Új privát üzeneted érkezett!

Hüpi
Nekünk a babakocsi is bejön ringatásra, itt bennt a lakásban.
Van olyan ismerősöm, aki végső kétségbeesésében beült az autóba a babával és tett néhány kört, csak így aludt a gyerek el. Kép
És ne légy elkeseredve Kép, elmúlik ez az időszak is, és sztem normális súlyú a babád és különben is vannak időszakok, amikor lassabba gyarapszanak.

Eszter KépKép
Tetszett a kérdésed, hogy mit csinálnék másképp. Esetemben visszafelé kell feltenni a kérdést, mit csinálok most másképp, mint az első gyerekeknél. Nálam a legfőbb dolog az az, hogy nem engedem, hogy más beleszóljon. Érdeklődöm, meghallgatom a tanácsokat, de nem engedem, hogy rábeszéljenek olyasmire, ami teljesen a meggyőződésem ellen van.
És sokkal lazábban veszem a dolgokat, mint eddig, a baba belesimul az életünkbe és nem mi az övébe, nem tudom érted-e.

Timurr
Mi is puszikat küldünk a kis Majának, meg képzeletben pár lufit még. KépKépKépKép

Connie
Burkoló Kép
Nem hívsz másikat? Biztos nem kell neki a pénz, ha nem akar dolgozni.
Mi szépen haladunk viszont Kép, több kört tettem a mesterrel a bricoban és dolgozik. Klónoztatnám és küldenék belőle Neked is, mármint a mesterből, jó? Kép
Sztem megcsináltatjuk velük a terranovás külső burkolást is, azt a hungarocelleset. Ki kell számolnom mennyibe kerülne.
Alig voltam ma itthon. Megyek szülői értekezletre is, ma du, meg holnap a másikra.

Vezso
vezso

Connie
Hát ez a burkoló nem gyengeKép
Asszem te írtad,hogy abba a tévéskönyvben az van hogy 8 éves korukig a gyerekek nem értik aa meséket ez nem hagy nyugodni,ez az író nagyon hülyének nézi a gyerekeket,azért nem hinném hogy egy 6 éve gyerek másszögből a tapsihapsit elefántnak látja.

Vezso
Köszi a puszikat.Maja börrögöt egyet nektek isKép

Timurr
Vendég

Timurr,
Nem látja elefántnak a nyulat, csak azt hsizi, hogy az egy másik nyúl.Kép Egyébkébt ez valamelyik gyerekpszichológussal készített interjúban volt. Majd kikeresem pontosan.

Burkolóra ráuszítottam a férjemet, ennek nyomán fél 4-re ígérte magát, de még nincs itt. A kádat minél hamarabb be kell fejezni. De most beszéltem meg Gabival, hogy a wcfalat ezek után nem csináltatjuk meg vele.

Vezso,
Te honnan szerezted ezeket a mestereket?

KépKép
connie

Na, most hívtam, hogy ma már ne jöjjön, a csillagot is leígérte, holnap befejez mindent, wc-t, kádat, de ha nem jön holnap, megmondom, hogy már egyáltalán ne jöjjön.

KépKép
connie

Connie,
nálunk a villanyszerelő volt ilyen, a költözés előtti napon - még csomó dologgal nem volt kész - közölte, hogy neki el kell mennie, és hogy "az idő nekünk dolgozik". Ezek után kicsit bedühödtem - férjem hiába csitított - megkérdeztem szószerint tőle, hogy érez-e magában annyi lelkierőt, hogy holnap (költözés napja) 9-re befejezzen mindent (az nem érdekel, hogy mikor kezd). Csodálkozva nézett rám, és behúzta fülét-farkát. Kész lett minden, és valami nevetséges összeget kért tök sok munkáért mert, idézem: "olyan szomorú volt a tekintete Csillácska"KépKép Sztem csak idegbajos volt a tekintetemKép

