Új privát üzeneted érkezett!

Lina!

Persze, nagyon szívesen kölcsönadom! Mi ugyan hétvégén valószinüleg nem leszünk, de ha tudsz egy helyet ahová beadjam, nagyon szivesen!Kép

Seriff,
Minket nem zavar Dani, hogy kettönk között alszik, sőt szeretünk gyönyörködni benne ahogy alszik. csak azzal rémisztgetnek hogy majd nem tudom erről leszoktatni, de én ugy gondolom ha egy kicsit nagyobb lesz, megbirkozik a félelmeivel, megtalálja a határt valóság és képzelet között, biztos magától is "elköltözik"

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!
én még nem szülökKépmost még nemKép
szeretnék csatlakoznni, de ha a baba még lustálkodik akkor ez van. Még csak 39 hetes vagyok...

Nana! szerintem amíg csak hajnalban fekszik oda addig ok. De hosszútávon nem hiszem, hogy jó. Se neki se nektek: mert másik babócát is össze kell valamikor hozni (bocs, ha kissé intim dolog jutott eszembe).

Balim! ha még olvasol: nagyon ügyes legyél és gyors felépülést a császárból.És minden jót a szüléshezKép

KépKép
KépKép
bepa77

Nana, pénteken még otthon vagy?
Merre laksz? Próbálok valami közeli helyet kitalálni.

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Balim!
Akkor csütörtökön neked is szoritunk! Én sem tudtam hogy császár lesz. Miért?

Azt hallottam ha vkinek az elözö gátrepedése 4. "fokozatú" vagy mi volt, annak csak és kizárólag császár lehet a második. Erről még nem beszéltem a dokival, de nekem sajna az volt. és ha nem muszáj nagyon nem szeretnék császárt.

KépKép
KépKép
nana09

Lina! Mi a szechenyiv. legszélén (új rész) lakunk. Valószinüleg pénteken sem, mert akkor mi is meglátogatjuk (kettesben Danival) a mamiékat. Szombaton meg (+apa) Pestre megyünk a BNV-re.
Találd ki hová és én viszem Kép

KépKép
KépKép
nana09

Azt mondja meg vki, hogy amit 1-kor írok és nem megy el, az miért jelenik meg 2-kor?

Lili, szorítok én is!

Balim, Neked is!

Meg Bepa Neked is!

Seriff, lesz kutyánk, jóóóóóó nagy. Hogy milyen fajta,még nem találtam ki, de nagy az tuti. Miért? Ugatni nem engedem majd csak éjjel. Hogy szaladgálhass Hancihoz... Na jó, csak vicceltem.
Hancit is össze tudnám törni, kis zabálnivaló! Ja, akkor nem is összetörném, hanem megenném.
Állítólag leszoknak a cicinalvásról is. Neked fáj a derekad? Én mit szóljak? 3 hónapja van egy kis ölbebabám. Na nem véletlenül szopizik fekve. Én is akkor pihenek. Na meg cicin 2* olyan gyorsan elalszik, mint popótrázogatva. Úgyhogy mi is ezt csináljuk, lesz, ami lesz.

Manókámat ma nem lehet letenni, ha ébren van. Van vmi front?

Bepa, nekünk a germicidet adta az orvos, de szerencsére nem kellett belőle, nem szívesen adtam volna neki belőle. Most meg már vettem panadol babyt.
Homeoból ezeket írta fel a drnő, hogy jó, ha van itthon, feltéve, hogy azzal szeretnéd kezelni a babát:aconitum, belladonna, nux vomica, arsenicum album, ipecacuana (ebben vhol van egy "h", de nem tudom, melyik c után), arnica és talán még a pulsatilla. És a viburcol kúp. Ja és a chamomilla. Mindet CH15 hígításban.
Nekünk egyébként felírta a recepteket még amikor terhes voltam (popsikenőcs és tsai) és amíg mi a kórházban voltunk (de rossz ezt írni, legközelebb nem akarok kórházba menni), addig Robi ki is váltotta.

Sam, nézem majd azt is. Nekünk homeoval megy az alvás, érdekel?

Nana, sztem nem gáz. Főleg, ha titeket nem zavar. Tegnap olvasgattam itt alvásos topikokat és többen is írták ezt. Maguktól visszaszoktak a gyerekek az ágyukba, mikor arra érettek lettek. Nézd meg őket, a gyereknevelésben vannak.

Kép
sygnum

Hali!

Lilit most próbáltam hívni de nem vette fel, lehet hogy látogatás van vagy már baba érkezés?
Majd később megpróbálom és akkor írok rögtön.

Syg!
Érdekelne az a megoldás is mert nálam Hannus elalszik nem kell altatni meg popórázogatni de éjszakánkét viszont állandóan felébred és ez mostmár nagyon fárasztó.
Köszönöm!

Majd jelentkezek ha van valami hírek.

Kép

Kép
samchee

Nana
Egy ötletem van, nem tudom, holnap-holnapután jártok-e bent a városban.
A tesóm a Malom információs pultjában dolgozik, ma is holnap is és holnapután is van fél 12-től este 8-ig. Dunai Krisztinának hívják, azt hiszem, háromójuk közül egyedül ő szőke. Esetleg ha neki be tudnád adni az jó lenne, tőle megkapom, és akár ugyanúgy vele vissza is küldöm hétfőn.

