Sziasztok!
Liliék már lehet, h ott szuszognak egymás mellett a babamama szobában?
!
Roz, remélem, h mielőbb meggyógyultok, ez sztem tipikus, h amint bekerül a közösségbe összeszed vmit, de majd szép lassan megerősödik az immunrendszere,hozzászokik az ovis bacitörzsekhez, és okés lesz minden! Azért nem lehetett semmi, amikor nov-márciusig beteg volt. Na ez a Normaflore igazából olyanoknak kell akik antibiotikum kezelés után vannak, kissé legyengült, meggyepált emésztőrendszerrel, felnőttek és gyerekek is kaphatják. 10 ampulla 750 ft, napi 1 a kell, ha érdekel. Remélem, tüdőgyulladása nincs Nikinek ismét! A 8km-t(lehet, h csak 7.5) itt kint futottam a szabadidő körül háztól házig, nem nehéz ám, és jó sokáig csak a MArgarétáig futottam el, míg egy nap úgy döntöttünk a barátnőmmel, h megy ez nekünk körben is, és onnantól nem volt megállás.És ide a Vásárhelyi suliba jártam tornára, Klárika a tesitanár tartja, amikor Hnaci még pocakban volt, és már tudtam, h ott van
, akkor a lassabb,idősebbek számára tartott tornára jártam a 36.hétig, meg amíg dolgoztam a kórházi terhestornára is. Mindig sportoltam vmit, ezért volt ez sztem, és biztosan Hanci is fog, tegnap egy ismerősünk ki is néztem magának, h majd mehet röplabdázni, a kis hosszú lábaival, de mondtam, h előbb az úszás!
Na persze, majd amit szeretne!
Kob, vicces, h Kamilla ágyában ébredtél
!
És köszi a dícsérő szavakat tündérkémre! És tök jó, h így tudsz segíteni egy másik babát is anyatejen növeszeteni
!
Lina, ne félj a tű miatt, észre sem fogod venni, h ottvan!
Sam, Bogi nagyon okos lehet, és nagyon édes,ahogy molkeulázik
! Hanna jobban aludt?
Syg,milyen volt az éjszaka? Most tényleg lesz kutyátok, vagy viccelsz? Különben mindegy, nem is azért kérdezte, csak eszembe jutott.
Minoék jól vannak?
Bepa, hétvégén hidegfront, úgyhogy szerintem lassan Ti is készülődhettek!
Szép napot mindenkinek!