Új privát üzeneted érkezett!

Connie
Ment egy mail.
Mennem kell, mert nyügi van!
bocs
hüpi

Kingu
Mi most vettünk a múlt héten Pierre cardin sportbabakocsit, azóta minden nap használjuk, még itthon is, és nagyon szuper. A kocsimba is befér, úgy, hogy még az iskolatáskákat is be tudom mellé tenni. És nem is volt drága.
Én a habot babasamponnal szoktam csinálni a vízben, és a fürdetőkrémmel fürdetjük. Egyik gyerekemnek sem volt szerencsére bőrproblémája, de mindig ugyanazokat a szappanokat veszem, meg samponokat, nem szoktam a márkákat csereberélni. Dove a kedvencem, magamnak is.
És tényleg gyönyörű a fénykép. Kép

Hüpi
Mi anyatejet eszünk és kiegészítésként gyümis kekszet, alma, őszibari, banán váltakozva. Még nem alussza át az éjszakát. Úgy tudom pl Connie Ákosa igen, pedig ő csak anyatejes. Ez sztem babafüggő dolog, pl Zsófi 8 éves és néha felébred éjjel. Meg pl az oviban van kisgyerek, aki egyáltalán nem igényli a délutáni alvást, másik meg akár 3 órát is aludna. Megint a Zsófit hozom fel példának, hihetetlen mennyit bír aludni délutánonként.

Jégvirág
Milyen ügyik vagytok, hogy ennyi minden lefagyasztottatok. Én is fagyasztok, ma pl zöldpaprikát, mert a lecsót imádom, de pl télen tiszta luxus lenne főzni, ha nem tárolnék le hozzávalókat. Több fagyasztóládátok is van? Mert én sosem férek el...
Most átépítjük a kamrámat és lesz szupi polcrendszerem. Most is van polc, de nem olyan, amilyet szeretnék. A hó végére meglesz, meg kellett rendelni. Meg gardróbot is csináltatnunk kell, de olyan "rendes" az új asztalos, akit ki akartunk próbálni, hogy a megbeszélt időpontra el sem jött, és még a telefonja is ki van kapcsolva. Nem is fog itt dolgozni, az biztos. Csak most kereshetek másikat..Kép
Mi is jártunk jegyesoktatásra, és hasznos volt. Milyen rég is volt...még a múlt században Kép
Vezso
vezso

Connie
Igen, a pasik már csak ilyenek. Szalmakazal felgyújtása se rossz...Kép
Csak az dühített fel, hogy szte ő minden tök okosan csinált és nem is érti, mitől lettünk idegesek...Persze, meg aztán arra vágytam, hogy szombat éjjel ássak a kertben a tök sötétben, hogy a férjem által okozott tűzvészt földhányással megfékezzem...
Az öcsém kiskorában minirakétákat csinált puskaporral megtöltve, ez még Mongóliában volt. Ott a geofizikai robbantásokhoz használtak puskaport, aztán vhogy szerzett magának. Csoda, hogy nem robbant fel. Csinált pár fura dolgot, azért ilyenkor örülök, hogy lányaim vannak Kép
Vezso
vezso

Vezso,
Ez is pasi dolog, mármint a tök okosság. Én mindig azon kapom fel a vizet, hogy a párom azt, ami számítógéppel meg autókkal kapcsolatos, mindig úgy magyarázza el nekem,mint egy gyagyának. Nem is értem, hogy tudtam szgépet használni, meg autót vezetni mielőtt megismertem.Kép
És folyton mászkálni kell utána, hogy egyen rendesen, feküdjön le időben, ne éjfélkor zabálja tele magát pecsenyelével stb. Ez nem idegesít, inkább az, hogy gyerekkorában miért nem figyeltek ilyenekre oda, hogy megtanulja. Anyósom igazi Bika volt, imádott főzni, és szeretet=etetéssel.Kép Úgyhogy Gabi egy időben 200 kg volt(!), és ezért mérges vagyok a családra, mert nem igaz, hogy senkinek nem tűnt fel, hogy ennyit hízik.