Köszi szépen!
Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Pontosítás: holnap 9-6-ig van a tesóm:-)

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

bocsi nem tudtam ma sem olvasni megint csak kérdezni jöttem

syg nikinek arcüreg gyulladása van
ezt a homeost adták rá a gyógyszertárban jó ez

mercurius solubilis ch9 3*5 golyo
echinacea angustifolia ch 5 1 hétig napi 5 golyó és egyhét szünet
meg vettem adrinak ezt amit te is irtál immun erősitő heti 1 szer egy tubus golyócska
ma kezdem el adni neki

lilnek milló drukk remélem minden rendben és tényleg már babázik

balim neked is drukk csütörtökre

most rohanok bocsi

Kép

Kép

Kép
roz23

na most lehet hogy hülye vagyok de syg te ma mintha egystzer beirtad volna számod most átlapoztam az oltalt és sehol nem találom vagy ez tegnap volt azt sem tudom hol áll a fejem Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

meg van bocsi csak már az arhív közt volt Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

roz, a mercurius gennyes, zöld, nagymennyiségű orrfolyás esetén jó.

hydrastis canadensis sűrű, tapadós, sárgás orrváladék, nehezen ürül.

kalium bichromicum zöldessárga sűrű, tapadós váladék, dugult orr,, fájdalom az orrgyöknél. hidegben, előrehajolva rosszabb, melegre javul.

kalium iodatum vizes, maró nátha, égő szemkönnyezés.

mindnél 3*5 golyó, nem tudom, melyik illik nikire

sam, most csak gyorsan. én elkezdtem citromfűteát inni a hétvégén. ez nyugtató, altató hatású. akkor 2 éjjel is csak 1* ébredt fel. aztán nem ittam, 2* ébredt. most újra elkezdtem. lehet, hogy érdemes lenne nálatok is adni neki, ha te már nem szoptatsz, hígabbra főzve biztos ihatja ő is.

Kép
sygnum

na vagyok eg kicsit kicsik elaludtak niki meg apőával átszaladt a mamához mert a főött nekünk holnapra a mama és azt hozzák el

seriff
már annyiszor akartam irni ez a 8 km futás ez terepen vagy gépen ugyan mindgy mert mindehogy jó kis mennyiség jó sprotos kis csjszi lehetsz Kép Kép meg persze hanci is mertugy ő is edzett 2 hnapig torna mit tornáztál jártál valhova vagy csak magtól ?

syg
olyan drága vagy kicsi leo melett még az én hülyeségeimre is jut időd ígérem meghálálom egyszer Kép

sam igen sajna egyre kevesebb időm jut rátok is nagyon lefoglalnak gyerekek ma igaz itt volt a dédi egy kicsit anyós meg elvitte nikit mellkas röntgenre ugyhogy takaritottam pakoltam zerre agyon levagyok csúszva itthon de nagyon sokat gondolok rátok Kép
20. hétre ígérték az ablakot utánna még a festés parkettezés milló dolog és i tudjameddig megy még igy rádaásul a ebben a hatalmas esőben retenetessen beázott az új épület hátsó szomszéd felől mive a fal mellé ásott egy árkot és mind idefolyt a víz a falhoz magyon jó lesz majd ha később is igy lesz Kép

lina
anyukádhoz miért nem utazó ágyat vesztek az jóval olcsóbb szeritm és arra pár alkalomra megfelelne

nana
igen niki járt bölibe
de nem sokat oktoberben kezte aztán nov.11 től március közepég otthon volt mert adig tüdögyuszija volt és utánna műtötték utánna mg már nyáriszünet is lett most meg oviba járna de első hét után ko lett a kiscsaj Kép

kob
látom jol meg yaz ovi ma nem világosította fel kamilla az ovonineket semmiről ?!! Kép
olyan hihetetln hogy nemsokára ujabb 3 babócánk lesz ugy örülök Kép

olyan szita az agyam azt sem tudom kitől mit olvastam már pedig sok dolgot akartam irni téyleg syg erre nincs valmi homeos bogyesz Kép Kép

jaj be eszembe jutott

sam
mi is probálkozunk leginkább gümivel
ugy néz ki reggel eszik tápit 8 körül 10 kor egy kis gyümi ez már teljs adag kb olyan 30-40 gramm 12 kor tápi asztán alvás mikor felébredt ez még csak tegnap keztük ujból egy kis gyümi de utánna szopi +tápi még aztán 6 körül ujabb tápi de olya nfur hogy 8 kor ujból éhes elalvás előtt ugyhogy akkor kapja ezt sűrűbb tápszert de ezt kiskanállal d ez nem sok ez hasonló mint tejpépek olyan sűrűségű ebből olyan 30 gramm körül eszik meg és utánna elalszik és ma is reggel 8 ig aludt este 8 tól
bár adri meg 2* kelt ma is erre zsámitok mert alig evett napközben és egséz nap az udvaron volt reggel 9 től szóval fáradtan és " éhessen " feküdt le ez megint minimum 2 felkelés

megyek mosogatok ha eszembe jut még valami jövök milló pusz
lilikének balimnak bepának meg milló drukk Kép ügyessek legyetek

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz

Anyuhoz azért nem utazóágyat veszünk, mert nem sikerült róla meggyőzni, hogy teljesen jó lesz az az ő egyetlen szem unokájának, főleg két hétig:-) Fent volt nálunk Pesten, elmentünk a Brendonba nézelődni, és megmutattam neki, hogy milyet szeretnénk. Állítható magasságú...
Ez épp egy sötétkék színű volt. Mire ő közölte, hogy ő ebbe bele nem rakja a kicsilányt, mert biztos depressziós lesz, ha ezt a sötét színt látja:-)
Én meg úgy vagyok vele, hogy úgyis ő veszi, vegyen olyat, ami neki tetszik. Meg szerintem nem csak azt a két hetet fogja ott tölteni, én elképzelhetőnek tartom, hogy egy-egy este ott alszunk, ha a férjem nem jön haza éjszakára, vagy akár később a lányt egyedül is ott hagyom.
Tudom, még most nagy a szám!!! :-)