Timurr,
jobbulást Maja hercegnőnek.Kép Korábbi időszakra nem, de 6 éves koromra már fixen emlékszem, sőt korábbra is nem gondoltam azt a nyúlról hogy egy másik nyúl ha más beállításból láttam a Tv-ben. Sőt, mivel apukám mindig megnézte az esti híradót és én is akaratlanul is láttam néha pl. tök tudtam ki Arafat, Kádár, Tito stb.
Nem vitatkozni akarok a szakirodalommal, csak saját józan paraszti emlékeimből merítek.Kép

Lányok,
ne izguljunk a dedek súlya miatt.Kép Bár lehet, hogy beszállok csak azzal, hogy azéngyerekemnemtúlkövér?!?!?Kép

Másképp csinálnám:
nem lesz ittalvós rokonKép A többi meg úgyis sok mindenben más lesz, mert már ketten lesznek.Kép

Kép

Kép
vizimano

Az alma és a fája?
Vajon szerintetek Ákos hasonlít rám?

Ez Ákos.
Kép

Ez meg az anyja.Kép
Kép

Kép

Kép
vizimano

Vitimanó
Az arca Ákosnak ugyanolyan szép,meg a mosoly meg szóval hasonlít.
Akkor jó,hogy nem csak én gondolkodtam el ezen a mese dologn szerintem simán tudják a gyerekek,hogy az a mese arról az egy állatról szól mondjuk,ha előbb nem is 5-6 évesen szerintem biztos.Itt az unokaöcsi,imádja a scoobyt (hú nem tudom,hogy kell leírni),demár régóta és tudja,hogy az a scooby.Na mindegy végül is amit a szakirodalom nem szentírás,de ez egy erős túlzás szerintem.Há-há akkor te még a politikuskat is tudtadKép

Connie
Ha nem jön holnap a muki küld el simán,mondd neki,hogy nincs erre neked az idegrendszered kiképezve.Én úgy nem bírom az ilyen link fazonokatKép

Timurr
Vendég

Sziasztok! Kép

Hol van Mindenki?
Vezso
vezso

Vizimaó
Sztem hasonlítatok nagyon. Főleg a szempillák és a mosolyok. Kép

Connie
Mesterember terén már határozottságra tettem szert, nem engedem dolgozni azt, aki késik órákat, meg nem lehet felhívni stb. Ha egy picit is simlisnek tűnik, nem jöhet többé. És a pénzéért meg futhat, ha akar. És még van egy csomó tapasztalatom, sajnos a saját bőrünkön szerzett negatív tapasztalatok. Most pl itt van ez az asztalos, aki nem jött pénteken és nem is hívott minket azóta sem, és a telefonja ki van kapcsolva.Ha jelentkezni fog, igen határozottan el fogom utasítani, nem érdekel miért nem jött. A mai világban annyi módon lehet jelezni, kommunikálni. Ha nem jelentkezik, akkor úgy veszem, hogy nem akar pénzt keresni és kész. Ha mindenki így csinálná sztem, akkor nem lennénk annyira kiszolgéltatva manapság pl egy kőművesnek. 100 éve ez elképzelhetetlen volt.
Ezek a mesterek a szállodában dolgoznak és Pomázon egyébként is sok helyen dolgoznak székelyek. Csak dicsérni tudom őket, elsősorban a munkaszeretetük miatt.
folyt köv
vezso

Sziasztok!

Egy tanács: mindenki (aki eddig nem tette meg Kép) tegyen a konnektorokba bébi dugót. Kisfiam matatna benne, csak már születése elött bedugaszoltam Kép

Angéla
angéla

hátezaz?!?
Képzeljétek tegnap megriasztottam szegény leánykámat,a macska ügye ki van zárva a fürdőbe nincs bejárása a szobába,csakhogy kiszökött,nekifekszünk az estiszopinak,sötét van erre valami közeledik felém valami nagy lendülettel,annyira megijedtem akkorát ordítottam,erre persze Maja is rázendített.
na én is elvagyok magammal,úgyhogy elrakom magam
Kép
Timurr
Vendég

