Sziasztok!
Hüpi, csak hogy megnyugodj írom a fittnesbaba adatait:
születéskor: 3886
amikor hazahoztuk: 3710
1hó: 4070
2hó: 4700
3hó: 5060
4hó: 5360
5 hó: 6000
Láthatod, nálunk volt, hogy havi 30 dekát hízott (kétségbe is estem
, aztán múlt hónapban belehúzott (már magához képest). "Biztosan nem fogja megduplázni a születési súlyát"- mondtam a dokinéninek, mire Õ: "na és?". Te később csatlakoztál a topichoz, szóval Te megúsztad az állandó nyavalygásaimat, szegény csajoknak már biztosan az agyára mentem
Mi elcipeltük mindeféle dokihoz, és semmit nem találtak. Most nem foglalkozom a súlyával, hagyom, s nyugi van. Én is azt csinálom amit Connie, ha picit nyügi, megkínálom cicivel. És igen, a tíz perc nálunk is rekord. De tény, hogy fittnesbaba egy kisangyal, mosolyog, sose sír, esküszöm én többet bőgtem mint ő. (Húúú, emlékszem, amikor még mértük, ő feküdt a mérlegen, édesen gagyarászott, vigyorgott, én meg bőgtem, hogy megint csak 10-12 dekát hízott
. A következő gyereknél nem lesz mérleG!!! Tényleg, ki mit fog másként csinálni? És mi az ami bevált (mindeféle tanács ellenére) Nekem már van egy listám
szóval:
nem lesz mérleg
picit sem próbálom tartani magam az órához, ha egy óra múlva kér cicit, kap
nem vásárolok ennyi ruhát (van ami egyetlen egyszer sem volt rajta
Amit biztosan csinálni fogok: ha sír, felveszem, főként még nagyon pici- ez nagyon bejött, most egy nyugodt, mosolygós baba, mert bízik bennem.
A napirendet hozzá igazítom, de lesz napirendje (evés-játék-alvás), s nem engedek ebbe belepiszkálni, 8 körül fürdés-aztán alvás. Punktum
Ti mit csinálnátok másként? És mi az ami bevált?
Eszter