Hú tényleg, ahogy így olvasom, hogy Lili már a kórházban, Balim holnap megy úgy belémötlött, hogy egyszer én is eljutok idáig, teljesen beleborzongtam, még valahogy nagyon nem tudom elképzelni. Utoljára akkor voltam így, mikor megláttam a két csíkot a teszten. A következő gondolatom az volt, hogy de hát akkor majd ki is kell jönnie valahogy:-)

5 éves koromban voltam utoljára kórházban, és nem is a szülés aggaszt, hanem pl. olyanok, hogy ha nekem tű fog lógni a kezemből szülés közben, akkor majd nem fogok tudni a lényegre koncentrálni, meg hogy hogyan emésztem meg, ha tényleg császáros marad a Lili. Szégyen, nem szégyen, de nagyon parázok a tűszúrástól:-)

Na most jól kiírtam magamból:-)
Nagyon szorítok én is mindenkinek!!!!

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina!
Hidd el nem fogsz arra gondolni mi lóg ki a kezedből.
Én utálom a tűt és rosszul vagyok tőle. Ha oltás van akkor mindíg apa fogja Hannust mert én tuti össze esnék. És akkor ott hidd el nem érdekel.

Liliről még mindíg nem tudok semmit nem kerestem mert nem akartam zaklatni de majd holnap megpróbálom.

Syg!
Köszi a tippet megpróbáljuk a teát hátha jót tenne neki.
Holnap menni kell a dokihoz mert mostmár elviselhetetlenül fáj a gyomrom, olyan mintha lufit fújtak volna fel benne és feszített meg fájt.
Majd ha lesz időd nézd meg nekem.

Képzeljétek el nem is írtam de a lányomnak megrögzött terve hogy állatorvos lesz ha felnő.
Ehhez már egészen pontosan két hete tartja magátKép
És állandóan kiakasztja az ovónőt pozitívan mondom mert a molekulákról beszél.
A Minimaxon van ez a Varázslatos iskolabusz és nagyon szereti.
És elmondta az ovónéniének hogy a világon minden molekulákból áll.
Van só- cukor- meg koszmolekula és persze szappan molekula is.
És egyéb dolgok és el kellett mondani hogy a Pomber maci miből áll mármint milyen molekulákbólKép

Na szerintetek ez normális egy négy és fél éves gyerektől?Kép

sam

Kép

Kép
samchee

Sam,

a keresztfiamat (márciusban volt 5 éves)ha jól tudom az óvodában le kellett vinni a pincébe, mert kivágta a hisztit, hogy neki azonnal mutassák meg, hogy hol van a kazán, és hogy honnan jön fel a meleg víz a csapba, meg a radiátorba. Egyszer a nagymamáját meséltette erről. De nagyon tudományosan érdeklődik minden iránt, a Varázslatos iskolabusz persze a topon van nála is. Csak kevésbé barátkozik a többi gyerekkel.

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sam Kép örülj neki édes lehet a kiscsaj Kép

jaj de azért jöttem mert mino irt egy sms lilike fájásai erősődni látszottak ezért felkísérté a szülöszobára és hogy nagyon fél

tovább nem tudom majd kiderül rmélem holnaptól lesz egy zsófibabucik Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Szorítunk Lilinek, várom én is a híreket!

Nana,
Kamilla most szokottt le magától a köztünk alvásról, érdekes módon, amikor Emese 1 hós volt! Valahogy pont fordítva gondoltam. Sokszor nem is emlékeztem rá, hogy mikor keveredett át hozzánk. Tegnap este meg (valszeg elég fáradt lehettem) hajnali 3-kor Lackó ébreszt, egy síró Emesével a karjában,én meg Kamilla ágyában, mellette feküdtem. Most vagy holdkóros vagyok, vagy félálomba hallottam, hogy felébredt, és átmentem megnyugtatni. De semmire nem emlékszem. Nagyon mókás volt...

Roz,
ma nem okította az óvónéniket, már várom, amikor előadja, hogy ő még szopizik... Ennek örültek a bölcsiben is, de egy idő után nem érdekelt, mit mondanak, mosolyogva mondtam, hogy igen,még szopizik Kép Kép

Eská,
itt vagy még? Anyatej-leadás ügyébenvan előrelépés: a védőnő hívott, hogy megadja a számom egy anyukának, és Õ fogja igazolni a mennyiséget, mi írjuk, hogy mikor mennyit vitt el. Érdekel még?

Seriff,
olyan édes Hanna!

Szép álmokat!

Kép

Kép
kobudo

sziasztok

mi leht lilvel ??

kob Kép Kép Kép
igy én is jártammár reggel láttam adrinál az üres cumisüveget de meg mertem volna esküdni hogy végigaludta az éjszakát biztos kiment csinált amagának tápit és meg is ette Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Liliék már lehet, h ott szuszognak egymás mellett a babamama szobában?Kép!