Connie
Felháborít az, hogy a mesterek ilyet megtehetnek a mai világban. Egy csomó szakmában nem teheted meg, hogy nem mész dolgozni. Hogy is nézne ki? Miért kell vadászni a mesterekre? És közben pofátlan összegeket kérnek, pl festésért. Nem olyan ördöngős dolog az, kis gyakorlással bárki meg tudja csinálni. Nem is írom le mennyi pézt elkértek nálunk 3 éve a festésért, nevetséges, komolyan. Nem értem, hogy kerülhet többe, pl a csempézést négyzetmétere, mint az anyagköltség. Na, mindegy, most jól felhúztam ezen magam.
Sztem nyugodtan kezdjél el keresni másik embert, és ha ez nem jön holnap, jön a másik és kész. Szorítok, és ma vagy holnap délelőtt küldöm mélben a fotókat, ok?
Vezso
vezso

Szia Vezso!
Na végre elaludt a kicsikém! Ma reggel kilenc órától 2-szer aludt el.Egyszer 2 órára, egyszer meg 20 percre. Sétálás közben sem aludt el a babakocsiban. Kitalálta, hogy ő bizony ülni akar, amit még nem tud. Így billegett jobbra meg balra, anya meg tartotta a fejét. Persze mindezt sétálás közben. Már kivagyok tőle. Semmit sem tudtam ma csinálni. Kint pedig el fog ázni a sok ruha. Megyek és mindjárt beszedem.

A mesteremberkről nekem is megvan a véleményem. Mi nemrég költöztünk ide az új házba, és kulcsra kész állapotban vettük meg. Erre a vizes ember úgy építette fel a zuhanykabint, hogy az illesztéseknél nem nyomta ki sziloplasztal. /nem tudom, hogy kell leírni/ Folyt ki a víz a tálca alól. Erre jött, és a lefolyóra gondolt, hogy folyik, és leszedte az előlapot. Igenám, de nem jött ki neki, mert erre van az egész ráültetve. Így szépen eltörte....... Nem akarlak a részletekkel untatni benneteket, de a vég eredmény=Törött előlap, ---amit ígéri, hogy valami ismerőse majd jön, és megragasztja, mert ő valamilyen müanyagos , És csöpögő víz még mindig,--- oldjam meg, mert ő nem sziloplasztozik. Hát a jó édes..... az ilyen embereknek. Velük kellene ezt eljátszani fordítva!
Na jó nem is idegesítem fel magam ezen, mert mindjárt felrobbanokKép
hüpi

Vizimano
Nagyon hasonlítotok egymásraKép, de főleg az Ákos rádKépKépKépKépKépKépKépKép
A szemforma, a szájforma, /az amfora/,1 az 1-ben.
hüpi

Vizimano!

Tok jo ez a ket kep! Hupinek igaza van, nagyon hasonlitotok egymasra!!!

Munkasokrol nekem is megvan a tapasztalatom. Elso lakasomat fovallalkozo nelkul ujitottam fel, es elegge meg kellett szervezni, hogy ki mikor jon egymas utan (komuves, gazos, villany, parketta stb) 2 honapos felujitas, mindenki be van tablazva, ezekutan a gazos minden nap elkoszalt, mert hogy o kocsit akar venni, es csak napkozben tudja megnezni a kocsikat.. En sajna nem voltam eleg ugyes, csuszott is az egesz.......De ez regen volt. Legutoljara terhesseg elso harom honapjat toltottuk felujitassal, es minden munkas engem sajnalt a hanyingerek miatt.... Tok jo fejek voltak, es minden szep lett idore...ami szerencse mert jott a tel! Szoval vannak jo csapatok is!

Udv, BJ
babjag

Vizimanó!
Nagyon hasonlít rád Ákos, tényleg a szemetek, meg a nozitok, és a mosolya is egy az egyben.

