Új privát üzeneted érkezett!

Vezso

Utálom az unicumot...más ötlet nincs? Na, jó, akkor megyek...Kép
Vezso
vezso

igyál egy kis tejecskét, hátha az segít!
hüpi

Vezso Kép

Igen, nagyon tetszett, de szerintem ezt már írtam is valahol.. vagy csak akartam? Kép

Ne unatkozz, itt vagyunk Kép
lirian

Lirian

Ez az uszoda Köbánya kispesttől visszafelé egy buszmegállónyira a kéttannyelvő gimi mellett van? Vagy én másra gondolok?
Miben viszed úszni a babaát. Úgy értem mi van rajta úszás közben. Tudsz írni még több infót?
hüpi

Villes,Angéla,
köszi a képeket!

A jóga az Aranytízben van, az Arany J. u.-ban, V.ker.

Vezso,
A Minimanóban vettünk, majdnem mindig ott vásárolunk. Ebben is jó sok rekesz van, a hátizsákban azt nem szerettem, hogy folyton fel kellett forgatni, ami benne volt.
Ti mikor fürdettek?
A cvekedli pedig olyan fini.Kép De ilyen neház kajáktól már én is mindig kipusztulok.Kép

Én kicsit le vagyok fáradva, Ákos rettenetes sokat óbégat újabban, mindig van valami. Bár most letettem hasra, hogy legalább tudja mi baja, azóta néma csend van!??? Férjem meg három órával ezelőtt elment a Metróba a havi bevásárlást elintézni, és még nem ért visszaKépKép

KépKép
connie

Lir
De, írtad...Kép Most olvasok vissza..Kép Bocsi
A pocifájás az agyamra is ment...Kép
Vezso
vezso

Lir
De, írtad...Kép Most olvasok vissza..Kép Bocsi
A pocifájás az agyamra is ment...Kép
Vezso
vezso

hááá, megírtam az előzőt fél órája, és elfelejtettem elküldeni.Kép Közben apa hazaért, Ákos meg lehányta a szőnyegét.Kép

Vezso,
nem még, majd ha körbeburkoltuk.

megyek segítek kipakolni.

KépKép
connie

Hüpi!

Nem, ez a Kőbányai Szabadidő Központ vagymi uszodája. Egyetlen medence, hétvégente csak a babaúszás van benne, semmi más.
Ez a volt Kőbánya mozi mögötti utcában van.
A babákon csak egy dupla rétegű (kívül valami orkánszerű anyag, belül meg mikrohálós cucc) kisnadrág van, semmi más. Nem kell bele pelus, az csak lehúzná a víz alá. Ez azért van elsősorban, hogy ha kaka van, az bennmaradjon Kép

Maga az úszás jópofa feladatokból áll, de semmi nem kötelező, ha a baba elfárad, lehet pihenni picit, ha sír, vagy nem tetszik neki az adott gyakorlat, lehet helyette csak pancsikolni. Mi annó, amikor elkezdtünk járni, az első két alkalommal csak "szoktuk" a vizet, a környezetet. Játszottunk Lilócával, hogy szokja meg, itt nincs kiskád, csak a nagy víz Kép
Mit meséljek még? Kép
lirian

Képzeljétek, a mai nap fő eseménye az volt, hogy Ádám kiesett a babakocsijából!Kép
Hason szokott aludni. A lábafelé lefelé, meg nyitott a babakocsi. Akkorát kökött magán a kezével, hogy len kicsúszott. Ez is egy pillanat alatt megtörtént. Egyik pillanatban, még édesen aludt, a másikban már a teraszon a földön sírt. Mondanom sem kell,/ott voltam tőle 3 méterre/ hogy rögtön felvettem. Sírt, de megtudtam vígasztalni. Hála istennek nem esett semmi baja sem. REMÉLEM! Nagyobb volt inkább az ijetség.Kép
hüpi