Roz, remélem, h mielőbb meggyógyultok, ez sztem tipikus, h amint bekerül a közösségbe összeszed vmit, de majd szép lassan megerősödik az immunrendszere,hozzászokik az ovis bacitörzsekhez, és okés lesz minden! Azért nem lehetett semmi, amikor nov-márciusig beteg volt. Na ez a Normaflore igazából olyanoknak kell akik antibiotikum kezelés után vannak, kissé legyengült, meggyepált emésztőrendszerrel, felnőttek és gyerekek is kaphatják. 10 ampulla 750 ft, napi 1 a kell, ha érdekel. Remélem, tüdőgyulladása nincs Nikinek ismét! A 8km-t(lehet, h csak 7.5) itt kint futottam a szabadidő körül háztól házig, nem nehéz ám, és jó sokáig csak a MArgarétáig futottam el, míg egy nap úgy döntöttünk a barátnőmmel, h megy ez nekünk körben is, és onnantól nem volt megállás.És ide a Vásárhelyi suliba jártam tornára, Klárika a tesitanár tartja, amikor Hnaci még pocakban volt, és már tudtam, h ott vanKép, akkor a lassabb,idősebbek számára tartott tornára jártam a 36.hétig, meg amíg dolgoztam a kórházi terhestornára is. Mindig sportoltam vmit, ezért volt ez sztem, és biztosan Hanci is fog, tegnap egy ismerősünk ki is néztem magának, h majd mehet röplabdázni, a kis hosszú lábaival, de mondtam, h előbb az úszás!Kép Na persze, majd amit szeretne!Kép

Kob, vicces, h Kamilla ágyában ébredtélKép!
És köszi a dícsérő szavakat tündérkémre! És tök jó, h így tudsz segíteni egy másik babát is anyatejen növeszeteniKép!

Lina, ne félj a tű miatt, észre sem fogod venni, h ottvan!Kép

Sam, Bogi nagyon okos lehet, és nagyon édes,ahogy molkeulázikKép! Hanna jobban aludt?

Syg,milyen volt az éjszaka? Most tényleg lesz kutyátok, vagy viccelsz? Különben mindegy, nem is azért kérdezte, csak eszembe jutott.

Minoék jól vannak?

Bepa, hétvégén hidegfront, úgyhogy szerintem lassan Ti is készülődhettek!

Szép napot mindenkinek!

Kép
seriff

HURRÁ

MEGSZÜLETETT LÁSZLÓ ZSÓFIA 3250 GRAMMAL ÉS 48 CM MILLÓ GRATULA LILILÉNEK ÉS PUSSZI SOK TEJCSIT NEKTEK : )Kép KépKép KépKép KépKép

Kép

Kép

Kép
roz23

Juhéééj! Végre Lili is babázhat! Sok boldogságot Nekik! Kép Kép

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

mino
hívott lili olyan 9 óra felément fel a szülőszobára 2óra 7 perckor küldte az sms-t szóval nem volt olyan hosszú reméljük nehéz sem Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

csajok nem tudja valaki hol lehet olyan kulcstartót vagy valamit kapni hogy fütyülsz tapsolsz vagy valamit hangoskodsz jelez a kucsod hogy hol van egnap megint 1 órig kerestük apa kulcsát és ez sajna mindennapos és mondtam hogy vagy a nyakába kötöm vagy kap egy ilyen kulcstartót

Kép

Kép

Kép
roz23

KEDVES LILI-CSALÁD!

SZÍVBÕL GRATULÁLOK! ÉS RENGETEG BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK A PICIHEZ!

Nagyon édes kis formás baba lehet ezekkel a méretekkel! Kép

Csak megjegyzem lehet hogy boszi vagyok, mert egyrészt eddig minden közeli ismerösöm szülését megéreztem (bár Lilit sajna még személyesen nem ismerem) másrészt tegnap éjjel éjfél körül szintén éreztem vmit és nem is tudtam elaludni, pedig máskor az nagyon megy Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

Most olvastam egy kicsit vissza....

LINA!
Katalógust (ha gondolod többet is, több is van ám) tesódnak ma v. legkésöbb holnap beviszem.

A tűszúrástól én is erösen parázok, de a korházban ill. az egész terhesség alatt észre sem vettem. én pl. korábban minden vérvételnél elájultam és rosszul voltam mennyire fáj... A terhesség alatt rengetegszer vettek vért... fel sem tünt. Egy hétig kaptam korházban reggeltől-estig infuzíót... észre sem vettem! Kép
Szóval ettől (de semmitől) NE FÉLJ! Kép

Roz,
kulcstartó ügyben sajna nem tudok segiteni Kép

KépKép
KépKép
nana09

Seriff,

Én is az idő tájt jártam Szegedre, igaz én csak 1998-2000 között, aztán ott hagytam az egyetemet (későnérő vagyok, akkor jöttem rá mit akarok igazán)

Sok orvostanhallgatót ismertem, az albérlő társam is odajárt.

HANNA naygon édes és sugárzik róla a nyugodtság! (vagy ezt nem jól látom Kép )

Ja, és most "csak" angolt kellene tanulnom (de nagyon) hogy jövő tavasszal lerakjam a szaknyelvi vizsgát

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Jaj, de jó, hogy Lili és Zsófi már közelről nézhetik egymástKépGratulálok Nekik én isKép
Szerintem ez gyors volt, nem?

Nem írok sokat csak egyet kérek: Nana én mikor jövök?KépÁlmodd meg mert kíváncsi vagyok.

Gabi

KépKép
KépKép
bepa77

Szia Bepa!