Vezso!
Képzeld az én lányom is jár a Fashion Dancebe, szoktatok a Lurdy házba jönni a fellépésekre, lehet, hogy találkoztunk már ott, csak még nem ismertük egymást, mondjuk mostsem, de a lényeg az, hogy a lányaink egy fajta táncot tanulnak.
Rozi hercegnő gyönyörű!!!!!!!!!!!!
Csak csöndben jegyzem meg jó a következő tali, de már nem igérek semmit nem akarok segget csinálni.... a többit tudjátok. Egyébként helyileg hol van a szálló?

Akiren!
Nagyon hiányoljuk Grétike képeit, Beni nagyon le van ám törve, régen látta a barátnőjét, a szexis fürdős kép óta semmi, pedig már pörög-forog ahogy olvasom, kérnénk a friss fotókat. Benike

Voltam az egyetemen, egész napos kis program volt, le kellett menni fogadalomtételre, ha tudom, hogy a kutya sem foglalkozik az egésszel, a túrót megyek le. De felhívtam a sulit és mondták, hogy fú ez nagy dolog, mert az Emberi Erőforrás.... kivált a Bölcsészkarból és önálló kar lett, és kötelező résztvenni. Hát nem volt névsor olvasás az biztos. Benikém nem nagyon akart cumisüvegből enni, viszont egész nap aludt, szóval fogyott a nap folyamán, de este aztán mindent bele, bekajolta a két cicit. Nem mondom én is közben megnövesztettem a ciciket görögdinnyévé, hiába fejtem ahol lehetettt.
Anyukámmal volt, egész jól viselte. Na csak gondoltam leírom, a suli kezdésemet.
Patri
patri

Patri,
Reméljük Beni legközelebb jobban (még ennél is) viseli anya távollété.Kép

Timurr,
Maja egy tündérKép

Köszönjük Ákossal a bókokat.Kép

Mikor lesz a szállodás tali? Ha hétvégén akkor a férjem felvisz minket, és akkor én is láthatlak benneteket.Kép Nagyon szeretnélek látni már benneteket élőben is .Kép

Felújítást 2X végeztünk, de ugyanaz a csóka csinálta. Nagyon profi volt, mindig akkor jött amikor igérte, és mindig időben végzett. Megállapodtunk az árban, és ha plusz munka volt akkor mindig felhívott, hogy jöjjek haza, mert van valami amit meg kell beszélni.Kép Szerettem vele dolgozni. Profi volt. Állítólag Pesten is sokat dolgozik. Nem csodálom, mert nála a munka az elsőKép

Kép

Kép
vizimano

Sziasztok!

Mi közben barátainknál voltunk vazcsizni, Ákos persze ott aludt, most meg nem akar.Kép

A burkolónk egyébként itt a l.telepen a gondnok, és fusiban burkol, csak elfelejtett előre szólni, hogy mivel a héten ő az ügyeletes, összevissza tud jönni, és a fél napos munka így jól elhúzódhat. És azt sem értem, ha már látja, hogy nem ér ide, miért nem emeli fel a telefonját, és szól.

Vizimanó,
Sztem hasonlítotok nagyon, a szemetek, a nézésetek meg a szátok.

Angéla,
Köszi a tippet.Kép

Ákos egyre disztingváltabban "beszél", ma már sokkal kevesebbet óbégatott, és sokkal többet gagyogott. A vendégségben is olyan aranyos volt, mert néha kitört belőle a mondanivaló, és akkor egész hosszan ecsetelte, mintha ő is a beszélgetéshez szólna hozzá.Kép

Lir, Ildi,
Nem tudok menni holnap, mert egyrészt ugye ki tudja, mikorra végez a burkoló, de utána még ki kell takarítani, és bepakolni a fürdőbe.Kép

A hétvégi szállodás tali mikor legyen? Októberben?

KépKép
connie

Ki akartam keresni azt a részt a könyvből, de ÁKos itt randalírozik alvás helyett, én meg mindjárt bealszom. De lehet, hogy elkevertem a korhatárokat. Majd holnap megnézem.

jó éjt!