Lirian
Például azt, hogy ezt a plust hol lehet beszerezni, és hogy hívják. Ez a volt Kőbánya mozi mögötti utcának nem tudod véletlenül a nevét? Mennyibe kerül az úszás, mikor van , és meddig tart?
hüpi

Hüpi!
Nyugi, ez állítólag minden babával előfordul. Ha láthatóan semmijét nem ütötte meg nagyon, ha meg tudtad vigasztalni, akkor bizonyára semmi baja Kép
Nem annyira magas egy babakocsi, valószínűleg tényleg inkább megijedt kicsit.
lirian

A kisnadrágot egyszer kell megvenni, szerintem viszonylag sok helyen lehet kapni, de pl. ott az úszáson is meg lehet venni.
1600 Ft egy alkalom, ebben benne van az, hogy utána lehet még szaunázni is. Erről nem tudok sokat, mi még sosem voltunk, de a lehetőség adott.
Előd utca 1. a cím, a Kőrösi CS. S. útról kell befordulni a Kőbánya mozi és a Pataky műv.ház közötti utcába, majd az első keresztutca balra. Zsákutca, az utca végén jobbra van egy kis kapu, ott kell bemenni.
Papák is mehetnek, ha nincsenek nagyon sokan, akkor mindkét szülő bemehet a vízbe.
Hetente két napon van: szerdán fél hattól, szombaton pedig 8, 9 és 10 órakor kezdődik. Mindig egy órás a foglalkozás, bár sose stoppereltük Kép
lirian

Connie
Este legkésőbb 7-ig fürdetünk, 6-7 között vmikor. És mindig annyit mozog a vízben, hason, vagy háton, szinte úszó mozdulatokat tesz (kutyaúszás kb Kép), meg beszélget meg minden, nagyon élvezi... Most meg elaludt... De egész nap többet aludt, mint szokott, és nem volt nyűgös, ha fenn volt, akkor sem. Csak a friss levegőre tudok gondolni, hogy az nyomta el így, pl a babakocsiból nézte,hogy a papája nyírja a füvet. Du meg raktunk tüzet, olyan szalonnasütőset a tűzrakóhelyen, és a tüzet is nagyon nézte (tisztes távolból persze).
Cvekedli: hát épp ez a baj, hogy én is szeretem, meg mindent ami káposztával készül, pl káposztás lángos. A család egyébként arra szavazott, hogy igyak sört. De mivel mi nem tartunk itthon, Apukám hozott az előbb át, itt laknak pár lépésre. Meglátjuk, hogy segít-e.

Lir
Ezt a gatyót adják az úszáshoz vagy Ti viszitek? Mi a huggiesnak a fürdős pellusát használjuk medencéhez (itthon nincs medence Kép, de ha megyünk vhova, fürdős helyre, ott használjuk). Próbáltátok?

Hüpi
Nem merek tejet inni, mert már ittam egy csomó citromlevet az előbb, mielőtt jött a sör, aztán félek, hogy a végén ez a sok lé összevész itt bennem...Mit csinál a kis lurkó? Alszik a macival? Rozi kapott a születésekor egy óriás méretű lencsibabát, rózsaszín ruciban, és akkor a baba kétszer akkora volt , mint ő. Most meg kb egyforma nagyok. Jövő héten lesz Rozi feledik születésnapja, vagy hogy mondják, szóval 6 hónapos lesz 16-án.Kép
Vezso
vezso

Connie
Küldtem egy emilt.
hüpi

Hüpi
Most látom közben, mit írtál... Biztos nagyon megijedtél, a babakocsiról nem eshetett akkorát, hogy baja legyen. Én nem merem úgy beletenni, hogy nincs bekötve. Nálunk a legnagyobb balesetek biciklivel voltak, de amikor elindulnak, akkor is esnek nagyokat. Ennél sokkal nagyobbakat is, majd meglátod. Szegényke, úgy meg tudnak ijedni, Rozi a hapcizástól ijed meg , de a sírást alig hagyja abba ilyenkor. Csak a papája hapcizása veszélyes,az olyan ijesztően hangos.
Vezso
vezso