Jégvirág,
Hát néhány dolog, ami így először eszembe jut: a Halak érzékeny, álmodozó, önfeláldozó típus, a Mérleg kedves, diplomatikus, elég alkalmazkodó, mert a béke kedvéért inkább meghátrál, minthogy nyílt konfliktusokba bocsátkozzon. Ezért pl. társaságban kedvelik, de nem nagyon tud kiállni a saját érdekeiért. Jellemző lehet még mind a kettőre a határozatlanság, bizonytalanság, Halakra úgy általában, Mérlegre inkább úgy, hogy nehezen választ.
Bika-Szűz: na az aztán egy jó kis gyakorlatias, két lábbal a földön járó párosítás (előzőnek pont ellentéteKép), a Bika szeret mindent, ami anyagi dolgokkal kapcsolatos, evés-ivás, képzőművészetek pl., pénz, a Szűz meg kis gyakorlatias, szorgalmas, takarékoskodó, rendszerező, nagyon jó érzékkel a részletekhez, született analitikus. Itt pedig pont a könnyedség, a lazítás, meg az álmodozás hiányozhat.KépKorántsem olyan érzelmes típus, mint az előző.

Erről, meg a jegyesoktatásról jut eszembe, mert ott volt szó róla, hogy az emberek különböző szeretet-nyelveket használnak, azaz különböző módokon fejezik ki a szeretetüket. Ötről volt szó, hú vajon eszembe jut-e: szavakkal, érintéssel, ajándékokkal, apró szívességekkel és egymásra szánt idővel. És könnyen félreértések alakulhatnak ki, ha nem ismerjük az egymásét, mert esetleg nem vesszük észre a másik gesztusait.

Itt:http://www.harmat.hu/book/b129.htm van egy könyvismertetés, mert persze nem jutott eszembe mind az öt, ér rá kellett keresnem a neten.Kép

KépKép
connie

Sziasztok!

Bea!
Én is hiányoltalak ám!Akkor hétvégén otthon lesztek? Kép És talizunk is?
Majd átküldöm a telefonszámom e-mailen és akkor majd megbeszéljük hol találkozzunk! Okés így?

Connie, Lir és Villes!
Mikor sétálunk jövő héten? Nekem bármelyik nap jó, kiv.péntek akkor utazunk!

Ildi

delfinke

Ja, még valami! Most voltunk az Árkádban, és a C&A-ban tök jó gyerekholmik vannak!Pl.:volt tök jó bélelt kordnadrág 1990.-Ft-ért; csak sajna nem volt Marcipán méretű! Kép Kép Kép
Szerintem érdemes benézni aki arra jár!

Ildi

delfinke

Ez a könyv aminek a címe: ˝Gyerekekre hangolva˝megvan nekem is, nagyon jó kis könyv!

HOOOOOOOOOOOOOL VAGYTOK?????????????????

A pasijaim alszanak, most meg én beszélgetek itt magammal?

Ildi

delfinke

Helló Ildi!

Én itt vagyok! Monddddddddddddddd!
hüpi

Sziasztok!

Még élünk, csak Panni iszonyatosan taknyos (más baja nincs, láz sem). Ez épp elég ahhoz, hogy ne tudjon aludni, nyűgös legyen. Már előre megérzi, ha orrszívni akarom. Kép Pár hete a foga miatt keltünk éjjel 2* enni, most meg szó szerint fél óránként vagyunk fönt éjjel fél órákra. Apa segítene, de Panninak csak anya kell. Szóval néha már csak állok és nem tudom, mit akartam csinálni és mennyi ideje állok ott... Kép Így olvasni sem tudlak titeket. Kép
Apa állítólag javított a talis képek minőségén.

Connie,
mégegyszer köszönjük a lehetőséget!

Ha lesz módom, majd jövök.

Kata
panni2005

Ja,
Panni csak azért beteg, mert a párommal most van a megismerkedésünk 9. évfordulója. Kép Eddig minden évfordulónkon beteg volt (csak hogy ne tudjunk elmenni romantikázni és őt másra hagyni. Kép )

Kata
panni2005

Connie!

Boldog Hazassagi evfordulot! Imadom a hazassagi evfordulokat, bar nekem meg csak egy volt, es novemberben lesz a masodik!!!!!

A Bika gyerkoc (Andor 2005. apr. 25 este 21:00) es a nyilas szulo (En 1974 dec. 5. 13:55) hogy jon ki egymassal? Erre nagyon kivancsi lennek!