KépKép
connie

Hüpi
Csatlakozom az előttem szólókhoz, és ne izgulj a babád súllya miatt. 240 g két hét alatt teljesen rnedben van. Ebben az időben amúgy is lelassul a gyarapodása a babáknak. Én két hónapig paráztam ezen a témán, és mondhatom, nagyon rossz volt. AMióta nem törődöm a gyerek súllyával, sokkal jobban eszik és hízik. Nem tudod megbeszélni a doktornővel, hogy ne kelljen írogatnod a szopások számát stb? Ugyanis ettől nem fog jobban hízni, viszont te tiszta ideg leszel.

Azt hiszem, én is elteszem magam holnapra.
pviki

Jó estét!

Hüpi,
nehogy írogass! Abból nem derül ki semmi. És tényleg nem ezen múlik. Halkan megjegyzem, hogy Panni 6 hónapos múlt, 3 hónapja napi 750 g átlagot eszik (tápszeres, onnan tudom), nem evett többet soha, mint 980 g (de akkor előtte napokig 450-550 g-okon élt). Kivizsgálták, mert én hülye kevés lyukú cumival etettem, semmi baja. Szóval ne törődj semmivel! Õ sem duplázta meg a súlyát, de anno én sem. Na és? Kép

Remélem, nem kiabálom el, de mintha már nem lenne taknyos... Viszont megint nem aludt éjjel (6* keltünk és ebből csak egy evés) és ma is fölébredt már 1*. Kép Mi lehet ez??? Tök kivagyok már. Kép És letenni is alig tudjuk a kiságyba, mert ha leteszem, vagy azonnal fölébred, vagy miközben kifelé jövök, az éjszakai csöndben fölébreszti a szalagparketta recsegése. Kép

Most már tényleg fönt vannak az új képek képaláírásokkal. Kép

Vaktyúk,
voltatok szemésznél? Mi jövő kedden megyünk.

Jó éjszakát és hosszú, nyugodt pihenést kívánok! Kép

Kata
panni2005

Sziasztok
Ma egesz nap rohangaltam parom volt Csipet felelosKép
Huu csomo dolog volt nem tudok mindenre nevvel reagalniKép
Vizimano Akos kikopott anyjaKép , apajarol nincs kep tegyel fel mindharmotokrol kivancsi vagyok.
Majanak Csipet ezer gyogypuszit kuld.
Connie en tudok egy burkolot velunk szemben lakik kb 1200ft/nm aron dolgozik nalunk is o csinalt mindent.
Hupi a sulyon aggodast sztem felejtsd el en pl azon aggodtam hogy eleinte heti 400g okat hizott a fiamKép
Ez a meses dolog sztem hulyeseg, emlexem ezerrel neztem kiskoromban a magyar nepmeseket kisvakond kalandjai rumcajsz stb stb es mindig tudtam ki kivel vanKép

Kép
vaktyuk

Kata!

Szuperek a kepek! Annyira edes ez a kis balettozas!!!

Udv BJ
babjag

Sziasztok! Jó reggelt!
Kérem szépen, akinek van kapcsolata, űzze el a szürke felhőket Pomáz egéről. Előre is köszi Kép

Köszönjük a Rozi-dicséreteket Kép

Angéla
Ez a bébi-dugó tényleg nagyon fontos, annyira foglalkoztatja őket a dugalj, egész kis kortól. Nekünk is venni kell ilyen ketyeréket. Remélem már jobb fajtákat árulnak, mert amikor utoljára használtunk ilyet, az volt a gond, hogy mi is alig tudtuk őket kivenni, volt, amit szét kellett törjünk, és ez elég veszélyes, ott matatni az áramnál.
Már feljebb pakoltatok dolgokat a szobákban, vagy egy bababarát szobában tud játszani Valér? És mivel játszik el egyedül a legjobban? Tegnap megtaláltam azt a kisautót, ami a Ti egyik képeteken van, meg találtam még többet is a pincében. Egész sok játéka lett így Rozinak.