Vezso

Már aluszik az Ádám a kiságyában. Miközben itt netezek, közben altatok is ám! Úgy bizony. Írok, sír, bemegyek hozzá visszaadom a cumiját, írok, sír bemegyek, írok,.....ide-oda, ide-oda. A másik szobában alszik ő, pár lépésre tőlem. A nagy macit a nappaliban fektettük le pihenni.

Lir
Mi a neve a pelusnak?
hüpi

Egyszer megveszed a gatyát, és utána mindig viszitek.
lirian

Vezso

Hason aludva hogy tudom bekötni? Ádi még nem ül, csak fekszik még a babakocsiban. Alul a lábnál, meg nincs az a pántocska. De majd varrok egyet oda valahogy!
hüpi

Lirian

Gondolom, akkor, hogy mosható ez a gatyó.
Valamikor azt hiszem, hogy kifogjuk próbálni. Ti hányszor voltatok már? Élvezi azóta a vizet?
hüpi

hahó
mindenki elment aludni?
Én nem beszélgetek magamban.Kép
Megyek én is.
Jó éjt!
hüpi

Hüpi,
igen, mosható.
kb 10x voltunk, nagyon tetszik neki. Először volt egy kis hüppögés, nyilván ismeretlen volt, meg minden, de ma pl. két hónap után (nyári szünet) nagyon élvezte végig Kép
lirian

Vezso!
Akkor most már minden van a hasadban, nem csoda, hogy elcseszted, káposzta, sör, citromlé, hogy fér meg benned? Gratula a nagylányhoz, milyen gyorsan eltelt fél év nem, pedig még csak most született, legalábbis én így érzem Beninél és már a jövő héten négy hónapos lesz.
Azért az éjszakai műszakos babanetesek beindulnak nemsokára, úgyhogy nem kell egyedül beszélgetned magaddal.

Hüpi!
Hogy tud Ádi ilyen jól aludni hason? Szegénykém biztos nagyon megijedt, gondolom, hogy meglehet oldani a pántvarrást, nem hiszem, hogy nagy ördöngösség lenne.

Connie!
Köszi Connie! Na a lányomnál pont Bakra nem tippeltem, tényleg az, hogy Szűz a horoszkópja szerint és Bak az asszcendense mit jelent, mert az előbb mondtam neki, és hát belekavarodtam a magyarázkodásba. Azt tudom, hogy a Bak, Bika, Szűz földjegyek és ezek jól kijönnek egymással. Egyébként Ikrekre tippeltem, mert olyan a jelleme.

Lirian!
Úgy tudom vannak bizonyos időszakok, hogy mikor érdemes úszni tanítani a Manókat, TE mit tudsz erről? Ti mikor kezdtétek az úszást?

Patri
patri

Hüpi!
Én még gép előtt ülök!

Angéla!
Nagyon szupik a képek, csak kattingatott mindenki mi, annyi kép készült.De ennyi babáról nem csodálom, nagyon aranyossak így egy kupacba.
Patri
patri

Hová lett a hozzászólásom? Kép
lirian

Na, mind1

Patri:
szóval, mi a 4 hós oltás utáni héten vittük először (hétfőn kapta meg az oltást, és utána szerdán voltunk). Akkor érdemes állítólag elkezdeni, mert még megvan a búvárreflexük.
Szerintem Lilinek még most is megvan, bár nem tudom, hogy ennek van-e köze ahhoz, hogy járunk úszni...
lirian

Lirian!
És ahogy a filmeken lehet látni, úgy úsznak a víz alatt? És ha igen, meddig bírja?
Patri
patri

Csak visszapillantottam még egyszer, és mit látnak szemeim!

