaltam mindig!!
Vikta,
nagyon szepek vagytok!!! El sem lehet teveszteni, milyen kis pasis a fiad!!!
Lilla,
en nem hasznalok legzesfigyelot egyaltalan, szoval ebben nem tudok tanacsot adni, ha aggodsz, nezd oket.. en nem aggodom emiatt egyaltalan!
T. fenyo,
bar nekem nem sokaig volt tejem, addig nem jott meg. Aztan mikor abbahagytam, 1x sem fejtem, 2 napra ra megjott. Hormonalis a dolog.
Eniko,
nekunk is mas-mas cumisuveg jott be a 3 babanal, szoval emiatt is lehet gond. Beni sosem birta erovel az Aventet, o BabyNova-zik. Nati NUK-ot szerette, Sari pedig kezdettol az Aventet. Szoval ha nehez szivnia, kifarad, nyugos lesz, nem eszik tovabb. Nekem ez a tapasztalatom. De a babak nem szoktak ehen halni, esznek ok amennyit kernek!! Es ne hallgass a panikolokra
Edit,
mi nagyon szeretjuk az edeskomenyes almalet, szinte mindig ezt isszak!! te ajanlottad anno, hat nekunk bejott. A naturteak amiket foztem, mar nem is izlenek. Kis disznofuluek, vehetjuk ezt penzert
Sajnalom, hogy Oli nem birja
Az alma tipusatol is fugg a hatasa, a Jonatan allitolag a jo, a savanykas nyari almak vagy a zoldalma nem... hatha ez a gond??
Sziszus,
mikor izlett nekik a le, en masnap mar pepet adtam, konnyebben eszik, nem folyik ki.
Hogy csinaltok repapepet??? megfozve? Mert a repalevet ugye nyersen adjuk.. (en ezt HIPP-ben adtam, mert nincs gyumicentrifugam) es az nem ugyanaz az iz.
Jaj, Annamari, en botmixert hasznalok, most vettuk, nagyon megeri , nagyon jo (Cora, 5800 Ft)!!! Ezeknel a kis adagoknal turmixban pepesiteni... nagyon sok megy karba.
Gyongyi,
nagyon szepek a csajok!!! Benikenek keresnenk baratnot, ha lesz elado lany a haznal