Timurr
El tudom képzelni, hogy megijesztett a cica. Mi néha majd elbukunk benne, ha éjjel wc-re megyünk, mert akkor úgy megörül, hogy vki fenn van. Rozi egyébként nemrég fedezte fel, hogy van egy négylábú is a háztartásban és akkora szemekkel nézi. Teljesen le van tőle nyűgözve. Csak azon aggódom, hogy ha majd mászni és menni tud, akkor meg akarja majd fogni és ez a cica ezt nem szereti, őt csak nézni lehet, olyan távolságtartó. Aztán meg ne karmolja. Te fogod engedni, hogy Maja a kutyusokhoz, meg a cicához nyúljon?
A képen olyan szép Maja, és észrevettem ám, hogy a kék háttér passzol színben a ruhájához is. Kép
folyt köv
Vezso
vezso

Patri
Próbáltam itt feltölteni neked anyagokat, de túl nagy a mérete így nem lehet. Ha megadod az email címed akkor elküldöm.
Monika
monazsu

Hááá!
Megvan miért volt hisztis a fiam az elmúlt napokban. Kibújt az első FOGUNK!KépKépKép Pont ma 5 hónapos.Kép

Kép

Kép
vizimano

Sziasztok, jó reggelt!

Azt hiszem fogzunk, mert Ákos tegnap délután is egyszer sírva ébredt, és alig tudtam megvigasztalni, a karomban is még tök sokáig hüppögött meg sírt, és ma hajnalban fél 4-kor is felébredt, nyöszörgött, meg sírdogált. Szopival rögötn visszaaludt, de álmában rottyantott egy akkorát, hogy muszáj volt tisztába tennem, mert nem tudtam aludni a szagoktól.Kép De újabb szopi után rögtön elaludt, 7-kor a kukásokra ébredt, tátogatta a száját, és aludt is vissza rögtön. Olyan aranyos amikor így éjszaka felébred vagy hajnalban korábban mint szokott, látszik, hogy tiszta álmos még és legszívesebben inkább aludna.Kép

Még egy dolog eszembe jutott éjjel, amit másképp fogok csinálni: nem fogom olyan tragikusan felfogni az éjszakai keléseket, és nem kerítek olyan nagy feneket neki.KépSzerencsére én könnyen visszaalszom, és átvenni Ákost megszoptatni nem több, mint kimenni pisilni.Kép

KépKép
connie

Patri
Ha jól emlékszem nem volt Lurdyban fellépésük, de érdekes lenne, ha vmelyiken összeakadnának, nem? Ha majd mennek, megírom hova, és akkor talizhatunk is ott, jó?
Izgi ez a suliba járás Neked, jót nevettem a görögdinnyés hasonlaton Kép Most hol van a Bölcsészkar? Én még a Váci utcába jártam, az Erzsébet-híd mellé. Emlékszem amikor megnyílt az első gyorsétterem a fővárosban, az egyetemig állt a sor Kép

Hüpi
Ez a mester, aki eltörte az előlapot, nem semmi. Egyébként is, tisztelet a kivételnek, de szeretik a mesterek egymás munkáját tönkretenni, pl a festő lecsöpögteti az ajtót festékkel, meg a frissen felrakott parkettát összekaristolják, rápakolnak olyan szerszámot, ami tartós károsodást okoz rajta stb.
Szóval, akinek van szupi mestere, pl Vizimanónak, vigyázzon rá, mint egy hímes tojásra Kép
Hüpi, Te visszamész majd dolgozni? És most nem hiányzik a munka? Érdekelne Kép
Már nem tudom, melyik az a honlap, ahova raktuk a recepteket Kép