Lirian
Köszi szépen az infokat. Sokat segítettél.

Patri

Csak hason tud aludni. Ha a hátára fordul, akkor azonnal felébred. Ezért alatásnál sürün kell hasra fordítanom.
hüpi

Patri,
úsznak úgy is, de először még csak le sem merülnek a víz alá Kép
Lili is csak a kezemben, és nem nagyon, mondjuk a szeme vonaláig, fokozatosan történik a beszoktatás, hogy meg ne ijedjenek.
lirian

Hüpi, nincs mit Kép
szerintem nagyon jó dolog, érdemes kipróbálni.
Lilót azért vittük először annó, mert úgy láttam, hogy nem élvezi az esti fürdést. Elviselte, nem sírt, de csak tűrte inkább.

Ma már örülök, ha egy csepp víz marad a kádban mire végzünk Kép
lirian

Connie

Most nézegettem meg a honlapodon lévőket. Nagyon klassz. Nagyon sok infó van rólatok. Holnap lesz a házassági évfordulótok. Gratulálok!

Lirian

A fürdést eddig is nagyon élvezte. Csak úgy csapkodja a vizet. Nem csodálom. Az apja is és én is nagyon szeretjük a vizet. Ádi két hete múlt 4 hónapos.

Na mostmár tényleg megyek.Kép
Szilvi
hüpi

Én is itt vagyok még, most fektettünk. Azt hiszem, előre hozzuk mi is a fürcsit 8-ra, vagy még korábbra, legfeljebb nem fektetjük le rögtön utána. Mondjuk ma mindenképpen szívás volt, mert Gabi csak 8-ra ért haza a metrónól, és még vacsizni is kellett.

Patri,
Ez elég bonyolult, mert az aszcendensen meg a nap-jegyen kívük az összes többi bolygót, jegyet, házat meg kell nézni ahhoz, hogy valós információkat kapjon az ember arról, hogy valaki milyen. A Szűz az ún. nap-jegy, vagyis ahol a Nap állt, amikor született, az aszcendens meg az az állatövi jegy, ami akkor éppen felkelőben volt a horizonton, mikor született, az számolható az óra, percből. A Szűz meg a Bak tényleg Föld jegyek, és jól kijöhetnek egymással, egymás kötelességtudó, percíz, felelősségteljes oldalát pozitívan erősítik, viszont hátránya, hogy nagyon görcsös, merev, magánakvaló, szigorú lehet az illető. De ezek szerint Patrinál ez nem így van.KépDe konkrét elemzéseket nem vállalok, majd jövőre.Kép És remélem nem aludt el mindenki mire eddig jutott az olvasásban.Kép

Hüpi,
Megkaptam, köszi, nem is a névnaposat fogom felrakni, hanem az előtte levő határidőnaplót. Ezek ugye tuti nem vírusok, kémprogramok stb.?

KépKép
connie

Connie, bocs, beszállhatok én is? Kép
Lili 2005. 02.18. 18:42, Budapest

De csak ha nem unod még a témát Kép
lirian

Sziasztok!!

Itt van az egyik éjszakás...Kép

Vezso!
Remélem már jobban van a gyomrod!!! Én a sok kínai kajával tudom padlóra küldeni magam...de hát imádoom...Kép

Angéla!
Nagyon jók a képek, köszi, hogy feltetted!!