Amikor én érzem akkor már te is érezni fogod! Kép

KépKép
KépKép
nana09

sziasztok!

Lilinek gratulálok és sok-sok boldogságot kívánok. És tejecskét!

Szegényke hogy izgult, hogy nagy lesz a baba és nem is lett akkora, amekkorára az uh-n saccolták.

Seriff, valószínűleg tényleg lesz kutyánk. Eddig legalábbis úgy volt. És ha lesz, akkor tényleg nagytestű, de vmi barátságos típust szeretnék, nehogy bántsa a gyerkőc(ök)et.
1 dolgot biztos sosem fogunk együtt csinálni, futni. Azt nagyon utálok.

Roz, kicsi Leo már több szabadságot engedélyez anyukájának. Bár mostanában megint kis karonülő, de már ide tudok ülni vele a gép elé, bár nem szeretem ha nézi a monitort.

Lina, nekünk itthon is utazóágyunk van, mert nem tetszettek a rácsos ágyak. Tettünk a matrac alá egy bútorlapot, hogy stabil alapja legyen és rendes matracot bele.
Tű és tsai miatt ne aggódj, tényleg nem fogsz figyelni rá, észre sem fogod venni, mással leszel elfoglalva.

Sam, tegnap is ittam citromfüvet és Leo megint csak 1* ébredt fel. Úgy néz ki, ez beválik. Bár nem tudom, jobb-e így, mert most meg fejni kellett hajnalban, mert a cicik nem bírták a szünetet.
Tehát akkor van már egy állatorvosunk is. Aranyos lehet.

Kobudo, Kamilla büszke lehet az anyukájára, hogy nem akarja leszoktatni őt a ciciről! Kevesen vannak, akik nem aggódnának, hogy 3 éves a gyerekem és még mindig szopizik. De egyetértek Veled, én is szeretném, ha Leona sokáig-sokáig szopizna.

Sam, fejfájásra bogyeszok:

Acidum phosphoricum 15CH, napi 1*5 golyó: fejtetőn és tarkón nyomásérzet, pszichés kimerültség, fáradtság, emlékezetzavarok, szellemi túlterheltség.

Belladonna 9CH, napi 4-5*5 golyó: akutan fellépő lüktető, doboló fejfájás, kipirosodott arc. Javulás sötét, csendes szobában, nyugalomban.

Kalium phosphoricum 9CH, napi 1-2*5 g: szellemi túlterhelés következtében, gyakran tarkótájról indul, a beteg ingerlékeny, az evés átmeneti javulást eredményez.

Gyomorpanaszok:

Allium sativum 9CH, napi 2*5 g: gyomorégés, puffadás, általában sokat evő, túl sok húst fogyasztó egyéneknél.

Asa foetida 9CH, napi 2*5 g: gyomorpuffadás sok büfögéssel, gombócérzés a gyomorban.

Carbo vegetabilis napi 3*5 g: evés után fellépő, gyomortáji, köldök feletti puffadás szere. Romlik kis mennyiségű alkohol, tej, zsíros ételek fogyasztására.

Chelidonium majus 9CH, 2*5g: epeműködést javító szer.

Robinia pseudoacacia 9CH, 1-3*5g: gyomorégés, savas hányás lép fel éjszaka és étkezések után, főleg zsíros étel fogyasztását követően.

Sulfuricum acidum 9CH, napi 2*5g: nyelőcső és gyomorégés hascsikarással, büfögés és maró hányás is kísérheti a tüneteket. Stressz következtében, alkohol fogyasztásra felerősödnek a panaszok.

Ennyit találtam gyomorproblémára, nem tudom, vmelyikben ráismersz-e magadra.

Kép
sygnum

csajk egy körkérdés ez inkább nagyobb gyerekesesket érint sam nana kob persze mindenki véleményére kiváncsi vagyok ti hogy álltok mesenézéssel?én idáig próbáltam mellőzni inkább olvastunk mesét de valamelyik nap kapot apa egy barbis dvd és betette nikinek azóta niki mindig kéri sőt a dilis apja tetőzi ujabb és ujabb mesékkel pedig én nagyon utálom mostmár alig kéri hogy olvassunk mesét Kép nálatok gyerekejk néznek tv mesét... ??

Kép

Kép

Kép
roz23

ROZ,

én is nagyon mese ellenes voltam (tulajdonképpen vagyok) de ha vendégségben voltunk valahol Dani ott látott meséket vagy minimax-ot stb. De soha nem érdekelte igazán. Egy pár hónappal ezelött Micimackó Dvd-t még együtt megnéztük (mivel én imádom) beszélgettünk róla, a barátságról, szeretről... de már az sem érdekli. Õ valahogy - és ez magától alakult igy ki- jobban szereti ha olvasok neki ill. a diavetitőzést imádja.