Vizimanó
Megkérdeztem közben a férjemet, hogy lehet-e hétvégén is a szállodás tali, és lehet. Vasárnap pl van ún. Wellness Brunch, ami egy svédasztalos ebéd, 4000 ft per fő (5 csillagos száloda, azért kerül ennyibe), korlátlan fogyasztással és azt hiszen vmi alkohol is van benne, talán pezsgő. Ha az uszodát is igénybe veszitek, akkor 6000 ft. Lehet, úgy is, hogy csak a férj uszizik meg szaunázik stb, míg Ti a talin vagytok. Na, ez csak egy ötlet, csak azt sajnálom, hogy ennyibe kerül. De hátha érdekel Benneteket, vagy mást itt esetleg Kép Ja, és az ebéd, az olyan családos, mindenki betolja pl a babakocsikat az étterembe ilyenkor.
Megnézi ma a férjem, hogy van-e olyan hétvége, amikor nincs terem egyáltalán, és akkor lehet egyeztetni. De, ha konkrét időpontot mondtok, akkor megnézi azt. Lehet szept-ben is, csak minél hamarabb jó lenne tudni.
Vezso
vezso

Vizimanó
Gratulálunk a fogacskához!!! KépKép

Connie
Nektek meg drukkolunk, hogy hamar kibújjon a fogacska. KépKép
Vezso
vezso

http://www.gportal.hu/portal/receptforum/

Beteszem majd a profilomba is, csak közben felébredt Ákos.

KépKép
connie

Connie
Köszi.Kép

Jéé, Kojak megy a Viasat-on. Ma pihisebb napom lesz, remélem.

Vezso
vezso

Connie
Elméletileg elküldtem az Ákosos talis képeket mélben Kép, de mivel most csinálom másodjára csak ezt, lécci nézd meg, hogy átment-e.
Vezso
vezso

Kép
Rozi pár perce.
Na, kellett Nektek, hogy megtanuljak képet feltölteni, itt foglak Benneteket bombázni Rozis képekkel Kép
vezso

Vezso,
Rozi egyre szebb.Kép

Ezt a szállodásat nem értem: van terem, de 4000 Ft/fő, vagy van terem, és aki akar, kajálhat 4000Ft/-ért? Vagy mi van? Segítség, ma extra bamba vagyok a hidegfronttól.

KépKép
connie

Vaktyúk,
Köszi. Ha még egyszer mestert akarunk fogadni, tuti téged foglak legelőször megkérdezni.Kép Generálkivitelezést nem vállalsz.Kép

KépKép
connie

Connie
Mi is a jelszó meg a név a recepteknél?van még egy babáskönyvem rakok fel receptet,ha időm engedi.Kép

Vizimanó
Nagy-nagy gratula a fogacskáhozKépKépKép

Vezso
Bombázz nyugodtan a Rozi képekkel,én imádomKép.
Nem jött le ezek szerint (mert csak te érzed átKép)milyen ijesztő tud lenni egy feléd rohanó szőrős lény a tök sötétben amikor nem számítasz rá.Kép
Nem tudom,hogy lesz az állatokkal való kommunikáció,mert Maja már most oda van értük ki akar ugrani a kezemből amikor látja őket és dumál nekik,naponta fél órát kutyázunk,ami abból áll hogy beszélgetünk a kutyusnak.De nagyon fogok félni ha megakarja fogni,mert engem egy roti játék közben harapott meg elég szépen,azóta akaratlanul is félek,pedig az első játékaim is kutyák voltakKépszóval nem tudom,hogy lesz,de gondolom a kölkök majd nem mindig fognak megkérdezni megsimizhetik-e.
A macsekodról raktál már fel képet vagy csak nem emlékszem rá?

Én már akkor eldugaszoltam a konnektorokat amikor még meg sem született MajaKép

Képzeljétek megúsztuk minden nyügi és extra sírás nélkül a szurit,najó egy icipicit nyügibb Majade elég jól viselte.Olyan a fájós szuri helye mintha megcsípte volna a szunyog az ügye nem baj?Tegnap amióta hazajöttünk borogatva van.A múltkor úgylátszik a kúp volt a főprobléma úgyhogy panadolt adtam neki és nem is volt olyan bőgés mint a múltkorKép

én amit másképp csinálnék:nem paráznák a szoptatáson és a kórházi személyzeten,készítenék előre sok-sok kaját attól függetlenül,hogy megígérik nem kell,még ennyit sem nézném az órátt kaja ügyileg,maj még biztos jut eszembe

Timurr
Vendég

Az előzőben az utolsó mondatom kérdés volt.