Ma azért hiányoztam egész nap, mert voltam suliban...Kép hát igen sajna megkezdődött, eddig mindig vártam kicsit, de most nagyon rosszul érintett....Botit elvittem anyumhoz egy üveg tejcsivel és egy üveg teával. A suliban persze alig bírtam figyelni, folyton ő járt a fejemben, aztán írtam páromnak egy SMS-t, hogy küldjön át babuciról egy képet MMS-ben, mert azonnal látni akarom...Kép csak délig bírtam, utána száguldottam anyuhoz, hát mit látok? Boti alszik mint a bunda állítólag 3 órát aludt egyhuzamban, na ilyen is ritkán fordul elő.....de olvasom éppen, hogy a többi babus is szépen aludt ma, front jön??..Kép

Patri!
Bocsi hogy csak most reagálok, én is megadom a számomat: 20-55-99-647
, mail:klarakinga@axelero.hu

folyt köv..

kingu
cica29

Hüpi,
Köszi!Kép Sok info van rólunk, mert a család szét van szórva, Erdély, Moldva, Amerika, Mo.-n belül is Debrecen, és Budapest, barátokról nem is beszélve, úgyhogy mindenki onnan informálódik.Kép

Na megyek olvasni a tévés könyvet.Kép

KépKép
connie

Már akartam írni délután is: sztem ne tegyetek fel telcsiszámokat, vagy ha mégis, írjátok ki inkább betűvel. Sose tudni, ki olvassa el.Kép

Lirian,
Szűz aszcendensű Lili.
Nem unom még, így lehet szert tenni egy csomó példahoroszkópra.Kép (De nem azért ajánlottam fel!)

KépKép
connie

Connie Kép
szép az, ami érdek nélkül tetszik Kép Kép

Hű, mindjárt megpróbálok utánakeresni, hogy mi szépre és jóra számíthatunk így együtt Kép
lirian

ja, bocs, de bunkó vagyok Kép

KÖSZÖNÖM CONNIE Kép
lirian

Bírom a páromat, néha olyan jó fej.. altatom a gyereket bennt a szobában, ő kinnt tévézik a nappaliban és persze jó hangosan szól a TV, kijövök lehalkítom, erre jól lecsesz, hogy ő így akkor nem fogja hallani és akkor inkább kapcsoljuk ki és háp-háp-háp....na erre mit látok 5 perc múlva, vagyis inkább mit hallok..?... hát úgy horkol a jóember a TV előtt, hogy "túlordítja" a bömbölő filmet, most így jobb..Kép , ááááhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, ettől falra tudok mászni......Kép

Vezso!
Nálunk is bejönnek ezek a felhúzható, zenés, műsoros, jópofa játékok, észrevettem, hogy elég muzikális a gyerek, mostanában Halász Judit a sláger, de mindenevő zenei téren....Kép volt kitől örökölnie...Kép apukám is zenész, én is 8 évig hegedültem, 4 évig zongoráztam, szóval nem lepne meg ha előkapná pár év múlva az ajtó mögül a gitárt..Kép
Én ott követtem el a hibát, hogy olyan zenélő házacskát vettem neki ami műanyag és nagyon nehéz darab, szóval mondhatni életveszélyes, mert ha avval egy csapkodás alkalmával fejbevágja magát, hát inkább bele sem gondolok mi lenne....plüss állatkát kellett volna vennem....de hát mit tudtam én még ezt nagypocakkal.....

Connie!
De ügyi Ákos, hogy már így mozgolódik, lehet legközelebb mire odanézel már a folyosóra fog kitolatni...nagyon édi lehet...Kép

Hüpi!
Sztem is nagyobb ilyenkor az ijedtség mint a baj...mindenképpen varrj a lábához is olyan rögzítőt, nem tudom miért nem tettek bele gyárilag, sport kocsi? vagy fekvő? bocsi lehet, hogy írtad, csak elkerülte a figyelmemet...de ha varrsz bele ilyet biztonságosabb lesz....

A ma esti fürdésnél fordult először hasra a vízben a kis pufóka fókánk, tetszett neki, de meg is lepődött, jól le is fejelte a habokat, teszek fel egy képet a mutatványról....nem semmi fejszerkezete van...Kép

kingu

Kép
cica29

Vezso!
Bocsi, még annyit ehhez a felhúzós, zenélő csodákhoz, hogy mi úgy oldottuk meg ezt a :"hamarlejárésújrafelkellhúzni" dolgot, hogy felvettünk kb. 20 percnyit diktafonra , aztán bekapcsoltuk neki és hajrá, 20 percig nyugi volt...Kép

k.
cica29

Hát jó, látom mindenki elment aludni, Connie olvas, akkor én is megyek...