Szerintem a mértékletesség elve mellett, nagyon megválogatva hogy mit néz nem lehet belőle gond. Valószinűleg most csak az "újdonság varázsa" miatt rajong annyira érte, de ez el fog múlni.
Ugyanokkor egy kislánynál teljesen normális hogy a hercegnők mesebeli világa elvarázsolja. Bár a barbi...???Hát nem tudom... Szerintem inkább Hamupipőkét, csipkerózsikát...stb nézzen

KépKép
KépKép
nana09

nana ezek olyan barbis mesék hogy a diótörő a hattyúk tava .... tehát balaett részletekkel meg hasonlók nagyon szép egyébként nekem is tezstett csak niki olvasás függő volt vagy van ki tudja egyébként ilyen minimax... nem nagyon érdekli a szilajt látta idáig meg dzsungel könyvét

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,

Roz,
Kamilla fél éve véletlenül (anyukám vigyázozz rá, és szörföztek a tv-n Kép) talált rá a Teletubbies-okra, most meg a Minimaxra. De mivel én direkt nem akarok videot, dvd-t nézni (egyik sincs), így meg lehet neki magyarázni, hogymost nincs. Így marad az a fél óra-1 óra egy nap. Én sem akartam, hogy így legyen, de őszintén jó az a kis nyugalom egy nap. Ha nem akarod, hogy nézze, beszéld meg Tiborral, és mondjátok azt, hogy vissza kellett adni, így nincs mit nézni. A többit szerintem Te is megoldod, ügyi vagy! Arra gondolok, hogy azért alternatívákat tudsz ajánlani helyette.

Lina,
Anyáéknál nekünk is utazóágyunk van, a barátnőm most vett egyet a babaruhabörzén, gurulós, emelhető fekhelyes 15 ezerért, és nagyon szeretik. Szerintem tök jó, nyaralásokra is azt visszük, nem kell félnem, hogy pl. leesik a nagyágyról.

Kobudo

Kép

Kép
kobudo

Roz,

ennyire egyszerre írni!!!

Kép

Kép
kobudo

Szisztok!

Rengeteg millió puszi Lilinek És Zsófi babának. Jó egészséget és sok boldogságot nekik!

Roz!
Bogira kb. három éves kora körül tört rá a mese láz.
Nagyon tiltakoztam ellene mert nem helyes dolog, denéha már rá hagytam mert annyira akarta hogy egész nap a vita ment.
Sajnos voltak olyan napok hogy egész nap alig lehetett kirobbantani a mese elől.
Addig vitáztunk amíg belefáradtam és ráhagytam.
Nemsokkal utána mese közben elkezdett játszani és most már nem is érdekli a mese csak némelyik mese.
És sokkal jobban igényli hogy esténként olvassak vagy kitaláljak mesét.
Mostanában ez a legújjabb hogy ő elmondja hogy miről szóljon és én meg kitalálok egyetKép
Szerintem a tiltás csak az ellenkezőjét váltja ki, és rosszabb lesz.

Syg! Ezer millió köszönet hogy ezt a rengeteget leírtad nekem.
Két kérdésem lenne még voltam ma két patikában és egyikben sem lehetett kapni citromfű teát.
Te hol vetted?
Valamint az hogy ezeket a bogyókat hol kapom meg és lehet e kettőt keverni mert én úgy találtam meg a leírtaknál.
Még egyszer millió köszi.

Pussz mindenkinek: sam

Kép

Kép
samchee

Pontosan! Nem tiltani kell hanem vmi alternativ megoldást kitalálni! Én pici korától kezdve ezt csináltam, nekem bejött.

Lina, tesód holnap is 6-ig lesz?

KépKép
KépKép
nana09

csajok
orsiékkal mi lehet ?? meg beáékkal ők már nagyon régen irtak

kicsit kiakadtam a keresztlányomak most lesz a névnapja nálunk tényleg szeptemberben minden nap van szülinap névnap házasági év. vay valami Kép szóval mondtam a sógornőmnek hogy nem tudom hogy lesz mint lesz mert betegek vagyunk erre ma dében csönget a tesóm és beálít egy szatyorban kenguro goldos badykkal és kenguro goldos pulcsival 6000 ft összesen és mondom neki hogy ezt miért hoztad ő sem tudta a sogornőm küldte mondja jól van fel hívtam erre azt mondja nekem hogy ugy sem lenne időd bemenni vásárolni ezért vettő ajándék de az igazság az hogy én egyáltalán nem szántam a névnapjára ennyi pénzt meg egyébként is nem kelett volna ezt elször megbeszélnünk a szülinapjára is kapott egy csomo mindent meg hetente 2 hetente találkozunk anyuéknál és oda is viszek neki mindig valami meglepit nem tudom hogy most szoljak e neki hogy ez igy nem fer vagy hagyjam a csudába tibor már igy is morgott hogy annyi mindent veszünk neki nálunk a csajok adri egy goldos badyt niki meg 1 felsőt kapot jó most ne értsétek férre nem a pénz a fontos csak én miért vegyek neki 2 szer annyiért a 3 gyerek mellett mint ők na mindegy csak most nem tudtam itthon kinek panaszkodni Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

sam, lehet keverni a homeokat.
a jókai-kada elek sarki patikában nagyon sokféle homeós szer van, de tul. képpen bárhol meg tudják rendelni, csak nem mondják. másnapra meg is szokott jönni.
citromfűteát én az irinyin lévő patikában vettem. nem filteres, hanem a csomagos változatot, de ez jobb is.
az jutott még eszembe, hogy hannánál esetleg meg lehetne próbálni a chamomillát, ez nyugtató hatású és a fogzásra is jó lehet. c15 híg-ban.

roz, mesetémára van egy negatív tapasztalatom. a nővérem kislánya mese- és tvbolond lett. szinte nem is játszik, csak ül a tv előtt. na persze ebben a nővérem erősen hibás, mert mikor kicsi volt, egyszerűbb volt neki betenni a mesét, mint játszani, foglalkozni vele. így meg szépen rászokott. és ami a legrosszabb az egészben, hogy így nem szokott le az ujjszopásról, mert ugyebár azt nagyon jól lehet a tv előtt csinálni.
a fia viszont leszokott a mesenézésről, pedig piciként ő is nézte. lehet, hogy gyerekfüggő is.
de én sem szeretném, ha majd tv-t nézne.

szegény leonát nagyon megijesztettem. megnyomtam neki egy csipogó vacakot, ő meg nézett rám döbbenten és úgy elkezdett ordítani, hogy nem tudtam megvígasztalni. még a cicit is bevetettem, az se kellett. a végére már csak hüppögni tudott. többet nem nyomkodok neki semmit.