Andor Most mult negy honapos, ti ilyenkor mar elkezdtetek kostoltatni? (almale , repale stb??) Eddig csak anyatejet kapott, es kivancsi lennek mikor erdemes elkezdeni a kostoltatast. Eddig semmi olyasmi nem tapasztalok amit neha irtok, hgoy kinezi a szambol a gyumolcsot, viszont neha latom, hogy a szopi nem nagyon koti le. Vagy varjam meg a 6 hos kort? Szerintetek?

Koszi a valaszokat,

Irigykedem a tali miatt, legkozelebb lehet, hgoy mi is be tudunk csatlakozni.

Ime Andor, aki heves csorgozes es zoknilerugdosas kozben kepes elaludni

Udv, BJKép
babjag

Sziasztok!

Hüpi: Gréti csak anyatejen él és 3 hetes kora óta átalussza az éjszakát, most 3,5 hónapos.

Vezso: Anyukáméknak van 2 fagyasztóládájuk, amúgy nem fagyasztottunk sokat, sőt, elég keveset, bánom is hogy nem többet, no mindegy már Kép Anyuéktól fogjuk apránként áthozni majd a cuccokat.

Connie: KÖszi!

Ildi: Ok, írj. Ráérünk, bár pénteken sógornőmnek lesz névnapja, vasárnap meg anyósomnak szülinapja, de ez részletkérdés. Kép

Iszonyat fáradt vagyok, fél 3-kor feküdtünk le a párommal, mert dumcsiztunk, élveztük picit hogy együtt vagyunk, tök jó volt, aztán Gréti fél 8-kor ébredt, szopizott, visszaaludt, és én aludtam még fél 9-től fél 10-ig aztán mentünk a templomba erre az oktatásra. Tiszta kóma vagyok, akkor aludtam utoljára ilyen keveset amikor a kórházban voltam szülés után.
Megyek is ledőlök.

bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Ja, minden ma házassági évfordulót ünneplőnek még soksoksok boldog házasévet!!!!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

sZIASZTOK:-)
Csak bekkukantani van időm,de remélem később tudok jönni..

Ildi
Nem tudom tudok e jövő héten sétálni menni,mert nagyon sz.rul vagyok,megint tiszta takony lettem(3 héten belül másodjára),remélem Vince nem kapja el.Szerdán Heim Pál kontroll,kedden gyerekdoki,talán csütörtök lenne jó,ha addig jobban leszek.De ha Lirnek előbb jó,akkor talizzatok most nélkülünk,mi meg megyünk Vincivel jövő hét után.

Vezso
Ha nem titok,megmondod mennyibe került az a kocsi amit vettetek?Nincs róla képetek?(A férjem is ilyen márkát akar venni,mert a mostani kocsink is ilyen)

KAta
PAnninak sok-sok gyógypuszit,Neked meg sok energiát küldünk!És boldog évfordulót!(HAlasszátok el az ünneplést egy kicsit)

Most rohannom kell,vendégeink jönnek-remek lesz ilyen állapotbanKép
Sziasztok
Virág
villes

Sziasztok!
Nemrég jöttünk haza, ebédeltünk egy fincsit a Busuló Juhászban, aztán meg sétáltunk a Citadellánál. Az ebéd kicsit zaklatottra sikerült, mert Ákos már unja, ha csak nézeget, továbbá próbálgatja a hangját, azaz szirénázik, ha unatkozik. Az előbb is akkorát ordított, hogy majd az asztal alá estem ijedtemben.Kép

Sógorom azt mondta, most már fel lehet ültetni Ákost a babakocsiban is, és betehetjük az etetőszékbe is, amíg bírja tartani magát. Ez jó, mert tegnap este is és ma reggel is ott kiabált szegény a pihiszékében a földön meg nyújtogatta a nyakát, hogy jobban lássa mit művelünk.
Fütyitémában azt mondta, hogy semmit se huzogassuk egy éves koráig. A hozzátápival meg azt, hogy nem maradunk le semmiről, ha csak 6 hónaposan kezdjük, először gyümivel, két hét múlva zöldséggel, és kb. egy hónap múlva lehet kiváltani egy étkezést.

Közben Ákos valami hihetetlen tempóban kúszik - hátrafelé.Kép

A jókívánságokat köszi. Képzeljétek, mindenki felhívott a családból az évforduló miatt, csak a szüleim nem.Kép Bár lehet este még eszükbe jut. Bár ők sem tartják, így kétlem.