Timurr,
receptforum a fhnév és babanet a jelszó.

KépKép
connie

kösziKép
Vendég

Jo reggeltKép
Connie az epitkezesekkel, felujitasokkal nekem is tele a hocipom....
Ha jol ertettem amit Vezso irt akkor van ingyen kulonterem+ ha valaki akar 4000ft svedasztalos kajesz addig apat le lehet oda billenteniKép

Kép
vaktyuk

Jelentem, megérkezett a burkoló!Kép

Vaktyúk,
megkaptad a mailt, amit küldött Gabi tegnap a scannelt cuccal?

KépKép
connie

Megnezem

Kép
vaktyuk

Vezso,

Ilyen dugaszolót lehet kapni a DM-ben is és azt ki sem kell venni, csak el kell fordítani azzal, amit éppen bedugsz Kép.

Íme egy kép:
Kép

Angéla
angéla

A francba, elszállt, amit az előbb írtam.
Akkor csak annyi: amit én másképpen csinálnék: a mérleget nagyon hamar elfelejteném, és kevesebb látogatót fogadnék a kórházban, hogy legyen több idő pihenni. A többi majd elválik.
Néha azon parázok, hogy nem foglalkozom eleget Dórival. Olyan jól eljátszik magában, és ilyenkor nem látom, hogy túlzottan érdekelném. Viszont ha jelez, rögtön reagálok rá. Ti mennyit játszotok a manóitokkal?

Megyek, mert Dóri felébredt, plussz ebédet is kellene csinálni. Ó jaj, most készült egy nagy adag a gatyába...
pviki

A francba, elszállt, amit az előbb írtam.
Akkor csak annyi: amit én másképpen csinálnék: a mérleget nagyon hamar elfelejteném, és kevesebb látogatót fogadnék a kórházban, hogy legyen több idő pihenni. A többi majd elválik.
Néha azon parázok, hogy nem foglalkozom eleget Dórival. Olyan jól eljátszik magában, és ilyenkor nem látom, hogy túlzottan érdekelném. Viszont ha jelez, rögtön reagálok rá. Ti mennyit játszotok a manóitokkal?

Megyek, mert Dóri felébredt, plussz ebédet is kellene csinálni. Ó jaj, most készült egy nagy adag a gatyába...
pviki

Pviki
Én hagyom játszani amíg elvan,ha nyüsszög akkor megyek hozzá,ha már én sem vagyok jó megyünk a kutyákhoz.Egy alkalommal kb15-30 percet játszik egyedül a többi időben már velem van.

Connie
Raktam fel recepteket nézd majd meg légyszíves jó-e így?ert van még sokKép

Timurr
Vendég

Viki,
Én ugyanennyit foglalkozom Ákossal, amikor elvan egyedül, hagyom.

Ne remek, most meg eltűnt a vizes, akinek le kellene szednie a wc tartűlyt, hogy fel lehessen tenni a gipszkartonfalat. Kész kabaré.Kép

KépKép
connie

Timurr,
sztem jó. Jöhet a többi.Kép

Elnézést a mai helyesírási hibákért, hiába olvasom el, a fele benne marad.Kép Még mindig bamba vagyok.

KépKép
connie

Timurr,
sztem jó. Jöhet a többi.Kép

Elnézést a mai helyesírási hibákért, hiába olvasom el, a fele benne marad.Kép Még mindig bamba vagyok.

KépKép
connie

Patri,

Gréti pucér képe után raktam én fel még képeket, egy csomó grimaszolóst, a fejemelőst. Beni azokat nem nézte meg???? Na akkor megmutatom Gréti hogy tud ülni mostanában:

Kép

Kép

Akiren
akiren

És itt a kötelező olvasmány lapozgatása közben

Kép

Akiren
akiren

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?