Kép
sygnum

Roz!

Igazad van.
Ez nem jó így mert ebből vita lesz és arról nem beszélve hogy ha most ennyiért kap ajándékot akkor később még többért vár el. Akkor már a drága sem lesz elég jó...
Én a helyedben amit a sógornőd vett hogy vidd el azt megtartanám a csajoknak és elmennék venni valami olyat amit igazán te szántál neki.
Ebből a sógorod is látja hogy túllőtt a célon és te sem adtál ki drága ajándékra. Igaz ami megmarad a csajoknak az is pont elég...
Persze ez a ruha megtartás csak akkor jó ötlet ha van aki elhasználja majd mert ha nem jó a méret...

sam

Kép

Kép
samchee

Sziasztok,

Roz, köszi az aggódást jól vagyunk,csak d.e. itt volt egy barátnőm, aztán boltban voltunk,aztán ettünk,ilyenek.Annyira édes Hanci, hogy hihetetlen, ha rámosolygunk, teliszájjal vigyorog vissza, és imádja ha kukoccsolunkKép! Keresztlányos story nem túl jó, én sem értettem sosem az embereket, hogy akkor 1.miért nem hív fel,és beszéli meg Veled 2.ha tudja, h ő mit vett,akkor miért nem hasonló árban vásárol a te nevedben a saját gyerekének 3. ha ezeket megvette,mert kellett,akkor miért akarja, h tőletek kapja. Na mindegy, Neked kéne vhogy finoman megbeszélni veleKép.
Tv-hez nincs ötletem, de vsz tényleg csak az újdonság miatt van.

Lili+Zsófi gratulálunk, sok boldogságot, örömet és rengeteg tejcsit kívánunk!Kép

Nana, ki volt a szobatársad, vagy lakótársad? Lehet, h engem is ismersz? 1 hónapig én is laktam közgázas csajszinál, Buda Gabi, harmadévben. Kiket ismertél még? Ja, és már rég akartam írni, hogy ha legközelebb tornára menet-jövet meglátsz, gyere oda!Meg amúgy is, ha van kedved! Igen, elég nyugodt Hanci, este fürdés és szopi között szokott lenni kicsike nyafi, de csak, h apa is tudja, h van hangjaKép.Tegnap is itt volt 2 barátunk, cserélni akartak, h éjjel alhassanak, mi meg kipróbáljuk, milyen az ha nem. Persze az ő kis 7hónapos lányuknak is volt egy este 1/2 8-3/4 6ig alvó időszaka, de megszűnt és 1 és 5-kor is ébred, még kb 8x szopizik +mindenfélét eszik mellé.

Syg, régebben én is utáltam futni, de mióta ideköltöztem Kmétre,rászoktam és hihetetlenül kikapcsol, testem lelkem regenerálódik mire hazaérek. Nem rábeszélni akartalak, csak elmondtam.
Hihetetlen vagy ezzel a homeopathias tudássalKép! Nem kéne komolyabban is ezzel foglakoznod?

Kép
seriff

Sziasztok!
SZÍVBÕL GRATULÁLUNK MI IS ZSÓFI BABÁNAK ÉS A SZÜLEINEK!KépKépKépSOK-SOK BOLDOGSÁGOT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK!!!!!KépKép
Sam,Roz ti milyen gyümiket esztek?Miket próbáltatok már ki?Egyfajta gyümit adtok, vagy keveritek is?Jó sokat kérdeztem most így egyszerre.Lilla imádja a gyümölcsöket.Inni mit adtok nekik?Vizet, teát vagy gyümilevet?

Valami front van ma?Lilla olyan kis nyügi vagy 2 napja.Nem sír, inkább csak nyöszörög.Nagyon rágja az öklét, bár minden baba rágja, de most máshogy.Arra gondoltam, hogy létezik, hogy 4és fél hó.-san a foga jöjjön? Már néztem a kis ínyét, de nem láttam semmit.Állandóan a szájába nyúlkál az újjaival, meg a nyelvével mintha dörzsölné az ínyét.A cumit is olyan erővel rágja, meg forgatja a szájával, hogy csak nézek.Szerintetek?

Zsolti mondta, hogy pénteken használt és új babaruha vásár lesz, azt hiszem a technika házában, délután.De ma még megírom a pontos helyszínt és időt, mert elfelejtettem.Mi ha minden igaz megyünk majd, mert lillácskának be kéne mostmár szerezni néhány téli, vagy legalább is melegebb holmit.

Linácska a tűszúrás miatt szerintem se aggódj.Annyira a picurkádra fogsz koncentrálni, hogy azt észre sem veszed.Ja és az utazóágyakhoz hozzászólva:nekünk is olyan van anyukáméknál.Egyébként lehet már olyan klasszakat kapni,hogy lehet állítani a belső magasságát, stb.De nyilván ti tudjátok, hogy mit szeretnétek használni.

Hoppá! Megjött apa!Most megyek, majd még jövünk. Sziasztok

Roz remélem, hogy gyógyulgattok.