Jó éjt

kingu
cica29

Kingu,
Ez nagyon jó kép Kép
angéla

Na csók!

Látom nem hiányoztam senkinek Kép

Jut eszembe, Timurr?

Átfutottalak benneteket gyorsan, kb. 20%-át olvastam el a hozzászólásoknak.
Képek nagyon jók!
Marcikáról alig van Kép Vagy csak féltek föltenni?!?!? Kép Ejjj-ejjj...

Mi otthon voltunk anyuéknál, vásároltunk, barackot meg szilvát fagyasztottam meg ilyen hasznos dolgokat műveltünk ma.
Holnap megyünk az első oktatásra a keresztelővel kapcsolatban. Kíváncsi vagyok miylen lesz.
A jegyesoktatást szerettem, nagyon jó volt, és hasznosnak éreztem, sok dologról elgondolkodtatott bennünket...remélem ez is jó lesz.

Hüpi: Pedig tutifix gondoltam rátok pénteken, hogy van egy Ádámunk és boldog névnapot neki!!!!!
De lehet hogy csak akartam írni és elfelejtettem Kép
Pedig úgy rémlik írtam is...de visszakerestem és nem találtam ilyent Kép
Az Adrikat viszont felköszöntöttem, azt láttam, Adri babákat és mamákat!

Connie: Aszcendenst köszi....tényleg most akkor mire jó hogy tudom az aszcendenseinket? Kép
Tudsz mondani pár szót a halak-mérleg, bika-szűz dologról?
Jah, nekem is Pierre Cardin pelenkázótáskám van, szeretem, csak nagy Kép Ez néha zavar, viszont minden elfér benne.
Nekem pici táska kéne amiben minden elfér Kép

Megyek aludni

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Már a reggelimet is a gép elött ülve fogyasztom el. Függő lettem vagy mi?????????????KépKépKép
Igaz volt közben egy altatás is. Evés, olvasás, sírás, cumibeadás. Ezt most csak 3* játszottuk el, mert hamar elaludt. Hihetetlen cumis a drágám.Már kivenni kitudja a szájából, de berakni még nem megy neki. De majd azt is megtanuljuk.

Connie

Határidőnaplót? Én 3 fájlt küldtem. Azok közt van határidőnapló? Nekem fennt van a gépen a progi, és eddig nem volt vele prolémám. Küldenék én neked vírust? Gondolod?

Kingu

A babakocsi Graco márkájú, és fekvő. Két állása van. Feküdni, és ülni lehet benne. Az ülő részét még nem használtuk. Jó lenne egy köztes fokozat is. De hát ha az ember kölcsönkapja a kocsit, akkor ne válogasson. De azért igazán belerakhatták volna tényleg gyárilag azt a vacakot. Apájának amikor elmeséltem ma reggel, hogy hogyan is történt a dolog, /meséltem, magyaráztam, mentegetőztem/, akkor ő tök aranyosan azt mondta, hogy ne is beszéljünk róla. Jól van, ez a lényeg, és hogy még biztos sok ilyen fog vele történni.Beszéljünk inkább másról!
Szóval tök aranyosan lereagálta a dolgot, én meg itt ettem a kefét, hogy mondanifogja, hogy jobban kell vigyázni, és bla-bla-bla.

Jégvirág

Köszike a felköszöntést. De látod még a telepátia még nem működik igazán.