Ildi,
Kölcsön kérhetem azt a könyvet?
Jövő hét nekünk is zűrös, a kedd kora délután jó és szerda egész nap. Pontosabban a kedd a burkolás előrehaladásától függ, szóval mégis a szerda lenne a legjobb.

KépKép
connie

Babjag,
ez nem ér, Andor mellé tettél egy fizika könyvet, attól én is simán elalszom.Kép

óóóó, gyerekem megunta a rákkúszást, megyek felszedem.

KépKép
connie

Sziasztok!
Nagyon klasszak a képek.Olyan jó őket nézegetni,sok baba egymás hátánKép

Jégvirág
Köszi a hiányolástKép
Vezso
Köszi hogy emlékeztél eltűnésem okára.

Vendégségben voltunk péntek óta,ma jöttünk meg és nagyon fáradt vagyok,a két éjjel alatt alig aludt Maja ha aludt is nagyon nyugtalanul,ha meg aludt az apja horkolt,itthon várt a vasalás,takarításKépKi vagyok mint a liba,még jó hogy gyorsan tudok írniKép

Adriknak,Ádámnak én is nagyon boldog névnapot kívánok!Házzassái fordulósaknai is kellemes szerelmetes estéket.

Zsuzsa
Áron nagyon csinos a keresztelőnKép

Kingu

Boti is nagyon édes a kádbanKép

Babjag
Áron fizikát anul?Kép

Villes
Jobbulást!

Kata
Panninak is jopobbulást kívánunk!

Na nyíivákol a csaj,lassan lépek.
Ma kapott lufit,nagyon tetszik neki
Kép
Kép
Timurr
Vendég

Bea!
Ment a mail.Ha talizunk úgysem raboljuk sokáig az időtőket; nagy a Szegedi rokonság, mi is egész nap úton leszünk! Kép

Connie!
Nekünk jó a szerda du, majd meglátjuk Lirnek jó e!A könyvet természetesen kölcsönadom majd, nagyon érdekes!

Villes!
Most szomorú vagyok! Kép Kép Kép Kép Kép Gyógyulj meg hamar!

Hüpi!
Mire ideértél pasijaim már felébredtek és mentünk sétálni! Kép Kép Kép Kép Kép

Timurr!
Tök édes Maja a lufival!Nem félt tőle? Marcipán egyszer úgy megijedt egy ekkora lufitól, hogy 10percig bömbölt! A kis hős! Kép Kép Kép Kép

Jimbone!
Nagyon jók a keresztelős képek, tök jó fej Áron! Kép Kép

Ildi

delfinke

Ildi
Nem félt,bár először nem tudott vele mit kezdeni,de aztán nagy lufizások vannak azóta.Kép
Agymosáson volt a sógornőd?Hmmm az enyémre is ráférne

Timurr
Vendég

Tomurr!
Agymosás, ez jó! Kép
Gondolom nagyon meglepődőtt múltkor amikor kikeltem magamból!9 év alatt egyszer sem vitatkoztam vele hangosan, most meg szinte üvöltöttem vele a telefonban! Kép Nagyon meglepődött, köoni-nyelni nem tudott!
Hiába na, én már csak ilyen bunkó vagyok és barátságtalan! Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ildi

delfinke

bocs, szóval Timurr!
Kép

delfinke

bocs, szóval Timurr!
Kép

delfinke

Connie!
Köszi az elemzést,akkor jövőre, megrohamozunk, kérdésekkel, legalábbis én biztos. Ha lehet.
Ja és köszi, tényleg igy elolvasva, a teliszámcsere nem volt jó ötlet. Mostmár mindegy.
Ja ha lehet, nekünk is megmondod, hogy a Manóim hogy fognak kijönni egymással, Patri, Beni, irjak megint szülidátumot?

Kingu!
Akkor telizünk, talán hétfő lenne jó, de másnap megyek Pécsre, egész nap és már tök ideg leszek egész hétfőn, aztán szerdán kapjuk a 4-hós szurit, szegénykém, na akkor is fogok izgulni, csütörtök talán jó, pénteken meg megyünk be a központba, de az öcsémnek lesz szülinapi bulija öttől a Csilibe és ott leszünk mondjuk fél hétig.
Ja nagyon aranyos Botiról az a fürdős kép, kis pufók angyal.

