Patri
Ha jól emlékszem nem volt Lurdyban fellépésük, de érdekes lenne, ha vmelyiken összeakadnának, nem? Ha majd mennek, megírom hova, és akkor talizhatunk is ott, jó?
Izgi ez a suliba járás Neked, jót nevettem a görögdinnyés hasonlaton
Most hol van a Bölcsészkar? Én még a Váci utcába jártam, az Erzsébet-híd mellé. Emlékszem amikor megnyílt az első gyorsétterem a fővárosban, az egyetemig állt a sor
Hüpi
Ez a mester, aki eltörte az előlapot, nem semmi. Egyébként is, tisztelet a kivételnek, de szeretik a mesterek egymás munkáját tönkretenni, pl a festő lecsöpögteti az ajtót festékkel, meg a frissen felrakott parkettát összekaristolják, rápakolnak olyan szerszámot, ami tartós károsodást okoz rajta stb.
Szóval, akinek van szupi mestere, pl Vizimanónak, vigyázzon rá, mint egy hímes tojásra
Hüpi, Te visszamész majd dolgozni? És most nem hiányzik a munka? Érdekelne
Már nem tudom, melyik az a honlap, ahova raktuk a recepteket
Vizimanó
Megkérdeztem közben a férjemet, hogy lehet-e hétvégén is a szállodás tali, és lehet. Vasárnap pl van ún. Wellness Brunch, ami egy svédasztalos ebéd, 4000 ft per fő (5 csillagos száloda, azért kerül ennyibe), korlátlan fogyasztással és azt hiszen vmi alkohol is van benne, talán pezsgő. Ha az uszodát is igénybe veszitek, akkor 6000 ft. Lehet, úgy is, hogy csak a férj uszizik meg szaunázik stb, míg Ti a talin vagytok. Na, ez csak egy ötlet, csak azt sajnálom, hogy ennyibe kerül. De hátha érdekel Benneteket, vagy mást itt esetleg
Ja, és az ebéd, az olyan családos, mindenki betolja pl a babakocsikat az étterembe ilyenkor.
Megnézi ma a férjem, hogy van-e olyan hétvége, amikor nincs terem egyáltalán, és akkor lehet egyeztetni. De, ha konkrét időpontot mondtok, akkor megnézi azt. Lehet szept-ben is, csak minél hamarabb jó lenne tudni.
Vezso