Egy kérdés mindenkihez!
Átaluszzák már az éjszakát a gyerkőcök? És mit esznek? /nem a japán turista kérdeziKép/

Mi még csak anyatejet eszünk, és éjjel 1-2* felkel még. Nincs rá remény hogy átaludja az éjszakát, ha csak anyatejet eszik?
Üdv
hüpi

Kingu

Még egy gondolat. Szárazon sem piskóta Boti /haja/, de hát még vizesen! Tündéri a gyermek!Kép Mivel fürdeted, hogy ilyen habos. Bocsi, ha nagy hülyeséget kérdezek, de mi szinte ellettünk tiltva ilyen johnson féle termékektől fél éves koráig. Kizárólag a fürdető kenőccsel fürdetem. Kicsit érzékeny a bőre.Kép
hüpi

Sziasztok!!

Minden Adrinak utólag is Boldog Névnapot!!(mindig lekések, de lassan megszokom..Kép

Hüpi!
Mi anyóséktól kaptunk egy Pierre Cardin tök egyszerű sportkocsit annak 2 ülő és 1 fekvő poziciója van, azt egyenlőre én is csak fekvésre használom, mert az első ülésre alkalmas poziciója még nem megfelelő Boti úr számára, semmi hajlandóságot nem mutat az ülésre, olyan kis lusti mint Apája...az az elvük, hogy: minek ülni ha feküdni is lehet..Kép

Johnson? Áh dehogy, én nem mertem őt ilyenekkel fürdetni, egyedül 1 márkát szeretek az a Nivea, mert tudom, hogy az nekem is bevált, aztán uncsutesómtól kapott egy Nivea babacsomagot és gondoltam kipróba, először csak picit tettem a vízbe, de láttam nem allergiás rá, aztán most nyugodtan használom....amúgy én is sokáig a gyógyszertárit használtam!!! Mostanában kezdtem ezt!

Fura, hogy nincs bekötő a babakocsitokban, hiszen elég híres márka a Graco, nem lehet, hogy volt, csak az előző tulaj kiszedte? No sebaj, valahogy ügyeskedjetek rá egyet az a tuti!!!!

Bea!
De igen, hiányoztálKép
Amúgy lehet, hogy ez a keresztelő dolog kerületenként, templomonként változik, mert nálunk úgy tudom nincs ilyen előkészítő keresztelő előtt, pedig én is azt hittem lesz, mert jegyesoktatásra mi is jártunk anno.....?...na mindegy...

most mennem kell de majd egyszer jövök

szép napot mindenkinek!!!!

kingu
cica29

Jó reggelt kívánok!

Jelentés a pocimról: még mindig nem 100%, és a sörnek legfeljebb az a hatása lett, hogy éjjel kijárkáltam pisilni. Tulképp az volt a rossz, hogy ezen a cvekedlin kívűl nem ettem mást tegnap, és egy ilyen atomkaja egyedül nem szeretett lenni a pocimban. Na erről ennyit, ígérem cvekedliről, pociról nem írok többet Kép

Jégvirág
Timurr a hétvégén el van utazva, ha jól emlékszem családi dolog, most nem tudom visszakeresni, csak emlékszem írta, hogy nem lesz.

A tegnap esténk igen látványosra sikeredett: a tüzet a férjem úgy gondolta, hogy egy kicsit hatásosabbá szeretné tenni és kihozta a benzines flaskát, hogy locsoljon rá. Okos, nem? Már du is akarta csinálni és rászóltam, hogy ugye nem gondolja komolyan. Legyintett, hogy ne izguljak már mindenen. Este erre berohan a Zsófi, hogy Apa nagy tüzet csinált, vhogy túl nagyot és csináljak vmit. Kirohanok, erre látom a máglyát és a közepén a műanyag benzines tartályt kb 3 l benzinnel benne!!!! Tudtam, hogy vízzel nem szabad locsolni, de az én okos párom mégis slaggal kezdte öntözni az egészet. Felhívom fizikus szüleimet, hogy ugye ez nem jó így. Erre ők, nem szabad vízzel, csak földet szabad rászórni. A férjem meg be akart küldeni, hogy ne legyek izgága. Úgy csinált, mintha ez nem is lenne olyan gázos (tüzes) helyzet. Közben pedig igenis az volt. Jól összevesztünk rajta, aztán fél óra múlva ki is békültünk és néztük a csillagokat. De akkor is dühös vagyok rá, hogy ilyen felelőtlen volt. Most meg nincs ilyen benzines flaskánk, amivel a fűnyírót szoktuk feltölteni...Vennei kell ma egy másikat, mert a fűnyírás csak félig van kész. Lehet, hogy a párom így akarja elkerülni a fűnyírást ?! Kép
Most már vicces az egész, de tudom, hogy veszélyes volt. Az biztos, hogy többet nem csinál ilyet.