Lirian!
Akkor már nagy uszóbajnokok vagytok, biztos nagyon fogja szeretni a vizet, és ez tök jó. Én a lányommal jártam annó, ő mondjuk nem szerette, meg pluszba állandóan be is gyulladt a füle.
Patri
patri

Connie,
boldog házassági évfordulót.

Továbbá, és nem utolsósorban boldog névnapot minden Adrinak.Kép

Tegnap írtam egy hosszút de elszállt, ollan igen dühös lettem hogy máig elvonókúrát tartottamKép Aztán rájöttem, hogy csak magammal szúrok ki.Kép

Timurr, Vaktyuk, hogy vagytok.
Én sem hiányoztam senkinek.

Kép

Kép
vizimano

Sziasztok, ha van még itt valaki Kép

Ma ismét rekordokat döntögettünk, már a Dentinox se nagyon használ, kénytelen voltam Lilónak Germicid C-t adni Kép
Nem tudom mi lesz így, remélem hamarosan kibújik a foga, ha nem, attól tartok ki kell rabolnom egy gyógyszertárat Kép

Ildi, Connie:
nekünk jó a szerda, ha nektek is OK Kép

Virág,
gyógyulj meg hamar!! Kép

Patri, igyekszünk, nekem tényleg ez volt a fő célom, hogy ne féljen a víztől, hanem élvezze. És szerencsére semmilyen rossz tapasztalatunk nem volt eddig.
lirian

Jóég Kép
Nekem hiányzott Bea, Vízimanó te is, meg Timurr, Vezso is Kép
Vaktyukkal mi van, lányok? Õ se nagyon aktívkodott a hétvégén...
lirian

Vezso,Lirian,Kingu,Patri, és akit még érdekel.
Íme a bűnös babakocsi!
Kép
Hát ennyira alszik jól hason.

Kép
Itt fért ki alul.
Kép
És ilyen jól érzi magát benne hason!
hüpi

Hüpi,
az a lényeg, hogy jól van, nem esett semmi baja Kép
Babakocsit meg majd ha kinőttétek, rugdosd meg egy kicsit Kép
lirian

Hüpi,
ne aggódj, nekem is azt mondták, hogy pottyannak még nagyobbat is, amikor Ákos leesett a kanapérólKép Sztem is varrj pántot, és akkor nyugodt lehetsz.Kép Én is mindig bekötöm Manót.Kép

Lir,
kösziKép Szegény Liló. Nekünk a fog hisztire a Chamomilla ch15 segített.Kép Ettől a homeopátiás gyogyótól nem tartok, mert a kamilla mindenre jó ami fáj és gyulladt a népi gyógyászat szerint is.Kép

Kép

Kép
vizimano

Lirian

Megértelek. Mi is voltunk már így. Nekünk az oltás után mondta a doki,/1 hétig elötte szenvedtünk rendesen/ hogy nyugodtan adhatok neki napi egy gemicidet. Az megnyugtatja. Kitartást!!Kép

Vizinano
Én hiányoltalak gondolatban. De betudtam annak, hogy te is irigykedsz a tali miatt, és le sem tudod venni a szemedet a monitorrol, hogy ki-kicsoda? Nem? Vagy rosszul gondolom? Én így tettem!

Delfinke

Megláttál, hogy én írok, és menekülésre adtad a fejedet?KépKépKépKép
hüpi

Vizimanó!

Hogy kell szedni ezt a Chamomilla-t? biztos jobb, mint a hagyományos gyógyszerek... remélem.
lirian

Kata,
jobbulást Panninak, és remélem sikerül azért némi romantikát élveznetek.Kép

Vezso, Connie,
nekem sem újdonság a fiú bébi. Már volt egy korábban, csak nem tudtam róla (férj)Kép Nálunk is az ment hogy én nem is érthetek az autókhoz stb. De mivel apukám meg fiút akart elsőre, így rendesen fiúsítva voltam és hááhhááá én is olvasom az autómagazinokat.KépKépKép