KépKép
KépKép
sbea

BEA!
Persze hogy jöhet a foga! Sőt! Amiket leirtál tuti hogy a foga jön és azt csak már a vége felé lehet érezni. Daninak már 4 hósan elkezdödött és 5 hósan ki is jött az első kettő. Az volt talán a legnehezebb. A fogzás az idővel egyenes arányban egyre csökkenő kinokat okoz. Mi Dentinox gel-vel kentük neki és 1-2szer éjszakára adtunk Panadol szirupot, hogy kicsit tudjon pihenni. Valamint többet volt a babyhordozoba, mert a fogzás vizszintesen a legrosszabb. Kép

A babaruha vásár valóban péntek, Technika Háza.

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Nana, köszi a katalógust, bármennyit hozhatsz, szeretek nézelődni:-) Ha jól tudom, a tesóm holnap 1/2 12-től este 8-ig van ott. Ja, és ő még csak 18 éves, úgyhogy ne lepődj meg ő lesz az, csak sok köztünk a korkülömbség:-)

Köszi mindenkinek a biztatást tűügyileg, majd szoktatom magam a gondolathoz. Igaz a vérvételeket már egész jól birom, bár a volt párom anyukája ott dolgozik a rendelőben, ahova járok, és mindig bevisz soron kívül, úgyhogy nincs időm parázni a dolgon.

Lilinek meg a pici babának gratulálok én is!!!

Tényleg, még egy kérdés: Egy három hónap körüli baba mekkora, úgy értem hanyas ruhákat hord?
Csak azért kérdezem, mert ugye Lili decemberi lesz, feltételezem, hogy téli overálban max márciusig fogom hordani, és akkorát akarok venni, amiben kibírjuk ezt a három hónapot. Feltételezem, az nem nagy baj, hogy mondjuk egy hónaposan még kicsit több hely van a lábánál.

Köszi:
Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hello Lina!

Majd a késöbbiekben tapasztalni fogod hogy ahány gyártó annyi méret. 62-es és 62-es között óriási különbségek vannak! Én is télen, január elején szültem. 62-es overált vettem. 55cm-es Danimnak még jó nagy volt, de mivel az első 2 hónapban ez még nem zavarja a babát, nem volt gond. Viszont jó volt áprilisig, Pedig akkor már 68-as ruhákat hordott.

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
lehet, hogy hülyeség, de már arra is gondoltam, hogy nem igazán veszek előre ruhákat, három - négy napig úgyis a kórházban vagyunk, és ha Lili megszületik, látjuk mekkora, és akkor apa meg nagymama majd elmennek venni néhány ruhát. Csak nekünk ez elég necces a Karácsony miatt. Dec. 18-ra (vagy 20, ki hogy számolja)vagyok kíirva, ugye abból még bármi lehet, és ugye három napig minden zárva lesz. Azt már bejelentettem otthon, hogy ha Karácsonykor kórházban kell lennem, akkor a családnak kutya kötelessége hozni nekem a nagymamám töltött káposztájából:-)
Azért szegény dokimat nem szeretném megszivatni, hogy az ünnepi asztaltól állítsam fel:-)

Tesóm kérdezte, hogy tudod-e, hogy kb. mikor mész, hogy biztosan ott legyen, és ne csavarogjon az épületben.

Megyek összeütök valami kajafélét, mert a férjem itthon van, és éppen éhen akar halni...

Üdv:
Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sajna nem tudom Lina, a férjemen múlik mikor ér haza. Szeretném ma 5 körül beadni, remélem összejön.

Én a dokimat a szilveszteri bulijáról ugrasztottam haza. Nagyon jól nézett ki. Szmokingba vizsgált meg 31.-én ugy kb. 11 körül. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Szegény-szegény doktorbácsi:-)
De gondolom ők már ehhez hozzá vannak szokva. Amúgy nem nagyon szoktam zargatni. Még most is csak 6 hetente megyek hozzá, azt mondta, ha semmi bajom, akkor nem kell sűrűbben. Mondjuk biztos, hogy a vége fele ez már máshogy lesz. A 36. hét körül haza is szeretnék költözni, nehogy Pestről kelljen rohanni a kórházba:-)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nana, a közös dokink volt vagy még a régi? mert ha a közös, akkor el tudom képzelniKépKépKép!

Lina, csatlakozom Nanához ruhaügyileg, állítólag Hanci 58 cm( 2hete ennyinek mérték, nem tudom, hogy mikor folyamatoan járt a lábaKép), és 50 cm-vel született.Mi kevés 56-s ruhát vettünk, a rugdalózókat (1 ujjatlan, 1 hosszúujjú) ki is nőtte már, a bodykat még nem ,ill. olyan az egyik, hogy állítható a hossza(Gólyahír-Alföldben vettem), és most kezdenek rövidek lenni a 62-s rugdalózók, de tök különböző a számozás, mert van 74-s bodyja is , ami cseppet sem nagy rá, meg van 56-s is,és uolyan jó rá. Szóval azért nem árt 1-2-t beszerezni, de ne vidd túlzásba, és nem tudom Te milyen vagy, de én imádtam neki nézgelődni. Csak sajna az anyós mindig vesz ruhákat, így nekem nem nagyon kell. Érdemes szétnézni a használtruha üzletekben, mert gyönyörű és használatlan darabok vannak,és kiváló minőségűek! A boltok meg hamar kinyitnak, addig meg elég az a pár darab isKép! Szerintem.

Kép
seriff

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?