Vezso
vezso

Sziasztok!

Hüpi,
Én összesen egy rtf file-t kaptam linkekkel, ahonnan letölthetőek a progik, ott bogarásztam, és találtam az xp-hez naptárprogramot. Ezt már régóta keresek, mert az outlookot nem szeretem, viszont mindent elfelejtek.

Mi johnsonsal fürdetünk, nincs baja tőle Ákosnak. A gyógyszertári fürdetőt én nem szeretem, mármint az állagát.

Apának elmesélem ezt a Graco-t, mert mindig mondogatom neki, hogy nem elég divatos a babakocsink.Kép Nekünk egy eccerű top rider van, ugyanaz az árkategória, mint a PC, csak kisebb a kocsi, és befér a csomagtartóba. De ezen van ami megakadályozza a kicsúszást, csak kiszedtük, de ma sos visszatesszük. Három pozícióba dönthető, és mi mindig is a félig ülőt használtuk, amíg Ákos pici volt, addig csak a vízszintes ülőrészen elfért, és afejét emelte meg picit a hátrész, mintha párna lett volna alatta. Ákos már akkor is utált feküdni, meg azt hogy nem lát ki.
Nem tudjátok miből látszik, hogy a babakocsit kinőtte a baba?

Mi csak anyatejezünk, de Ákos már másfél hónapos kora óta átalussza az éjszakát. Sztem ez inkább babafüggő, és nem a kajától függ. Nappal viszont max. 2 óránként szopizik.

KépKép
connie

Eltelt egy év, és Te még mindig 20 kg-ot cipelsz 30 lépcsőfokon?
Lejárt a törvényben előírt határidő és Téged néhány lépcsőfok még mindig elválaszt a világtól?
Szeretnél egy olyan országban élni, ahol a választott vezetők betartják az általuk hozott törvényeket?
Ki szeretnéd fejezni szolidaritásodat a hátrányos helyzetűekkel és elesettekkel?
Ha igen, akkor várunk 2005. szeptember 20-án 16:00 órakor a Kossuth térre a Parlament elé, ahol ismét felemeljük szavunkat a
MAGYARORSZÁGI KÖZLEKEDÉS ÉS KÖZÉPÜLETEK AKADÁLYMENTESSÉGÉÉRT!
A demonstrációt a TAVASZ (Tegyünk A Világért! - Anyák Szövetsége) Egyesület szervezi, csatlakozott hozzá a Fehér Kereszt Gyermekvédő Alapítvány, a Habeas Corpus Munkacsoport, a Levegő Munkacsoport, a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége, a NaNE Egyesület, a Terézvárosi Zöld Kör, a Városi Biciklizés Barátai, a Védegylet és a Zöld Fiatalok. Az eseményt támogatja a Humanista Mozgalom.
Médiatámogatónk a Civil Rádió és a www.tusarok.org
tavasz

Vezso,
Én nem tudom, de ezek a pasik néha rosszabbak, mint a gyerekek.Kép Bár a párom legalább nem gyújtogat, mióta felgyújtott gyerekkorában egy szalmakazlat.Kép

KépKép
connie

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?