Connie,
Bika - főzés=szeretetKép rám is igaz, de én súly és fittnesszmániás is vagyok mellette.Kép Szégyen ide szégyen oda, de én 11 évesen voltam uannyi kg mont most.KépKépKép Apukám azzal nyomorított lelkileg, hogy mérlegelésnek vetett alá rendszeresen.Kép Na, ja mert ő 60 kg volt 8!!! évesen, mert az utcájukban 9 gyerek kapott gyerekbénulást és csak ő élte túlKép Szörnyű élményei vannakKép A bal keze ezért béna.Kép Én ezt mindig elfogadtam és úgy hívtam "apa kiskeze"Kép

Sztem se írjatok tel számokat nyilvánosan.Kép Engem egyszer azzal fenyegettek sms-ben, hogy pszichiátriára csukatnak kényszerzubbony stb. Aztán felhívtam a telszám tulajdonosát és felajánlottam, hogy kiküldöm a rendőrséget, s azóta béke van.

DugulokKép

Kép

Kép
vizimano

Lir,
Chamomilla ch 15-t úgy kell, hogy amikor fáj neki akkor 2-5 golyót nyelv alá, de én félek, hogy beszippantja a tüdejébe, és inkább feloldom vízben és kanállal beadom. A lényeg, hogy műanyag legyen a kanál.Kép Naponta két óránkánt is lehet adni.Kép Nekem nagyon bejött. Vad ínydörzsölés és sikítozás után megnyugodott.Kép

Kép

Kép
vizimano

Hüpi,
Connie, Vezso, Kata, Angéla, Zsana, Virág, Kingu, Ildi megvannak. Zöld kertésznaciban ki van? Dorka? Vagy ha nem jól gondolom helyesbítsetekKép

Kép

Kép
vizimano

Vizimanó, köszi
reggel szerintem első dolgom lesz beszerezni Kép
Annyira sajnálom Lilócát, látszik, hogy iszonyúan fáj neki... és a zseniális gyerekorvosunk meg beszédített, hogy 'á, az első fogak mindig fájdalom nélkül bújnak ki'......
lirian

Vizimano
Te már előrébb jársz nálam az analizásban!

Ezt "Chamomilla ch 15" így kell kérni a gyógyszertárban? recept nélkül megy?
hüpi

Vizimanó
Dorka van a zöld naciban. Kép
Vezso
vezso

Lirian
Köszi, hogy hiányoltál Kép
Ma nem gyújtottunk fel semmit Kép, viszont dolgosak voltunk, és el is mentünk itthonról bevásárolni, meg ruhát venni a férjemnek. Ezért nem voltam itt. Holnap délelőtt írok majd. Aztán jövő vasárnaptól 5 napig facér leszek, gyermekeim apja el lesz utazva és akkor többet tudok itt dumcsizni Veletek.

Connie
Boldog Házassági Évfordulót! Mi tudjuk ám, hogy ezért nem írsz ma este, vajh mit csináltok?Kép

Virág
Gyógyulj meg hamar KépKép Csapd le azokat a bacikat! Kép

Vezso
vezso

Lemaradt képek. Bocs, most van csak időm Kép

Kép

Kép

Kép
angéla

Kép

Kép

Kép
angéla

Kép

Kép

Kép
angéla

Huh, egész délután ment a szirénázás, én már olyan ideges voltam estére, hogy az ágyneműcserénél már összevissza csapkodtam. Most elaludt, végre csend van. Fogalmam sincs mi a baja, hogy folyton óbégatde nagyon idegesítő. Azért volt olyan, amikor lebukott, mert rögötn elröhögte magát, mikor ránéztünk, még mielőtt felvettük volna.Kép

Bogarászok még egy kicsit a honlapomon, aztán elteszem magam holnapra. Jön a burkoló, tök nincs kedvem az egészhez.Kép

KépKép
connie

Huh, egész délután ment a szirénázás, én már olyan ideges voltam estére, hogy az ágyneműcserénél már összevissza csapkodtam. Most elaludt, végre csend van. Fogalmam sincs mi a baja, hogy folyton óbégatde nagyon idegesítő. Azért volt olyan, amikor lebukott, mert rögötn elröhögte magát, mikor ránéztünk, még mielőtt felvettük volna.Kép

Bogarászok még egy kicsit a honlapomon, aztán elteszem magam holnapra. Jön a burkoló, tök nincs kedvem az egészhez.Kép

KépKép
connie

Kép

Kép

Kép
angéla

Kép

Kép

Kép
angéla

Kép

Kép